alex2539 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Απο που το πηρες με το stylus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Το stylus δεν το έχω ακόμα, το ψάχνω. Είναι σε έλλειψη παγκοσμίως και εικάζεται πως ετοιμάζεται revised stylus λόγω κάποιων προβλημάτων που παρουσιαστηκαν με τις πρώτες παρτίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 [quote=alex2539;51370αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι και ορισμενα προγραμματα των windows αλλα δεν με καιει κιόλας. Πως ειναι το μηχανιμα στα παρακατω: 1. Ιντερνετ κυριως με firefox. Pinch to zoom, finger scrolling και αλλα gestures υποστιριζονται? Η τελευταια μου επαφη με windows ταμπλετ ηταν πριν χρονια και τοτε δεν ηταν οτι καλύτερο. 2. Το stylus με το τελευταιο update δουλευει καλα πλεον? 3. Στα pdf μπορω να αλλαξω σελιδα με το δακτυλο οπως στον adobe ή τα περισσότερα προγράμματα στο android? Με annotations τι γινεται? Βασικα στο note χρησημοποιω το ezpdf οποτε μια συγκιση με αυτο σρα βασικα θα μου αρεσε. 4. Μπαταρια ποσο διαρκει ενδεικτικα μονο με τα παραπανω. Απλο σερφινγκ και διαβασμα pdf. Ζεστενεται με αυτη τη χρηση? Τελος απο που μπορω να το αγορασω στην καλύτερη τιμη και χωρις προβληματα Μιας και το εχεις το μηχανημα, μπορεις να μου απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 σας φορτιζει μεσω usb στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) σας φορτιζει μεσω usb στο pc? Απο αναφορές στο εξωτερικο δεν υποστηρίζεται η φόρτιση μεςω USB θύρας αλλου υπολογιστή,παρα μονο με το φορτιστή που παρέχεται στη συσκευασία που παρέχει την ανάλογη ισχυ σε ρεύμα. Μην ξεχνάμε οτι το Dell ειναι υπολογιστής στην ουσια άσχετα αν ειναι σε tablet form factor. Μην το ταυτιζουμε με android/iOS tablet. Εχεις δει κανένα λαπτοπ να φορτίζει μεςω USB θύρας απο ενα αλλο λαπτοπ ή desktop? Οχι ειναι απάντηση. Χρησιμοποιούμε τη USB μονο για μεταφορά δεδομένων συνδέοντας εξωτερικά μεσα αποθήκευσης(φλασακια,εξωτερικούς κλπ) ή αλλιως πανω στο ίδιο network ασύρματα ή ενσυρματα. Edited January 16, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι και ορισμενα προγραμματα των windows αλλα δεν με καιει κιόλας. Πως ειναι το μηχανιμα στα παρακατω: 1. Ιντερνετ κυριως με firefox. Pinch to zoom, finger scrolling και αλλα gestures υποστιριζονται? Η τελευταια μου επαφη με windows ταμπλετ ηταν πριν χρονια και τοτε δεν ηταν οτι καλύτερο. 2. Το stylus με το τελευταιο update δουλευει καλα πλεον? 3. Στα pdf μπορω να αλλαξω σελιδα με το δακτυλο οπως στον adobe ή τα περισσότερα προγράμματα στο android? Με annotations τι γινεται? Βασικα στο note χρησημοποιω το ezpdf οποτε μια συγκιση με αυτο σρα βασικα θα μου αρεσε. 4. Μπαταρια ποσο διαρκει ενδεικτικα μονο με τα παραπανω. Απλο σερφινγκ και διαβασμα pdf. Ζεστενεται με αυτη τη χρηση? Τελος απο που μπορω να το αγορασω στην καλύτερη τιμη και χωρις προβληματα 1. Καμια σχεση με αυτό που θυμασαι. Ο μαμα IE δουλευει αψογα και σε metro UI και σε desktop mode. Αψογη εμπειρια πλοήγησης 2. Ετσι διαβαζω σε πολλες αναφορες/ fora/ blogs. Απομενει να το διαπιστωσω κι ο ιδιος στην πραξη μολις το βρω για αγορα. Από ότι διαβαζω η Dell ετοιμαζει ανασχεδιασμενο πενακι , καθως το stylus που κυκλοφορησε ειχε θεματα με την αυτονομια του (κυριως). 3. Φυσικα μπορεις να κανεις τα παντα, υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για pdf annotations (όταν ερθει η ωρα κι εφοσον προχωρησεις σε αγορα, θα σου προτείνω αυτές που χρησιμοποιω εγω για αυτή τη δουλεια σε αλλα tablet pc's (κι ευελπιστώ και στο dell μολις καταφερω να προμηθευτω τη γραφιδα). 4. Υπολογισε 8 ωρες χρησης περιπου Όχι, δεν ζεσταίνεται καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 1. Καμια σχεση με αυτό που θυμασαι. Ο μαμα IE δουλευει αψογα και σε metro UI και σε desktop mode. Αψογη εμπειρια πλοήγησης 2. Ετσι διαβαζω σε πολλες αναφορες/ fora/ blogs. Απομενει να το διαπιστωσω κι ο ιδιος στην πραξη μολις το βρω για αγορα. Από ότι διαβαζω η Dell ετοιμαζει ανασχεδιασμενο πενακι , καθως το stylus που κυκλοφορησε ειχε θεματα με την αυτονομια του (κυριως). 3. Φυσικα μπορεις να κανεις τα παντα, υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για pdf annotations (όταν ερθει η ωρα κι εφοσον προχωρησεις σε αγορα, θα σου προτείνω αυτές που χρησιμοποιω εγω για αυτή τη δουλεια σε αλλα tablet pc's (κι ευελπιστώ και στο dell μολις καταφερω να προμηθευτω τη γραφιδα). 4. Υπολογισε 8 ωρες χρησης περιπου Όχι, δεν ζεσταίνεται καθολου... Ωραια, σε ευχαριστω πολυ. Απο που προτεινεις να το αγορασω. Μεχρι στιγμης απο ebay μαζι με εξοδα για τελωνείο το βρησκω πιο φθηνά. Ξερεις ποτε αναμενεται να κυκλοφορήσει το νεο stylus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 παιδια οταν το εχω επανω στο γραφειο το tablet να καθεται με την πλατη το κατω μερος ειναι πιο βαρυ η μου φενεται?με τα κουμπια της εντασης να βρισκονται απο πανω.οταν το πιεζω με το δαχτυλο στο πανω μερος κουνιεται καμποσο δεν παταει σταθερα.μηπως αυτο συμβαινει γιατι στο κατω μερος ειναι η μπαταρια?πιστευω να καταλαβατε τι εννοω. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Πάντως για οσους ενδιαφέρονται για δυνατότητα φόρτισης του tablet απο USB θύρα,εδώ μπορουν να ψάξουν να βρουν καποια τρικ απο χρήστες του εξωτερικού.(αλλα βέβαια υποψη οτι και να δουλέψει η διάρκεια φόρτισης αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο απο οτι με το μαμισιο charger της Dell) http://forum.tabletpcreview.com/dell/59328-venue-8-usb-power-same-time.html 37 σελίδες για αυτο το θέμα-άβυσσος η ψυχή του κόσμου τελικά- Edited January 17, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ωραια, σε ευχαριστω πολυ. Απο που προτεινεις να το αγορασω. Μεχρι στιγμης απο ebay μαζι με εξοδα για τελωνείο το βρησκω πιο φθηνά. Ξερεις ποτε αναμενεται να κυκλοφορήσει το νεο stylus? Σε 1,5 μηνα θα ερθει Ελλαδα, εγω δε θα περιμενα τοσο φυσικα. Προσωπικα το πηρα από ελληνικο κατάστημα στα 319. Το νέο stylus αναμενεται να κυκλοφορησει μεσα στο Φλεβαρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σε 1,5 μηνα θα ερθει Ελλαδα, εγω δε θα περιμενα τοσο φυσικα. Προσωπικα το πηρα από ελληνικο κατάστημα στα 319. Το νέο stylus αναμενεται να κυκλοφορησει μεσα στο Φλεβαρη. Μα καλα εκει στην Dell δεν παίζονται πραγματικα:lol: Μάρτιο μήνα θα έρθει δηλαδη.:blink: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μα καλα εκει στην Dell δεν παίζονται πραγματικα:lol: Μάρτιο μήνα θα έρθει δηλαδη.:blink: Ακριβως. Αλεξ, παιρνω surface pro 2 την εβδομαδα που μας ερχεται, οποτε πιθανως να το δωσω το dell (δεν εχω προλαβει να το χρησιμοποιησω ακομα :lol: ). Το σκέφτομαι μιας και μου αρεσει πολύ αυτό το μηχανημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ακριβως. Αλεξ, παιρνω surface pro 2 την εβδομαδα που μας ερχεται, οποτε πιθανως να το δωσω το dell (δεν εχω προλαβει να το χρησιμοποιησω ακομα :lol: ). Το σκέφτομαι μιας και μου αρεσει πολύ αυτό το μηχανημα... Θα μας τρελάνεις και εσυ τωρα πέρα απο την Dell:D Αν το βρεις σε καλη τιμη το surface εχει καλός(στο αγγλικο αμαζον στα 880 το 128αρι παίζει τωρα);) Πάντως γδαρτες στο skroutz στα 319 ευρω οταν έξω παίζει στα 250-270 ευρω το Dell. http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=37131 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Θα μας τρελάνεις και εσυ τωρα πέρα απο την Dell:D Αν το βρεις σε καλη τιμη το surface εχει καλός(στο αγγλικο αμαζον στα 880 το 128αρι παίζει τωρα);) Πάντως γδαρτες στο skroutz στα 319 ευρω οταν έξω παίζει στα 250-270 ευρω το Dell. http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=37131 Βρε Αλεξ δεν είναι καθόλου γδαρτες. Μια χαρά τιμή είναι. Αυτοι την εισαγωγή δηλαδή θα την κάνουν για την ψυχή της μάνας τους; ένα 50αρικο κέρδος είναι απολύτως φυσιολογικό καπέλο για κατι που δεν κυκλοφορεί ακόμα επίσημα στη χώρα μας... το surface μου το φέρνουν από Αμερικη σε πολύ καλή τιμή αλλιώς δε θα ασχολιομουν καθώς υπάρχει το εξαιρετικό duo 13 αυτή τη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Βρε Αλεξ δεν είναι καθόλου γδαρτες. Μια χαρά τιμή είναι. Αυτοι την εισαγωγή δηλαδή θα την κάνουν για την ψυχή της μάνας τους; ένα 50αρικο κέρδος είναι απολύτως φυσιολογικό καπέλο για κατι που δεν κυκλοφορεί ακόμα επίσημα στη χώρα μας... το surface μου το φέρνουν από Αμερικη σε πολύ καλή τιμή αλλιώς δε θα ασχολιομουν καθώς υπάρχει το εξαιρετικό duo 13 αυτή τη στιγμή Αν ειναι απο εκει εχει καλός. Για να δουμε την επίσημη τιμη απο την Dell Hellas οταν έρθει εδω(για το 11αρι ακούσεις τίποτα?) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Αν ειναι απο εκει εχει καλός. Για να δουμε την επίσημη τιμη απο την Dell Hellas οταν έρθει εδω(για το 11αρι ακούσεις τίποτα?) Θα είναι τσιμπημενη η τιμη στη χωρα μας για το 8αρι. Για το 11αρι, δυστυχως, από ότι μαθαινω δε θα το φερουν καθολου. Και το 8αρι ηταν να μην το φερουν, αλλα η μεγαλη επιτυχια του στο εξωτερικο τους εκανε να αναθεωρησουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Θα είναι τσιμπημενη η τιμη στη χωρα μας για το 8αρι. Για το 11αρι, δυστυχως, από ότι μαθαινω δε θα το φερουν καθολου. Και το 8αρι ηταν να μην το φερουν, αλλα η μεγαλη επιτυχια του στο εξωτερικο τους εκανε να αναθεωρησουν... Όντως στην Αμερική κάνει τρελή επιτυχία και η Dell το υποστηρίζει θερμά με updates κλπ. Βλέπω σε λίγα χρόνια να αποσύρονται οι OEM απο την ελληνική αγορα(χρόνο με το χρόνο ολο και λιγότερα προϊόντα φέρνουν εδω) Αυτή ειναι η αλήθεια δυστυχώς :( Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Αμεσα διαθεςιμο απο αγγλικο αμαζον το 64αρι στις 286 λίρες ή 348 ευρω μαζί με μεταφορικά (πληρωμή με λίρες παντα οχι με μετατροπή σε ευρω απο αμαζον διοτι τοτε βγαίνει 361 ευρω λόγω προμήθειας του αμαζον) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HRWXO48/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2UDIL35PBSK6 Edited January 22, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ποσο διαρκεί σε εσας η μπαταρια? Σε εμενα εβγαλε 10 ωρες και κατι λεπτα με μόνιμα συνδεδεμένο στο wifi. Η χρηση ηταν σερφαρισμα με ιντερνετ εξπλορερ, αρκετο youtube ποτε απο τον browser και ποτε απο το hyper, εγκατασταση-απεγκατασταση εφαρμογών και αρκετο σκαλισμα, παρα πολλα reboot και η φωτεινότητα στο τερμα χαμηλα. Εκει μου αρεσει να την εχω, πιο πανω με ενοχλει. Πιστεύω ειναι καλά!Έβγαλε μια ωρα παραπανω απο το galaxy note 10.1 που εχω με αντιστοιχη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και εμενα κάπου εκεί με πάει ανάλογα την χρήση βέβαια.άσε που δεν το αφήνω ποτέ να πέσει η μπαταρία κάτω από 20-25%.ειδες καθόλου ποσο battery wear έχεις? σε σχέση πάντως με το nexus 7 που ειχα η μπαταρία του dell πολύ ανωτερη. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Νομιζω 97% health ειχα δει καπου στο bios... Πως το βλεπεις? Ας μην ξεχνάμε πως ειναι ενα full pc. Μεχρι τωρα δεν εχει κολλήσει πουθενα ουτε ζεστενεται. Ελπιζω να βγει και συντομα το νεο stylus με λυμενα τα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 κατεβασε το hwmonitor η το batterybar.εγω απο εκει το βλεπω το wear της μπαταριας.τωρα μετα απο 19 κυκλους φορτισεις εχω περιπου 1% wear.εμενα ζεστενεται αρκετα μονο οταν παιζω καποιο game μετα απο κανενα 10λεπτο στο επανω μερος δεξια.εσενα? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 κατεβασε το hwmonitor η το batterybar.εγω απο εκει το βλεπω το wear της μπαταριας.τωρα μετα απο 19 κυκλους φορτισεις εχω περιπου 1% wear.εμενα ζεστενεται αρκετα μονο οταν παιζω καποιο game μετα απο κανενα 10λεπτο στο επανω μερος δεξια.εσενα? Το baterry bar pro το εχει προσφορα αυτες τις ημερες απο 8 δολαρια στα 4 δολαρια,50% εκπτωση δηλαδη. Εγω εκανα την αγορα για μια πολυ καλη και αξιολογη εφαρμογη http://batterybarpro.com/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Το batterybar μου λεει 0.9% wear. Δεν παιζω παιχνιδια καθολου με το ταμπλετ οποτε δεν μπορω να πω, αλλα με τη χρηση που κανω δεν ζεστενεται καθολου. Δοκιμασα λιγο ενα capasitive stylus και τα αποτελεσματα δεν ηταν καθολου θετικα. Θελει λιγο περισσοτερη πειση για να δουλεψει σωστα σε συγκριση με το galaxy note 10.1 που εχω. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) καλημέρα.0.9 μετά από πόσους κύκλους φόρτισης?εγω χρησιμοποιώ το battery care για την μπαταρία. Edited January 29, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts