Nikosni Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Συμφωνω ακριβως με οσα ειπε ο Nikstar! Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εχει βαλει κανεις αλλος την 1.0.8 να μας πει εντυπωσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εχει βαλει κανεις αλλος την 1.0.8 να μας πει εντυπωσεις?? Για δες εδώ. http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-%E2%96%BA%E2%96%B2%E2%97%84iNew-V3-1-0-8-rooted-Pre-installed-CWM-%E2%96%BA%E2%96%B2%E2%97%84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Η iNew δεν θα μποτούσε να πει τίποτα διαφορετικό. Τι θα ελεγε? βάλτε μπαταρίες από άλλη εταιρεία? :) Η iNew, στα πλαίσια του επιχειρησιακού marketing θα μπορούσε να πει πολλά... Εμείς οφείλουμε, πάραυτα, να ενημερώσουμε το φίλο makisxxx (& άλλους) για τη θέση της εταιρείας :) Edited March 27, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Η iNew, στα πλαίσια του επιχειρησιακού marketing θα μπορούσε να πει πολλά... Εμείς οφείλουμε, πάραυτα, να ενημερώσουμε το φίλο makisxxx (& άλλους) για τη θέση της εταιρείας :) Δεν αντιλέγω και καλά έκανες και το ανέφερες, απλά εγώ λέω ότι αυτού του τύπου οι απαντήσεις είναι λίγο "κλισέ", λένε κάτι επειδή πρέπει να πούνε κάτι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Δεν αντιλέγω και καλά έκανες και το ανέφερες, απλά εγώ λέω ότι αυτού του τύπου οι απαντήσεις είναι λίγο "κλισέ", λένε κάτι επειδή πρέπει να πούνε κάτι.:) Αλίμονο, δεν υπάρχει κάποια διαφωνία. Εδώ, έχουμε ενδιαφέρον νέα, σχετικά με τη μπαταρία του ulefone u9592. Edited March 27, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σήριαλ έχει γίνει αυτή η μπαταρία! :) Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σήριαλ έχει γίνει αυτή η μπαταρία! :) Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Θα έχει και πολλές σεζόν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Λέω να κάνω τη πατέντα της μπαταρίας W8 μιας και πάντα πάιρνω δεύτερη για το κινητόμου.Με τα λίγα που έψαξα τη βρήκα εδώ στα 10,60 ευρώ και στο antelife το ίδιο!Υπάρχει αλλού κάπου πιο φτηνά μπας και γλυτώσουμε κανα καφεδάκι? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Λέω να κάνω τη πατέντα της μπαταρίας W8 μιας και πάντα πάιρνω δεύτερη για το κινητόμου.Με τα λίγα που έψαξα τη βρήκα εδώ στα 10,60 ευρώ και στο antelife το ίδιο!Υπάρχει αλλού κάπου πιο φτηνά μπας και γλυτώσουμε κανα καφεδάκι? Ebay είδες; Εδώ Και εδώ Edited March 28, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Θήκη σιλικόνης που εχετε βρει ψάχνω και δεν βρίσκω στα καταστήματα τα γνωστα....απο alli δεν θελω να παρω...ebay ή κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Τώρα το είδα στο ebay παρόλο που αγοράζω συχνά απο κει , την εxει στα 9 ευρώ.Μάλλον απο pandawill είναι η καλύτερη τιμή!Thanks! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Θήκη σιλικόνης που εχετε βρει ψάχνω και δεν βρίσκω στα καταστήματα τα γνωστα....απο alli δεν θελω να παρω...ebay ή κατάστημα? Ναι sold out. Ρώτησες εδώ; Edited March 28, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αλίμονο, δεν υπάρχει κάποια διαφωνία. Εδώ, έχουμε ενδιαφέρον νέα, σχετικά με τη μπαταρία του ulefone u9592. μπαααα δε νομίζω ότι μας κάνει :cry: where are the 3 gold connectors placed?? They are placed more or less in the middle.. They can't fit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) μπαααα δε νομίζω ότι μας κάνει :cry: Ναι. Αν πρόσεξες, δεν ανέφερα ότι μας κάνει, αλλά ότι υπάρχει "δυναμική", για > 2000 mah (και ας μην είναι 2800 τα πραγματικά). Εξάλλου, εάν υποθέσουμε ότι δεν είναι τελείως μούφα τα Κινεζοdata, το σημαντικό είναι ότι η Φυσική/τεχνολογία ίσως να το επιτρέπει (σε αυτές τις διαστάσεις). Σε αυτή την περίπτωση, το placement των contacts δεν θα ακυρώνει τη Φυσική, και αυτό είναι σημαντικό. Για αυτές τις διαστάσεις, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, τα νέα δεν τα λες και άσχημα, νομίζω. Όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί, η σαπουνόπερα συνεχίζεται :) Edited March 28, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Με πρώτη φόρτιση από 57% που είδατε στο βίντεο σε 100% η μπαταρία του ΤΗL w8 είχε την εξής πορεία... μεχρι το 15%.....μεσολάβησαν και 2 βράδια... Edited March 28, 2014 by Nikosni Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ερώτηση! Ή μάλλον ερωτήσεις! Είχα το ρημαδο-navigon στο iphone και τώρα έχω ξεβολευτεί άσχημα που δεν το παίρνει το inew. 1) Ποιο μπορώ να βάλω που να είναι εξίσου καλό; 2) Με ποιο πρόγραμμα θα δω αν δουλεύει το gps μου καλά; 3) Αν δεν δουλεύει και πρέπει να κάνω αυτό πρέπει πρώτα να το rootάρω ε; Με framaroot απέτυχα, στην έκδοση μου ποιος οδηγός για root θα ταιριάξει; Είμαι στην 1.0.4 4) Άραγε μπορεί να μπει το navigon με καμία μαμ ουνιά; 5) Άσχετη ερώτηση, στο widget που έχει για τα toggles (wifi, bluetooth, gps, rotation, brightness) δεν μου δουλεύει το rotation lock. Ξέρουμε κανένα παρόμοιο widget που να δουλεύει; 6) Άσχετη ερώτηση #2 Έχω πάρει από toc και το nfc handsfree αυτό που μοιάζει σαν κυψέλη, ξέρει κανείς πως το συνδέω με nfc? Μόνο με bluetooth έχω καταφέρει να το δουλέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) 5) Άσχετη ερώτηση, στο widget που έχει για τα toggles (wifi, bluetooth, gps, rotation, brightness) δεν μου δουλεύει το rotation lock. Ξέρουμε κανένα παρόμοιο widget που να δουλεύει; Δεν είναι για ροτεϊσιον οθόνης...είναι ο συγχρονισμός (ή με κοροϊδευε ο κολλητός μου).... :p Για το ροτεϊσιον τράβα την πάνω μπάρα με τις ειδοποιήσεις με τα 2 δάκτυλα... Edited March 28, 2014 by Nikosni Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κανένα site για τις επίσημες αναβάθμισεις του κινητού υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Δεν είναι για ροτεϊσιον οθόνης...είναι ο συγχρονισμός (ή με κοροϊδευε ο κολλητός μου).... :p Για το ροτεϊσιον τράβα την πάνω μπάρα με τις ειδοποιήσεις με τα 2 δάκτυλα... ωωωωωωωωωωω (επιφώνημα θαυμασμού) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1) Sygic, εγώ είμαι ευχαριστημένος, φυσικά παίζουν και άλλα. 2) GPS Test, ψάξε στο Play. Γενικά δουλεύει απροβλημάτιστα σχεδόν σε όλους τους κατόχους. 3) Περίεργο, 1.04 έχει της συζύγου και το ρουτάρισα με framaroot σε δευτερόλεπτα. Δοκίμασες όλα τα exploits?? 4) Όχι, το Navigon δεν δουλεύει σε κινέζικα δίκαρτα με επεξεργαστή mtk όπως το iNew V3. We can live with that...:) Για τα 5) και 6) δεν ξέρω:( 1) Από όσα έχω διαβάσει όλοι για αυτό λένε! Ας γίνει έτσι λοιπόν!! 2) Εννοείς δουλεύει απροβλημάτιστα από την μάνα του ή με αυτές τις ρυθμίσεις; Γενικά με το αυτοκίνητο θα έχω θέμα; 3) Δικιά μου χαζομάρα, αντί να κατεβάσω την τελευταία έκδοση, κατέβασα την πιο παλιά. Στην λίστα έχει πάνω πάνω τις παλιές εκδόσεις και δεν το είχα προσέξει. Όλα κομπλέ το ρούταρα! 4) Το δουλεύω χρόνια το ρημάδι, το είχα συνηθίσει!! ααα και κάτι ακόμα, ελληνικό λεξικό με autocorrect έχουμε;; Βλέπε iphone. Ευχαριστώ!! Edited March 28, 2014 by XtR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πάντως το δικό μου με Endomondo που χρησιμοποιώ χρόνια δεν έχει τελικά τόσο καλή απόδοση το GPS! Ακόμη και με την εντολή που του πέρασα...είναι καλύτερα από πρίν αλλά από το Nokia 5800 που είχα πολύ χειρότερο....το Nokia είχε τρελλή ακρίβεια! Μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο ή κανένα Sports Tracker πρόγραμμα που να το έχετε δοκιμάσει και να λειτουργεί πολύ καλά με το κινητό μας ξέρετε? :confused: Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πάντως το δικό μου με Endomondo που χρησιμοποιώ χρόνια δεν έχει τελικά τόσο καλή απόδοση το GPS! Ακόμη και με την εντολή που του πέρασα...είναι καλύτερα από πρίν αλλά από το Nokia 5800 που είχα πολύ χειρότερο....το Nokia είχε τρελλή ακρίβεια! Μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο ή κανένα Sports Tracker πρόγραμμα που να το έχετε δοκιμάσει και να λειτουργεί πολύ καλά με το κινητό μας ξέρετε? :confused: Εγώ έχω το runtastic και το pedometer pro και δεν έχω πρόβλημα με την ακρίβεια. Έχεις σηκώσει τα πινάκια; Με ανοιχτά δεδομένα κιόλας και σου χάνει; Για τι απόκλιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Επειδή δεν σκαμπάζω, ανεβάζω σκρινσοτ! Δουλεύει το gps μου καλά; Το έβγαλα στο μπαλκόνι και σε 10 δεύτερα μου έδειξε αυτό! http://i.imgur.com/dN1E3Yg.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Επειδή δεν σκαμπάζω, ανεβάζω σκρινσοτ! Δουλεύει το gps μου καλά; Το έβγαλα στο μπαλκόνι και σε 10 δεύτερα μου έδειξε αυτό! http://i.imgur.com/dN1E3Yg.png Όχι δεν έχεις καλή ένδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγώ έχω το runtastic και το pedometer pro και δεν έχω πρόβλημα με την ακρίβεια. Έχεις σηκώσει τα πινάκια; Με ανοιχτά δεδομένα κιόλας και σου χάνει; Για τι απόκλιση; Μιλάμε μερικές φορές χάνει σήμα και το ξαναβρίσκει και οι διαδρομές είναι σε ευθείες που απλά ενώνουν σημεία που είχε σήμα...τα δεδομένα δεν θυμάμαι αν τα έχω ανοικτά....στην αρχή και στο τέλος για το upload τα έχω...αλλά κατα την διάρκεια δεν θυμάμαι...μάλλον όχι γιατί θα σκεπτόμουν την μπαταρία...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ! :D Δεν έχω σηκώσει πινάκια...να το κάνω? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts