scorpions2010 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) To Sting in the tail είναι το δέκατο έβδομο στούντιο άλμπουμ των Scorpions το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου 2010. Το album θα περιλαμβάνει ένα ντουέτο με την πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Tarja Turunen, στο τραγούδι "The Good Die Young". Το track listing του Sting in the tail είναι το εξής: 1. Raised on Rock (3:57) 2. Sting in the Tail (3:12) 3. Slave Me (2:44) 4. The Good Die Young (feat. Tarja Turunen) (5:14) 5. No Limit (3:24) 6. Rock Zone (3:17) 7. Lorelei (4:31) 8. Turn You On (4:25) 9. Let's Rock (3:21) 10. SLY (5:15) 11. Spirit of Rock (3:43) 12. The Best Is Yet to Come (4:34) 13. Thunder and Lightning (Bonus Track) Samples για το κάθε τραγούδι μπορείτε να ακούσετε εδώ: http://www.amazon.de/gp/product/B003...f=mu_dm_alb_dp Ιδού και το εξώφυλλο του δίσκου: http://img.mediaspanonline.com/6340/4131056.jpg :cool::cool::cool: Edited March 8, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Σχετικα με το νέο album των Scorpions εχω να πω οτι ειναι πολυ καλο. Προς το παρων τα κομματια που ακουω πιο πολυ ειναι τα "Raised on Rock", "Lorelei" , "Slave me" και "Τhe Good Die Young". Edited March 16, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Παει και ο Peter Steele... RIP ψηλέ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 R.I.P. DIO :( Η καλύτερη φωνή στον χώρο του Metal. Κρίμα... http://rocking.gr/article7515.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) http://img14.imageshack.us/img14/3033/ronniejamesdiospa.th.jpg :bow::bow::bow: http://www.ronniejamesdio.com/ Edited May 17, 2010 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 RIP DIO... Πραγματικα κριμα. Μεγαλο πληγμα ο χαμος του στη μουσικη σκηνη της H. Metal Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Μας χάρισες αξέχαστες στιγμές και εκατοντάδες αριστουργήματα. Η φωνή σου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μας και στις καρδιές μας. R.I.P. DIO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Σε 2 μερες θα εχουμε την συναυλια της χρονιας και στο metal thread δεν κουνιεται φυλλο?? ΑΑΑΧΧΧΧ...... μας εφαγε ο Κιάμος μου φαινεται!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Rammstein @ TerraVibe Park: Φλόγες, σαπουνάδες και High Definition θέαμα [28 Ιον.] Stone Sour & The Big 4 (Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax) @ Terravibe Park [24 Ιον.] :rolleyes: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaolosh Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 "Suicidal Manners" το καινουριο videoclip απο τους Sorrowful Angels Πριν λιγο καιρο ολοκληρωθηκε το νεο videoclip των Ελληνων Sorrowful Angels με τιτλο "Suicidal Manners" το οποιο περιεχεται στο ντεμπουτο αλμπουμ τους "Ship in your trip". Την παραγωγη ανελαβε η δημιουργικη ομαδα PLAYS2PLACE Credits. Directed by : Vasilis Chrysanthopoulos Cut by : Nickos Myrtou Photography by : Pantelis Kontakis Concept Design: Martha Bouziouri Art Director : Iris Karagianni Camera Assistant: Kostas Babis Make up/Styling: Mimika Kapoula Performers: Giorgos Arkoulis Martha Bouziouri Evangelia Petropoulou Kris Radanov Ourania Spanaki http://www.plays2place.gr http://www.myspace.com/sorrowfulangels http://www.sorrowfulangels.com/ "Suicidal Manners" Youtube Link Sorrowful Angels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Triptykon live στις 3 Οκτωβρίου στο Kύτταρο. Για όσους ξέρουν τι εστί Hellhammer,Celtic Frost..:happy: Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Napalm Death live. 1η Οκτωβριου στο "An Club".;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) 5 χρονια μετα την διαλυση τους οι SYSTEM OF A DOWN επιστρεφουν!!! http://www.systemofadown.com// 6/2/11 - Italy, Milan, Milan Fiera Arena (on-sale Dec 1 @ 10am) 6/4/11 - Germany, Nurnberg, Rock im Park (AVAILABLE NOW) 6/5/11 - Germany, Nurburgring, Rock am Ring (AVAILABLE NOW) 6/6/11 - France, Paris, Omnisports de Bercy (on-sale Dec 14 @ 10am) 6/9/11 - Switzerland, Interlaken, Greenfield Festival (on-sale Dec 1 @ 10am) 6/11/11 - UK, Castle Donington, Download Festival (on-sale Dec 3 @ 9am) 6/13/11 - Austria, Nickelsdorf, Novarock (AVAILABLE NOW) 6/15/11 - Germany, Berlin, Wuhlheide (on-sale Dec 1 @ 9am) 6/17/11 - Sweden, Gothenburg, Metaltown Festival (on-sale Dec 2 @ 9am) 6/19/11 - Finland, Turku, Provinssirock (on-sale Dec 1 @ 9am) πηγη: http://www.systemofadown.com/main.html Edited November 29, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 τι εγινε παιδια?? το φορουμ αυτο δεν εχει μεταλλαδες??εγκατελειψαν ολοι...αντε ελατε να δηλωσουμε παρουσια:) Δικα μου αγαπημενα: Dimmu Borgir Immortal Eluveitie Bolt Thrower Amon Amarth κα πολλα και διαφορα και επισης οποιος θελει ας πει και σε ποια μαγαζια συχναζει...δυστυχως πλεον τα μαγαζια για τη δικη μας αγαπημενη μουσικη εχουν εκλειψει!! που ειναι το Χωρις Ανασα..το προλαβε καποιος απο'σας?αυτο ηταν μαγαζι για ολα τα γουστα.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 5 χρόνια μέλος και αγνοούσα την ύπαρξη του thread. Δικά μου Eluveitie Korpiklaani Finntroll Alestorm Folkodia Arkona Skyforger Cruachan και μερικά άλλα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Metallica Opeth Megadeth Iron Maiden Slayer Testament Dream Theater Mastodon SepticFlesh Fear Factory Forefather (απλα ακουστε το "Steadfast" παιδια....) αγγλικο folk metal κατα καποιο τροπο Finntroll In Flames (τα πιο παλια) Children of Bodom Νapalm Death (ειδικα το "Scum") αυτα ειναι τα πιο "μπαμ" μου. εννοειται πως η λιστα συνεχιζεται Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 5 χρόνια μέλος και αγνοούσα την ύπαρξη του thread. Δικά μου Eluveitie Korpiklaani Finntroll Alestorm Folkodia Arkona Skyforger Cruachan και μερικά άλλα :cool: χμμμ...folk/pagan εεε??χαιρομαι μ'αυτα που βλεπω..μια χαρα:) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Metallica Opeth Megadeth Iron Maiden Slayer Testament Dream Theater Mastodon SepticFlesh Fear Factory Forefather (απλα ακουστε το "Steadfast" παιδια....) αγγλικο folk metal κατα καποιο τροπο Finntroll In Flames (τα πιο παλια) Children of Bodom Νapalm Death (ειδικα το "Scum") αυτα ειναι τα πιο "μπαμ" μου. εννοειται πως η λιστα συνεχιζεται και ποτε δεν τελειωνει η λιστα,ετσι??παντα υπαρχει κατι καινουργιο στο χωρο για να ακουσουμε Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Mettalica και iron maiden...φοβεροι :D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 και ποτε δεν τελειωνει η λιστα,ετσι??παντα υπαρχει κατι καινουργιο στο χωρο για να ακουσουμε βεβαιως! αυτο που μου αρεσει σε εμενα παντως (αδοκιμος ορος το ξερω) ειναι πως παρα τα 11 χρονια που ακουω πιο συστηματικα h metal γενικοτερα, δεν εχω παραμερισει τα bands μου με πρωτοεβαλαν στο κολπο (ΙΜ, 'Τallica, 'Deth, FF κλπ) συνεχιζω να τους ακουω και να πορωνομαι οπως τοτε:) και η λιστα οπως ειπες συνεχιζεται :) συνεχως μεγαλωνει υγ: μου αρεσει να αγοραζω τα albums (7 στις 10 φορες) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Metallica Megadeth Iron Maiden Slayer Mastodon SepticFlesh(ειχε τυχει να ακουσω απο φιλους αλλα δεν ηξερα ονομα... ευχαριστω βασιλη) Fear Factory(το ιδιο) Forefather (δεν το ξερα... μολις πορωθηκα :p) Finntroll (Trollhammeren... κολλημα τρελο) In Flames (τα πιο παλια) Children of Bodom Slipknot Firewind Phycho Choke (ελληνικο,βαλτε get down...) Judas Priest και πολλα ΠΟΛΛΑ αλλα (τα παντα ακουω σε ροκ-μεταλ... εκτος απο black) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) σωστος! συμφωνουμε σε ολα. υγ: απο τους Forefather, να ακουσεις το album "Steadfast" και ειδικα το ομώνυμο κομματι (αν και νομιζω το εκανες ηδη) ;) υγ2: οσο για τους Eλληνες, παλιοτερα λεγοντουσαν Septic Flesh. Πλεον το κανανε μια λεξη. edit: ολο το Steadfast ειναι ενα ατελειωτο πορωτικο riff. ειδικα στο ρεφραιν ομως σπαει ο σβερκος Edited June 12, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 υγ: απο τους Forefather, να ακουσεις το album "Steadfast" και ειδικα το ομώνυμο κομματι (αν και νομιζω το εκανες ηδη) ;) edit: ολο το Steadfast ειναι ενα ατελειωτο πορωτικο riff. ειδικα στο ρεφραιν ομως σπαει ο σβερκος ναι το εκανα :) απλα κορυφη :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Να βαλω και εγω μερικες απο τις αγαπημενες μου μπαντες περιπου με τη σειρα που ασκησαν επιρροη και περασα περιοδους απολυτης αφοσιωσης στη μουσικη τους απο τα 13 μου:D Iron Maiden Blind Guardian Iced Earth Megadeth Savatage Saviour Machine My Dying Bride Paradise Lost Anathema Nevermore Opeth Therion Haggard Ισως αδικω καποιες μπαντες που δεν τις αναφερω, αλλα μονο τις εξι τελευταιες τις εχω δει Live πανω απο δυο φορες την καθε μια και αυτες που αναφερω ειναι οι μονες μπαντες που αγοραζω τα CD τους( εκτος απο maiden πια)...:O Edited June 13, 2011 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) ^ Θα πας Priest/Opeth? edit: και ελεγα ποιους αδίκησα πολυ και ξεχασα να αναφερω... μα φυσικα τους Iced Earth Edited June 13, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts