psolee Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 βασικά έχει γίνει ένα μπάχαλο στα posts , χωρίς να φταίει κανένα από τα παιδιά που ποστάρουν, γιατί όλα μα όλα σχετικά με το F2G τα "πετάμε" εδώ, ενώ θα έπρεπε να γίνουν sub-sections. τα more πακέτα ανοίγουν μετά την ενεργοποίηση ενός εκ των 4 βασικών πακέτων. αυτό με τα 300' ανά 10 ευρώ τσαμπέ, έχει σταματήσει από τον Απρίλη του 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδιά το ενεργοποίησα το φοιτητικό σήμερα, 10 ευρώ στην casio αλλά με μήνυμα που μου ήρθε λέει ότι έχω 0,08 ευρώ υπόλοιπο.Τι μπορεί να συμβαίνει? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δεν έστειλες μάλλον το 1000 στο 1264 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 μα δεν θέλω να τα ενεργοποιήσω τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpaptff Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδιά το ενεργοποίησα το φοιτητικό σήμερα, 10 ευρώ στην casio αλλά με μήνυμα που μου ήρθε λέει ότι έχω 0,08 ευρώ υπόλοιπο.Τι μπορεί να συμβαίνει? ευχαριστώ πολύ! Δεν σου πιστωθηκε (ακομα) το ποσο ανανεωσης. Αν το αγορασες σημερα τοτε θα σου πιστωθει μετα τις 21.00. Διαφορετικα θα πρεπει να παρεις στο cc για να υποβαλεις το σχετικο αιτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Έχει μεταφερθεί έστω και ενός το γνωστό promotion student f2g στα στοιχεία του? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Έχει μεταφερθεί έστω και ενός το γνωστό promotion student f2g στα στοιχεία του? Εγω αυτο ειναι που φοβαμαι!!! Μην τυχον και οι μεταβιβασεις δεν γινουν ποτε και εκει θα δεις κλαμα!!! Εγω απο 8 Ιανουαριου δεν εχει γινει ακομη και ενας γνωστος μου απο τελη Νοεμβριου δεν εχει γινει ουτε αυτου ακομη!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εγω αυτο ειναι που φοβαμαι!!! Μην τυχον και οι μεταβιβασεις δεν γινουν ποτε και εκει θα δεις κλαμα!!! Εγω απο 8 Ιανουαριου δεν εχει γινει ακομη και ενας γνωστος μου απο τελη Νοεμβριου δεν εχει γινει ουτε αυτου ακομη!!! Γιατί κλάμα:???. Από την στιγμή που δουλεύει, τι ζόρι τραβάμε? Μην το καταργήσουν να φοβάσαι. Μην αρχίσουν να ζητάνε φοιτητική ταυτότητα στους άνω των 40 :lol: σε κανα δυο χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Γιατί κλάμα:???. Από την στιγμή που δουλεύει, τι ζόρι τραβάμε? Μην το καταργήσουν να φοβάσαι. Μην αρχίσουν να ζητάνε φοιτητική ταυτότητα στους άνω των 40 :lol: σε κανα δυο χρόνια. Και που ξερω εγω τι θα εχουν κανει αυτοι με την ταυτοτητα μου??? Επισης πες οτι θελω να αλλαξω sim πως θα την αλλαξω? Εγω προσωπικα τον αριθμο τον εχω δωσει μονο στους κολλητους μου, αν δεν σιγουρευτω οτι εχει ερθει στα στοιχεια μου καποια στιγμη θα παει στον καδο των αχρηστων! Edited January 22, 2014 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos845 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ωραια!!Απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει ημερομηνια ληξης της προσφορας προς το παρον,σωστα? καλησπερα τ ι εννοεις φιλαρακι ισχυει νεα προσφορα δηλαδη ??δεν καταλαβα που το γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Θεσσαλονίκη πέτυχε κανεις να μοιράζουν πουθενά φοιτητικά πακέτα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 καλησπερα τ ι εννοεις φιλαρακι ισχυει νεα προσφορα δηλαδη ??δεν καταλαβα που το γραφει? Καλησπέρα.Εκανα ανανέωση 10€ και μου ήρθε μήνυμα ότι ανανεώνοντας σε κατάστημα απο 20€ και πάνω θα εχω δωρο διπλάσιο χρόνο όπως δηλαδη είχε στις γιορτές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Θεσσαλονίκη πέτυχε κανεις να μοιράζουν πουθενά φοιτητικά πακέτα;; Γύρισα το πρωί όλο το κέντρο και κορίτσια της wind πέτυχα μόνο στην Αριστοτέλους με Εγνατία. Εδίναν τα 300' με 6€ ανανέωση και νούμερα της Q, οχι όμως φοιτητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) με υπόλοιπο 0,05€ , μιλούσα κανονικά με τα login bonus. Ακουγόταν το μηνυμα αλλα αν δεν εκλεινα η κλήση γινότανε κανονικά. Γεια!!! Δουλευεις σε καταστημα?? Edited January 23, 2014 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Geia!!! Douleueis se katasthma?? οχι πως σου ηρθε στο μυαλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ε όχι και κρίμα... Με τέτοια λογική στο τέλος θα ζητάμε να μας χαρίζουν και συσκευή! . Σύντομα θα γίνει και αυτό. Στο ίντερνετ τα περισσότερα είναι δωρεάν, πληρώνουν οι διαφημίσεις. Έτσι θα γίνει και στα κινητά σύντομα, αρκεί και μόνο να σκεφτείς ότι ένα προϊόν θα μπορεί να φτάσει σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Σύντομα θα γίνει και αυτό. Στο ίντερνετ τα περισσότερα είναι δωρεάν, πληρώνουν οι διαφημίσεις. Έτσι θα γίνει και στα κινητά σύντομα, αρκεί και μόνο να σκεφτείς ότι ένα προϊόν θα μπορεί να φτάσει σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη. Τόσο καιρό μας έδινε τα δωρεάν λεπτα χωρίς να χρειάζεται ανανέωση! Και μόνο ότι μπαινουμεστο site κ αυξανουμε την επισκεψιμοτητα είναι κερδος για αυτούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Στο 23469 θα βρεις το link. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Στο 23469 θα βρεις το link. Σε ευχαριστώ πολυ! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksi_katsiki Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σε νέο νουμεράκι φοιτητικό που περιμένω ενεργοποίηση, απο το κλασσικό " Για να ενεργοποιήσετε την σύνδεσ'ή σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε με την ταυτότητα σας ένα κατάστημα wind" απο χτές μου λέει οτι ΄"το σύστημα είναι προσωρινά μή διαθέσιμο" Τί σημαίνει αυτό? Απλά περιμένω και άλλο? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 ξερει κανεις αν δινουν ακομα στην ομονοια ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Προχθές πήρα στην casio στην Ομόνοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά αν δει κάποιος να μοιράζουν Θεσσαλονίκη φοιτητικά πακέτα ας ενημερώσει παρακαλώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Μοιράζουν ακομη στη Θεσσαλονίκη;; Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts