Baniko Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Αγαπητοί φίλοι και συμφορουμήτες, θέλω τη γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα στο Honor 3C και στο lanovo S820. Στα [+] του 3C βάζω τα + 5" οθόνη στις ίδιες σχεδόν διαστάσεις + 2400 mA μπαταρία + την πυξίδα στα [-] του 3C βάζω τα - OGS οθόνη - τις mini sim - το ότι δεν φωτίζονται τα 3 πλήκτρα κάτω - δεν έχω δει να κυκλοφορούν και τόσο όμορφες θήκες (για τα γούστα μου) Να ρωτήσω ακόμα αυτούς που το έχουν. Το ότι δεν φωτίζονται τα 3 πλήκτρα κάτω, πρακτικά πόσο προβληματίζει; (Μια φορά που τα είχα απενεργοποιήσει κατά λάθος σε άλλο τηλέφωνο, με μπέρδευε!) Edited April 25, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στη μαμίσια ROM μπορεί κανείς να ενσωματώσει λειτουργικότητα διαφορετικού ringtone σε κάθε sim με τη βοήθεια της εφαρμογής "dualsim ringtone" (**χρειάζεται να επιλεγεί η ρύθμιση "universal"). Ξοδεύει μέρος της μπαταρίας η εφαρμογή, ωστόσο κάνει τη δουλειά της. Στο δικο μου η εφαρμογη dualsim ringtone δεν λειτουργει ή δεν εχω κανει σωστα τις ρυθμισεις. Κληση απο το ιδιο κινητο δτις δυο διαφορετικες καρτες χτυπαει με τον ιδιο ηχο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αμα χρησιμοποιώ φορτιστή με output 5 volt 1,8 A θα έχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αμα χρησιμοποιώ φορτιστή με output 5 volt 1,8 A θα έχω προβλημα? 1.8Amp ειναι "πολύ" ρεύμα... Αν είναι σοβαρός ο φορτιστής, θα δουλέψει κανονικά, αλλα σταδιακά θα μειωθεί η ζωη της μπαταρίας (πχ δεν θα κάνει 800 φορτίσεις αλλα 500 ας πούμε χονδρικά) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 To παράγγειλα σήμερα από http://www.to2c.com/ διαβάζοντας αρκετά προσεκτικά τις περισσότερες σελίδες του topic. Είναι η πρώτη μου επαφή με κινέζικο smartphone. Άντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αμα χρησιμοποιώ φορτιστή με output 5 volt 1,8 A θα έχω προβλημα? Δεν εχεις κανένα πρόβλημα(εννοείται με επώνυμο ή ποιοτικό φορτιστή) ακόμα κ 2A να είναι ο φορτιστής. Αν είναι 5v ο φορτιστής το κινητό θα τραβήξει όσο ρεύμα θέλει κ μπορεί. Πιο πολύ ίσως ζοριστει αν είναι μικρότερος ο φορτιστής απο 1A γιατί θα ζηταει το κινητό περισσότερο ρεύμα απο οτι μπορεί να δώσει ο φορτιστής(το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για φόρτιση μέσω PC USB γιατί το κινητο το αναγνωρίζει ως USB κ όχι ως AC όπως στο φορτιστή) Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ήμουνα μεταξύ 3c και iocean x7hd αλλά οι γνώμες εδώ με έπεισαν. Πόσο χώρο για εφαρμογές έχει; Γίνεται, τα 8 γιγα της ρομ, να γίνουν αποθηκευτικός χώρος για τις εφαρμογές; ο bootloader είναι κλειδωμένος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 To παράγγειλα σήμερα από http://www.to2c.com/ διαβάζοντας αρκετά προσεκτικά τις περισσότερες σελίδες του topic. Είναι η πρώτη μου επαφή με κινέζικο smartphone. Άντε να δούμε! Αν ερχόσουν χθές για καφέδακι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798&page=15 θα το έβλεπες από κοντά Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ήμουνα μεταξύ 3c και iocean x7hd αλλά οι γνώμες εδώ με έπεισαν. Πόσο χώρο για εφαρμογές έχει; Γίνεται, τα 8 γιγα της ρομ, να γίνουν αποθηκευτικός χώρος για τις εφαρμογές; ο bootloader είναι κλειδωμένος ; Από τα 8 περίπου τα 5 είναι όλα για εφαρμογές! Και όχι μόνο το 1.5 όπως στα αλλά κινέζικα! Βάλε και μια κάρτα μνήμης μεγάλη και είσαι οκ.για τον bootloader δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Από τα 8 περίπου τα 5 είναι όλα για εφαρμογές! Και όχι μόνο το 1.5 όπως στα αλλά κινέζικα! Βάλε και μια κάρτα μνήμης μεγάλη και είσαι οκ.για τον bootloader δεν ξέρω... Ψςςς ποιότητα, εχω και την 32αρα,μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Και 64αρα δουλεύει Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αυτό που σε ειδοποιεί το κινητό, πότε μία εφαρμογή καταναλώνει αρκετή μπαταρία για μένα είναι top feature :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αυτό που σε ειδοποιεί το κινητό, πότε μία εφαρμογή καταναλώνει αρκετή μπαταρία για μένα είναι top feature :happy: Πραγματι πολυ καλο ! Να πω και για το αλλο καλο που εχει, αν θυμαμαι καλα στο <phone setting> οπου μπορεις να ρυθμισεις με ποιες εφαρμογες (χρηστη ή συστηματος) θα αναβει το ledακι Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Πραγματι πολυ καλο ! Να πω και για το αλλο καλο που εχει, αν θυμαμαι καλα στο <phone setting> οπου μπορεις να ρυθμισεις με ποιες εφαρμογες (χρηστη ή συστηματος) θα αναβει το ledακι Για γίνε πιο συγκεκριμένος γιατί δεν το βρίσκω! Σε ποιο μενού ακριβώς; δεν έχω βρει και για το λεντακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Για γίνε πιο συγκεκριμένος γιατί δεν το βρίσκω! Σε ποιο μενού ακριβώς; δεν έχω βρει και για το λεντακι! Δεν εχω τη μαμισια rom και δεν θυμαμαι ακριβος τη διαδρομη Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masteras Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αυτό το κόψιμο σαν να μην σηκώνει fhd στο youtube το κάνει σε όλους. ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Βάλε το viral από το play. Παντός και με τη Samsung rom όταν βάζω βίντεο το τηλέφωνο σέρνεται, στην αρχή όταν την έβαλα πήγαινε καλύτερα από τη μαμισια rom. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolacm Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλημέρα Σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei honor 3c αλλά έχω μερικές απορίες: 1. Πόσο καιρό κάνει για να έρθει (πχ αν το παραγγείλω από το to2c.com) 2. Από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα με αγγλικά αξίζει να το ζητήσω το κινητό χωρίς να το κάνουν root? Τι πλεονεκτήματα έχω? 3. Διάβασα παραπάνω ότι κάποιος είχε πρόβλημα με τις κλήσεις και κυρίως με το ότι δεν αναγνώριζε το αυτόματο +30. Υπάρχουν γενικώς τέτοια μικροπροβλήματα ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλημέρα Σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei honor 3c αλλά έχω μερικές απορίες: 1. Πόσο καιρό κάνει για να έρθει (πχ αν το παραγγείλω από το to2c.com) 2. Από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα με αγγλικά αξίζει να το ζητήσω το κινητό χωρίς να το κάνουν root? Τι πλεονεκτήματα έχω? 3. Διάβασα παραπάνω ότι κάποιος είχε πρόβλημα με τις κλήσεις και κυρίως με το ότι δεν αναγνώριζε το αυτόματο +30. Υπάρχουν γενικώς τέτοια μικροπροβλήματα ? Ευχαριστώ 1. 15-35 ημέρες με απλό ταχυδρομείο είναι το σύνηθες 2. Καλύτερα αγγλικά με μαμά ROM, χωρίς root. Το παίρνεις εδώ κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις και άμα θέλεις μετά Rootareis υπόθεση ενός λεπτού είναι. 3. Εγώ πέρασα έναν dialer τον έθεσα ως default και δεν με ξαναενόχλησε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Για άλλα μικροπροβλήματα δεν βλέπω κάτι μετά από 20 περίπου μέρες συμβίωσης με το κινητό. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλημέρα Σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei honor 3c αλλά έχω μερικές απορίες: 1. Πόσο καιρό κάνει για να έρθει (πχ αν το παραγγείλω από το to2c.com) 2. Από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα με αγγλικά αξίζει να το ζητήσω το κινητό χωρίς να το κάνουν root? Τι πλεονεκτήματα έχω? 3. Διάβασα παραπάνω ότι κάποιος είχε πρόβλημα με τις κλήσεις και κυρίως με το ότι δεν αναγνώριζε το αυτόματο +30. Υπάρχουν γενικώς τέτοια μικροπροβλήματα ? Ευχαριστώ 3..δοκιμασα τρεις dialer : ex dialer,rocketdialer(ο αγαπημενος μου) και dialer ONE. ο τελευταιος "καθεται " καλυτερα απο ολους στο συγκεκριμενο κινητο.ακαριαιο ανοιγμα ,κανενα θεμα με αναγνωριση του 30 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μετά από αναβάθμιση δεν μπορώ να στείλω sms με αλλη εφαρμογη εκτός από την Stock , Με το handcent που χρησιμοποιώ ξεκιναει να στείλει και λέει ότι απέτυχε Πάντως με το κινητό είμαι πολύ ικανοποιημένος , έχει πολύ καλό gps το χρησιμοποιησα σε ταξιδι στα βαλκάνια και με εβγαλε ασπροπροσωπο .. Οι φωτογραφίες και με τα 5 mp της multi ήταν πεντακάθαρες , ο φακός αρκετά ευρυγώνιος , γενικά η φωτογραφία του ειναι αλλού ...τώρα που το έκανα αναβάθμιση και έχω και τα 8mp είναι ακόμα καλύτερα Από αυτονομία , πολύ καλά , με ιδιαιτερα βαναυση χρήση βγάζει χαλαρά την ημέρα , ανοιχτό gps , wifi παιχνιδια πάνω από μια ώρα και αρκετό ιντερνετ και whatapp και μουσικη και youtube.. Σκεφτομαι να το ρουτάρω ωστε να βάλω κανένα adblock ή adaway... είναι πολύ καλό το κινητο , Τα μείον του είναι οτι οι stock dialer ktlp δεν βλέπουν το +30, και αυτό που μου έκανε με τα μηνυματα και θα ήθελα τα φώτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Στην Β120 που έκανα root δεν μπορούσα να αλλάξω το αρχείο hosts , το αρχείο αυτό είναι που σου <ανανεώνουν> το adfree το addblock και το addway. Αν θυμάμαι καλά το addblock αντί για να βλέπω διαφήμιση έβλεπα μια γκρι - μαύρη μπάρα στη θέση της διαφήμισης. ------'--''-------- Περίπου δύο ώρες οθόνη με 3g είχα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι το gps ειναι φοβερο!επιβεβαιωνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Με τα μηνυματα το κάνει σε κανεναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Με τα μηνυματα το κάνει σε κανεναν άλλο?Εγω καταλαβα οτι καμια φορα τρωει κολληματα και το ενα hard reset δεν φτανει.εγω ειχα θεματακια πχ δεν διαβαζαν εφαρμογες την λιστα με τις επαφες και κολλουσαν .μετα το δευτερο ρεσετ διορθωθηκε και αυτο.οποτε επειδη μου ακουγεται σαν software θεμα κανε ενα ρεσετ και ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts