Natalia Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 <<Στη μέση ενός μικρού σπιτιού που 'χω νοικιάσει το γέλιο ενός μωρού παιδιού με έχει αγκαλιάσει τα ζήτησα όλα απ'τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου να έχει ένα τόπο η καρδιά πριν να γεράσει ... Μα έχει Πανσέληνο απόψε και είναι ωραία είναι αλλοιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου'xει λείψει το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου'χει λείψει το λάγνο ψέμα σου που τα'κανε όλα ωραία. Είναι σκληρό για μία γυναίκα να'ναι μόνη, στο λέω τώρα που η αλήθεια δεν πληγώνει Οση και να'ναι η δύναμη μου, θέλω έναν άνθρωπο μαζί μου, να έχει ένα τόπο η καρδιά πριν να γεράσει Μα έχει Πανσέληνο απόψε και είναι ωραία το σπίτι μου έρημο να κάνουμε παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου'xει λείψει το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου'χει λείψει το λάγνο ψέμα σου που τα'κανε όλα ωραία.>> Χάρις Αλεξίου Τι σας έρχεται στο μυαλό, τι νοιώθετε...τι θέλετε σε μια τόσο όμορφη Πανσέληνο;; Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Κι άλλη μία...... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αχ Πανσεληνος και εγω καθομαι στον υπολιγιστη ο @$@%#^.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (30 Αύγ. 2004 , 21:12) Κι άλλη μία...... Απο παραλία του νομού Ηλείας είναι αυτή η φωτογραφία; Αν ναι απο ποιά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (30 Αύγ. 2004 , 19:53) Αχ Πανσεληνος και εγω καθομαι στον υπολιγιστη ο @$@%#^.... ειδες τι κανουν τα windows σε αποσπουν απο το να πιεις αιμα αντε παλι βρυκολακιασες :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee (30 Αύγ. 2004 , 22:02) Απο παραλία του νομού Ηλείας είναι αυτή η φωτογραφία; Αν ναι απο ποιά; Ναι..από παραλία όμως που δεν υπάρχει στο χάρτη. Βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το λιμάνι του Κατακόλου, με ψιλό βοτσαλάκι και υπάρχει απλά μια μικρή καντίνα εκεί.. Βρέθηκα χωρίς να ξέρω ότι είναι πανσέληνος, η φώτο είναι χθεσινή.... Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου...αλλά πολύ χάρηκα που είμαι από τις τυχερές που έχει κινητό με κάμερα..... :) Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 εγώ την είδα την πανσέληνο ήταν τέλεια Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 ax!! φεγγαράκι λαμπρό :o όταν δω φεγγάρι γράφω αβέρτα :p :D ποιήματα εννοώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Χμ......κι αναρωτιέμαι.......τελικά μόνο οι γυναίκες είναι ρομαντικές; Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 mallon....esena o antras sou sou leei kana glukologo ay8ormhta?giati emena o dikos mou polu spania Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Α εχει Πανσεληνο...ετσι εξηγειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Για καποιο λογο γεμιζει τοσωμα μου τριχες καθε φορα που εχει πανσεληνο...τι τρεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Songoguuuuuuu Αχ.. ωραίες στιγμές :rolleyes: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (30 Αύγ. 2004 , 23:52) mallon....esena o antras sou sou leei kana glukologo ay8ormhta?giati emena o dikos mou polu spania Μπα.....δεν ......σεληνιάζεται καλό μου Freakάκι.....δυστυχώς.... Δεν έχει τραγούδια, ούτε ποιήματα..... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (31 Αύγ. 2004 , 00:27) Α εχει Πανσεληνο...ετσι εξηγειται... .......το ......ποιο Βασίλη; Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (31 Αύγ. 2004 , 00:52) .......το ......ποιο Βασίλη; Τιποτα.. :o ,κατι δικα μου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Tι όμορφο φεγγάρι... :( Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (30 Αύγ. 2004 , 23:52) mallon....esena o antras sou sou leei kana glukologo ay8ormhta?giati emena o dikos mou polu spania Συγνώμη αν εσυ καθεσαι στο pc ως τα μεσάνυχτα, τι γλυκολογα θελεις να σου πει ο αντρας σου, αντι να καθεσαι μαζί του αγγαλιτσα;; Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 mono pou eimaste makrya...:)tespa asxeto me to thread ayto.. to feggaraki paei teliose...kshmerose kale!!!!!!!!se 28 meres pali Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Sory den to hxera... Have A Nice Day.. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad (31 Αύγ. 2004 , 08:03) Συγνώμη αν εσυ καθεσαι στο pc ως τα μεσάνυχτα, τι γλυκολογα θελεις να σου πει ο αντρας σου, αντι να καθεσαι μαζί του αγγαλιτσα;; Δεν έχει περάσει από το μυαλό σου ότι μπορεί όμως και να υπάρχουν "ΆΝτρες που δεν μιλούν πολύ......και την αγάπη τους τη δείχνουν με πράξεις;" Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Και βέβαια το σκεφτηκα Ενας απο αυτους είμαι και εγω, Anyway we are off topic. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpetros Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Ka8orise mou thn stigmi, pes mou akrivws pio vrady, na vgw na to koitazoume to feggaraki omadi... Kai isws antanaklasi genei tin wra ekeini, kai dei o eis ton allone epane sti selini... Egw to ekana x8es, kante to ki eseis, einai yperoxo... PEtros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 enoeis oti bghkes me thn kalh sou apo diaforetika shmeia kai koitousate thn idia ora to feggari? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpetros Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Akrivws... Einai yperoxo na 3ereis, oti yparxei enas allos an8rwpos, polla xiliometra makrya, kai koitazete mazi to idio pragma ... Koitagame kai oi 2 to feggari, milousame psi8irista, kai eixame ekeino to "ili8io" xamogelo zwgrafismeno sto proswpo mas... Magiko... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts