Jump to content

myphone POLL: Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;  

1.287 members have voted

1. 1. Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

• What's Up
      168
    • Καρτοκινητό Vodafone
      83
    • Cosmoκάρτα
      65
    • Καρτοκινητή Q
      125
    • CU
      214
    • F2G
      600
    • Άλλο
      32

Recommended Posts

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με όλα τα πακέτα όλων των εταιριών, θεωρώ όμως πως τα πακέτα ίντερνετ τουλάχιστον ανήκουν στην Voda καθώς ξοδεύοντας 5 ευρώ το μήνα έχω 1,2 - 1,4 Gb ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• Απαντήσεις 381
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως παιδιά έχω φοιτητικό whatsup. Με 10 ευρό κάρτα τον μήνα (7 για το πακέτο) έχω 1200 λεπτά προς όλους, 100 μνμ προς όλους και 600ΜΒ ίντερνετ. Και στον επόμενο μήνα μου δίνει χωρίς να κάνω τίποτα απόλυτος 600 λεπτά προς whatsup και 500ΜΒ. Ουσιαστικά με τα 10 ευρό τον μήνα έχω 1200 προς όλους 600 προς whatsup 100 μνμ προς όλους και 1.1GB ίντερνετ + 2 ευρό κάρτα. Νομίζω πως αν είσαι φοιτητής ένας είναι ο δρόμος :P

Καταρχήν ειναι απίστευτη η διαφορά που έχει πάρει το F2G η οποία βέβαια αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα.Βγαζοντας έξω τα φοιτητικά όλων των εταιριών τα οποία στοχεύουν σε φοιτητές(αν και το φοιτητικό της Wind δινεται και σε μη φοιτητές έξω στο δρομο)φαίνεται ξεκάθαρα ότι το F2G για όλους τους συνδρομητές ειναι το πληρέστερο πακέτο καρτοκινητής.Επι προσωπικού εχω ενα What's up απο παλιά και ένα F2G απο τότε που βγήκαν τα 300' με 10€.Αν και αντιμετώπισα καποιες δυσκολιες με τη Wind τώρα όλα ξεπεράστηκαν.Ολες μου οι επαφές είναι στο What's up οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ και γω το συγκεκριμένο πακέτο μαζί με το F2G.Αυτα απο μένα,οι ψήφοι δειχνουν την πραγματικότητα.Και εννοείται ψήφισα και γω F2G! :)

Απάτησα άλλο.Άλλο είναι αυτο το καρτοκινητο που προσφέρει περισσότερα απο όσα προσφέρουν οι άλλοι που προσφέρουν ακριβώς τα ίδια!Με μικροδιαφορές στους χρόνους εφαρμογής,με τα ίδια πακέτα προς τους συνδρομητές της ίδιας εταιρίας με τις ίδες τιμές σε κλήσεις και μυνήματα χωρίς πακέτα στα αντίστοιχης κατηγορίας καρτοκινητά της εκάστοτε εταιρίας.Καλύτερο είναι αυτο το άλλο που ακόμα δεν υπάρχει και θα δημιουργούσε πραγματικό ανταγωνισμό ειναι αυτο το άλλο που περιμένουμε..:rocket:

What's up γιατί μου προσφέρει την υπηρεσία spotify χωρίς κατανάλωση Mb και για αυτό στην εικόνα. Κάθε φορά που κάνω ανανέωση, απλά τα Mb προστίθενται χωρίς να τελειώνουν...

93g5.png

Edited by overpower

Εγώ δεν έχω κανένα γνωστό στη wind για να μιλάω και μια κάρτα που είχε πάρει η μητέρα μου είχε άθλιο σήμα. Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα αλλάξω το συμβόλαιο μου σε κάρτα ή σε πολύ πιο συμφέρον συμβόλαιο. Τελικά τι συμφέρει; Η Vodafone που έχω ξέρω οτι ειναι εγγύηση σε σήμα αλλά τα πάκετα της μου φαίνονται ψιλοάθλια... Με ενδιαφέρει δηλαδή να έχω αρκετά mb ιντερνετ αλλά να υπάρχει... σήμα. :worry:

Παρόλο που δεν έχει το καλύτερο σήμα εκεί που κινούμαι, το f2go είναι το πακέτο που χρησιμοποιώ, πήρα την προσφορά του "φοιτητικού" και με 5 ευρω έχω 1000' λεπτα προς όλους και 1 γίγα ίντερνετ και κάθε βδομάδα βάζω 20 sms δωρεάν προς όλους, οπότε καλύπτομαι απ' όλες τις απόψεις. Παράλληλα δίνει για όποιον θέλει και 1 γίγα με μόνο 5 ευρώ και γενικά έχει κι αρκετά μπόνους από δω κι από κει, όπως αν ενεργοποιήσεις ένα πακέτο σου δίνει επιπλέον χρόνο και μηνύματα προς το ίδιο δίκτυο αλλά και επιπλέον χρόνο ομιλίας ή μηνύματα ή ιντερνετ με μόνο 2 ευρώ αν έχεις ήδη ενεργοποιήσει ένα από τα βασικά πακέτα. Πλήρες σε όλα πλέον.

Είμαι συνδρομήτης καρτοκινητής Q από την πρώτη χρονιά που λειτούργησε. Πλέον με 3 ευρώ έχω 80 λεπτά το μήνα προς όλους, με δικαίωμα ανανέωσης της προσφοράς 4 φορές το μήνα, δηλαδή με 12 ευρώ 320 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλους τον μήνα! Επιπλέον, με 5 ευρώ έχω 600 mb το μήνα! Προσωπικά, βάζω περίπου 20 ευρώ κάθε πέντε εβδομάδες με αυτά τα πακέτα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Mε διαφορα F2G....300 λεπτα δωρο προς ολους και αλλα 120 προς wind με το που βαλεις 10 ευρω που σου μενουν στην καρτα...επισης καθε βδομαδα δωρο 20 μηνυματα ή αλλα μικροδωρακια.ξεχνας να βαλεις καρτα...

F2g !!!! Αν καποιος δεν θέλει ίντερνετ και με νορμάλ χρήση με δέκα ευρώ βγάζει δυόμιση μήνες. Αν και νομίζω δεν παίζει πλέον νέα σύνδεση με τα τριακόσια δώρο στην ανανέωση. Εγώ με ένα γιγα ίντερνετ και νορμάλ κλήσεις δέκα τον μήνα και τα τέσσερα μένουν στην κάρτα. Και αν καποιο μήνα μιλήσω παραπάνω τραβάω από την καβατζα. Μέχρι και η wind με παιρνει να αλλάξω πρόγραμμα με κατι προσφορές τύπου " θα βάζεις 24 ευρώ κάρτα και θα έχεις 11 ώρες ομιλία προς όλους και τα 15 ευρώ θα μένουν στην κάρτα. " αλλά δεν κουνάω ρουπι!

Για μένα cu και free to go.

Ο μόνος λόγος που έχω what's up είναι επειδή όλοι οι φίλοι μου έχουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χρήστης καρτοκινητής Vodafone και Cosmoκάρτας, ψηφίζω F2G... Πολύ καλύτερες προσφορές-πακέτα. Οι μόνοι λόγοι που δεν μεταβαίνω είναι η ποιότητα σήματος και η χρήση cosmote από το οικογενειακό, επαγγελματικό, φιλικό περιβάλλον..
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Στο μαγαζι 2 κινητα πληρωναμε αρκετα παλιοτερα 45-50 ο καθε αριθμος μετα κοπων και πακετων κατεβηκε στα 25-30 ο καθε αριθμος με ανοδικες τασεις (35-37-40 ). Πλεων εχω βαλει μια συσκευη voip GSM gateway στην οποια ο voip παροχος που της εχω βαλει ειναι πραγματικα πολυ φθηνες https://www.freevoipdeal.com/rates.

Τωρα βαζω απο 5 Ευρω στον καθε αριθμο και μου δηνουνε 400 λεπτα προς wind / q (1 Ευρω) + 120 σαν μπονους ανανεωσης, και 3Ευρω για τα 80 λεπτα. Εκτος απο 5-6 λογω δουλιας οικογενιας ΟΛΑ τα αλλα το τηλεφωνα τα κανω ως εξης: καλω το μηχανημα voip GSM gateway στο γραφειο ( το οπιο εχει καρτα q ) μου ανοιγει την γραμμη και εχω με 12 Ευρω απεριοριστα σταθερα στις περισσοτερες χωρεσ του κοσμου και κινητα με χρεωση 0,01 Ευρω/ λεπτο στα περισσοτερα κινητα του κοσμου. Τα 3 ευρω τα βαζω προς ολους σε περιπτωση που δεν βγαινει η γραμμη.Ειναι κατι σαν το skype αλλ δεν θελει ουτε 3g ουτεε smartfone. Το κοστος κλησεων εχει μειωθει ΤΡΟΜΑΚΤΗΚΑ. Ουτε ψαχνω για πακετα ουτε τιποτα...

Γενικα τα 12 Ευρω του voip παροχου τελειωνουν σε 6 μηνες περιπου....

γιατί νομίζω στις επιλογές θα έπρεπε να είναι και η frog?

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Εχω χρησιμοποιήσει τα πακέτα όλων των εταιριών για χρόνια τώρα. Εχω f2g2, και το φοιτητικό Wind, και νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Αλήθεια γιατί δεν υπάρχει η Frog στη δημοσκόπιση?

Εμπειρικα ψηφισα CU διοτι ημουν κατοχος μεχρι το τελος του προηγουμενου ετους οπου και διεκοψα.. (6 μηνες μονο περιθωριο για την επομενη ανανεωση κλεφτες!!! ολοι οι αλλοι 1 ετος) αλλα θα συμφωνησω για το f2g αν και η καλυψη στην περιοχη οπου κατοικω ειναι τουλαχιστον για γελια...

Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock

Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000)

F2g φοιτηρικό και ένα κανονικό F2g...Έχω με 5 ευρώ το μήνα 1000' λεπτά, 1 gb και 80 sms και στην άλλη γραμμή τα 120 λόγω σύνδεσης με το σταθερό...Μια χαρά νομίζω..που να πάει παρακάτω??

Αυτο που μετραει πια ειναι τα mbytes και οχι ο χρονος ομιλιας και τα sms,ειδικα για τη νεα γενια....οποτε.....wind με διαφορα,,,,,,

Κάποτε είχα tim, μετά έκανα φορητότητα σε what's up γιατί αρκετοί φίλοι-συγγενείς είχαν οπότε είχα δωρεάν χρόνο, αλλά πλέον πάλι wind. Αν εξαιρέσεις ότι κάνεις αίτηση για φορητότητα φέτος και υλοποιείται του χρόνου, και έκανα καυγά μέχρι να αλλάξω...Με 5 ευρώ ξεμπερδεύω για ένα μήνα!