zananiro Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) μπορεις να με πεις την μεθοδο των 3 κουμπιων?? Θα χασω τα παντα?? Και τις επαφες?? Ναι, χάνεις τα πάντα. Δεν τις έχεις κάνει sync τις επαφες με το Google account? Αν όχι, που θα έπρεπε να το κάνεις, για τις επαφες πάρε ενα back up. Για τη μέθοδο, εχεις κλειστό κινητό με μπαταρία ≥50%, και πατάς ταυτόχρονα volume + και - και αμέσως μετά το power button. Μολις ξεκινήσει η εγκατάσταση, αφήνεις το power button και αμέσως μετα τα volume + και - . Sent from my Onda V975m using Tapatalk Edited May 22, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 5 μέρες; Κάρτα σιμ έχεις μέσα; Τη χρήση κάνεις, 3 λεπτά οθόνη και άλλα 3κλησεις; Να φανταστώ ότι το κλείνεις το βράδυ αλλιώς τέτοια αναμονή δεν υπάρχει με την καμία... Προφανώς το έχει κλειστό και το ανοίγει το τελευταίο βράδυ Άργησα να απαντήσω αλλά με τρέχουν οι υποχρεώσεις της εξεταστικής που πλησιάζει.... Λοιπόν, φυσικά και έχω sim μέσα και μάλιστα 2 (F2G 4G και οι δύο). Από ομιλία κατά μέσο όρο πλησιάζω την ώρα κάθε ημέρα (στις συγκεκριμένες οθόνες λίγο λιγότερο). Αλλά και μέχρι πέρσι τον Μάιο εξαντλούσα κάθε μήνα το φοιτητικό (1000άρι της Wind τότε) και είχα την ίδια διάρκεια. Από οθόνη δεν γνωρίζω, όση οθόνη χρειάζεται για να κάνω τη δουλειά μου. Σίγουρα δεν είμαι και ο power user, απλά χρησιμοποιώ το κινητό όταν το χρειάζομαι, χωρίς να ελέγχω κάθε 30 δευτερόλεπτα μήπως είχα κάποια σημαντική κλήση ή μήνυμα που το έχασα. Το βράδυ 2-8 σε flight mode. Την μπαταρία τη φορτίζω όταν φτάσει σχεδόν να εξαντληθεί τελείως και συνήθως την αφήνω να φορτίζει όλο το βράδυ. Αν και θέλει, αν θυμάμαι καλά, περίπου 3 ώρες για να δείξει ότι έφτασε στο 100%, παρατήρησα μεγάλες διαφορές στη διάρκεια αν την αφήσεις στην πρίζα για ακόμα 2-3 ώρες. Την ίδια πολιτική εφάρμοζα και με το τελευταίο Samsung που είχα και έπαιρνα για 3 χρόνια σταθερή απόδοση μπαταρίας (εκεί 3 μέρες). (Λυπάμαι αλλά δεν γνωρίζω πώς να κάνω τις εικόνες να εμφανίζονται αυτόματα στο μήνυμα, οπότε τις ανέβασα στο dropbox) https://www.dropbox.com/s/6zuqu0afrxyq7e0/2016_05_22_12.08.05.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/dzkj3b074sloo7t/2016_05_22_12.09.29.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Για δώστε κάνα λινκ, ίσως δοκιμασω ... http://forum.xda-developers.com/t/honor-3c Λέω να δοκιμάσω το πρώτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMPEP Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΜ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ Β211 ΡΟΜ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited May 28, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΜ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ Β211 ΡΟΜ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Ή Ρομ που έχεις δεν είναι official, αλλά custom από το μαγαζί που το πήρες. Ή τελευταια official rom είναι η Β268. Κατέβασέ τη από το παρακατω λινκ, βαλε το φάκελο dload στην SD card και πέρασέ τη με τη μέθοδο των τριών κουμπιών. Αν σου βγάζει κάποιο error κατα την εγκατάσταση, βαλε πρωτα την 4.10.16 από το ίδιο λινκ, μολις γίνει η εγκατάσταση πέρασε στα καπάκια την Β268 http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMPEP Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) σε ευχαριστω πολυ. θα το κάνω!!! εχει και ελληνικα? τωρα που το προσπαθησα μου βγαζει κινεζικα. δεν μπορω να βγαλω ακρη Edited May 30, 2016 by JIMPEP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 σε ευχαριστω πολυ. θα το κάνω!!! εχει και ελληνικα? τωρα που το προσπαθησα μου βγαζει κινεζικα. δεν μπορω να βγαλω ακρη Τι εννοεις σου βγάζει κινέζικα? Περασες τη ρομ?αν ναι πήγαινε ρυθμίσεις και άλλαξε τη γλώσσα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMPEP Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 εννοω οτι το σαιτ που δωσατε ειναι στα κινεζικα και δεν ξερω πωσ να κατεβασω την β268 ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 εννοω οτι το σαιτ που δωσατε ειναι στα κινεζικα και δεν ξερω πωσ να κατεβασω την β268 ρομ Κάνε κλικ στο πράσινο εικονίδιο δίπλα στη ρομ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMPEP Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 ευχαριστω και παλι. κατεβαζει την 4.10.16 και οχι την β268 ομωσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 ευχαριστω και παλι. κατεβαζει την 4.10.16 και οχι την β268 ομωσ. Εσύ επιλέγεις, έχει και τις 2, πατάς το αντίστοιχο πράσινο εικονίδιο δίπλα από κάθε ρομ. Γράφει πια ρομ είναι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Κυριοι, χαιρετω την παρεα σας. Κατοχος Huwei Honor 6 εγω, αλλα θελω να ρωτησω για εναν φιλο που εχει το Huawei Honor 3c. Το'χει περιπου δυομιση χρονια το κινητο, αγοραστηκε απο κινεζομαγαζο χωρις να ξερουμε ποιο ακριβως γιατι του το αγορασε αλλος. Θελει να κανει ενα φορματ στο κινητο κ με ρωτησε πως και προτεινα αφου θα το κανει, ας κανει και μια αναβαθμιση στην ρομ. Αυτην που φοραει τωρα ειναι αυτη: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/34829863415f97ccf5e73db3bcc08f31.jpg Ειναι η ρομ με την οποια ηρθε το κινητο. Κατα καιρους δοκιμαζει να δει αν υπαρχει ενημερωση μεσω ιντερνετ αλλα ποτε δεν του εχει βγαλει κατι. Εσεις θα ξερετε αν αυτη η ρομ ειναι επισημη της Huawei η ανεπισημη απο το μαγαζι που την πηρε. Οποτε σκεφτηκα να κανει και μια ενημερωση στο λογισμικο , να ριξει και ενα φορματ και να το κρατησει καπμποσο καιρο ακομα το κινητο. Μας ενδιαφερει πρωτιστως να εχει ελληνικα στην ρομ. Οποτε που πρεπει να κοιταξουμε? Και ποια ρομ να κατεβασουμε? Στο δικο μου κινητο η Huawei βγαζει τις developer και stable rom. Ετσι ειναι και στο 3c ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Κυριοι, χαιρετω την παρεα σας. Κατοχος Huwei Honor 6 εγω, αλλα θελω να ρωτησω για εναν φιλο που εχει το Huawei Honor 3c. Το'χει περιπου δυομιση χρονια το κινητο, αγοραστηκε απο κινεζομαγαζο χωρις να ξερουμε ποιο ακριβως γιατι του το αγορασε αλλος. Θελει να κανει ενα φορματ στο κινητο κ με ρωτησε πως και προτεινα αφου θα το κανει, ας κανει και μια αναβαθμιση στην ρομ. Αυτην που φοραει τωρα ειναι αυτη: Ειναι η ρομ με την οποια ηρθε το κινητο. Κατα καιρους δοκιμαζει να δει αν υπαρχει ενημερωση μεσω ιντερνετ αλλα ποτε δεν του εχει βγαλει κατι. Εσεις θα ξερετε αν αυτη η ρομ ειναι επισημη της Huawei η ανεπισημη απο το μαγαζι που την πηρε. Οποτε σκεφτηκα να κανει και μια ενημερωση στο λογισμικο , να ριξει και ενα φορματ και να το κρατησει καπμποσο καιρο ακομα το κινητο. Μας ενδιαφερει πρωτιστως να εχει ελληνικα στην ρομ. Οποτε που πρεπει να κοιταξουμε? Και ποια ρομ να κατεβασουμε? Στο δικο μου κινητο η Huawei βγαζει τις developer και stable rom. Ετσι ειναι και στο 3c ? Ισχύουν αυτά που έγραψα σε αυτό το ποστ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6739704 δες και το λινκ που εχω εκεί για τις ρομ. Η τελευταία stable ειναι η Β268, απροβλημάτιστη. Η 4.10.16 είναι developer, πιο παλιά από την Β268, αλλά ίσως χρειαστεί να περάσει αυτή πρώτα και μετα τη Β268. Ο τρόπος που παιρνας τη Ρομ είναι ο ίδιος με το honor 6, δηλαδή με τη μέθοδο με τα τρια κουμπιά, οποτε γνωρίζεις. Με την emui 3 θα είναι σαν να πήρε άλλο κινητό σε σχέση με το πως είναι τώρα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ισχύουν αυτά που έγραψα σε αυτό το ποστ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6739704 δες και το λινκ που εχω εκεί για τις ρομ. Η τελευταία stable ειναι η Β268, απροβλημάτιστη. Η 4.10.16 είναι developer, πιο παλιά από την Β268, αλλά ίσως χρειαστεί να περάσει αυτή πρώτα και μετα τη Β268. Ο τρόπος που παιρνας τη Ρομ είναι ο ίδιος με το honor 6, δηλαδή με τη μέθοδο με τα τρια κουμπιά, οποτε γνωρίζεις. Με την emui 3 θα είναι σαν να πήρε άλλο κινητό σε σχέση με το πως είναι τώρα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Οκ θενκς. Το ειχα δει αυτο το post πριν γραψω εδω αλλα ειπα να κανω και μια ερωτηση για να ειμαστε σιγουροι. Emui 3 λοιπον με την Β268. Πολυ ωραια. Ελληνικα να υποθεσω θα εχει κανονικα. Τελος, στην Β268 υπαρχει ευκολος τροπος για root ωστε να του το κανω και να σβησω και καποιες μαμισιες εφαρμογες λογω μικρου αποθηκευτικου χωρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Οκ θενκς. Το ειχα δει αυτο το post πριν γραψω εδω αλλα ειπα να κανω και μια ερωτηση για να ειμαστε σιγουροι. Emui 3 λοιπον με την Β268. Πολυ ωραια. Ελληνικα να υποθεσω θα εχει κανονικα. Τελος, στην Β268 υπαρχει ευκολος τροπος για root ωστε να του το κανω και να σβησω και καποιες μαμισιες εφαρμογες λογω μικρου αποθηκευτικου χωρου? Ναι έχει ελληνικα. Απλώς οπως γράφω μπορεί να χρειαστεί πρωτα να περάσεις την 4.10.16 και μετά την Β268. Αν θες ρουτ μόνο και μόνο για να σβησεις εφαρμογές δεν ξέρω αν χρειάζεται γιατί ότι bloatware υπάρχει μπορείς να το απεγκαταστησεις. Anyway, για ρουτ κλπ όλα είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2837773 με αναλυτικές οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Εγώ το εχω ρουταρει με τη μέθοδο μέσω flash tool. Εύκολη είναι αλλά έχει λίγο μανουρα να κατεβάσεις τα αρχεία, αλλά δουλεύει 100%. Ο πιο εύκολος τροπος ειναι μεσω live twrp recovery, δες το αντιστοιχο ποστ στο λινκ με τις αντιστοιχες οδηγίες. Είναι πολύ εύκολος και γρήγορος τροπος, αλλα δεν τον έχω δοκιμάσει, νομίζω καποιο παιδί πριν μερικά ποστ ανέφερε οτι το εχει ρουταρει με αυτό το τρόπο, αν μπορεί να σου το επιβεβαιώσει. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Edited June 1, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σας παρακαλω βοηθηστε με να καταλαβω τι παιζει. Αφου εβαλα την Β268 και δουευουν ολα μια χαρα, παρατηρησα κατι που με ξενερωσε. Το τηλ οταν συνδεεται στον υπολογιστη και ενω εχω ενεργοποιηση το dev options και το usb debugging ποιο κατω στο μενου του λεει «Select debug app Νο debug app set » και η επιλογη ειναι αχνή. Οποτε κατα συνεπεια οταν το συνδεω στον υπολογιστη με Win 10 δε το βλεπει και δε μπορω να κανω τιποτα απολυτως. Το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο??? Υπαρχει καποια λυση?? Σας παρακαλω τα φωτα σας Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι έχει ελληνικα. Απλώς οπως γράφω μπορεί να χρειαστεί πρωτα να περάσεις την 4.10.16 και μετά την Β268. Αν θες ρουτ μόνο και μόνο για να σβησεις εφαρμογές δεν ξέρω αν χρειάζεται γιατί ότι bloatware υπάρχει μπορείς να το απεγκαταστησεις. Anyway, για ρουτ κλπ όλα είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2837773 με αναλυτικές οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Εγώ το εχω ρουταρει με τη μέθοδο μέσω flash tool. Εύκολη είναι αλλά έχει λίγο μανουρα να κατεβάσεις τα αρχεία, αλλά δουλεύει 100%. Ο πιο εύκολος τροπος ειναι μεσω live twrp recovery, δες το αντιστοιχο ποστ στο λινκ με τις αντιστοιχες οδηγίες. Είναι πολύ εύκολος και γρήγορος τροπος, αλλα δεν τον έχω δοκιμάσει, νομίζω καποιο παιδί πριν μερικά ποστ ανέφερε οτι το εχει ρουταρει με αυτό το τρόπο, αν μπορεί να σου το επιβεβαιώσει. Sent from my Onda V975m using Tapatalk επιβεβαιώνω γα live twrp. 5 λεπτά διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι έχει ελληνικα. Απλώς οπως γράφω μπορεί να χρειαστεί πρωτα να περάσεις την 4.10.16 και μετά την Β268. Αν θες ρουτ μόνο και μόνο για να σβησεις εφαρμογές δεν ξέρω αν χρειάζεται γιατί ότι bloatware υπάρχει μπορείς να το απεγκαταστησεις. Anyway, για ρουτ κλπ όλα είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2837773 με αναλυτικές οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Εγώ το εχω ρουταρει με τη μέθοδο μέσω flash tool. Εύκολη είναι αλλά έχει λίγο μανουρα να κατεβάσεις τα αρχεία, αλλά δουλεύει 100%. Ο πιο εύκολος τροπος ειναι μεσω live twrp recovery, δες το αντιστοιχο ποστ στο λινκ με τις αντιστοιχες οδηγίες. Είναι πολύ εύκολος και γρήγορος τροπος, αλλα δεν τον έχω δοκιμάσει, νομίζω καποιο παιδί πριν μερικά ποστ ανέφερε οτι το εχει ρουταρει με αυτό το τρόπο, αν μπορεί να σου το επιβεβαιώσει. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Αψογος. Κατατοπιστικοτατος και αναλυτικος. Ευχαριστω πολυ. Θα τις κατεβασω και τις δυο ρομ και μπορει να κανουμε την διαδικασια οπως προτεινεις, πρωτα την developer και μετα την stable. Να μην μπλεκουμε με τιποτα fails κτλ. Για το ρουτ θα το κοιταξω οταν βαλουμε την Β268 και το δουλεψει λιγο ωστε να δουμε τι χωρος θα μεινει. επιβεβαιώνω γα live twrp. 5 λεπτά διαδικασία Θενκς για την επιβεβαιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ναι έχει ελληνικα. Απλώς οπως γράφω μπορεί να χρειαστεί πρωτα να περάσεις την 4.10.16 και μετά την Β268. Αν θες ρουτ μόνο και μόνο για να σβησεις εφαρμογές δεν ξέρω αν χρειάζεται γιατί ότι bloatware υπάρχει μπορείς να το απεγκαταστησεις. Anyway, για ρουτ κλπ όλα είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2837773 με αναλυτικές οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Εγώ το εχω ρουταρει με τη μέθοδο μέσω flash tool. Εύκολη είναι αλλά έχει λίγο μανουρα να κατεβάσεις τα αρχεία, αλλά δουλεύει 100%. Ο πιο εύκολος τροπος ειναι μεσω live twrp recovery, δες το αντιστοιχο ποστ στο λινκ με τις αντιστοιχες οδηγίες. Είναι πολύ εύκολος και γρήγορος τροπος, αλλα δεν τον έχω δοκιμάσει, νομίζω καποιο παιδί πριν μερικά ποστ ανέφερε οτι το εχει ρουταρει με αυτό το τρόπο, αν μπορεί να σου το επιβεβαιώσει. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Δηλαδη αυτη είναι πιο παλια απο αυτη που λες? http://consumer.huawei.com/pk/support/downloads/detail/index.htm?id=48703&key4=honor%203c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Δηλαδη αυτη είναι πιο παλια απο αυτη που λες? http://consumer.huawei.com/pk/support/downloads/detail/index.htm?id=48703&key4=honor%203c Στο link που δίνεις αυτή η ρομ δεν είναι για το κινητό μας που είναι china version, αλλά για το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Οι roms που είναι για το κινητό μας γράφουν CHN και η τελευταία ρομ είναι η Β268 που μπορείς να τη δεις στο λινκ που έχω δώσει πιο πάνω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Στο link που δίνεις αυτή η ρομ δεν είναι για το κινητό μας που είναι china version, αλλά για το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Οι roms που είναι για το κινητό μας γράφουν CHN και η τελευταία ρομ είναι η Β268 που μπορείς να τη δεις στο λινκ που έχω δώσει πιο πάνω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Νομιζα ειχαμε την international version. Πως βλεπουμε ακριβως αν ειναι china η ευρωπαικο μοντελο?:confused: Επίσης μπορούμε να περάσουμε το xposed framework στην συσκευή μας? Βασικα στην συσκευή μας που τρέχει με 4.4.2 σε emui 3.0. Edited June 6, 2016 by petrosk93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Νομιζα ειχαμε την international version. Πως βλεπουμε ακριβως αν ειναι china η ευρωπαικο μοντελο?:confused: Επίσης μπορούμε να περάσουμε το xposed framework στην συσκευή μας? Βασικα στην συσκευή μας που τρέχει με 4.4.2 σε emui 3.0. Αν το πήρες από Κίνα κατά 99.9% είναι κινέζικη έκδοση. Για να δεις το version πήγαινε ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-αριθμός έκδοσης. Εκεί θα έχει ένα κατεβατό σε ένα σημείο θα γράφει CHN αν έχεις official rom. Εκτός και αν έχεις κάποια custom Rom. Xposed μπορείς να βάλεις αλλά θέλει μια συγκεκριμένη έκδοση, δεν θυμάμαι ποια είναι, δες τα τελευταία ποστ στο xda στο νήμα του κινητού. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk Edited June 11, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 [ATTACH]63766[/ATTACH] Πάλι δεν έχω δεδομένα και σήμα στην 2η σιμ γμτ Πάλι ξανά επαναφορά και στήσιμο ps ότι θυμάται χαίρεται το myphone με τα screenshots τώρα δέχεται . Εχω το ιδιο προβλημα εδω και αρκετο καιρο με κάρτα wind στην πρωτη sim και vodafone στην δευτερη. Συνηθως το κάνει λιγη ωρα μετα που θα με καλέσουν στην vodafone, χανεται τελειως το σήμα στην vodafone ενω και στην wind παροτι δειχνει οτι εχει σήμα, το τηλέφωνο φαινεται κλειστο, και φτιάχνει μονο εαν μπει και βγει απο λειτουργια πτησης. Το κανει σε ολες τις rom που δοκιμασα απο την Β629 μεχρι και την B268. Αυτο που εχω κάνει τωρα ειναι οτι εχω επιστρέψει στην B629 η οποια εχει 3g και στις 2 sim και εχω βάλει την wind που εχω τα δεδομένα στη 2η υποδοχη και την vodafone στην πρωτη. Μέχρι στιγμης δειχνει οτι δουλεύει κανονικά. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι το τηλέφωνο το εχω 2 χρονια τωρα με τις ιδιες καρτες αλλα το συγκεκριμένο προβλημα ξεκινησε το τελευταίο εξάμηνο. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ρε παιδιά που είναι η ρύθμιση το φορητό σημείο hotspot μέσω wifi μετά από Χ λεπτά αδράνειας να κλείνει; Είμαι σίγουρος ότι το είχα δει στο αντίστοιχο μενού! Sent from my ZP952 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Ειχα την Β149 και εβαλα την Β268. Δεν βρισκω δυο επιλογες στις ρυθμίσεις. 1. Θελω να απενεργοποιήσω την δονηση που κάνει οταν απαντάει ο συνομιλητής σε εξερχόμενη κλήση. 2. Να απενεργοποιήσω την επιβεβαίωση που μου ζητα οταν προσπαθώ να κανω κλήση με την καρτα Q που με προειδοποιεί οτι γίνεται κλήση με προαγωγή Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Edited June 18, 2016 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts