zaza Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Epeidi imoun kai stin teleti enarkis kai sti liksis , ena exw na pw! H teleti enarkis ekane olous na antrixiasoun kai na dakrysoun (isws)! Oli mas i istoria perase mprosta apo ta matia mas! Stin teleti liksis sas diavevaiw oloi gelagan kai xarikan! Perasan kala! To goustaran! Den suzitw gia tous ksenous, pou KSETRELLATHIKAN!!!!! Tragoudage i Vissi kai oloi xoreuan!!! Htan ena glenti, ena show, mia giorti! H seimiologia itan kai edw kefalaiwdous simasias! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Όντως είχε γέλιο. Ειδικά εκεί που την έκαναν οι επίσημοι και η Γιάννα χόρευε μόνη της, ήταν το αποκορύφωμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 3 Σεπ. 2004 , 02:25) Όντως είχε γέλιο. Ειδικά εκεί που την έκαναν οι επίσημοι και η Γιάννα χόρευε μόνη της, ήταν το αποκορύφωμα... ...κι αμα πιάνανε και τα βουντού μου και της έσπαγε το τακούνι, εκεί να έβλεπες γέλιο.. :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 2 Σεπ. 2004 , 14:17) ...για να προωθήσουμε την εικόνα της σύγχρονης, δυναμικής, παραγωγικής Ελλάδας. Της Ελλάδας που θα προσελκύσει αύριο τον επενδυτή, τον τουρίστα, τον σύνεδρο. Της Ελλάδας που σήμερα είναι στις 25 πλουσιότερες χώρες του κόσμου, που ανήκει στο club των πιο ανεπτυγμένων κρατών (λέγε με ΕΕ), με την μεγαλύτερη δυναμική στη δυτική Ευρώπη; το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus ( 3 Σεπ. 2004 , 03:33) ...κι αμα πιάνανε και τα βουντού μου και της έσπαγε το τακούνι, εκεί να έβλεπες γέλιο.. :lol: prepei na pareis kainourgia kouklakia...ayta pou exeis mallon lhksane :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus ( 3 Σεπ. 2004 , 05:33) ...κι αμα πιάνανε και τα βουντού μου και της έσπαγε το τακούνι, εκεί να έβλεπες γέλιο.. :lol: Τι σκαλωμα τρωτε με τη Γιαννα???Αν δεν ηταν αυτη θα καναμε Ολυμπιακους???Θα τους παιρναμε?Θα υπηρχε τετοια οργανωση??? Δηλαδη δε μπορει να χορεψει λιγο η γυναικα?Δεν ειναι ανθρωπος αυτη???Δε δικαιουται μετα απο τοσο αγχος να ξεφαντωσει και αυτη λιγο αφου ολα πηγαν καλα???Και λιγα εκανε!!! Να ξερετε οτι αν δεν ηταν αυτη δε θα μιλαγαμε για διοργανωση ολυμπιακων αλλα για μεγα φιασκο!!! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 tous an8ropous pou doulepsan kai kate8esan kai psyxh gia tous o.a tora tou onomazoume gia xarh suntomias gianna??oxi gia na katalabo.. ta xrhmata pou edose o ellhnikos laos mhpos ta edose h gianna?oxi gia na ksero mhpos kai tous o.a tous ekane h gianna monh ths? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Εμένα μου έμεινε μια αίσθηση ανικανοποίητου.... Θεωρώ ότι δεν με "έφτασε" η τελετή λήξης...έλειπαν πολλά... Όντως όπως είπαν και άλλα παιδιά πιο πάνω, είχε την ιδέα του "άντε να τελειώνουμε"...και είναι κρίμα.... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 εμένα το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν αυτό το φορτηγό με τα καρπούζια και το ότι τραγουδησε η Βίσση το "είσαι" τι σχέση είχε δεν μπόρεσα να καταλάβω; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 de les pali kala pou de fonaksane kai tis hi-5??na tragoudane olo nohma to "na pou gennh8hka ksana...ktl ktl ktl" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 ρε η Καλομοίρα βγάζει σι ντι και την άφησαν έξω!!! απίστευτο, ε? να μοίραζε και φιλάκ ια... και τα reality κομμάτι της ζωής του Έλληνα δεν είναι? :rolleyes: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 :) tote na kalousan olous tous prohn paiktes ton reality bre wappy...8a kanan kai ektaktes ekpompes h tatiana kai h lampirh..kai mhn pei kaneis oti eironeuomai..kai ayta sthn ka8hmerinh zoh tou ellhna einai-opos to datsun kai ta skuladika Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Εγώ ξενέρωσα όταν είπαν η Βίσση το "είσαι" (ντοινγκ!!) και ο Ρέμος το "τρέμω". Μέχρι εκέινη τη στιγμή λέγαν τραγούδια διαχρονικά, κοινά, κλπ., που ίσως δεν ήταν και τα καλύτερα, αλλά πάει στο καλό. Μόλις πέταξε η Βίσση το "είσαι" καταξενέρωσα... Τι δουλειά έχουν τώρα τα προσωπικά τραγούδια των καλλιτεχνών με την ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ;;; Και ο Χατζηγιάννης είπε το δικό του, αλλά αυτό τουλάχιστον είναι πιο δυναμικό, ευχάριστο και αποδεκτό τραγούδι. Αντί να βάλουν το Σάκη να πει κανά τραγούδι για την Ελλάδα να χτυπηθούν όλοι στις κερκίδες... Κατα τ΄άλλα μου άρεσε αρκετά η τελετή, αν και πολυ κατώτερη από τη λήξη (που είναι και φυσιολογικό άλλωστε). Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 eisai ligo merolhptikos h moy fainete?kai emena de maresan orismena pragmata sthn teleth(ta pame ayta) .alla esy apo th mia les pos diafoneis me thn epilogh prosopikon tragoudion ths bissh kai tou remou kai diafoneis ka8eta alla oson afora ton xatzhgiannh to apodexesai..gia esena ta sygekrimena tragoudia(vissh -remoy) mporei na mhn einai eyhxa alla gia ton perissotero kosmo einai apodekta .. alh8eia th tragoudi h8eles na pei o sakis gia thn ellada???to sh sh sh song mhpos? :) filika :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 2 Σεπ. 2004 , 14:17) ...για να προωθήσουμε την εικόνα της σύγχρονης, δυναμικής, παραγωγικής Ελλάδας. Της Ελλάδας που θα προσελκύσει αύριο τον επενδυτή, τον τουρίστα, τον σύνεδρο. Της Ελλάδας που σήμερα είναι στις 25 πλουσιότερες χώρες του κόσμου, που ανήκει στο club των πιο ανεπτυγμένων κρατών (λέγε με ΕΕ), με την μεγαλύτερη δυναμική στη δυτική Ευρώπη; Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 3 Σεπ. 2004 , 10:37) το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Μην αγχώνεσαι Σάκη, αυτή η Ελλάδα δε σε περιλαμβάνει έτσι κι αλλιώς. Δε θα χρειαστεί να αλλάξει τίποτα στο μικρόκοσμό σου.. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 3 Σεπ. 2004 , 13:59) alh8eia th tragoudi h8eles na pei o sakis gia thn ellada???to sh sh sh song mhpos? :) filika :p Giati tha se xalage na pei to "Shake it"? Oli i europi xoreuei stous ruthmous tou! Stin teliki auton exoume, auton deixnoume! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 3 Σεπ. 2004 , 13:59) eisai ligo merolhptikos h moy fainete?kai emena de maresan orismena pragmata sthn teleth(ta pame ayta) .alla esy apo th mia les pos diafoneis me thn epilogh prosopikon tragoudion ths bissh kai tou remou kai diafoneis ka8eta alla oson afora ton xatzhgiannh to apodexesai..gia esena ta sygekrimena tragoudia(vissh -remoy) mporei na mhn einai eyhxa alla gia ton perissotero kosmo einai apodekta .. alh8eia th tragoudi h8eles na pei o sakis gia thn ellada???to sh sh sh song mhpos? :) filika :p Όντως δεν το έθεσα καλά. Θέλω να πω πως ούτε και για τον Χατζηγιάννη συμφωνώ που είπε το δικό του, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάρφωτο όσο τα άλλα δύο. Τη Βίσση τη λατρεύω, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως όταν ξεκίνησε το "είσαι", εκεί που είχε ξαπλώσει κάτω, ήταν τουλάχιστον κραυγαλέο. Το συγκεκριμένο κομμάτι μ' αρέσει, αλλά δεν κάνει για Ολυμπιακούς Αγώνες. Πως να το κάνουμε;; (και πιστέυω πως κανείς από τα 28.000 μέλη του forum δεν διαφωνήσει μαζί μου γι΄αυτό). Όσο για το Σάκη, δεν μου έρχεται κάποιο κομμάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή στο μυαλό, αλλά να κάτι πολυ καλό που θα μπορούσε π.χ. να γίνει: Να βάλουν το Σάκη να χορέψει συρτάκι (στο γρήγορο με μπιτακι!) μαζί με χορεύτριες και χορευτές ντυμένους απλά στα ελληνικά χρώματα. Εκεί να δεις χαμός που θα γινόταν στις κερκίδες. Θα πιανόντουσαν όλοι και θα χόρευαν! Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 eprepe na eisai sthn diorganotikh epitroph ...etsi apla Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrispetsas ( 3 Σεπ. 2004 , 14:28) Εκεί να δεις χαμός που θα γινόταν στις κερκίδες. Θα πιανόντουσαν όλοι και θα χόρευαν! Ma oloi xoreuan stis kerkides!!! :) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Μηπως παιζει κανενα ενδεχομενο οι καλλιτεχνες να "πιεσαν" να ακουστουν και δικα τους τραγουδια στην τελετη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Καλά, μην με παίρνετε κι απ' τα μούτρα. Συζήτηση κάνουμε... Καί όπως κάθε Έλληνας, έχω γνώμη για όλα... So simple. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 3 Σεπ. 2004 , 12:15) tous an8ropous pou doulepsan kai kate8esan kai psyxh gia tous o.a tora tou onomazoume gia xarh suntomias gianna??oxi gia na katalabo.. ta xrhmata pou edose o ellhnikos laos mhpos ta edose h gianna?oxi gia na ksero mhpos kai tous o.a tous ekane h gianna monh ths? Άμα ήταν έτσι να τους βάζαμε όλου αυτούς προέδρους της οργανωτικής επιτροπής (έτσι και αλλιώς η Ελλάδα τίγκα στους «προέδρους» είναι). Και αμα κάναμε Ολυμπιακούς μετά... :rolleyes: Δεν θυμάμαι να διάβασα πουθενά να είπε κανένας ότι η Γιάανα έκανε μόνη της τους Ολυμπιακούς. Ως πρόεδρος όμως την Ο.Ε. του 2004 νομίζω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά. Βέβαια, φαίνεται να έχει μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό (και τα λεφτά) της (βλ. πυροτεχνήματα και πυρκαγιά) αλλά νομίζω ότι την δουλειά της την έκανε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 και πάνω απ όλα αφιλοκερδώς... μπράβο της!... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agleouras ( 3 Σεπ. 2004 , 12:11) Δηλαδη δε μπορει να χορεψει λιγο η γυναικα?Δεν ειναι ανθρωπος αυτη???Δε δικαιουται μετα απο τοσο αγχος να ξεφαντωσει και αυτη λιγο αφου ολα πηγαν καλα???Και λιγα εκανε!!! Έχει διαφορά το "χορεύω και διασκεδάζω", από το "κάνω καραγκιοζιλίκια μόνη μου στις εξέδρες την ώρα που φεύγουν οι επίσημοι". Αν ήθελε να χορέψει ας πήγαινε κάτω, με τους εθελοντές και τους αθλητές. Το μέρος που βρισκόταν δεν ήταν για χορούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Και καλα το μηνυμα που ηθελε να περασει ηταν οτι σαν καλη οικοδεσποινα και αφου αποχαιρετησε ολους τους υψηλους καλεσμενους της, εμεινε μεχρι τελους διασκεδαζοντας εστω και μονη της και παντα εντελως αυθορμητα. :D :p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts