Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχει 1+ χρονο,

μεθοδο 3 κουμπιά?

τίποτα θα μου το φέρει να το δω απο κοντα

Άρα μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στο φλασαρισμα. Δες στο πρώτο ποστ για τη μέθοδο εγκατάστασης ρομ με τα τρία κουμπια, vol+vol- ταυτόχρονα και μετά το power button.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν διαγράψω μια έφαρμογή πχ αυτή του e-mail και βάλω μια άλλη της επιλογής μου θα υπαρχει πρόβλημα?

αν διαγράψω μια έφαρμογή πχ αυτή του e-mail και βάλω μια άλλη της επιλογής μου θα υπαρχει πρόβλημα?

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά καλύτερα άφησε την συγκεκριμένη. Το καλύτερο είναι να την παγώσεις/ αδρανοποιησεις, οπότε θα είναι σαν να μην υπαρχει. Αν δεν έχεις την pro έκδοση του titanium backup, μπορείς να το κάνεις αυτο με την εφαρμογη app quarantine από το play store.

απλά ήθελα να έχω μια μόνο εφαρμογή ε-μαιλ στην οποία να μπορώ να περάσω και ένα μαιλ χχχχ@outlook.com.gr που ούτε στη μαμα εφαρμογή μπορώ ούτε στοου gmail. τεσπα δε πειράζει

απλά ήθελα να έχω μια μόνο εφαρμογή ε-μαιλ στην οποία να μπορώ να περάσω και ένα μαιλ χχχχ@outlook.com.gr που ούτε στη μαμα εφαρμογή μπορώ ούτε στοου gmail. τεσπα δε πειράζει

Δοκίμασε με το Κ9 email. Εγώ αυτή έχω γιατί και εμένα δεν έπαιρνε η stock ένα email address που ήθελα.

• 2 weeks later...

αυτό τον οδήγό τον έχει δοκιμάσει κανεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981

GPS Setup (θα δουλέψει για όλα τα ΜΤΚ)

Edited by mylw_4

αυτό τον οδήγό τον έχει δοκιμάσει κανεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981

GPS Setup (θα δουλέψει για όλα τα ΜΤΚ)

το κινητο αυτο το δικο μας εχει απο τα πιο σταθερα gps γιατι να το πειραξεις?

1ον για καλύτερη ακρίβεια και 2ον άμα δεν έχεις με τη να ασχοληθείς, βρίσκεις... :p

μην πειραξεις τιποτα!εαν αρχιζεις και σκαλιζεις αυτα τα αρχειακια ειναι μαθηματικως βεβαιον θα γινει καμια πατατα και δεν θα δουλευει καλυτερα!

δεν εχεις και άδικο, απλά έχω ελεύθερο χρόνο αυτές τις μέρες και έλεγα μήπως...

εχουν φαει το κεφαλι τους τοσοι και τοσοι πειραζοντας αυτο το αρχειο!

ωραία, μήπως μπορούμε να καταλάβουμε και τι αλλαγές φέρνει? καταλαβαίνει κανείς κινέζικα?

ωραία, μήπως μπορούμε να καταλάβουμε και τι αλλαγές φέρνει? καταλαβαίνει κανείς κινέζικα?

κατι για security fix λεει και για το σημα του δικτυου?και πιο πανω λεει οτι θα ρθει ΟΤΑ σε οσους εχουν την 267?δεν καταλαβα

Fit models

The EMUI 3.0 stable version supports:

3C mobile version (H30-T00), 3C mobile high version (H30-T10), 3C China Unicom version (H30-U10),

3X Play Edition (G750-T01), 3X (G750-T00), 3X Pro (G750-T20)

OTA push Version:

3C mobile version supported by OTA upgrade from H30-T00 V100R001CHNC00B265

3C mobile high version supported by OTA upgrade from H30-T10 V100R001CHNC00B265

3C Unicom version by OTA upgrade support from H30-U10 V100R001CHNC00B267

3X support via OTA upgrade from G750-T00 V100R001CHNC00B265

3X Play supports V100R001CHNC00B265 by OTA upgrade from G750-T01

3X Pro support via OTA upgrade from G750-T20 V100R001CHNC00B265

* This version is only applicable to the above adaptive models, do not support other models (Push requires registration)

Recommended Upgrade

[Recommended]

· Repair Andrews stagefright high-risk vulnerabilities, prevent malicious users · fix some users contact phone number aide Bao abnormal stopped FAQ · optimization number attribution to the database, numbers attribution to inquiries more accurately · optimize network signal reception capabilities to enhance the stability of the network connection · optimization system stability, enhance the user experience · Added Andrews the latest security patches, system more secure and reliable

Δεν γινονται πλεον online αποστολες ενημερωσεων για το κινητο;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

τελευταία οτα ήταν η 149

Αυτην εχω .....

Αν θες βάλε την 265 ή την 267 με local. Καμία σχέση η 149 με αυτές τις δύο.

Προϋποθέτει root ?

Εχουν ελληνικα ;

δεν θελει ροοτ και εχουν ελληνικά. την περνάς εύκολα είτε με τα 3 κουμπια είτε μέσω updater του μενου. αλλάζει εντελώς εντελώς το κινητό.

δεν θελει ροοτ και εχουν ελληνικά. την περνάς εύκολα είτε με τα 3 κουμπια είτε μέσω updater του μενου. αλλάζει εντελώς εντελώς το κινητό.

Εχεις καποιο λινκ;

http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32

από αυτά τα 2 μπορείς να κατεβάσεις όποια ρομ θες. προσωπική άποψη, μην βάλεις την 261 γιατι έχει θέμα με τα gapps

επίσης κάνε back up γιατι θα χάσεις ολα τα δεδομένα και θα πρέπει να ξαναστήσεις το κινητό.

δες και το 365 post για το πως περνας μια ρομ

http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32

από αυτά τα 2 μπορείς να κατεβάσεις όποια ρομ θες. προσωπική άποψη, μην βάλεις την 261 γιατι έχει θέμα με τα gapps

επίσης κάνε back up γιατι θα χάσεις ολα τα δεδομένα και θα πρέπει να ξαναστήσεις το κινητό.

δες και το 365 post για το πως περνας μια ρομ

Ευχαριστω πολύ ....