Jump to content

myphone POLL: Ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;


DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;  

1.654 members have voted

  1. 1. Ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;

    • Cosmote
      640
    • Vodafone
      550
    • Wind
      464


Recommended Posts

Αυτη τη στιγμη την Wind λόγω οικονομικοτερης ομιλιας/ιντερνετ. Λογω δουλειάς και συχνων ταξιδιων, απο παλια εχω και τις 3 εταιρειες καρτοτηλεφωνα. Οποιος ειναι φθηνοτερος του ακουμπαω τα ευρω μου και κυκλοφορω με ενα δικαρτο κινητο φθηνο και το νοτελακι που του βαζω την εταιρεια που με συμφερει καλυτερα. 4G δεν με ενδιαφερει προς το παρον! Καρτοτηλεφωνο, γιατι καθε μηνα εχω διαφορετικες αναγκες, πότε πιο πολυ ιντερνετ, ποτε πιο πολυ ομιλια, οποτε με την Wind και τα ταληρακια οπως και τα 300 προς ολους με την 10ρα καλυπτομαι!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 304
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

και τις 3 vodafone φοιτητικό 4gb me 4.75 kai to exlusive στην cu για την οικογένεια

wind 200 to all με 5 ευρώ

και cosmote όσοι έχουν να με περνούν σπανια βάζω καρτα:lol::)

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Link to comment
Share on other sites

Cosmote κυρίως για το internet,και από ομιλία καλά πάει,αλλά στην περιοχή που το χρησιμοποιώ έχει αρκετά καλό σήμα
Android uber alles
Link to comment
Share on other sites

vodafone χωρις δευτερη σκεψη ειμαι ευχαριστημενος πολυ ενα χρονο τωρα που ειμαι στο δικτυο της απο σημα απο 3g και 4g θα ελεγα οποτε το χρειαστικα.
Link to comment
Share on other sites

wind στο τηλέφωνο, λόγω κόστους,vodafone στο tablet,λόγω καλής κάλυψης,όπου και να βρεθώ.
Link to comment
Share on other sites

Q γιατί με 5€ έχω καθαρίσει για όλο τον μήνα. 240mb internet με 3€, 400' προς wind και q με 1€, και 120' προς όλους τζάμπα λόγω buy more από σταθερή wind double play s.

Δεν υπάρχει άλλη για εμένα μιας και

όλος Ι κύκλος μου έχει wind.

Symbian, Die hard
Link to comment
Share on other sites

Vodafone για το καλύτερο φοιτητικό πακέτο στο σύνολό του.
Link to comment
Share on other sites

Καμία και όλες. Όποτε τελειώνει το συμβόλαιο, παίρνω προσφορές από τις άλλες δύο, κάνω και μία αίτηση φορητότητας και περιμένω να δω ποια θα μου προσφέρει καλύτερο πακέτο. Δεν ξέρω αν θεωρείται γυφτιά, αλλά εγώ θεωρώ ότι οι ελληνικές εταιρείες, είτε μιλάμε για επικοινωνία είτε για τηλεόραση, συμπεριφέρονται πολύ άσχημα στους σταθερούς τους συνδρομητές. Και το λέω αυτό διότι δεν γίνεται να είσαι δέκα χρόνια σε μία εταιρεία, να μην σου γίνεται ΠΟΤΕ καμία προσφορά και να πληρώνεις τα διπλάσια από όσα πληρώνει ένας που μόλις υπογράφει συμβόλαιο. Εφόσον λοιπόν ακολουθούν αυτή τη λογική, θα προτιμήσω να είμαι αυτός που αλλάζει εταιρεία κάθε χρόνο.

 

Συμφωνώ απολύτως με την άποψη, αλλά δεν εφαρμόζω την πρακτική.

 

Η εταιρία μου είναι συνδρομητής κινητής από τότε που άνοιξε η Telestet.

 

Σύμφωνα με τις εμπειρίες μου, μακράν χειρότερη όλων η wind, σε όλα πλήν τιμών. Την έβαλα πέρσι με 10 γραμμές και τα έχω ζήσει όλα. ******* από το κατάστημα, καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση και αποφυγή επικοινωνίας. Προσθέτω την ανυπαρξία σοβαρής κάλυψης internet στα μείον και γενικότερα την τάση του δικτύου να κρεμάει την κλήση και ότι δεν υποστηρίζει το δίκτυό πλήρως missed calls sms.

 

Η cosmote είναι μεν η καλύτερη στις λοιπές παροχές και κυρίως στο σήμα, αλλά με φωτεινή εξαίρεση το σέρβις. Είτε έχεις μία, είτε εννιά γραμμές, το ίδιο και το αυτό. Πωλητή είδα πρώτη φορά στα δέκα χρόνια, πρόπερσι. Είτε έχεις ανταγωνιστική προσφορά 50% κάτω, είτε 10%, πάλι δεν θα προσπαθήσει παρά μόνο όταν λάβει αίτηση μεταφοράς. Ακόμα και τότε, αν πεις ότι δεν σε ενδιαφέρει να αθετήσεις τη συμφωνία που έχεις κάνει με τη νέα εταιρία, αλλά να συζητήσεις σε νέα βάση του χρόνου, το πιθανότερο είναι να σε ειρωνευτούν.

 

Η vodafone δε θα έλεγα ότι ξεχωρίζει κάπου. Σήμα μέτριο προς καλό, σήμα internet μέτριο προς κακό, εξυπηρέτηση πελατών καλή αλλά: μην επιχειρήσεις μεταφορά!. Έκαναν 3 μήνες να μου εγκρίνουν φορητότητα πέρσι...

 

Πρέπει κάποια στιγμή να πάψει να υφίσταται η δυνατότητα να ανακοπεί η φορητότητα, ώστε οι προσφορές που γίνονται για προγράμματα σύνδεσης να είναι δεσμευτικές. Έτσι μόνο θα εξορθολογιστεί η κατάσταση στην εξυπηρέτηση.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση χαρακτηρισμών
Link to comment
Share on other sites

Απ' ότι βλέπω δεν έχει αλλάξει η σειρά των εταιρειών σε σχέση με πριν 3 χρόνια, ίσως λίγο μόνο τα ποσοστά.
There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't.
Link to comment
Share on other sites

Cosmote , Κοσμοκάρτα από το 1997 :lol:

 

Μια μικρή διόρθωση, η Cosmoκάρτα ξεκίνησε την 01 Δεκεμβρίου 1998. Το θυμάμαι γιατί μετά από 17 μέρες αγόρασα καρτονικητό cosmote.

Link to comment
Share on other sites

Υστερα απο αυτα που τραβαω στην Vodafone με το 3G σημα και το πολυ αργο ιντερνετ Cosmote και παλι Cosmote.
Link to comment
Share on other sites

Έχω Сosmote και ο λόγος που ακόμα την κρατάω είναι διότι η παρέα μου έχει και χρησιμοποιούμε whats up. Προσωπικά πιστεύω πώς τώρα θα είμουν πιο ικανοποιημένος με Vodafone διότι έχει καλύτερα πακέτα καρτοκινητής. Από σήμα απότι ακούω καλά τα πάει

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Link to comment
Share on other sites

Cosmote, με την έκπτωση που έχω , 1500λεπτά + 1500 SMS + 1500MB 30euro, καθόλου άσχημα.

 

Wind τι να πει κανένας, μπήκα στη λίστα δαφέρμου ειδικά για αυτούς τους κύριους.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

voda για εξυπηρετηση σε οποιοδηποτε προβλημα στο συμβολαιο,

οπως καλυψη,δωρεαν παροχη voda full sima κλπ..

 

φοιτητικο cu και Wind φοιτητικο για οικονομια εχω ομως..:)

(γιειι,βγηκαν φοιτητικα πριν παρω πτυχιο:p)

 

Αυτό ακριβώς...:D

Link to comment
Share on other sites

Από το 1999 σταθερά στη Vodafone. Αν και η κάλυψη δικτύου είναι σχετικά καλύτερη από την Cosmote νομίζω ότι για πολλούς άλλους λόγους δύσκολα θα άλλαζα να πάω σε άλλη εταιρία.
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+
Link to comment
Share on other sites

εχω περασει απο ολα τα δικτυα.τωρα cosmote απεριοριστα με εκπτωση εχω.αλλα δεν εχω θεμα με τα αλλα δικτυα.με βολευει ομως γιατι το 80% των γνωστων μου εχει cosmote+whats up
Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιω vodafone λογω μιας πολυ καλης προσφορας που μου εγινε αλλα προτιμω Cosmote(αυτην ψηφισα) λογω καλυτερου σηματος στις περιοχες που κυκλοφορω.

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

Vodafone cu φοιτητικο

Cosmote wu φοιτητικο

5-10€ το μηνα καρτα, μια στο ενα, μια στο αλλο και ειμαι βασιλιας :p

Link to comment
Share on other sites

Επέλεξα WIND. Έχω σταθερό και δύο κινητά στη WIND εδώ και 10 περίπου χρόνια και είμαι σχετικά ικανοποιημένος από όλο το πακέτο. Στην σταθερή, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε όσον αφορά το internet, αλλά και ότι έχει να κάνει με την σταθερή. Οι τιμές τους βέβαια δεν είναι και οι καλύτερες. Μάλιστα σκεφτόμουν να πάω σε άλλον πάροχο, αλλά όταν με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν έκπτωση στο πάγιο της σταθερής+internet και μάλιστα όχι για έναν χρόνο, αλλά για όσο θα είμαι στη WIND, αποφάσισα να μείνω. Στην κινητή έχω ένα πρόβλημα και έχει να κάνει με το σήμα. Σε κάποια χωριά της Αχαΐας, η WIND δεν έχει καθόλου σήμα. Από οικονομικής πλευράς, τον τελευταίο χρόνο έκανα και τις δύο γραμμές (δικιά μου και της γυναίκας μου) από πάγιο σε f2g για καθαρά οικονομικούς λόγους. Αν και είχα καλή έκπτωση στα πάγια των κινητών λόγω οικογενειακού και όλα σε ένα λογαριασμό μαζί με το σταθερό, δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά και τα έκανα f2g. Βέβαια, επειδή έχω και την προσφορά με τα 300 λεπτά, δε μου λείπει καθόλου η ‘’σιγουριά’’ ας πούμε που μου έδινε το πάγιο. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η WIND συμφέρει, τουλάχιστον οικονομικά και οι υποχωρήσεις ας πούμε που κάνεις σε σχέση με τους άλλους πάροχους σε υπηρεσίες, είναι ελάχιστες.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...