Jump to content

Metal - Τα Άπαντα

ifrit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικά εγώ ξέρω ότι θα κυκλοφορήσει το ένα κάπου Ιανουάριο και το 2ο μετά απο 6 μήνες.

το ενα Μάρτιο και το αλλο μετα απο 6 μηνες ακουσα...ετσι για να μην βαριομαστε το κανουν :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάμησαν οι Rotting Christ το Σάββατο, αν και ο ήχος δεν ήταν και ό,τι καλύτερο...

καλοι ηταν ετσι ακουσα!επισης καλοι ηταν και οι ravencult απ'οτι μου ειπαν αλλα δεν ημουν εκει για να ξερω στα σιγουρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από άλλες συναυλίες τι παίζει αυτόν τον καιρό, γιατί έχω ψιλοξενερώσει που δεν έχει τίποτα!!!Άντε οι System να μας έρθουν μαζί με το καινούργιο τους album για καμια συναυλία να γουστάρουμε λίγο γιατί...

ΟΚ δεν το πιστεύω κιόλας αυτό που λέω, απλά το είπα... :p

Από άλλες συναυλίες τι παίζει αυτόν τον καιρό, γιατί έχω ψιλοξενερώσει που δεν έχει τίποτα!!!Άντε οι System να μας έρθουν μαζί με το καινούργιο τους album για καμια συναυλία να γουστάρουμε λίγο γιατί...

ΟΚ δεν το πιστεύω κιόλας αυτό που λέω, απλά το είπα... :p

Φεβρουάριο: Cradle of Filth, Fates Warning, Angra...

Φεβρουάριο: Cradle of Filth, Fates Warning, Angra...

Αθήνα οι Cradle of filth ε? :(

Το ξαναλέω, καταπληκτικοί είναι και οι Rhapsody(τρομέρα μελωδικά τραγούδια)

(χαρακτηριστικό epic metal συγκρότημα)

Άχου τυχεροί τύποι, και'γω θέλω εισιτήριο για Maiden, αλλά είμαι Κρητικάτσι και δε γίνεται :(

Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει sold-out; :p Μπαα ε... :(

Πάρτε να ζηλεύετε... :p :p :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/ifrit/25997/375129/0/EIKONA005.jpg

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Xaireto tous metalheads tou Myphone...!Mpravo gia to topic,itan ena apo ta polla pou den eixa anakalipsei edw kai kairo.Twra, gia Maiden ti kseroume?21 iouniou?pou?kai pou tha vrw ticket?ticket house?

C ya paidia...

@Tinkerbell

mporeis na mou steileis kai emena to link gia to cigaro?

life's the moments that take your breath away...

απο ticket house θα βρεις εισητηρια,στο Terravibe στη Μαλακάσα (37ο χιλιόμετρο εθνικής Αθήνων-Λαμίας, κόμβος Μαλακάσας). η τιμη ειναι 43 ευρω προπωληση ή 50 ταμειο.εγω παντως δεν θα πάω καθοτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα :cry: ,εκτος κι αν παω με κανεναν νταγκλαρα για προστασια... :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

ελπίζω να είναι καλύτερα διοργανωμένο από πέρσι(να βάλουν όσα έλεγαν ότι θα έχουν)ο χώρος πάντως είναι τέλειος.ακόμα,ελπίζω να έχει και φέτος bungee.!και το βασικότερο να φτιάξουν parking γιατί πέρσι περπατάγαμε κανά τέταρτο..! :whistle:
http://tinypic.com/m7e35j.jpg

απο ticket house θα βρεις εισητηρια,στο Terravibe στη Μαλακάσα (37ο χιλιόμετρο εθνικής Αθήνων-Λαμίας, κόμβος Μαλακάσας). η τιμη ειναι 43 ευρω προπωληση ή 50 ταμειο.εγω παντως δεν θα πάω καθοτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα :cry: ,εκτος κι αν παω με κανεναν νταγκλαρα για προστασια... :p

Πάντως στους MachineHead που έπεσε πολύ ξύλο στην παρέα μας είχαμε και μία μικροκαμομένη κοπέλα στην πρώτη σειρά στο κάγκελο...που την προστατεύαμε :p

Οι Cradle θα Σαλονίκα ή Αθήνα???

Ελπίζω Σαλόνικα, για να γουστάρουμε λίγο...

Παιδες θελω σχολια απο την συναυλια των Cradle στην Ελλαδα (ποτε δεν ειχα την τυχη να τους παρακολουθησω,και τις 2 φορες που ηρθαν σαλονικα το ακυρωσαν :( )

Ας ειναι καλα που ειναι Αγγλοι :p :cool:

Πηγε κανενας απο εσας στους Mayhem να μας πει σχολια/εντυπωσεις ειτε απο Πατρα,ειτε απο Θεσ/νικη ,ειτε απο Αθηνα;

Περιμενω εμπειριες παιδες :D

The Future Belongs To The Brave

@Tinkerbell

thnx gia to link.Kalo akougetai to kommati....perimenoume to neo cd loipon...

@ALL

Telika re paidia den exw katalavei kati...prin merika xronia to metal stin ellada theorountan parakmiako ews kai 'epikindino' kai 'paranomo'... simera an giriso p.x. se mia kopela kai pw oti goustaro to metal, mporei kai na meinei m@lakas kai na me koitaei les kai eimai kserw kai egw ti...Den kano plaka,mou etixe arketes fores prosfata...Ti na pw...

O perissoteros kosmos mas exei sto nou tou san alites klp alla einai kai merikoi/es tora teleftaia pou vlepoun osous akoun metal san kati to idiaitero...kai afto to pragma emena proswpika den mou aresei katholou...otan tous les gia ideologia kai tropo zwis apla den katalavainoun...

Anyways...stay heavy guys...

Ta leme...

Telika re paidia den exw katalavei kati...prin merika xronia to metal stin ellada theorountan parakmiako ews kai 'epikindino' kai 'paranomo'... simera an giriso p.x. se mia kopela kai pw oti goustaro to metal, mporei kai na meinei m@lakas kai na me koitaei les kai eimai kserw kai egw ti...Den kano plaka,mou etixe arketes fores prosfata...Ti na pw...

O perissoteros kosmos mas exei sto nou tou san alites klp alla einai kai merikoi/es tora teleftaia pou vlepoun osous akoun metal san kati to idiaitero...kai afto to pragma emena proswpika den mou aresei katholou...otan tous les gia ideologia kai tropo zwis apla den katalavainoun...

έτσι είναι,αλλά εξαρτάται και που απευθύνεσαι.αν γνωρίσεις μια κοπέλα που ακούει pop και house το πιθανότερο είναι να σε σνομπάρει.έχει πολύ ανάλυση αυτό που λες αλλά στην τελική σε νοιάζει ? εμένα όχι γιατί δε κάνω παρέα με τέτοια άτομα και 2ον κι εγώ πιστεύω γι'αυτούς διάφορα άλλα.θα μου πείς κρίνεις έναν άνθρωπο από τη μουσική?συνήθως ναι,καταλαβαίνω κάποια πράγματα αν και κάποιες φορές δεν ήταν έτσι όπως περίμενα.

Πάντως στους MachineHead που έπεσε πολύ ξύλο στην παρέα μας είχαμε και μία μικροκαμομένη κοπέλα στην πρώτη σειρά στο κάγκελο...που την προστατεύαμε :p

Οι Cradle θα Σαλονίκα ή Αθήνα???

Ελπίζω Σαλόνικα, για να γουστάρουμε λίγο...

χαχα τι περνάμε κι εμείς οι κοπέλες στις συναυλίες..

οι Cof 19/2 στο Ρόδον και 20/2 Υδρόγειος (30e)

ουφ αυτη η εξεταστικη...δεν παει αλλο...:( παω να ακουσω κανα ωραιο τραγουδακι γιατι παλι σκ@τα εγραψα και...

ΥΓ . ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....:):)

Η ξαδέρφη μου γουστάρει Pop/House αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Metal μουσική, απλά δεν είναι του γούστου της, αλλά γουστάρει κάποιες μπαλάντες όπως το Nothing Else Matters ή το The Unforgiven :rolleyes:

Συνήθως όταν μαθαίνει κανείς ότι ακούω Metal δεν έχει και καμιά παράξενη αντίδραση, ένας φίλος μου πάντως όταν του είπα ότι γουστάρω Metallica/Iron Maiden μου είπε "Σατανιστές δεν είναι αυτοί;!" :) Εγώ του έδειξα τον στίχο των Metallica "Oh please God help me" (Ride The Lightning) και το βιντεοκλίπ του I Disappear και κατάλαβε ότι είναι φυσιολογικοί και έκανε λάθος :p (ευτυχώς :D ;) )

Η ξαδέρφη μου γουστάρει Pop/House αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Metal μουσική, απλά δεν είναι του γούστου της, αλλά γουστάρει κάποιες μπαλάντες όπως το Nothing Else Matters ή το The Unforgiven :rolleyes:

αμφιβάλεις ότι οι περισσότερες κοπέλες που ακούνε τέτοια μουσική σνομπάρουν τους μεταλλάδες και τους θεωρούν κάπως ?

δεν είναι όλες,αλλά οι περισσότερες...

Συνήθως όταν μαθαίνει κανείς ότι ακούω Metal δεν έχει και καμιά παράξενη αντίδραση, ένας φίλος μου πάντως όταν του είπα ότι γουστάρω Metallica/Iron Maiden μου είπε "Σατανιστές δεν είναι αυτοί;!" :) Εγώ του έδειξα τον στίχο των Metallica "Oh please God help me" (Ride The Lightning) και το βιντεοκλίπ του I Disappear και κατάλαβε ότι είναι φυσιολογικοί και έκανε λάθος :p (ευτυχώς :D ;) )

:lol: :lol:

Αυτά ρε συ τα κάνουν για να πουλάνε... Χρόοοοοοοοοοοονια τώρα :alien:

Σατανιστή είχαν βγάλει μέχρι και τον Screaming Jay Hawkins... :lol:

Ήμαρτον!

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

αμφιβάλεις ότι οι περισσότερες κοπέλες που ακούνε τέτοια μουσική σνομπάρουν τους μεταλλάδες και τους θεωρούν κάπως ?

δεν είναι όλες,αλλά οι περισσότερες...

ΟΚ δεν αμφιβάλλω, απλά η ξαδέρφη μου δεν είναι έτσι (ευτυχώς :whistle: )