Jump to content

myphone.gr: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2013 - Η ψηφοφορία!


DJDB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι συμμετοχές για τον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2013 του myphone.gr ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ώρες, με τον αριθμό των φωτογραφιών να κινείται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, παρά τις (σχετικά) λίγες ημέρες που είχατε στη διάθεση σας για να μας στείλετε τη φωτογραφία σας. Αφού σας ευχαριστήσουμε για τις 50 συμμετοχές και αφού πρώτα κάναμε έναν τυπικό έλεγχο ώστε να είμαστε σύμφωνοι με τους κανόνες του διαγωνισμού, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης συμμετοχής!

 

Η διαδικασία είναι απλή: Αφού πρώτα δείτε όλες τις φωτογραφίες από το σετ μας στο Flickr, επιστρέφετε στο θέμα που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή και μας αναφέρετε, με ένα σχόλιο σας, ποιο μέλος ψηφίζετε. Μπορείτε για παράδειγμα να γράψετε «Ψηφίζω το μέλος:.....». Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα μέλος. Διαλέξτε λοιπόν αυτήν που εσείς θεωρείτε ως την καλύτερη φωτογραφία από τις συμμετοχές.

 

Στο σχόλιο σας (που θα πρέπει να είναι ένα και μοναδικό σε αυτό το topic) δεν θα πρέπει να αναφέρετε τίποτα άλλο, παρά μόνο το nickname του μέλους που τράβηξε την φωτογραφία που ψηφίζετε (το οποίο το βρίσκετε ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του στο σετ μας), έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη. Όσοι πήραν μέρος δεν μπορούν να ψηφίσουν τον εαυτό τους (δεν θα είχε νόημα μια τέτοια ψήφος) ενώ, φυσικά, κάθε μέλος θα πρέπει να ψηφίζει μια και μοναδική φορά (σε αντίθετη περίπτωση, καμία ψήφος από το μέλος αυτό δεν θα λαμβάνεται υπόψιν).

 

Η διαδικασία θα κρατήσει από αυτήν τη στιγμή μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στις 23:59. Ο νικητής, που θα αναδειχθεί μετά από την ψηφοφορία και τη σχετική καταμέτρηση, θα κερδίσει το σχετικό τίτλο κάτω από το avatar του στο myphone.gr, περισσότερο χώρο αποθήκευσης για προσωπικά μηνύματα καθώς επίσης και προβολή της φωτογραφίας του στην κεντρική σελίδα και στα προβεβλημένα θέματα στην κορυφή αυτής!

 

Ξεκινάμε λοιπόν από τώρα την ψηφοφορία, καλή επιτυχία σε όλους!

 

Όλες οι συμμετοχές: http://flic.kr/s/aHsjNo6VdX

Edited by DJDB
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψηφίζω το χρήστη everyperson. Εξαιρετικές πάντως όλες οι φωτογραφίες (αν και όχι και τόσο χριστουγεννιάτικες μερικές)
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
Link to comment
Share on other sites

Οι μισές τουλάχιστον φωτογραφίες πάντως, είναι πραγματικά άσχετες με τα Χριστούγεννα. Απλά χειμωνιάτικα και άλλα άσχετα τοπία...

 

Anyway, ψηφίζω Djhoulio

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Link to comment
Share on other sites

Ψηφίζω Makinen

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια σε όλους για τις συμμετοχές σας. Η ψήφος μου δίδεται στον ikaros21 και στην εκπληκτική μποξερόφατσα δίπλα στο δέντρο.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...