fotiskavala Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μολις παρελαβα και εγω σημειωση για καποιους στο ελτα track moy λεει οτι ειναι ακομη στο αεροδρομιο το κινητο πολυ ωραιο μπορει καποιος να μου πει πως θα δω αν το κινητο το εχουν κανει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ρε σεις τι πλάκα έχει, μίλησα με μια online στο to2c.com και της έλεγα τι να κάνει στο τηλεφωνό μου!Ναι μου είπε ότι θα αφαιρέσει κινέζικες εφαρμογές , να το τσεκαρουνε για σωστη λειτουργία κτλπ!Της είπα πότε θα το στείλουνε και μου είπε σε λίγες μέρεςλόγω πολλών παραγγελιών.Μετα τη ρώτησα αν μπορούν να το ρουτάρουνε και μου είπε ότι δε χρειάζεται!Το θέμα είναι τι κινέζικες εφαρμογές πως τις αφαιρούνε, δε χρεάζεται κάποιο ρουτάρισμα πρώτα? edit: Τι έγινε ρε παιδιά , ο ίδιος ο Minideal αυτοπροσώπως? Απο το minideal το πληρωσα σημερα και μου ειπαν οτι θα το στειλουν Δευτερα... Παρτο απο το Minideal και ασε τους παπατζιδες του to2c Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 To έχω παραγγείλει απο εχθες :rolleyes: απο to2c.com! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μολις πέρασα την νέα ρομ (της 24 Δεκεμβρίου) Οτι ειχα εγκαταστησει με την παλιά δεν χάθηκε. Παρεμεινε στη θέση του, ακομη και οι κωδικοι.. Απο την πρώτη επαφή, δείχνει να κανει ενα μικρό λαγκ στην κεντρική σελίδα του στοκ μπροουσερ... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distant Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 To έχω παραγγείλει απο εχθες :rolleyes: απο to2c.com! κι εγω απο το to2c το πηρα,δεν εχει κινεζικες εφαρμογες καθολου και το ρουτ γινεται πανευκολα ακομα κι απο εναν τελειως αρχαριο σαν εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μολις παρελαβα και εγω σημειωση για καποιους στο ελτα track moy λεει οτι ειναι ακομη στο αεροδρομιο το κινητο πολυ ωραιο μπορει καποιος να μου πει πως θα δω αν το κινητο το εχουν κανει root βάζε και κανένα σημείο στίξης..... δες αν έχεις εικονίδιο su στο τηλ ή τσέκαρε το μέσω της εφαμρογής rootchecker Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ουαου, δεν περιμενα να ειναι τοσο ευκολο το rootαρισμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49295241 Το εκανα και σε 2 λεπτα ετοιμο το κινητο !!!! Θα πρεπει πρωτα να εχετε ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων usb. http://www.ninjaromeo.com/enable-usb-debugging-developer-options-jelly-bean Οποτε τωρα μενει να αυξησω τον χωρο για τα apps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzirid13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μόλις το παρήγγειλα και εγώ από το minideal μέσω PAYPAL. Στο Paypal μου έβγαλε επιλογή να στείλω μήνυμα στον seller και εκεί ζήτησα να μου σταλεί σαν gift (home&garden). Επίσης έστειλα mail στο minideal17@gmail.com γράφοντας τα ίδια + τιμολόγηση κάτω από 30 δολάρια όσον αφορά τον κωδικό παραγγελίας μου. Υπάρχει λέτε κάτι άλλο να κάνω ή αυτά είναι αρκετά? Παράθεση letv le 1 pro us Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ουαου, δεν περιμενα να ειναι τοσο ευκολο το rootαρισμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49295241 Το εκανα και σε 2 λεπτα ετοιμο το κινητο !!!! Θα πρεπει πρωτα να εχετε ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων usb. http://www.ninjaromeo.com/enable-usb-debugging-developer-options-jelly-bean Οποτε τωρα μενει να αυξησω τον χωρο για τα apps :) Αυτά ειναι τα εύκολα.. κατέβασε το mobileuncle tools απο playstore, μετά κατέβασε και το cwm και το περνάς μέσα απο mobileuncle tools... ΚΑτεβάζεις και το mod για την επεκταση χώρου και τη περνάς μέσω του cwm :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Tomygr βρήκες λύση με το 1 gb για app? Ναι φιλε, οπως ειχε ποσταρει και ο jpower προηγουμενως, απο εδω μπορεις να δεις τον οδηγο: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-iNew-V3-Mod-Make-your-internal-system-storage-6GB Τωρα θα ξεκινησω, ελπιζω ολα να πανε καλα. fotiskavala, κατα 99% δεν θα σου ειναι root, οποτε δοκιμασε αυτο που ποσταρα παραπανω. Για να δεις αν εχει γινει root, γραψε στο play store : root checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el Εμενα πλεον μου γραφει: Congratulations, this device has root access. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ναι φιλε, οπως ειχε ποσταρει και ο jpower προηγουμενως, απο εδω μπορεις να δεις τον οδηγο: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-iNew-V3-Mod-Make-your-internal-system-storage-6GB Τωρα θα ξεκινησω, ελπιζω ολα να πανε καλα. fotiskavala, κατα 99% δεν θα σου ειναι root, οποτε δοκιμασε αυτο που ποσταρα παραπανω. Για να δεις αν εχει γινει root, γραψε στο play store : root checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el Με ποιο προγραμμα το εκανες root ? Με το Shuame ? Δεν ειναι στα κινεζικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μόλις το παρήγγειλα και εγώ από το minideal μέσω PAYPAL. Στο Paypal μου έβγαλε επιλογή να στείλω μήνυμα στον seller και εκεί ζήτησα να μου σταλεί σαν gift (home&garden). Επίσης έστειλα mail στο minideal17@gmail.com γράφοντας τα ίδια + τιμολόγηση κάτω από 30 δολάρια όσον αφορά τον κωδικό παραγγελίας μου. Υπάρχει λέτε κάτι άλλο να κάνω ή αυτά είναι αρκετά? Νομιζω πως δεν χρειαζεται κατι αλλο. Αρκει να εχεις τσεκαρει κατα την παραγγελια να σου εγκαταστησουν το google play (ειχε κουτακι να τσεκαρεις πανω απο την επιλογη free leather case) Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μολις πέρασα την νέα ρομ (της 24 Δεκεμβρίου) Οτι ειχα εγκαταστησει με την παλιά δεν χάθηκε. Παρεμεινε στη θέση του, ακομη και οι κωδικοι.. Απο την πρώτη επαφή, δείχνει να κανει ενα μικρό λαγκ στην κεντρική σελίδα του στοκ μπροουσερ... Μέσω sp flash να υποθέσω ? Μπορείς να γραψεις βήμα βήμα τι έκανες μετά το στάδιο: Select a the MT6582_Android_scatter_emmc.txt in ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Με ποιο προγραμμα το εκανες root ? Με το Shuame ? Δεν ειναι στα κινεζικα ? Ναι, ακομη δεν το χουν μεταφρασει στα αγγλικα (συντομα θα βγει και η αγγλικη εκδοση οπως διαβασα στο xda), αλλα ειναι υπερβολικα ευκολο. 1) http://www.shuame.com Κατεβαζεις την εφαρμογη απο κατω δεξια, εκει που εχει το ασπρο βελακι. Ειναι γαλαζιο και μολις το επιλεξεις, γινεται πρασινο. Το εγκαθιστεις στο pc. 2) Συνδεεις τη συσκευη στο pc ως χωρο αποθηκευσης, αφου πρωτα εχεις ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων usb (http://www.ninjaromeo.com/enable-usb-debugging-developer-options-jelly-bean) 3)Τρεχεις το shuame απο το pc. Θα αρχισει να σου πεταει μηνυματα στη συσκευη για αδεια χρησης του προγραμματος. Πατα σε ολα allow. 4) Θα δεις στο shuame πως συνδεθηκε επιτυχως με τη συσκευη: http://imageshack.com/a/img15/6391/q2up.jpg 5) Πατας Root (πανω δεξια) και περιμενεις μεχρι να σου βγαλει το αποτελεσμα πως εγινε σωστα το root. Στο 19% μου ειχε κολλησει, επειδη στη συσκευη ζητουσε αδεια, οποτε πατησα παλι allow και συνεχισε κανονικα. 6) Κατεβαζεις το Root Checker για να βεβαιωθεις πως εχει γινει root. Παρατηρησα πως το shuame εγκατεστησε και 1 app (κινεζικο market αποσο καταλαβαινω) αλλα δεν τα χρειαζεσαι, οποτε μολις τελειωσεις, απεγκατεστησε το. Edited January 10, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Έκανα χτες 09/01/14 παραγγελία από to2c: 1x iNew V3 1x THL W200 1x THL W100s Και από MiniDeal: 1x Lenovo s720 Σήμερα 10/01/14 μου ήρθε tracking# για όλα εκτός από το iNew. Μάλλον λόγω της μεγάλης ζήτησης; Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Eλληνική παρουσίαση του κινητού απο τον mythozz Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Eλληνική παρουσίαση του κινητού απο τον mythozz σχολιο "η ασχημοτερη συσκευη που εχω δει ποτε μου" δεν περιμενα να δω... ...ποτε. τεσπα γουστα ειναι αυτα. Στο κουκλι μας τωρα: Ροοτ εχουμε Cwm εχουμε rom ( με otg) εχουμε mod για αυξηση του εσωτερικου χωρου για apps εχουμε ---κανενα καλο παιδακι να τα μαζεψει και να φτιαξει εναν καλο οδηγο.....εχουμε??? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Οταν παραλάβω θα τα δοκιμάσω στο δικό μου και θα προσπαθήσω να γράψω ένα οδηγό.Οσο για το ασχημότερο,μάλλον φταίει ότι δεν μοιάζει με samsung... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 παιδιά κάπου πιο πίσω είχα δει ότι το sar είναι 0,4 με κάρτα 3g και 0,7 με 2g. αυτό είναι βάσει επίσημων ανακοινώσεων ή μετρήσεων η βγήκε βάσει του επεξεργαστή και παρόμοιων μοντέλων. Σκέφτομαι να το πάρω το κινητό και το sar είναι από τα κυριότερα κριτίρια μου (κάτοχος neo v και πραγματικά μετά από 3 λεπτά με πονάει το κεφάλι όταν μιλάω στο τηλέφωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Εντομεταξύ η τιμή του κινείται ανοδικά. Χθές στο to2c το είχαν 142 ευρώ μαζί με 32gb κάρτα και τώρα το έχουν πάει στα 159 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maurokokkinos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μπορω εγώ να εγκαταστήσω το play store;; επειδη θέλω να πάρω το κινητό όσο το δυνατόν φθηνότερα και να γλίτωσε ακόμα και τα 7€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Το έχει ήδη εγκατεστημένο το Playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maurokokkinos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Άααα ωραία. Σε αλλα κινητα που δεν υπάρχει προεγκατεστημένο μπορω να το εγκαταστήσω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANDIT7 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Εντομεταξύ η τιμή του κινείται ανοδικά. Χθές στο to2c το είχαν 142 ευρώ μαζί με 32gb κάρτα και τώρα το έχουν πάει στα 159 ευρώ Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από το 1949deal.com με 150€ μαζί με bluetooth + car holder και extra μπαταρία δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 να ρωτησω κατι, συγχρονιζει επαφες στο gmail και απο τις δυο sim? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts