Jump to content

Sony Ericsson K500i (F500i)

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:p Auto enoo gia des

Μμμμμμ.Το βρηκα!!!Θα το γραψω και στι site μου.

Λοιπον ακου τι θα κανεις.

1)κατεβαζεις ενα ζιπαρισμενο παιχνιδι

2)πας ''Ο Υπολογιστης μου'' (διπλο κλικ)

3)πανω πανω επηλεγης tools-->folder options-->view

4)κανεις ΑΝτικ την επιλογη ''hide extensions for known file types'' (ειναι για να μπορεις να δεις τις καταληξεις ολων των αρχειων)

5)πας στο ΖΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ που κατεβασες και μετανομαζεις την καταληξη .zip σε .jar

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

• Απαντήσεις 513
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια και εγω δεν ειμαι ευχαριστηεμνος απο το κ500,ειχε πολλα προβληματα.κυριως κολλουσε και εκανε επανεκκινηση.καποτε μου εκανε το κορυφαιο,οποτε πηαγαινα να ξεκινησω παιχνιδι μου εκανε ρεσταρτ,το ιδιο και οποτε πηγαινα να διαγραψω κατι,το πηγα γερμανο,το κρατησαν ενα μηνα και ενω εφιαξαν το παραπανω προβλημα,δεν αποθηκευε φωνητικες εντολες.το πηγα στην προκορντια(κοντα στους αμπελοκηπους) τους τα χωσα λιγο γιατι το χα μονο δυο μηνες και ολο προβληματα ηταν,το κρατησαν 1 βδομαδα και απο τοτε απο θεμα λογισμικου ειναι τζαμι!!!να μη το ματιασω,φτυστε και εσεις!!!!

1)Αλλα ενω το κανω προσεχτικη χρηση εχει 2 γδαρσιματα σε οθονη μεγαλα και υποψιαζομαι οτι ειναι απο τα πηγαινε ελα στο σερβισε και που το πιασανε τοσα χερια απο τη σονυ ερικσον,μοθ παν οτι δεν τα καλυπτει η εγγυηση...ξερετε μηπως κανενα τροπο να τους πεισω να μου αλλαξουν προσοψη και να δεκτουν την εγγυηση η κανενα σερβισε που να δεχεται να την αλλαξει εντοσ εγγυησης τζαμπα?γιατι κανει 44 ευροπουλα!!!!!!!!ημαρτον!

2)οταν το φοτιζω αν το κουνισω λιγο αρχιζει φορτιση απο την αρχη το κανει και σε σας?

2)οταν το φοτιζω αν το κουνισω λιγο αρχιζει φορτιση απο την αρχη το κανει και σε σας?

Αυτο μου το κανει και σε εμενα.Ισως φταιει που δεν εφαρμοζη καλα η υποδοχη του φωρτιστη.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Αυτο μου το κανει και σε εμενα.Ισως φταιει που δεν εφαρμοζη καλα η υποδοχη του φωρτιστη.

afto to provlima vasika, panw katw to exoyn ola ta sony ericsson..

uparxei periptosy na vro kainourio hxeio gia f500 h oxi?

Μόνο αυτοί στο service της SE ξέρουν...λογικά θα βρείς, το θέμα είναι πόσο θα κοστίσει και αν αξίζει...

Έχει μήπως κανείς το παιχνίδι Spinfun για Κ500;

Δες εδω .Δεν νομιζω να μεινει πολυ.Μπορει να το αφαιρεσει το pathfinder.

Προβληματων συνεχεια. Χθες παραλαβα μετα απο 1 βδομάδα το Κ500 μου που το πηρα στο καταστημα απο όπου το αγορασα, αφου αντιμετωπιζα τα γνωστα προβληματα. Με έκπληξη είδα ότι η version του firmware ήταν η ίδια. (R2AE033). Έκαναν ξανα εγκατάσταση αλλα την ίδια προβληματικη version. Και σημερα, 1 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ αντιμετωπιζω τα ίδια προβλήματα! Τί να κάνω? Να το πάρω στο κατάστημα απο όπου το αγόρασα και να ΑΠΑΙΤΗΣΩ αναβαθμηση του software? Εδω στην Κύπρο δεν ξερω αν περιλαμβάνεται στην εγγύηση. Εαν το παρω στα service της ericsson η εγγυηση θα μετρά; Η θα με χρεώσουν εκει; Δεν εχω καθολου την διαθεση να ξορεψω χρηματα σε ενα κινητο που αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και δεν δουλευει αξιοπρεπως.

Προβληματων συνεχεια. Χθες παραλαβα μετα απο 1 βδομάδα το Κ500 μου που το πηρα στο καταστημα απο όπου το αγορασα, αφου αντιμετωπιζα τα γνωστα προβληματα. Με έκπληξη είδα ότι η version του firmware ήταν η ίδια. (R2AE033). Έκαναν ξανα εγκατάσταση αλλα την ίδια προβληματικη version. Και σημερα, 1 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ αντιμετωπιζω τα ίδια προβλήματα! Τί να κάνω? Να το πάρω στο κατάστημα απο όπου το αγόρασα και να ΑΠΑΙΤΗΣΩ αναβαθμηση του software? Εδω στην Κύπρο δεν ξερω αν περιλαμβάνεται στην εγγύηση. Εαν το παρω στα service της ericsson η εγγυηση θα μετρά; Η θα με χρεώσουν εκει; Δεν εχω καθολου την διαθεση να ξορεψω χρηματα σε ενα κινητο που αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και δεν δουλευει αξιοπρεπως.

Πάντως εγώ που ρώτησα στη voda για το F500i μου είπανε να το πάω κατευθείαν στην SE και είπαν πως δεν θα πληρώσω τίποτα εάν έχω την εγγύηση. Προσωπικά έχω περισσότερη εμπιστοσύνη να πάω το κινητό μου κατευθείαν στην SE παρά σε κάποιο άλλο μαγαζί..

Βρήκα πάντως τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των επισκευαστικών κέντρων της SE στην Κύπρο. Αν θές τους παίρνεις ένα τηλεφωνάκι και τους ρωτάς... ;)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ S.A. PETRIDES ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 39, ENΓΚΩΜΗ 0035722-453000

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ CTC HOUSE 200 OLD LIMASSOL T.T 2002 003572-573310

Παιδιά μήπως έχει κανείς το TETRIS για F500i/K500i ?

babis21 δέν πιστεύω να λείπει από τη συλλογή σου !!!! :p :D

Gia sas paidia.Ektos apo to eortologio (fovera xrisimo programma) iparxi kapoio allo gia to k500i? Kseri kanis pos mporo na balo mia ipenthimisi sto kinito k na mou bgaini kathe xrono i ipenthimisi>??? (giati bazo p.x. genethlia filon k i ipenthimisi xtipai mono tin epomeni xronia k oxi kathe xrono). Thanks ek ton proteron...
DON'T BE SHAMED AND SAY IT LOUD "I'M GREEK AND I'M PROUD"!!!

Παιδιά μήπως έχει κανείς το TETRIS για F500i/K500i ?

babis21 δέν πιστεύω να λείπει από τη συλλογή σου !!!! :p :D

Για δες εδω.

Enjoy!!!

Καλησπερα στην παρεα.

Εχω το Κ500 εδω και ενα εξαμηνο και ομολογω οτι μετα τη αναβαθμιση ολα τα προβληματα που μου ειχε εμφανισει οπως σβησιμο οθονησ ή κολληματος κατα την πλοηγηση στο μενου εξαφανιστηκαν ρε παιδια.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γνωριζει κανεις αν εχει βγει και 2η αναβαθμιση ή ο,τι προλαβαμε με την πρωτη!

Και μια συμβουλη: Για οσους δεν το γνωριζουν το καταστημα Πλαισιο εχει το Gameboard της Sony Ericsson μονο με 1 Ευρω!!!Ναι καλα διαβασατε!

Αγορασα 2 για μενα και ενα φιλο μου που εχει το κ700.Εντυπωσεις?Λιγο αργο στη νανταποκριση των πληκτρων και οχι απολυτως συμβατο με ολα τ απαιχνιδια αλλα για 1 Ευρω νομιζω οτι πρεπει να το τσιμπησετε ε?

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς που μπορεί να κάνει αναβάθμιση του κινητού στην Θεσσαλονίκη?

Ευχαριστώ πολύ.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=969239#post969239

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Ρε παιδιά έχετε προσεξει οτι το F500 σε αντιθεση με το K500 δεν δεχετε Mp3 ως ήχο κλήσης?

watch_http://www.youtube.com/watch?v=gtMqSCQss20

http://www.bikepics.com/members/johncompu/

Δυστυχώς ναι το πρόσεξα και εγώ. Όπως και το Κ700ι σε vodafon live δε δέχεται. Ένας γνωστός μου το πήρε και ξενέρωσε πολύ άσχημα το παληκάρι. Το ωραίο όμως ποιό είναι; Είχα στείλει το f500ι μου στο γερμανό για αναβάθμιση λόγω των επανεκινήσεων που μου έκανε και σήμερα επιτέλους που το πήρα μου ξανάκανε πάλι τα ίδια :knife: :knife: :knife:

Το έχουμε πει μερικές σελίδες πιο πίσω. Με το DRM Packager "κλειδώνεις" τα mp3, τα στέλνεις στο κινητό και δουλεύουν κανονικά σαν ήχος κλήσης.

• 3 weeks later...

Loipon paidia i sony ericsson dini on line anaba8misi sto F500i.

Fisika akoma den petixa na kano anava8misi (mou vgazi "sfalma epikinonias" .

Den xero ama kapoios filos exi kataferi tipota alla an petixe as ma pi poia vercion dini. :)

• The title was changed to Sony Ericsson K500i (F500i)