Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικά έχει γίνει ένα μπάχαλο στα posts , χωρίς να φταίει κανένα από τα παιδιά που ποστάρουν, γιατί όλα μα όλα σχετικά με το F2G τα "πετάμε" εδώ, ενώ θα έπρεπε να γίνουν sub-sections.

τα more πακέτα ανοίγουν μετά την ενεργοποίηση ενός εκ των 4 βασικών πακέτων.

αυτό με τα 300' ανά 10 ευρώ τσαμπέ, έχει σταματήσει από τον Απρίλη του 2013

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά το ενεργοποίησα το φοιτητικό σήμερα, 10 ευρώ στην casio αλλά με μήνυμα που μου ήρθε λέει ότι έχω 0,08 ευρώ υπόλοιπο.Τι μπορεί να συμβαίνει?

ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά το ενεργοποίησα το φοιτητικό σήμερα, 10 ευρώ στην casio αλλά με μήνυμα που μου ήρθε λέει ότι έχω 0,08 ευρώ υπόλοιπο.Τι μπορεί να συμβαίνει?

ευχαριστώ πολύ!

Δεν σου πιστωθηκε (ακομα) το ποσο ανανεωσης. Αν το αγορασες σημερα τοτε θα σου πιστωθει μετα τις 21.00. Διαφορετικα θα πρεπει να παρεις στο cc για να υποβαλεις το σχετικο αιτημα.

Έχει μεταφερθεί έστω και ενός το γνωστό promotion student f2g στα στοιχεία του?

Εγω αυτο ειναι που φοβαμαι!!! Μην τυχον και οι μεταβιβασεις δεν γινουν ποτε και εκει θα δεις κλαμα!!! Εγω απο 8 Ιανουαριου δεν εχει γινει ακομη και ενας γνωστος μου απο τελη Νοεμβριου δεν εχει γινει ουτε αυτου ακομη!!!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εγω αυτο ειναι που φοβαμαι!!! Μην τυχον και οι μεταβιβασεις δεν γινουν ποτε και εκει θα δεις κλαμα!!! Εγω απο 8 Ιανουαριου δεν εχει γινει ακομη και ενας γνωστος μου απο τελη Νοεμβριου δεν εχει γινει ουτε αυτου ακομη!!!

Γιατί κλάμα:???. Από την στιγμή που δουλεύει, τι ζόρι τραβάμε?

Μην το καταργήσουν να φοβάσαι. Μην αρχίσουν να ζητάνε φοιτητική ταυτότητα στους άνω των 40 :lol: σε κανα δυο χρόνια.

Γιατί κλάμα:???. Από την στιγμή που δουλεύει, τι ζόρι τραβάμε?

Μην το καταργήσουν να φοβάσαι. Μην αρχίσουν να ζητάνε φοιτητική ταυτότητα στους άνω των 40 :lol: σε κανα δυο χρόνια.

Και που ξερω εγω τι θα εχουν κανει αυτοι με την ταυτοτητα μου??? Επισης πες οτι θελω να αλλαξω sim πως θα την αλλαξω? Εγω προσωπικα τον αριθμο τον εχω δωσει μονο στους κολλητους μου, αν δεν σιγουρευτω οτι εχει ερθει στα στοιχεια μου καποια στιγμη θα παει στον καδο των αχρηστων!

Edited by manosn2

Ωραια!!Απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει ημερομηνια ληξης της προσφορας προς το παρον,σωστα?

καλησπερα τ ι εννοεις φιλαρακι ισχυει νεα προσφορα δηλαδη ??δεν καταλαβα που το γραφει?

καλησπερα τ ι εννοεις φιλαρακι ισχυει νεα προσφορα δηλαδη ??δεν καταλαβα που το γραφει?

Καλησπέρα.Εκανα ανανέωση 10€ και μου ήρθε μήνυμα ότι ανανεώνοντας σε κατάστημα απο 20€ και πάνω θα εχω δωρο διπλάσιο χρόνο όπως δηλαδη είχε στις γιορτές!!

Θεσσαλονίκη πέτυχε κανεις να μοιράζουν πουθενά φοιτητικά πακέτα;;

Γύρισα το πρωί όλο το κέντρο και κορίτσια της wind πέτυχα μόνο στην Αριστοτέλους με Εγνατία. Εδίναν τα 300' με 6€ ανανέωση και νούμερα της Q, οχι όμως φοιτητικά.

με υπόλοιπο 0,05€ , μιλούσα κανονικά με τα login bonus. Ακουγόταν το μηνυμα αλλα αν δεν εκλεινα η κλήση γινότανε κανονικά.

Γεια!!! Δουλευεις σε καταστημα??

Edited by manosn2

Ε όχι και κρίμα... Με τέτοια λογική στο τέλος θα ζητάμε να μας χαρίζουν και συσκευή!

.

Σύντομα θα γίνει και αυτό. Στο ίντερνετ τα περισσότερα είναι δωρεάν, πληρώνουν οι διαφημίσεις.

Έτσι θα γίνει και στα κινητά σύντομα, αρκεί και μόνο να σκεφτείς ότι ένα προϊόν θα μπορεί να φτάσει σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Σύντομα θα γίνει και αυτό. Στο ίντερνετ τα περισσότερα είναι δωρεάν, πληρώνουν οι διαφημίσεις.

Έτσι θα γίνει και στα κινητά σύντομα, αρκεί και μόνο να σκεφτείς ότι ένα προϊόν θα μπορεί να φτάσει σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Τόσο καιρό μας έδινε τα δωρεάν λεπτα χωρίς να χρειάζεται ανανέωση! Και μόνο ότι μπαινουμεστο site κ αυξανουμε την επισκεψιμοτητα είναι κερδος για αυτούς!

Στο 23469 θα βρεις το link.

Σε ευχαριστώ πολυ!

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Σε νέο νουμεράκι φοιτητικό που περιμένω ενεργοποίηση, απο το κλασσικό " Για να ενεργοποιήσετε την σύνδεσ'ή σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε με την ταυτότητα σας ένα κατάστημα wind" απο χτές μου λέει οτι ΄"το σύστημα είναι προσωρινά μή διαθέσιμο"

Τί σημαίνει αυτό? Απλά περιμένω και άλλο?

:)

Παιδιά αν δει κάποιος να μοιράζουν Θεσσαλονίκη φοιτητικά πακέτα ας ενημερώσει παρακαλώ..
[sIGPIC][/sIGPIC]