jog Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ανεβηκε στο myspace τους τλκ! μπαλαντουλα το κομματακι..ωραιο ακουγεται :DDD Πολύ καλό κομμάτι. Από την πρώτη ακρόαση το συμπάθησα. 7-8/10 :D Ωραίο solo :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 και μενα μαρεσε αρκετα...nice comeback! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetSpirit Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 και εγώ που το άκουσα μου φάνηκε γαμάτο !! μακάρι να είναι και τα υπόλοιπα έτσι και καλύτερα ! Παράθεση Don't you ever dream of escaping...?** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Metallica - The Day That Never Comes :D:D:D:D:D Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Metallica - The Day That Never Comes :D:D:D:D:D Metallica - My Apocalypse :rolleyes: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Metallica - My Apocalypse :rolleyes: Το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα,χωρίς να ναι κακό όμως. Προσπαθεί να θυμήσει άλλες εποχές αλλά στο κλίμα του St.Anger... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Για 24 ωρες μπορειτε να κατεβασετε ενα νεο τραγουδι απο το επερχομενο αλμπουμ των Θεων Cradle of Filth. Το κομματι λεγεται Tragic Kingdom και τα σπαει (οχι πολυ :p). To εξωφυλλο απο την αλλη ειναι απαισιο http://www.roadrunnerrecords.com/godspeedonthedevilsthunder/ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rock_angel Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ρε παιδια....να ρωτησω και εγω κατι γιατι κουφαινομαι ωρες-ωρες με αυτα που ακουω....γιατι εχει βγει στην επιφανεια οτι οι metallica αντιγραφουν τους meiden και οι maiden τους metallica?δηλαδή δεν γινεται κανεις να μην αντιγραφει κανενα?να ειναι original?δηλαδη ελεος...... επίσης στο rock'em all που ειχα παει ακουσα και το εξης κουφο.........Οι iced earth, blind guardian, children of bottom, soad, 3 doors down, thee days grace εχουν ως στιχουργο τον αηδία marylin manson!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΥΤΟ?ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ!!!!!ΕΛΕΟΣ....ΒΡΟΜΙΣΕ ΑΣΧΕΤΙΛΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ρε παιδια....να ρωτησω και εγω κατι γιατι κουφαινομαι ωρες-ωρες με αυτα που ακουω....γιατι εχει βγει στην επιφανεια οτι οι metallica αντιγραφουν τους meiden και οι maiden τους metallica? αυτα τα καναμε οταν ημασταν 14-15 χρονων και μαλωναμε μεταξυ μας ποιος ειναι καλυτερος. Οι μονοι ενηλικοι που συνεχιζουν τετοιες αηδιες ειναι αυτοι οι αθλιοι στο metal hammer :p Δεν τιθεται θεμα συγκρισης γιατι προκειται για διαφορετικο στυλ μουσικης. Επιρροες εσκεμμενες ή μη, υπαρχουν αλλα ετσι ειναι η μουσικη. 7 νοτες εχει ολες κ ολες. Κ οι δυο τα σπανε \m/ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ρε παιδια....να ρωτησω και εγω κατι γιατι κουφαινομαι ωρες-ωρες με αυτα που ακουω....γιατι εχει βγει στην επιφανεια οτι οι metallica αντιγραφουν τους meiden και οι maiden τους metallica?δηλαδή δεν γινεται κανεις να μην αντιγραφει κανενα?να ειναι original?δηλαδη ελεος...... επίσης στο rock'em all που ειχα παει ακουσα και το εξης κουφο.........Οι iced earth, blind guardian, children of bottom, soad, 3 doors down, thee days grace εχουν ως στιχουργο τον αηδία marylin manson!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΥΤΟ?ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ!!!!!ΕΛΕΟΣ....ΒΡΟΜΙΣΕ ΑΣΧΕΤΙΛΑ!!!!! καλα το δευτερο απο τι ατομο το ακουσες? :blink: δεν θεωρω αηδια τον manson,δε μ'αρεσει βεβαια,αλλα σιγα μη γραφει στιχους για ολους αυτους που ειναι ασχετοι κ μεταξυ τους! :p σε σχεση με την αλληλοαντιγραφη maiden-metallica που λες ισως να λεγεται απο ασχετους μουσικα που ξερουν μονο αυτα τα συγκροτηματα απο μεταλ επειδη ειναι κ απο τα πιο γνωστα.αλλη εξηγηση δε βλεπω! αυτα τα καναμε οταν ημασταν 14-15 χρονων και μαλωναμε μεταξυ μας ποιος ειναι καλυτερος. Οι μονοι ενηλικοι που συνεχιζουν τετοιες αηδιες ειναι αυτοι οι αθλιοι στο metal hammer :p Δεν τιθεται θεμα συγκρισης γιατι προκειται για διαφορετικο στυλ μουσικης. Επιρροες εσκεμμενες ή μη, υπαρχουν αλλα ετσι ειναι η μουσικη. 7 νοτες εχει ολες κ ολες. Κ οι δυο τα σπανε \m/ +1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ξεθαβω για να πω ποσο τα σπανε οι Scars On Broadway(a.k.a. Malakian+Dolmayan). Μολις ελαβα δωρακι το σιντι και το λιωνω. Οριστε κι ενα δειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=8o6Pz0dZ57I Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ξεθαβω για να πω ποσο τα σπανε οι Scars On Broadway(a.k.a. Malakian+Dolmayan). Μολις ελαβα δωρακι το σιντι και το λιωνω. Οριστε κι ενα δειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=8o6Pz0dZ57I Δεν αντεχω την φωνη του! Καθολου ομως?! Αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα σχολια για αυτο το διαολεμενο προτζεκτ. Οντως ειναι τοσο καλο ρε Sofi-k? Φοβαμαι μην καταληξουν τα ηχεια μου στο απεναντι παρκο.. :rolleyes: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δεν αντεχω την φωνη του! Καθολου ομως?! Αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα σχολια για αυτο το διαολεμενο προτζεκτ. Οντως ειναι τοσο καλο ρε Sofi-k? Φοβαμαι μην καταληξουν τα ηχεια μου στο απεναντι παρκο.. :rolleyes: Η φωνη του ειναι αρκετα βελτιωμενη. Αν σ'αρεσουν οι S.O.A.D. ακουσε το. Αλλιως αστο, κριμα τα ηχεια.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά ακούστε τον δίσκο "Vengeance" από Crom! Έχει τρομερά επικά κομμάτια :!: Από τα καλύτερα albums που έχω ακούσει και σίγουρα μια κρυφή επιτυχία του 2008! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Η φωνη του ειναι αρκετα βελτιωμενη. Αν σ'αρεσουν οι S.O.A.D. ακουσε το. Αλλιως αστο, κριμα τα ηχεια.:p Οι SOAD μου αρεσουν απο την εποχη που μοιραζαν τα ντεμο τους επειτα απο support σε Slayer κτλ πριν χασουν την μοναδικοτητα τους και καταντησουν system of a darron. Την φωνη του δεν αντεχω ομως :p Τοσο στα πρωτα live των SOAD οσο και αργοτερα που συμμετειχε στις ηχογραφησεις (αδικαιολογητα για μενα). Θα επανελθω αφου το ακουσω - και στην χειροτερη, θα μου χρωστας ενα ζευγαρι ηχεια :p Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Το νεο Cynic διερευσε και οι πρωτοι που το ακουσαν μιλανε για αριστουργημα. Το ακουω αυτη τη στιγμη εγω. Εντυπωσεις σε 36 λεπτα :P Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Το νεο Cynic διερευσε και οι πρωτοι που το ακουσαν μιλανε για αριστουργημα. Το ακουω αυτη τη στιγμη εγω. Εντυπωσεις σε 36 λεπτα :P Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια! Το κατέβασα αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Mε μια πρωτη ακροαση δηλωνω: WOWWWWWWWW Με τρομο δηλωνω επισης οτι φτανει το Focus κατα τη γνωμη και για καποιους ισως το ξεπερναει Αυτα....ΤΡΕΛΑ! Αισθανομαι απιστευτα τυχερος που τους ειδα live και απολαυσα την μαγεια τους. Hail Cynic Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Κανεις δεν πηγε Αt the Gates ρε ρεμαλια? :p Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Η εμπειρια. Απ'τα καλυτερα λαιβ που εχω παει. Απιστευτοι και αυτοι και ο κοσμος. Ειχαν παθει πλακα. Ο Tomas απιστευτος, με ενα χαμογελο τεραστιο, κοντευε να δακρυσει απο συγκινηση στο τελευταιο κομματι EVER των At the gates σε σκηνη!!! Καταφερα να τσιμπησω δυο πενες του jonas χερι με χερι (κλαψ), ενα setlist, αυτογραφο απο ολη την μπαντα απο σποντα, και εναν πονο σε ολοκληρο το σωμα :DDDDDD Πεταω απο χαρα! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Slipknot - Dead Memories (hq vid) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Καινουριο album απο edguy στις 14 νοεμβριου! "Tinitus sanctus" περισσοτερα στην σελιδα τους http://www.edguy.net . Απ'οτι εχψ διαβασει μιλανε για φοβερο album. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Πριν λίγο καιρό απέχτησα το νέο άλμπουμ των DOOMSWORD "My Name Will Live On". Απίστευτο επικό doom metal. Δισκάρα. Συγκαταλέγεται άνετα μέσα στα καλύτερα άλμπουμ του είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Και επίσης, στο ίδιο στυλ, επίσης τρομερή δισκάρα είναι το To Death And Beyond των ελλήνων Battleroar. Έχει απίστευτα έπη, ενώ και ο ιταλός τραγουδιστής τους, τους ανεβάσει σε άλλο επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 εχει ακουσει κανεις το νεο live album των Nevermore;; τα σπαει, παρα πολυ καλο... το tracklist ειναι: 01. Final Product 02. My Acid Words 03. What Tomorrow Knows/Garden of Grey 04. Next In Line 05. Enemies of Reality 06. I, Voyager 07. The River Dragon Has Come 08. I Am The Dog 09. Dreaming Neon Black 10. Noumenon 11. Inside Four Walls 12. Politics of Ecstasy 13. Dead Heart In A Dead World 14. Matricide 15. The Learning 16. Sentient 6 17. Narcosynthesis 18. The Heart Collector 19. Born --------------------- 20. This Godless Endeavor αποκτηστε το και θα με θυμηθειτε...:D Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 δεν είναι και τόσο νέο :p Πολύ καλό πάντως όπως και το νέο DVD τους. Και των Opeth το νέο DVD είναι υπέροχο Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts