Jump to content

Απώλεια φίλου από ατύχημα με μηχανή

SlRator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το γκαζι των κοντρακιδων ειναι η προεκταση του πεους τους, με οτι συμπεριλαμβανει αυτο...

Φιλε μου συληπητηρια, αλλα οταν κανεις κοντρα σε γεφυρα και γενικα κανεις κοντρες και βλακειες παιζεις με την ζωη σου. Μου θυμησες εκεινον τον 15 χρονο που πηγε με ποδηλατο στην Γεφυρα ριου αντιρριου αλλα εκει που κυκλοφορουν τα αμαξια κλπ... ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΑ 50ΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ! οπως ηταν λογικο τον χασαμε και αυτον...

ειναι κριμα να χανεται ενας ανθρωπος και οντως στεναχωρεθηκα, αλλα η βλακεια δεν μπορει να θεωρηθει κατι που συγχωρειται.

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Eνα σωρο βλακειες εχω διαβασει σε αυτο το θρεντ, λυπουμαι μονο που τα διαβαζω απο ανθρωπους μοντερνους, γιατι αν τα διαβαζα απο χουντικους παπουδες τοτε θα τα δικαιολογουσα.

Βλεπεται ακρανωτους καγκουρες στους δρομους με μηχανακια χρεπια, και νομιζετε οτι ολοι ειμαστε ετσι.

Ο καθε ΣΩΣΤΟΣ μοτοσυκλετιστης, δεν παει ουτε 1 μετρο χωρις εξοπλισμο, και αυτο δεν σημαινει μονο κρανος.

Εγω τσαντιζομαι πιο πολυ απο εσας οταν βλεπω καγκουρια με supersport μηχανες, ακρανωτοι φυσικα, να εχουν αγορασει την μηχανη μονο για φιγουρα.

Φυσικα τωρα που πιανουν παλι τα κρυα, ολοι μεσα παλι θα μπουν, και τα πραγματα θα ερθουν οπως και πριν, οπως και τα πουλια που φευγουν για τον νοτο...

Μαθετε να ξεχωριζετε

ακριβως ετσι ειναι φιλε μου:) για τα ατυχηματα φταιμε κατα 99.9% εμεις και οχι τα οχηματα,μιλαω και για αυτοκινητα και για μοτο,οι οδηγοι παιδεια πρεπει να εχουν,τιποτα αλλο,οι εξορκισμοι ανηκουν σε αλλες εποχες,αμα καποιος ειναι ανεγκεφαλος οχι με μοτο θα σκοτωθει αλλα και με σπιρτα θα βαλει φωτια στην πολυκατοικια

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη συζήτηση και τις απόψεις που αναπτύσσετε. Θέλω στο σημείο αυτό να προτείνω μια ιστοσελίδα ενός ανθρώπου ο οποίος πάνω από 40 χρόνια μιλάει στα άρθρα του για την οδική ασφάλεια και τις τραγικές ελλείψεις του Ελληνικού Κράτους.

Εκεί θα δείτε και θα διαβάσετε άρθρα γραμμένα το 1965, το 1970, '75, '80 έως και σήμερα με μια κοινή συνισταμένη: τις ευθύνες του συστήματος εξετάσεως διπλωμάτων οδήγησης καθώς και την εγκληματική άγνοια της επίσημης πολιτείας απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των ελληνικών δρόμων τα οποία αντιμετωπίζονται με ημίμετρα που λαβάνονται από ανθρώπους που δεν έχου οδηγήσει ποτέ τους αυτοκίνητο. Ή μηχανή...

http://www.kavvathas.gr/show.php?cat_id=66

ακριβως ετσι ειναι φιλε μου:) για τα ατυχηματα φταιμε κατα 99.9% εμεις και οχι τα οχηματα,μιλαω και για αυτοκινητα και για μοτο,οι οδηγοι παιδεια πρεπει να εχουν,τιποτα αλλο,οι εξορκισμοι ανηκουν σε αλλες εποχες,αμα καποιος ειναι ανεγκεφαλος οχι με μοτο θα σκοτωθει αλλα και με σπιρτα θα βαλει φωτια στην πολυκατοικια

+1 απο μενα...για του λογου το αληθες,

Πριν 1 χρονο περιπου, 2 αδερφια, (ενα αγορι και ενα κοριτσι) φιλοι μου ,χαρουμενα παιδια ...με διψα για ζωη και πολλα ονειρα, 20 και 22 χρονων, μετα απο βολτα σε μπαρακι της γειτονιας, με αυτοκινητο, καθως γυρνουσαν τα χαραματα σπιτι, με 50% οινοπνευμα στο αιμα(καθως ειχαν κατεβασει παρα πολλα ποτα) , ξεφυγαν απο το δρομο και επεσαν σε χαντακι..με 170χλμ/ωρα

το αυτοκινητο κοπηκε στα 2(λογω της ταχυτητας και οτι εφερε πολλες σβουρες στον αερα) ,,τα παιδια ζησανε.... αφου περασανε 4 μηνες στην εντατικη..

αλλα...

το αγορι πλεον ειναι στην αναπηρικη καρεκλα με μονιμη αναπηρια απο την μεση και κατω και να μην επικοινωνει με το περιβαλλον κανονικα(παιδι με ειδικες αναγκες πλεον)

και το κοριτσι με σπασιματα σε ολο της το προσωπο και καταγματα σε λεκανη μεση ,ποδια, ..και μια αφαιρεση αριστερου ματιου ...λογω αιματοματος... να αναρρωνει ακομα απο τα σωματικα και ψυχικα τραυματα που θα την ακολουθουν σε ολη της την ζωη....

να σημειωσω οτι δεν φορουσαν ζωνη...

παιδια προσοχη στους δρομους....!!!!!

IPHONE 4 The Ultimate

Guest lagoudakis
τραγικο το ποστ σου φιλε kolabrou:( :( απο κατι τετοιες ιστοριες μενει ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ;τιποτα αλλο!!!!βασικα αυτο το thread μου χαλασε την διαθεση γενικα

Guest lagoudakis
Πω πω «τυπάς»... :rolleyes: Και τι «μαγκιά» έ; :rolleyes:

Μου αρέσει που απορείτε στα ατυχήματα... :whistle:

τι ψαχνεις να βρεις τωρα:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Λίγη προσοχή στα quotes καθώς το thread είναι 2 χρόνων περίπου.

Καλό θα ήταν να το διαβάσουν όλοι όσοι εμπλέκονται με την οδήγηση..περιέχει κάποια posts "δυνατά"..μπας και βάλουμε επιτέλους μυαλό όλοι μας.

ρε παιδιά :!:

κι εγώ έχασα φίλη 17 ετών έτσι, αλλά σε τι εξυπηρετεί αυτό το θρεντ? για να στεναχωριόμαστε??? :( :cry:

Σπύρος

Στο να ξυπνήσουν επιτέλους μερικά πιτσιρίκια 12-14-16 χρονών που θέλουν απο τον μπαμπά μηχανάκι μόνο και μόνο για να δείξουν οτι μεγάλωσαν και έγιναν μαγκάκια και για να μάθουν πως η ανευθυνότητα με τον θάνατο πάνε παρέα. Να μάθουν πως το να παίρνεις κρυφά το μηχανάκι του αδερφού σου (και όλα αυτά χωρίς δίπλωμα και χωρίς κράνος) για να πας το γκομενάκι για καφέ και να το εντυπωσιάσεις είναι ηλίθιο και ανώριμο.

Στο να ξυπνήσουν οι γονείς που επειδή το πιτσιρίκι τους τους έφερε άριστα στον τελευταίο έλεγχο να λένε 'έλα ρε γυναίκα να δώσω στο μικρό λίγο το μηχανάκι να πάει έτσι μια βόλτα στην πλατεία να πάρει το κολλάει' και μετά πιο αργά έρχεται η αστυνομία σπίτι και λέει συγγνώμη κε τάδε το παιδί σας χτύπησε με το μηχανάκι και είναι νεκρό.

Επιτέλους πρέπει κάποιος να μιλήσει και λίγο άγαρμπα και λίγο άσχημα και μακάβρια μπας και επιτέλους συνέλθει κανένας και βάλει καλά στο μυαλό των μικρών παιδιών ότι το μηχανάκι δεν είναι ηλίθιο...αυτός που θα το πάρει χωρίς δίπλωμα και χωρίς κράνος είναι ηλίθιος.

Namaste!

Χθες το βραδι ενα φιλαρακι μου επεσαι με τιν μιχανι και σκοτοθικε ακαριεα εχω χασει αλους δυο φιλους σε ατιχιμα με μιχανακια μακαρι ι αστινιμια :(

Συλλυπητήρια από εμένα. Ένας γείτονας που παίζαμε κάθε βράδυ ποδόσφαιρο βρήκε ακαριαίο θάνατο με μηχανάκι όταν έπεσε επάνω σε μια νταλίκα και του βγήκε το κεφάλι. Και που το σκέφτομαι στεναχώριεμε πολύ. :(

Παιδιά παρακαλώ όσο μπορείτε να αποφεύγετε τα μηχανάκια....

Είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνα και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα παιδιά που πεθαίνουν από ατύχημα με μηχανάκι, είναι της ηλικίας μου (15), μέχρι 18-19 χρονών. Ίσως φταίει η απροσεξία, ο ενθουσιασμός της ηλικίας, η ανάγκη να δείξουμε στους φίλους ότι έχουμε κι εμείς κάτι δικό μας και έχουμε την ικανότητα να το χειριστούμε, ίσως φταίει η οικογένεια και οι γονείς...

Κάποτε μου είχε πει ο πατέρας μου ότι θα μου πάρει ένα αγωνιστικό Καρτ για να μάθω να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις που θα συναντώ στο μέλλον, όταν θα οδηγώ αυτοκίνητο. Η μόνη προϋπόθεση ήταν ότι δεν θα οδηγήσω μηχανάκι.

Έτσι κι έγινε. Εγώ προσωπικά δεν έχω ανέβει σε μηχανάκι...

Προσοχή στους δρόμους και να φοράτε Πάντα κράνος :!:

πολυ ασχημο αυτο να χανεις φιλο απο μηχανη.

εχω χασει και ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι.

διαφωνω το να μαζευουν οσους εχουν μηχανακια και δεν εχουν διπλωμα,το διπλωμα δεν θα τους σωσει.

κι επισης για να ειμαι δικαιος οι 3 φιλοι απο τους 4 που εχω χασει τα ηθελαν και τα επαθαν,δεν εφταιγε το μηχανακι η ο δρομος η οτιδηποτε αλλο,ειχαν γκαζιαρικο χερι κι αυτο τους στερησε τα υπολοιπα χρονια ζωης.ναι εναι κριμα να χανεται ενας νεος ανθρωπος ομως στην ουσια αυτος που πιεζει την τυχη του και την μοιρα του τρωει ευκολα το κεφαλακι του,οποτε πλεον δεν ειμαι της αποψης να λεω κριμα το παιδι,τωρα λεω αν σκεφτοταν θα ηταν εδω τωρα.εχω πονεσει πολυ για ατομα που εχω χασει κι αυτο με χει κανει λιγο σκληρο προς την αποψη μου,ολα αυτα τα μηχανοκινητα ειναι μια ξενη δυναμη που οσο κι αν νομιζουμε οτι τα ξερουμε καλα δυστυχως ημαστε εκτος τοπου και χρονου.κι εγω εχω κανει παρα πολλα λαθη με μηχανες και την εχω γλυτωσει οχι και λιγες φορες,εφταιγα ομως.η μηχανη θελει προσοχη οπως και να πεσει κανεις θα χτυπησει,γι αυτο παντα κρανος και προσοχη και στους αλλους οδηγους.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

πολυ ασχημο αυτο να χανεις φιλο απο μηχανη.

εχω χασει και ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι.

διαφωνω το να μαζευουν οσους εχουν μηχανακια και δεν εχουν διπλωμα,το διπλωμα δεν θα τους σωσει.

κι επισης για να ειμαι δικαιος οι 3 φιλοι απο τους 4 που εχω χασει τα ηθελαν και τα επαθαν,δεν εφταιγε το μηχανακι η ο δρομος η οτιδηποτε αλλο,ειχαν γκαζιαρικο χερι κι αυτο τους στερησε τα υπολοιπα χρονια ζωης.ναι εναι κριμα να χανεται ενας νεος ανθρωπος ομως στην ουσια αυτος που πιεζει την τυχη του και την μοιρα του τρωει ευκολα το κεφαλακι του,οποτε πλεον δεν ειμαι της αποψης να λεω κριμα το παιδι,τωρα λεω αν σκεφτοταν θα ηταν εδω τωρα.εχω πονεσει πολυ για ατομα που εχω χασει κι αυτο με χει κανει λιγο σκληρο προς την αποψη μου,ολα αυτα τα μηχανοκινητα ειναι μια ξενη δυναμη που οσο κι αν νομιζουμε οτι τα ξερουμε καλα δυστυχως ημαστε εκτος τοπου και χρονου.κι εγω εχω κανει παρα πολλα λαθη με μηχανες και την εχω γλυτωσει οχι και λιγες φορες,εφταιγα ομως.η μηχανη θελει προσοχη οπως και να πεσει κανεις θα χτυπησει,γι αυτο παντα κρανος και προσοχη και στους αλλους οδηγους.

Αυτά που λες είναι σκληρά αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Και εγώ όταν πήρα μηχανάκια η μάνα μου για μια βδομάδα έχασε τον ύπνο της! Ερχόμουν αργά σπίτι και ανησυχούσε μήπως έπαθα κάτι.
only crossfit...

ασε εμενα να δεις τι ειχε γινει στο σπιτι.πολεμος κανονικος.οταν πρωτοπηρα μηχανη κι οχι μηχανακι ηταν ενα xt600 του 89 και δεν το ειπα σε κανεναν,απλα πηγα και την πηρα,το τι εγινε φυσικα μετα δεν λεγεται,τωρα που το σκεφτομαι ειχαν δικιο ομως,εκανα πολλες τρελες,σουζες κοντρες και αλλα που ευτυχως δεν μπου στερησαν το πιο πολυτιμο πραγμα που εχω.την ζωη μου,τωρα μετα απο αρκετα ατυχηματα φιλων εχω βαλει μυαλο γιατι ειδα που μπορει να καταληξω,δεν θελω να χω λαμες η προβλημα με το σωμα μου η ακομα χειροτερα καποιο ακαριαιο ατυχημα,θελω οσο γινεται να προσεχω την ζωη μου.αυτο το θεμα ειναι στεναχωρο πραγματικα ομως ειναι κι ενα θεμα που πιστευω να διαβασουν πιτσιρικαδες και να λογικευτουν οσο γινεται περισσοτερο.χαρητε την ζωη σας οσο μπορειτε με τον καλυτερο τροπο κι οχι με ατυχηματα,καθε μερα βλεπετε τι συμβαινει στους δρομους και ποσοι νεοι χανουν την ζωη τους ειτε απο λαθος τους ειτε απο λαθος αλλων.προσεχετε παιδια και μην ξεχνατε και κατι,οι περισσοτεροι οδηγοι αυτοκινητων δεν δινουν σημασια στους μοτοσυκλετιστες.προσοχη λοιπον,δεν κανω κυρηγμα,απλα εχω πονεσει απο αυτα τα δυσαρεστα γεγονοτα και δεν θελω να βλεπω κι αλλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτά που λες είναι σκληρά αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Και εγώ όταν πήρα μηχανάκια η μάνα μου για μια βδομάδα έχασε τον ύπνο της! Ερχόμουν αργά σπίτι και ανησυχούσε μήπως έπαθα κάτι.

Και η δικιά μου μια από τα ίδια. Και όλες δηλαδή πιστεύω;) .

Ωστόσο νομίζω δεν είναι λύση το "μην πάρεις μηχανάκι-αυτοκίνητο, να είσαι ήσυχος". Μη ξεχνάμε είναι και σημαντική βοήθεια στις μετακινησείς. Αυτό που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε είναι να προσέχει!! Και να προσπαθεί να προβλέψει τη μ#$%^ του μπροστινού, αυτού που κάνει προσπέραση, αυτού που θα πεταχτεί στη στροφή.... Δεν είσαι απόλυτα ασφαλής ούτε έτσι αλλά τουλάχιστον ελαττώνεις τις πιθανότητες. Και το σημαντικότερο το κράνος και η ζώνη σώζουν!

ΥΓ Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που σκοτώθηκε το παιδί που λέει ο φίλος στο 1ο μήνυμα:( !

Πριν από 1,5 ώρα με σταμάτησε η αστυνομία επειδή έκανε πολύ θόρυβο η Sebring και πήγα στο τμήμα. Ευτυχώς κάνανε κάποιο λάθος και δεν μου έκοψαν ένα χαρτί νομίζω κόκκινο και έτσι θα πάω στο δικαστήριο μόνο για το δίπλωμα που παρεμπίπτοντος βγάζω σε λίγες μέρες. Αλλιώς θα πήγαινα στο δικαστήριο και για κράνος και για σιγαστήρα. Μετά από αυτό θα αλλάξουν πολλά… Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το δικαστήριο που θα πάω τώρα θα γραφτεί τίποτα στο ποινικό μητρώο; Παρακαλώ πείτε μου! :(
only crossfit...

Νομίζω ότι και οι μηχανές (και τα αυτοκίνητα) είναι σαν τα εργαλεία!

Αν τα χρησιμοποιείς σωστά, σε βοηθάνε απίστευτα... Αλλιώς μπορεί να σε τραυματίσουν (κι όχι μόνο)! :(

Κ εγώ τα φοβάμαι αν και θέλω να βγάλω δίπλωμα.

Δυστυχώς έχω χάσει κι εγώ συμμαθητές με μηχανή κι έχω κ φίλο που έπεσε αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τπτ..

Τhe end of an era...

Πιγα σπιτι του και ι αστινομια ιπαι οτι αμα ιχαι σιρθει ενα μετρο λιγοτερο θα σονοταν γιτι δεν θα χτιπουσε το κεφαλι του στιν κολονα και φισικα αμα φορουσαι και κρανος. Μολις τον ιδα παγοσα ι αδερφιτου τρελαθικαι

Ειλικρινά λυπάμαι για το συμβάν και συνήθως για μένα φταίει η νεανική απερισκεψία.Η τύχη έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αλλά φίλε μου την επόμενη φορά γράψε σε griklish γιατί στραβώθηκα.

Πριν από 1,5 ώρα με σταμάτησε η αστυνομία επειδή έκανε πολύ θόρυβο η Sebring και πήγα στο τμήμα. Ευτυχώς κάνανε κάποιο λάθος και δεν μου έκοψαν ένα χαρτί νομίζω κόκκινο και έτσι θα πάω στο δικαστήριο μόνο για το δίπλωμα που παρεμπίπτοντος βγάζω σε λίγες μέρες. Αλλιώς θα πήγαινα στο δικαστήριο και για κράνος και για σιγαστήρα. Μετά από αυτό θα αλλάξουν πολλά… Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το δικαστήριο που θα πάω τώρα θα γραφτεί τίποτα στο ποινικό μητρώο; Παρακαλώ πείτε μου! :(

καλα εισαι σοβαρος...? κυκλοφορεις χωρις κρανος, διπλωμα,ασφαλεια(συνεπαγεται λογω οτι δεν εχεις διπλωμα) !!!!????????????

sorry αλλα πολυ χοντραδα...!

οχι δεν προκειται να αμαυρωθει το ποινικο σου μητρωο...μην ανησυχεις...

IPHONE 4 The Ultimate

καλα εισαι σοβαρος...? κυκλοφορεις χωρις κρανος, διπλωμα,ασφαλεια(συνεπαγεται λογω οτι δεν εχεις διπλωμα) !!!!????????????

Kαι εκτός όλων αυτών κάνει και θόρυβο... :X

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Etsi akribws einai...exeis para polu dikio......to pan einai na exeis myalo kai na prosexeis........magia den einai na xwnesai kai na ta sthneis me allous ....magia einai na exeis thn mhxanh gia sena na thn goustareis kai na odhgeis mexri ta bathia sou geramata....ayto skeftomai otan mou thn peftoun sta fanaria gia kontres kai gia alles m........!Isws h wrhmothta sthn odhghsh erxetai me ta xronia....isws geniesai me synesh.....
[sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ

Νομίζω ότι και οι μηχανές (και τα αυτοκίνητα) είναι σαν τα εργαλεία!

Αν τα χρησιμοποιείς σωστά, σε βοηθάνε απίστευτα... Αλλιώς μπορεί να σε τραυματίσουν (κι όχι μόνο)! :(

Κ εγώ τα φοβάμαι αν και θέλω να βγάλω δίπλωμα.

Δυστυχώς έχω χάσει κι εγώ συμμαθητές με μηχανή κι έχω κ φίλο που έπεσε αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τπτ..

H apanthsh mou htan sxetikh me to ti eipe o villis........

[sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ

Ασφάλεια έχω και δίπλωμα βγάζω σε λίγες μέρες. Τα έκανα τα χαρτιά μου. Για την εξάτμιση φυσικά θα την βγάλω (με μισή καρδιά αλλά θα την βγάλω) και θα πάρω κράνος.
only crossfit...

Τα ατυχήματα προκαλούνται απο πολλούς παράγοντες... Όπως η έλλειψη ωριμότητας στο τιμόνι, απροσεξία, εμπειρία κ.α Όσο για τους "15άρηδες" δεν φταίνε μόνο τα παιδιά αλλα και οι ίδιοι οι γονείς τους που τους αγοράζουν τα μηχανάκια χωρίς διπλώματα. Το λέω αυτό γιατί ένας οδηγός με δίπλωμα είτε με μηχανάκι είτε με αυτόκίνητο θα μάθει να "σέβεται" τον Κ.Ο.Κ . Ένας οδηγός στους σημερινούς Ελληνικούς δρόμους πρέπει να είναι προσεχτικός και να περιμένει την παραμικρή "βλακεία" απο τους άλλους οδηγούς, όπως το άνοιγμα της πόρτας του αυτοκινήτου, παραβιάση του κόκκινου, stop, την τεράστια λακούβα που έχει στην επόμενη γωνία κ.α. Επίσης ο οδηγός είναι πάλι υπεύθυνος εάν δν έχει καλά λάστιχα, φρένα, ρουχισμό κ.α. Γι αυτό λοιπόν δν είναι σωστό να λέμε πως φταίνε τα "μηχανάκια" αλλα δυστηχώς φταίει ο ίδιος ο οδηγός καθώς και οι γύρω του...

Και γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ!

Life Is Good

Ασφάλεια έχω και δίπλωμα βγάζω σε λίγες μέρες. Τα έκανα τα χαρτιά μου. Για την εξάτμιση φυσικά θα την βγάλω (με μισή καρδιά αλλά θα την βγάλω) και θα πάρω κράνος.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις διπλωμα η ασφαλεια δεν σε καλυπτει. Θα πληρωσει αυτον που (φτου φτου) θα χτυπησεις και θα στα παρει δικαστικως.

Θα ήσουνα ο μεγαλύτερος μάγκας και το πιό ντεγκλαρέ παιδί άν παράταγες λεβέντη μου εντελώς τη μηχανή. Γιατί από ότι βλέπω δεν σου χρειάζεται για κάτι παρά μόνο επειδή νομίζεις ότι θα ικανοποιήσεις τις νεανικές σου ορμές.

Είσαι μάγκας και ωραίος; Παράτα την και σε 2-3 χρόνια πάρε ένα μικρό αυτοκινητάκι έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι η σύνεση στο τιμόνι είναι ο καλύτερος φίλος και σώζει ζωές.Ειμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι στο φόρουμ συμφωνούν μαζί μου. Σκέψου το και δεν θα χάσεις.