Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυριοι συγνωμμη για το πρηξιμο για πολλοστη φορα αλλα μετα την προσπαθεια με shuame,framaroot και το Vroot πλεον κανενα δεν μου κανει root η μαλλον το vroot φαινοταν οτι εχει κανει αλλα δεν μπορουσα να λειτουργησω καποια εφορμογη που το χρειαζοταν μηπως εχετε καποιο αλλο τροπο που πετυχε η μηπως απλως δεν γινεται να κανω?

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυριοι συγνωμμη για το πρηξιμο για πολλοστη φορα αλλα μετα την προσπαθεια με shuame,framaroot και το Vroot πλεον κανενα δεν μου κανει root η μαλλον το vroot φαινοταν οτι εχει κανει αλλα δεν μπορουσα να λειτουργησω καποια εφορμογη που το χρειαζοταν μηπως εχετε καποιο αλλο τροπο που πετυχε η μηπως απλως δεν γινεται να κανω?

Κι εμένα με shuame και framaroot δεν rootαριζόταν. Τα κατάφερα με το root genius.

μηπως εννοεις kingoroot γιατι για king σκετο δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο

Πολύ πιθανόν να είναι έτσι. Πάει καιρός που το έκανα και όχι σε δικό μου υπολογιστή μιας και έχω Mac.:)

Πάντως κάθε ρομ δεν είναι ίδια. Έχω κατά καιρούς ρουτάρει το iNew και με το framaroot και με το shuame αλλά στην 1.1.4 δεν....

Μόνο το kingoroot μου δούλεψε σε αυτή την ρομ

Edited by nikstar

Βασικα, οτι ρουτ και να είναι, αρκει να σου εγκαταστησει το σουπεργιουζερ.... Αν οχι, βάλτο εσυ. Με το κινγκρουτ ειχα θέματακια απο κάποιες εφαρμογες που δεν αναγνωριζαν ως ρουταρισμενη τη συσκευη με την πρωτη φορα...

Υ. Γ. Το viper4android fx που έχει η τσουναμι, κανει θαύματα... Μεταμόρφωσε κατι ακουστικα της πλακας σε..... Xiaomi pistons. :lol:

Σε προηγούμενη ρομ που το έβαλα, δεν δουλεψε...

Υ. Γ2. Μόλις πριν λίγο βγήκε η εκδοση 2.6.3 της tsunami rom... ( τουλάχιστο, τωρα μου ηήρθε ειδοποίηση) Η αναβαθμιση εγινε μεσω ota updater. Η νεα εκδοση, κατα δηλωση του κατασκευαστή, βελτιώνει την μπαταρια...

Αυτούσια η δηλωση...

Aggiornato in prima pagina l'Ota update da 2.6.2 a 2.6.3 per l'incremento della durata della batteria.

Per chi non fosse riuscito ad installare l'ota update in automatico

http://www.androidworld.it/forum/inew-v3-748/%5Binew-v3%5D%5Brom%5D-tsunami-rom-140808/index15.html

http://img843.imageshack.us/img843/7899/5ad1.png

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλημέρα παιδιά. Δοκίμασα πολλά ξυπνητήρια αλλά δεν κατάφερα με κανένα να ενεργοποιώ το κινητό όταν είναι κλειστό. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σχετικό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. (Το κινητό είναι ροοτ )

Καλησπερα παιδια προσπαθησα χθεσ να το ροοταρω με pharmaroot οπωσ λεει ο οδηγοσ μασ :)

Εκανα εγκατασταση pharmaroot με και επελεξα μια λεξη απο το μενου του και μου εγραφε επιτηχεισ!!! Μετα μπαινω στισ εφαρμογεσ να βρω που εγκατασταθηκε ο pharmaroot τιποτα βρηκα κατι που ελεγε superuser με μεγεθοσ 600 kb και κατι .

Το reboot τωρα τι ειναι που αναφερει ο οδηγοσ ???

Εχω κατεβασει ολα τα αρχεια για τσουναμι ρομ αλλα ειμαι ασχετοσ και φοβαμαι μην το καταστρεψω τι να κανω πηγα και σε ενα μαγαζι τησ γειτονια που φτιαχνει λαπτοπ κινητα

Τον ρωτησα αν μπορει να που περασει την συγκεκριμενη ρομ να τον πληρωσω φυσικα

Μου απαντησε μην το σκαλιζεισ θα το καψεισ και αστο οπωσ ειναι .

Φοραω την 1.0.5 .και εχω τρελο λαγκ gps τιποτα δεν κλειδωνει πανω απο 5 δορυφορουσ και θελει 12 λεπτα αλλου ειμαι αλλου με διχνει 20 χιλιομετρα διαφορα απο το μεροσ που ειμαι με το μεροσ που διχνει .

Μενω σαλαμινα κοντα στο κεντρο αν καποιο μελοσ μενει στο νησι και μπορει να βοηθησει ασ μου στειλει μηνυμα .

παιδιά για δώστε λίγο τα φώτα σας...

το τηλέφωνο μου γύρισε μετά απο 1-1.5 βδομάδα στον default ήχο κλήσης για άγνωστο λόγο.. να ανυσηχήσω?

επίσης ψάχνω για Bluetooth ακουστικά/hands-free έχετε κανένα καλό και φθηνό ζευγάρι να προτείνετε?

Βασικα, οτι ρουτ και να είναι, αρκει να σου εγκαταστησει το σουπεργιουζερ.... Αν οχι, βάλτο εσυ. Με το κινγκρουτ ειχα θέματακια απο κάποιες εφαρμογες που δεν αναγνωριζαν ως ρουταρισμενη τη συσκευη με την πρωτη φορα...

Υ. Γ. Το viper4android fx που έχει η τσουναμι, κανει θαύματα... Μεταμόρφωσε κατι ακουστικα της πλακας σε..... Xiaomi pistons. :lol:

Σε προηγούμενη ρομ που το έβαλα, δεν δουλεψε...

Υ. Γ2. Μόλις πριν λίγο βγήκε η εκδοση 2.6.3 της tsunami rom... ( τουλάχιστο, τωρα μου ηήρθε ειδοποίηση) Η αναβαθμιση εγινε μεσω ota updater. Η νεα εκδοση, κατα δηλωση του κατασκευαστή, βελτιώνει την μπαταρια...

Αυτούσια η δηλωση...

Aggiornato in prima pagina l'Ota update da 2.6.2 a 2.6.3 per l'incremento della durata della batteria.

Per chi non fosse riuscito ad installare l'ota update in automatico

http://www.androidworld.it/forum/inew-v3-748/%5Binew-v3%5D%5Brom%5D-tsunami-rom-140808/index15.html

http://img843.imageshack.us/img843/7899/5ad1.png

καλησπερα φιλε....

να σε ρωτησω κατι... αν βαλω αυτη τη rom και εχω κανει back up τις εφαρμογες πως μπορω να τις ξαναβαλω πισω??

σορρυ αν η ερωτηση ειναι λιγο χαζη αλλα εχω ας πουμε το sygic εγκατεστημενο αλλα δεν εχω το .apk αρχειο για να το ξαναεγκαταστησω... θα το χασω τελειως??

το θέμα είναι οτι εγώ δεν έχω κάνει root και πήγε μόνο του και μου άλλαξε τον ήχο κλήσης.. να έχω κολλήσει τίποτα? έχω το CM Security αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά..

καλησπερα φιλε....

να σε ρωτησω κατι... αν βαλω αυτη τη rom και εχω κανει back up τις εφαρμογες πως μπορω να τις ξαναβαλω πισω??

σορρυ αν η ερωτηση ειναι λιγο χαζη αλλα εχω ας πουμε το sygic εγκατεστημενο αλλα δεν εχω το .apk αρχειο για να το ξαναεγκαταστησω... θα το χασω τελειως??

με το ριστόρ της εφαρμογης που εκανας μπακαπ

με τι εκανες μπακαπ?

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

με τι εκανες μπακαπ?

θα κανω με το mt droid tool..(δεν εχω βεβαια καρτα μνημησ.) δεν θα εχω προβλημα ε?? εχω πανω την cxq v.1.1.4..

να προχωρησω και αν τα χασω( εφαρμογες ) να τις ξαναβρω??

Θα χρειαστείς κάρτα. Οποιαδήποτε αναβάθμιση γινεται με πριζωμα, διαγράφει την ιντερναλ...

Την εφαρμογη που λες, δεν την εχω χρησιμοποιήσει ποτε....

Βολευομαι με τιτανιουμ μπακαπ

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Θα χρειαστείς κάρτα. Οποιαδήποτε αναβάθμιση γινεται με πριζωμα, διαγράφει την ιντερναλ...

Την εφαρμογη που λες, δεν την εχω χρησιμοποιήσει ποτε....

Βολευομαι με τιτανιουμ μπακαπ

και εγω αποτι ειδα δεν θα την χρησιμοποιησω!!!!! ειναι για εξυπνουσ...:!:

το τιτανιουμ πως χρησιμοποιηται?? εβαλα μια καρτα 1gb και περασα μεσα ολο το αρχειο .zip με την rom. ετσι μπορει να μπει??

η θελει ολη την διαδικασια??

Άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα (Gps, Ασταθές σήμα) προστέθηκε μια μοβ κηλίδα περίπου στο κέντρο της οθόνης!!!!

Από οτι θυμάμαι είχε αναφερθεί κ από άλλους χρήστες παλιότερα, καμιά ιδέα για τι πρόκειται??.....

Ρουτ τζινιους... Σίγουρα πράγματα..

1) Το έχω παραγγείλει να έρθει ρουταρισμένο από to2c. Πώς θα καταλάβω ότι το έκαναν και δεν χρειάζεται να επαναλάβω τη διαδικασία, με κάποιο από τα προγράμματα ρουταρίσματος που αναφέρετε?

2) jpower73 κράτα μας ενήμερους για το αν βελτιώνεται όντως η κατανάλωση της μπαταρίας

1. Κατεβασε απο πλειστορ το root checker. Αυτο θα σου πει.....

2. Γι αυτο να είσαι σιγουρος... Θα προσπαθήσω να κρατησω το..... Νημα στις πρώτες θέσεις του φόρουμ.:D

Redmi Note 9 Pro 6-128

@jpower73

Με την Tsunami, υπάρχει το θέμα με το σκαλοπάτι στο ποσοστό της μπαταρίας; Και επίσης, ενημέρωσέ μας για την συμπεριφορά της μπαταρίας γενικότερα :).

@jpower73

Με την Tsunami, υπάρχει το θέμα με το σκαλοπάτι στο ποσοστό της μπαταρίας; Και επίσης, ενημέρωσέ μας για την συμπεριφορά της μπαταρίας γενικότερα :).

Μολις εβαλα τη μπαταρια απο το thl w8..

Απο αυριο θα δουμε πως παει

υπάρχει περίπτωση να φταίει οτι έκανα shutdown το τηλέφωνο? τώρα το σκέφτηκα..

και την προηγούμενη φορά που μου είχε γυρίσει στον default ήχο κλήσης είχα κάνει restart.

Αν φταίει αυτό μπορώ να το εμποδίσω?

@jpower73

Με την Tsunami, υπάρχει το σκαλοπάτι στο ποσοστό της μπαταρίας; Και επίσης, ενημέρωσέ μας για την συμπεριφορά της μπαταρίας γενικότερα :).

Κατα την φόρτιση δεν υπάρχει σκαλοπάτι...

Κατά την αποφορτιση επίσης δεν υπαρχει, εκτός κι αν πλακωθείς στο σερφαρισμα, οπότε κσι θα δεις πολλα σκαλοπάτια...

Παντως, από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να κινειται σε λογικά επιπεδα...

Ισως και να έχει να κάνει με στρώσιμο της μπαταρίας.... Ισως......

Ενδεικτικά, με χρήση ως τηλέφωνο (κανα μισαωρο κλησεις) και ελάχιστο ιντερνετ (κανα 5 λεπτο) στο τελος της ημερας, εχω 70 τοις εκατό...

Πριν απο λιγο δοκίμασα το τζιπιες με την εφαρμογή runtastic PRO. Λοκαρε σε λιγοτερο απο μισο λεπτο σε 7 από 11 δορυφορους και η απόκριση του σε θεματα αποτυπωσης χάρτη και μετρησης αποστάσεων ήταν ικανοποιητικη... Επισημαίνω οτι το τζιπιες χρησιμοποιηθηκε για περιπου μία ωρα, σε τρεξιμο+περπατημα, χωρις data υποβοήθηση... Η καταναλωση του ηταν περίπου 13 τοις εκατό με ταυτόχρονη λειτουργια ως mp3 player με την εφαρμογη rocket player pro (αρκετά βελτιωμένη η νεα εκδοση runtastic PRO. Χαμηλή κατανάλωση. Οι παλαιότερες εκδόσεις καίγαν ταντερα τους)

Ως γενικότερη εκτίμηση, εχω πλεον λιγοτερη ανησυχία για το κατά πόσο είναι φορτισμένη η μπαταρία την ωρα που βγαινω απο το σπίτι. Η αίσθηση αυτή υπάρχει από την thunderbolt και μετά. Τωρα ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω αν είναι πραγματική ή πρόκειται για.. Πλασιμπο λόγω συνήθειας... Θα δείξει...

Εκεινο παντως που είναι γεγονός, ειναι ότι και με χαμηλο ποσοστο της ταξεως π.χ. 30 τοις εκατό, δεν ανησυχω...

Sorry αν κούρασα...:O

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128