aggelosn Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τα φώτα σας κύριοι και κυρίες :) Γνωστή μου που το έχει το κινητό από αρχες Γενάρη, της ξεκόλλησε η οθόνη....να φανταστείτε απο κάτω είχε κανονικά κόλλα !!! Μπορούμε λέτε να το στείλουμε πίσω ή δεν παίζει με την καμιά ;;; επίσης ξέρετε αν εδω στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να την κολλήσουν ;;; Ξέρω μόνο για αντικαταστάσεις οθονών αλλά για κόλλημα οθόνης πρώτη φορά το συναντώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τείνω να πιστέψω οτι η καλύτερη φουρνιά τελικά ήταν η 1η :P Άρχοντας εισαι... ;) Πράγματι, διαβάζω εδω μέσα (και στην...... Κινεζικη αρενα) για προβλήματα που μου φαινονται... Απιστευτα. Απο ξεκολλημενες οθονες... Μεχρι και γω δε ξερω τι... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Οι οθονες σε ολα τα τηλεφωνα & ταμπλετ ειναι με μια ειδικη ταινια διπλης οψεως. Πες τους οτι εχει ελατωματικη κολλα και στειλε το πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δεν εχω τέτοιο πρόβλημα.. .. Κάπου το διάβασα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμη τζιπιες εντός 2οροφου κτηριου, με την συσκευη στο ισογειο σε αποσταση 5 μετρα απο την τζαμαρία... http://img837.imageshack.us/img837/9014/8d1u.png Κανενα πρόβλημα.. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα... Εντιτ: 2 λεπτά μετά την παραπανω φωτο, λοκαρε σε ακομη 2 δορυφορους Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Άρχοντας εισαι... ;) Πράγματι, διαβάζω εδω μέσα (και στην...... Κινεζικη αρενα) για προβλήματα που μου φαινονται... Απιστευτα. Απο ξεκολλημενες οθονες... Μεχρι και γω δε ξερω τι... Συμφωνω... Κοντευω 4 μηνες με τη συσκευη και δεν εχει κανενα θεμα.(να τονισω χωρις root) -Αριστο Gps (κλειδωνει σε δευτερολεπτα) -Πλοηγηση με Dolphin πολυ καλη -Φοβερο σε design (για μενα το ισχυροτερο του οπλο) τρια εχω φερει για συν/φους. -Τρομερη οθονη για τα λεφτα του -NFC δουλευει μια χαρα (επρεπε να δειτε τη φατσα του κατοχου του Note 3που το δοκιμασα) -Usb otg τεσταρισμενο με 32 gb stick επαιξε αψογα mkv αρχεια. -Σημερα το δοκιμασα και με bluetooth ποντικι της microsoft και το ανιχνευσε κανονικα! Επαιζα παιχνιδι γνωσεων με το mouse!!!:p Τι αλλο να ζητησεις για τα λεφτα που κοστιζει?;) Το μονο αρνητικο το γνωστο bug με τη μπαταρια. Εκδοση 1.0.1 inew_v3e χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) http://www.4shared.com/file/jHqRC4P-ba/gps.html Είναι το αρχείο gps. Conf που χρησιμοποιώ.. Σε περίπτωση που το ζητήσει κανείς... :p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνω... Κοντευω 4 μηνες με τη συσκευη και δεν εχει κανενα θεμα.(να τονισω χωρις root) -Αριστο Gps (κλειδωνει σε δευτερολεπτα) -Πλοηγηση με Dolphin πολυ καλη -Φοβερο σε design (για μενα το ισχυροτερο του οπλο) τρια εχω φερει για συν/φους. -Τρομερη οθονη για τα λεφτα του -NFC δουλευει μια χαρα (επρεπε να δειτε τη φατσα του κατοχου του Note 3που το δοκιμασα) -Usb otg τεσταρισμενο με 32 gb stick επαιξε αψογα mkv αρχεια. -Σημερα το δοκιμασα και με bluetooth ποντικι της microsoft και το ανιχνευσε κανονικα! Επαιζα παιχνιδι γνωσεων με το mouse!!!:p Τι αλλο να ζητησεις για τα λεφτα που κοστιζει?;) Το μονο αρνητικο το γνωστο bug με τη μπαταρια. Εκδοση 1.0.1 inew_v3e χωρις root. Μια από τα ίδια, εχω φέρει 4 κομμάτια, για συγγενείς.... Και αναμένεται να το ζητήσουν κι αλλοι... Για πλοήγηση χρησιμοποιώ syzic, copilot, navitel και για αθλητικές δραστηριότητες το runtastic... Ολα άψογα Το μπαγκ με την μπαταρία λύνεται με 3 τρόπους... -Μπαταρία απο thl -2η μπαταρία -φορητό φορτιστή Edited June 2, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Είμαι με την έκδοση 1.0.1 inew_v3e rootαρισμενο και αντιμετοπίζω σοβαρό θέμα με το gps. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς αρχεία gps.conf που ανέβασαν οι συμφορουμίτες εδώ αλλά και στο thread με τον οδηγό GPS για mediatek κινητά. Επίσης έχω δοκιμάσει την εφαρμογή faster GPS και τις προτεινόμενες ρυθμίσεις μέσω engineer mode στο mobile uncle. Μετά από δοκιμή με το GPS tester μου βγάζει μήνυμα: "SI_REQ is rejected due to no network connection" και προσπαθεί να κλειδώσει, αλλά μάταια. τώρα ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά ή η κεράια του gps του είναι για πέταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) ΜΑΛΙΣΤΑ.... TON MPOYLO, λοιπον η 1.1.4 εχει το γνωστο bug που ειχαμε αντιμετωπίσει και παλαιοτερα με την περιστροφη της οθονης σε landscape και ταυτοχρονο κλεισιμο το πορτακι=> soft reboot. περναω τωρα tsunami rom Λοιπόν είσαι σε καλό δρόμο :lol: Την πέρασα περίπου την περασμένη εβδομάδα και δεν εχω κανένα πρόβλημα (ακόμα) και εγώ όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαι "πειραγμένος" και σκαλίζω συνεχώς otg OK nfc OK bt OK fm radio OK gps OK ήχος - πείραγμα μέσα από τον "θείο" - ΟΚ συν ότι 1. μιλάω περίπου 100' / μέρα και βάλε 2. ακούω ράδιο (όταν δεν μιλάω) συνεχώς ή mp3 3. ανοίγω - κλείνω το gps (το οποίο δουλεύει άψογα με το gps.conf το δικό σου αν δεν κάνω λάθος - κάνω λάθος έχω περασμένο το άλλο δεν θυμάμαι ποιος forumίστας είναι αλλά μάλλον θα περάσω το δικό σου να δω) 4. τραβάω 5-6 φωτο έτσι για να μην ξεχνιόμαστε 5. σερφάρω περίπου 1-2 ωρες με δεδομένα και μετά το 8ωρο στην δουλειά ανοίγω το wifi Δεν χρειάζεται να σας πω ότι ΔΕΝ βγάζω μέρα με μία φορτιση (έχω από την 1η μέρα φορτιστή φορητο) το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό κατά την άποψή μου. Το επόμενο στάδιο έιναι το τρικάκι της THL μπαταρίας μόλις παραλάβω. Η ROM tsunami (συγχαρητήρια στην Daniela για την δουλειά που έκανε) θεωρώ ότι είναι πολύ καλή και μην ξεχνάς ότι είναι χτισμένη πάνω στην 1.0.4 !!! Αυτό τα λέει όλα. Edited June 2, 2014 by costaspap gps.conf Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ξερει τι κανει η κυρια.... Βασίζεται πανω στην πετυχημενη 104 και κοβει ραβει.... Γι αυτο οποιαδήποτε ρομ της κι αν δοκιμασα, δεν ειχε πρόβλημα.... Το μονο ισως προνλημα που αντιμετώπισα ειναι η υπρβολικη καταναλωση λογω των βελτιωτικων μηχανων που ενσωματώνει... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Είμαι με την έκδοση 1.0.1 inew_v3e rootαρισμενο και αντιμετοπίζω σοβαρό θέμα με το gps. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς αρχεία gps.conf που ανέβασαν οι συμφορουμίτες εδώ αλλά και στο thread με τον οδηγό GPS για mediatek κινητά. Επίσης έχω δοκιμάσει την εφαρμογή faster GPS και τις προτεινόμενες ρυθμίσεις μέσω engineer mode στο mobile uncle. Μετά από δοκιμή με το GPS tester μου βγάζει μήνυμα: "SI_REQ is rejected due to no network connection" και προσπαθεί να κλειδώσει, αλλά μάταια. τώρα ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά ή η κεράια του gps του είναι για πέταμα. Άνοιξε wi-fi ή data και ενεργοποίησε AGPS & EPO. Ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξερει τι κανει η κυρια.... Βασίζεται πανω στην πετυχημενη 104 και κοβει ραβει.... Γι αυτο οποιαδήποτε ρομ της κι αν δοκιμασα, δεν ειχε πρόβλημα.... Το μονο ισως προνλημα που αντιμετώπισα ειναι η υπρβολικη καταναλωση λογω των βελτιωτικων μηχανων που ενσωματώνει... ακριβως ετσι Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ακριβως ετσι Σε καποια απο ολες δουλευει μηπως το YouTube σωστα?οχι οτι με ενδιαφερει απλα αν εχει κανεις καταφερει να λυσει ενα χαζο προβλημα που υπαρχει σε οοοολες τις ρομ. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Σε καποια απο ολες δουλευει μηπως το YouTube σωστα?οχι οτι με ενδιαφερει απλα αν εχει κανεις καταφερει να λυσει ενα χαζο προβλημα που υπαρχει σε οοοολες τις ρομ. Πρέπει να είναι θέμα mtk 6582 γιατί και σε άλλο κινητό παρατήρησα πρόβλημα συγχρονισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mare Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 καλησπέρα επειδή 300+ σελίδες ειναι πολλές 2 ερωτήσεις σαν κάτοχος του g3s αν μπορεί να μου πει κάποιος αν εχει παρόμοια θέματα 1 gps ( οσο διάβασα λενε αρκετά καλο) 2 αν έχουμε 2 κάρτες η μια κοσμοτε με δεδομένα ανοιχτά το bluetouth δουλεύει η ρίχνει τισ κάρτες όπως στο g3s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Άνοιξε wi-fi ή data και ενεργοποίησε AGPS & EPO. Ξαναδοκίμασε. Δουλεψε.Εισαι γιγαντας!Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioNiko Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 παιδια εχω σοβαρο θεμα με την μπαταρια. ξερει κανεις τι μπορει να την τρωει τοσο γρηγορα? εχω βαλει και την μπαταρια του w8 αλλα και παλι κραταει γυρω στις 12 ωρες με μετρια προς λιγη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή τύπου Cpu-z ή phone information? όταν τις είχα εγώ τρώγανε 1% της (μαμίσιας) μπαταρίας ανα 30 sec. επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το nfc αφού έτσι κι αλλιώς απ΄ότι λένε στην τρέχουσα έκδοση δεν λειτουργεί. αν δεν δουλέψει τίποτα απο αυτά, δοκίμασε κάποια εφαρμογή για power saving και αν πάλι σώνεται γρήγορα τότε μάλλον έχεις θέμα στη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioNiko Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ειχα το cpu z αλλα το ειχα σβησει και παλι τα ιδια εκανε.. nfc το εχω παντα κλειστο και απο εφαρμογες ειχα βαλει αλλα δεν ειχα δει μεγαλη βελτιωση. παντως δεν νομιζω να φταει η μπαταρια γτ το ιδιο εκανε και με την 1η που ειχα και με αυτη του w8.. λες να ειμαι τοσο ατυχος και να ειναι χαλασμενες και οι δυο? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δουλεψε.Εισαι γιγαντας!Σε ευχαριστω. Καλά κλειδώματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ειχα το cpu z αλλα το ειχα σβησει και παλι τα ιδια εκανε.. nfc το εχω παντα κλειστο και απο εφαρμογες ειχα βαλει αλλα δεν ειχα δει μεγαλη βελτιωση. παντως δεν νομιζω να φταει η μπαταρια γτ το ιδιο εκανε και με την 1η που ειχα και με αυτη του w8.. λες να ειμαι τοσο ατυχος και να ειναι χαλασμενες και οι δυο? :P Δεν πιστεύω, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. να φταίει το τηλέφωνο μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο (εως απίθανο). Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω. εγώ είχα βρει μια εφαρμογή που σου έλεγε ποιες εφαρμογες τρώνε την πιο πολλή μπαταρία αλλά δεν θυμάμαι πως το λέγανε το προγραμματακι. δοκίμασε διάφορα battery savers απλά για να αποκλείσεις το software 100%. η άλλη πιθανότητα που σκέφτομαι ειναι να έχεις κολλήσει κάτι ? αλλά και αυτό τραβηγμένο μου ακουγεται.. τεσπα συνέχισε τα πειράματα και καλή τύχη. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioNiko Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 οκ φιλε μου σε ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 σήμερα έφαγε επίσημα την 1η του πτώση δεν κατάλαβε τίποτα με την δερμάτινη θήκη .. ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανααποδείξει την ανθεκτικότητά του όμως (*fingers crossed*) Το μόνο απογοητευτικό που έχω δει ως τώρα στο τηλέφωνο ειναι τα ηχεία του.. είναι αρκετά καθαρός ο ήχος αλλά όχι αρκετά δυνατός (όταν παίζεις ταινίες εννοώ όχι όταν χτυπάει) υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το βελτιώνει αυτό? ειδικά όταν κουμπώνω τα ακουστικά νομίζω οτι χειροτερεύει πολύ ο ήχος. Να δοκιμάσω άλλα ακουστικά? υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? αλλιώς μπορώ να κάνω κάτι να βελτιώσω λίγο τον ήχο? το δοκίμασα με 2 players (Archos και HD Player ) δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά.. (το archos δεν υποστιρίζει AC3 audio μόνο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 σήμερα έφαγε επίσημα την 1η του πτώση δεν κατάλαβε τίποτα με την δερμάτινη θήκη .. ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανααποδείξει την ανθεκτικότητά του όμως (*fingers crossed*) Το μόνο απογοητευτικό που έχω δει ως τώρα στο τηλέφωνο ειναι τα ηχεία του.. είναι αρκετά καθαρός ο ήχος αλλά όχι αρκετά δυνατός (όταν παίζεις ταινίες εννοώ όχι όταν χτυπάει) υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το βελτιώνει αυτό? ειδικά όταν κουμπώνω τα ακουστικά νομίζω οτι χειροτερεύει πολύ ο ήχος. Να δοκιμάσω άλλα ακουστικά? υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? αλλιώς μπορώ να κάνω κάτι να βελτιώσω λίγο τον ήχο? το δοκίμασα με 2 players (Archos και HD Player ) δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά.. (το archos δεν υποστιρίζει AC3 audio μόνο ) Για ρυθμισεις ήχου κοίτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 και για μια βελτιστη παραμετροποίση κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι root.Προσοχή! Πριν αλλάξεις τις τιμές των παραμέτρων, σημείωσε κάποιου τις εργοστασιακές μήπως χρειαστεί να επανέλθεις σε αυτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theosarol Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλησπερα και να πω ξανα οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το κινητο μονο που δεν μπορει να μου κλειδωσει δορυφορο ενω βλεπει μερικους δεν βγαζει in use καποιον με το gps test ακομη και με τον τροπο για τα EPO settings που προτεινατε και οταν βαζω το root cheker μου βγαζει Sorry! This device does not have proper root access οποτε και η λυση με το root δεν μπορει παλι να γινει και αφου δοκιμασα με το framaroot παλι μου εβγαλε σφαλμα οτι δεν γινεται.Υπαρχει καποια λυση για το gps εστω και χωρις να γινει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Σε καποια απο ολες δουλευει μηπως το YouTube σωστα?οχι οτι με ενδιαφερει απλα αν εχει κανεις καταφερει να λυσει ενα χαζο προβλημα που υπαρχει σε οοοολες τις ρομ. Χρησιμοποιώντας μια παλιότερη version του youtube (δεν θυμάμαι ποια) λύνεται τομ πρόβλημα. Έλεγαν ότι στην καινούρια αναβάθμηση θα το διώρθωναν αλλά τώρα που την παράτησαν και πήγαν για κιτκατ, δεν ξέρω τι θα κάνουν με το συγκεκριμμένο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts