Jump to content

myphone POLL: Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;


DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;  

1.287 members have voted

  1. 1. Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

    • What's Up
      168
    • Καρτοκινητό Vodafone
      83
    • Cosmoκάρτα
      65
    • Καρτοκινητή Q
      125
    • CU
      214
    • F2G
      600
    • Άλλο
      32


Recommended Posts

Είναι αλήθεια πως η δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών έχει οδηγήσει πολλούς συνδρομητές προς την καρτοκινητή τηλεφωνία, με ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών να αλλάζει προς κάτι οικονομικότερο τα συμβόλαια που είχε, συμβόλαια που απαιτούν ένα μηνιαίο χρηματικό αντίτιμο. Αυτό διαφέρει ιδιαίτερα σε σχέση με τα καρτοκινητά, εκεί όπου μπορείς να τα «φορτίσεις» (αγοράζοντας κάρτες ανανέωσης του χρόνου ομιλίας) όποτε εσύ επιθυμείς, χωρίς κάποια μηνιαία υποχρέωση από την πλευρά σου.

 

Οι προτάσεις που υπάρχουν στην καρτοκινητή τηλεφωνία είναι λίγο - πολύ γνωστές σε όλους μας, δεν λείπουν όμως και εκείνες οι περιπτώσεις προγραμμάτων που έχουν μείνει σχετικά πίσω, από πλευράς δημοτικότητας, οπότε αξίζει να κάνουμε μια αναφορά στη σχετική λίστα. Έτσι, η Cosmote προσφέρει το What's Up, την Cosmoκάρτα αλλά και το Frog, η Vodafone διαθέτει το Καρτοκινητό Vodafone, το CU, την Vodafone International, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και το Καρτοκινητό Ολυμπιακός (στοχευμένο, κυρίως, στους φιλάθλους της γνωστής ομάδας) και, τέλος, η Wind κάνει την εμφάνιση της με τα F2G, Wind Card to All και Καρτοκινητή Q.

 

Φυσικά, πέρα από τα καθιερωμένα πακέτα, οι πάροχοι προχωρούν συχνά - πυκνά και σε διάφορες προσφορές, όπως στην παροχή δωρεάν λεπτών ομιλίας προς το δίκτυο τους ή MB για σερφάρισμα στο mobile internet, σε ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές αλλά και σε ανακοινώσεις σχετικών πακέτων για εορταστικές περιόδους, όπως για παράδειγμα για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Τις προσφορές αυτές τις μαθαίνετε πάντα πρώτοι από την κεντρική μας σελίδα και την ενότητα «Ελλάδα», αλλά και παρακολουθώντας τα tags των Cosmote, Vodafone και Wind και των subforums στο myphone.gr που είναι αφιερωμένα στους τρεις παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (Cosmote, Vodafone, Wind).

 

Οι προσφορές όμως ποτέ δεν είναι αρκετές και, όπως είναι αναμενόμενο, οι συνδρομητές ψάχνουν πάντα τα πακέτα που συμφέρουν περισσότερο αλλά και τα καρτοκινητά που θα τους δώσουν την καλύτερη «value for money» επικοινωνία. Και κάπου εδώ, είναι η σειρά σας, για να μας πείτε πείτε τη γνώμη σας γύρω από την καρτοκινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα, όσον αφορά στο ποιο καρτοκινητό θεωρείτε πως διαθέτει τα καλύτερα πακέτα αλλά και τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Μην ξεχάσετε, πέρα από την ψήφο σας, να μας αναφέρετε και με σχόλιο τι ακριβώς θα ζητούσατε εσείς από το καρτοκινητό σας αλλά και ποιες προσφορές / πακέτα χρησιμοποιείτε.

 

Ο λόγος σε εσάς!

Edited by DJDB
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 381
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θεωρώ η f2g, επειδή δίνει αρκετά λεπτά-μηνύματα-μβ μπόνους. Και έχει και πακετάκια κάθε εβδομάδα που δίνουν μικροπροσφορές.
Link to comment
Share on other sites

Με την χρήση που κάνω με καρτοκινητό voda, χρειάζομαι 10 ευρώ/μήνα σε κάρτες οπότε είμαι αρκετά ικανοποιημένος!
Link to comment
Share on other sites

αν και δεν χρησιμοποιώ κάρτες νομίζω ότι όλες οι εταιρίες έχουν προγράμματα χωρίς πάγιο αλλά χρεώνουν την είσοδο στο ιντερνετ και έτσι δεν αγοράζεις κάρτες από το περίπτερο δηλαδή δεν προπληρώνεις τίποτα και κατα πρωσοπική άποψη είναι η ποιό συμφέρουσα από κάθε κάρτα

εσείς που είσαστε χρήστες καρτοκινητής γράψτε πόσα mb παίρνεται με την ανανέωση και στα πόσα λεφτά

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω τα 1000 λεπτά προς όους με 4 ευρώ είναι καλή προσφορά που τρεχει στο whats up

 

1000 λεπτά προς όλους με 4E ?? για ποσο για ένα μηνα ? μπορείς να μου την δείξεις που υπάρχει αυτή η προσφορα ?

Link to comment
Share on other sites

σκληρος ο ανταγωνισμος, μετα τα πακετα με την χρεωση κλησης ανα τριλεπτο πληροφοριες (απο το υπερπεραν) αναφερουν οτι οι εληνικες καρτοκινητες περνανε σε νεο πακετο προσφορων, 1000 λεπτα προς ολους με μονο 3 ευρω, με ελαχιστη χρεωση κλησης στα 100 λεπτα.

 

ελλαδισταν οριτζιναλ.

 

χειροτερη ειναι η αθλια βοδιαφον που εχω χρυσοπληρωσει τοσα χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Θεωρω οτι εχω τα δυο καλυτερα πακετα...

 

1) 240MB internet και 80 λεπτα (μαξ 80 κλησεις) προς ολους με 6 ευρω! Q περα απο φοιτιτικα πακετα κτλ ειναι η καλυτερη επιλογη και για αυτο και την ψηφισα...

 

2) Το φοιτιτικο της Wind που το προμοταρουν και σε κανονικους χρηστες με 1000 λεπτα ομιλια (μαξ 333 κλησεις) και 1Gb ιντερνετ με 5 ευρω το μηνα.

 

Η αληθεια ειναι οτι το F2G εχει φτιαξει αρκετα και περα του φοιτικου εχει καποια πολυ ενδιαφεροντα πακετα ενδεικτικο το 1GB με 5 ευρω την στιγμη που ο ανταγωνισμος δινει 500ΜΒ. Τελευταια και καταιδρωμενη η Κοσμοτε αλλα φανταζομαι οι προσφορες ποτε δεν ηταν το δυνατο της οπλο... Φανταστειτε ουτε δωρεαν καρτες σιμ δεν μοιραζουν!

 

Για μενα και το εχω πει πολυ πιο πριν ή μιλας παρα πολυ και βαζεις συμβολαιο τυπου W με 45 ευρω, ή καρτα με πακετο προς ολους! Να εχεις συμβολαιο με 25-30 ευρω και καποια λεπτα ομιλιας προς ολους δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ!!! Υπαρχουν πολυ ελκυστικα πακετα απο ολες τις εταιριες...

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)
Link to comment
Share on other sites

Το φοιτητικό της Wind για "κανονικούς χρήστες" σαν εμένα, με 1000 λεπτά ομιλία και 1Gb ίντερνετ με 5 ευρώ το μήνα, αυτό έχω και νομίζω πως είναι το καλύτερο, και αρκετά οικονομικό.:)
Link to comment
Share on other sites

1000 λεπτά προς όλους με 4E ?? για ποσο για ένα μηνα ? μπορείς να μου την δείξεις που υπάρχει αυτή η προσφορα ?

 

Ειναι ενα απο τα φοιτητικα πακετα του whats up. Και εγω το εχω.

 

Ως προς τις τιμες, ακουω πολυ καλες προσφορες απο f2g. Απο κει και περα ομως, οταν το 90φευγα τοις εκατο των επαφων μου ειναι cosmote, voda και απο τη στιγμη που εχω δικαρτο, cu και wu ειναι μονοδρομος.

Εχοντας μαλιστα και τα 2 ως φοιτητικα, ειμαι με 5 ευρω το μηνα για καρτα (μια στο ενα μια στο αλλο βαζω) και εχω και λεπτα ομιλιας και ιντερνετ. Μονο sms δεν εχω που πλεον δε χρησιμοποιω οποτε δε με απασχολει. Το ωραιο ειναι οτι καθε τοσο voda ή cosmote κανουν καμια προσφορουλα και ενω τους τιμαω μηνα παρα μηνα, μου κανουν τα δωρακια τους. Προφανως ακομα κι ετσι, εχουν κερδος οι 2 εταιρειες απο μενα, αλλα θεωρω πως τα 5 ευρω τον μηνα γι αυτα που εχω (που με ικανοποιουν στο 100% των αναγκων μου) ειμαι μια χαρα.

 

Μια σημειωση: λογω σηματος και κοσμου, η cosmote εχει πλεονεκτημα σε σχεση με voda, wind. Ειδικα σε θεματα mobile internet εχω παρατηρησει μεγαλες διαφορες. Φανταζομαι ανα περιοχη δεν ειναι το ιδιο, αλλα οπως και να χει, οταν πληρωσεις για καποια mb καλο ειναι να τα εχεις οποτε θελεις εσυ κι οχι οποτε πιανει...

Link to comment
Share on other sites

Ήμουν χρόνια συνδρομητής σε whats up cosmote και εδώ και 2 μήνες είμαι στη vodafone cu . Ψηφίζω vodafone cu γιατί : Δυνατότερο σήμα καλύτερη ποιότητα ομιλίας καλύτερη κάλυψη για internet σε σύγκριση με την cosmote. Επειδή έχω φοιτητική προσφορά το cu μου δίνει περισσότερα και με λιγότερα λεφτά απ ότι το whats up .
Link to comment
Share on other sites

εμενα με βολευει παρα πολυ η βονταφον με το πακετακι talk to vodafone 609 γιατι εκτος απο 500 λεπτα προς ολη την βονταφον δινει 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα και αν το ενεργοποιησεις απο το site τους αλλα 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα.η wind τα παει παρα πολυ καλα λογω του 1gb ιντερνετ που δινει με 5 ευρω.διαφωνω με τον φιλο TIM-RANGER οτι ο ανταγωνισμος δινει 500 mb γιατι τουλαχιστον εδω στην βονταφον με online ενεργοποιηση παιρνεις αλλα 500mb δωρο,συνολικα 1gb με 5 ευρω.απλα ειναι σε προσφορα δεν ειναι μονιμο.εκει να συμφωνησουμε οπως και στο οτι η whatsup δινει μονο 500mb χωρις κανενα bonus η δωρο.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, εάν κάνετε κλήσεις λιγότερες των 2 λεπτών (όπως εγώ) η Q είναι μονόδρομος !!!

Είναι η μόνη που έχει χρέωση ανά λεπτό και όχι ανά τρίλεπτό.

Εγώ με 1 ευρώ έχω 400' προς wind/Q που για εμένα σημείναι περίπου 250 κλήσεις.

Επίσης με 3 ευρώ έχει 80' προς όλους, που για εμένα σημαίνει περίπου 60 κλήσεις.

Μόνο με την Q μπορείς να τα έχεις αυτά...

Link to comment
Share on other sites

και για εμενα cu by vodafone μακραν καλυτερο σημα απο πολλες και 4 ευρω 1000 λεπτα και 200mb προς ολους συν τα 600 λεπτα προς cu και 600MB δωρεαν καθε μηνα ειναι για εμενα μονοδρομος! με 5 ευρω τον μηνα καθαριζω...
Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι οτι και να εχει μια καρτοκινητη πολλα πακετα , παιζει ρολο και αν τα ατομα που μιλας ειναι στην ιδια εταιρια...γιατι αν δεν ειναι δεν εχει νοημα...
Link to comment
Share on other sites

εγώ ψήφισα Q γιατί με συμφέρει απίστευτα,δεν θυμάμαι από πότε έχω να βάλω κάρτα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Link to comment
Share on other sites

Καποτε ηταν η Q...

Όμως πριν περίπου 6-7 χρονιά έκανα φορητότητα στο f2g και δεν το μετάνιωσα πότε! :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Aν και χρήστης προγραμμάτων συμβολαίου εδώ και πολλά χρόνια, διαπιστώνω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει πλουραρισμός στην καρτοκινητή και λύσεις για όλες τις απαιτήσεις. Από τον περίγυρό μου ακούω καλά λόγια για το F2G της Wind.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...