emufear Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (30 Αύγ. 2004 , 22:00) αντε θα σου στειλω και σεναρια καμια μερα να κανεις κανενα αμα μπορεσεις και δεν σκασεις στα γελια :lol: :lol: :lol: Στείλε φίλε μου! Αυτόν τον καίρο σχεδιάζω σε πιο επαγγελματικό στυλ τον καθρέφτη του Φοίβου Δεληβοριά. Ακούω προτάσεις για το κλιπ αν έχετε. (Αγνοείστε το βιντεοκλιπ που έβγαλε ο Φοίβος :p ) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (31 Αύγ. 2004 , 02:33) Στείλε φίλε μου! Αυτόν τον καίρο σχεδιάζω σε πιο επαγγελματικό στυλ τον καθρέφτη του Φοίβου Δεληβοριά. Ακούω προτάσεις για το κλιπ αν έχετε. (Αγνοείστε το βιντεοκλιπ που έβγαλε ο Φοίβος :p ) γιατι δεν μπορεις να κανεις τηνδεσποινα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (30 Αύγ. 2004 , 22:01) ειδικα το κολοσπιτο μου εβγαλε την παναγια για να βαλω φως μεσα του to kalo pragma pantote thelei xrono kai kopo :) Meta omws exontai ta apotelesmata....kai na oi fotografies :D Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (31 Αύγ. 2004 , 09:50) γιατι δεν μπορεις να κανεις τηνδεσποινα? :p Του Φοίβου Δεληβοριά λέω ρε... :lol: :p Το μισό βιντεοκλιπ γυρίστηκε στη Σητεία Κρήτης την Πέμπτη που μας πέρασε και τώρα που γύρισα Αθήνα θα γυριστεί και το υπόλοιπο. Το συγκεκριμένο κλιπάκι γυρίζεται με επαγγελματική κάμερα με τη βοήθεια ενός παιδιού που είναι πορωμένος, έχει δει κάτι σεμινάρια έχει κάνει και ταινίες... :happy: Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 8 Σεπ. 2004 , 03:09) Του Φοίβου Δεληβοριά λέω ρε... :lol: :p Το μισό βιντεοκλιπ γυρίστηκε στη Σητεία Κρήτης την Πέμπτη που μας πέρασε και τώρα που γύρισα Αθήνα θα γυριστεί και το υπόλοιπο. Το συγκεκριμένο κλιπάκι γυρίζεται με επαγγελματική κάμερα με τη βοήθεια ενός παιδιού που είναι πορωμένος, έχει δει κάτι σεμινάρια έχει κάνει και ταινίες... :happy: na rotisw kati egw tora...auto mipos einai ligo paranomo? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Δε νομίζω να 'ναι πάρα πολύ παράνομο γιατί δεν τα πουλάω, είναι απλά για μένα και την παρέα μου. Πολύ πιο παράνομo είναι το kazaa... :p Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Εγω -οπως ειμαι σιγουρη και πολλοι αλλοι εχω μανια στις διακοπες να συλλεγω τα καλυτερα αναμνηστικα...Και φυσικα μιλαω για κοχυλακια,πετρουλες, και τα λεγομενα γυαλακια!Εχω ολοκληρα βαζακια απο δαυτα που μπορω να πω οτι διακοσμουν τελεια ενα χωρο.Με αυτο το χομπι μου εχω σταθει πολλες φορες τυχερη,γιατι κοιταω με τις ωρες την αμμο-βρισκοντας πολυ απιθανα πραγματακια οπως φετος για παραδειγμα βρηκα ενα ιπποκαμπακι που το ξεβρασε η θαλασσα και ειχε αποξηρανθει!!!Επισης (αυτο ειναι πιο ακριβο χομπι) τρελαινομαι να αγοραζω αυτες τις μινιατουρες-ζωακια που ειναι σαν αληθινα πραγματικα ομως ειναι απιστευτα!!!Λεγονται animal spirits,αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν σε μαγαζι στην αθηνα ολα αλλα μονο καποια σε διαφορα μαγαζακια... :( http://www.animalspirits.gr/ .Απο αυτα εχω για την ωρα γυρω στα 40...Που θα μου πανε θα παρω κι'αλλα!Τρελαινομαι!!! :rotfl: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (31 Αύγ. 2004 , 04:33) Στείλε φίλε μου! Αυτόν τον καίρο σχεδιάζω σε πιο επαγγελματικό στυλ τον καθρέφτη του Φοίβου Δεληβοριά. Ακούω προτάσεις για το κλιπ αν έχετε. (Αγνοείστε το βιντεοκλιπ που έβγαλε ο Φοίβος :p ) Αν ξέρεις στην αρχή του κλιπ (του κανονικού :) ), υπάρχει μια σκηνή με μια στάση και ένα λεωφορείο 106. Μήπως ξέρεις ποιά στάση είναι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αν και έχω καιρό να το δω μήπως είναι στο κέντρο της Αθήνας κάπου; Στη δική μου άρχη περπατάω και κάνω κάτι 8άρια γύρω από κάτι φοίνικες! :p :lol: Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Δεν ξεκίνησε σαν χόμπυ......έγινε μάλλον στην πορεία.. Μαζεύω κι εγώ κοχύλια..κεριά.....και ρολόγια!! Επίσης έχω μια αδυναμία σε ό,τι Σβαρόφσκι υπάρχει ..γιαυτό μια και έρχονται γενέθλια.....ξέρετε τι να μου πάρετε!!!! Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 εγώ έχω σαν χόμπι τον ύπνο και μην γελάτε...είναι πολύ δημιουργικό...σκεφθείτε poses φορες έχουμε ακούσει την φράση "το skeft8hka ενώ κοιμόμουν" "κοιμόμουν και μου ήρθε η θεία φώτιση" κτλ κτλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Κι εμένα μ' αρέσει ο ύπνος το κατά πόσον είναι δημιουργικός είναι συζητήσιμο βέβαια... :p Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (14 Σεπ. 2004 , 16:48) Κι εμένα μ' αρέσει ο ύπνος το κατά πόσον είναι δημιουργικός είναι συζητήσιμο βέβαια... :p Koita kapoia epagelmata xriazontai fantasia kai o ypnos parexei ena apo ta megalitera tis opla..ta oneira! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Κατεβάστε ένα από τα βιντεοκλιπ εδώ -----> http://briefcase.pathfinder.gr/view/emufear H κοπελιά που παίζει στο My Immortal είναι εγγεγραμμένη στο myphone με ψευδώνυμο, τι άλλο; my_immortal... :) Περιμένω σχόλια, απόψεις. Να είστε επιεικείς! :happy: Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (22 Σεπ. 2004 , 01:48) Κατεβάστε ένα από τα βιντεοκλιπ εδώ -----> http://briefcase.pathfinder.gr/view/emufear H κοπελιά που παίζει στο My Immortal είναι εγγεγραμμένη στο myphone με ψευδώνυμο, τι άλλο; my_immortal... :) Περιμένω σχόλια, απόψεις. Να είστε επιεικείς! :happy: emena mou arese pantws :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Thanks φίλε μου! Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα τα ανέβαζα ποτέ... Η ποιότητα είναι ψιλοάθλια αλλά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα! :) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (22 Σεπ. 2004 , 02:19) Thanks φίλε μου! Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα τα ανέβαζα ποτέ... Η ποιότητα είναι ψιλοάθλια αλλά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα! :) To proseksa kai einai gegonos i poiotita einai kakh,alla egw ektimisa to thema,tin skinothesia,tin idea kai mou arese :) Ennoeitai oti an den exoun provlima oi protagonistes kai esu na anevazeis na vlepoume kai kati diaforetiko :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (22 Σεπ. 2004 , 14:33) Ennoeitai oti an den exoun provlima oi protagonistes kai esu na anevazeis na vlepoume kai kati diaforetiko :) Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα! :o :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Κι άλλο βιντεοκλιπ στο briefcase της υπογραφής μου στην ενότητα --> My Videoclips! Περιμένω ανατροφοδότηση (feedback :p)! :p Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ερωτηση?? υπαρχει καπου κατι καποιος χωρος που να μπορεις να μαθεις αγγιοπλαστικη?? θελω γενικα να ασχοληθω με κατι το οποιο ειναι δημιουργικο αλλα και σχετικα ηρεμο δεν ειμαστε για γυμναστηρια και τρεχαλες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Κι εμένα μ' αρέσει ο ύπνος το κατά πόσον είναι δημιουργικός είναι συζητήσιμο βέβαια... :p ο ύπνος είναι υπεύθυνος για να είμαστε δημιουργικοί. με την ελλειπή χρήση του στην καθημερινότητα μας, δεν θα έχουμε ακέραιο το μυαλό μας για να δημιουργήσουμε, οτιδήποτε και να έχουμε επιλέξει. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Επίσης κάπου διάβασα ότι η έλλειψη ύπνου προκαλεί κατάθλιψη. Οπότε είναι κάτι παραπάνω από hobby! Ηδού και ένα όμορφο site με το θέμα μας: http://www.hobby.gr :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ασχολείται κανείς με τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα ? φάση πρεπει να έχει το περασμένο σαββατοκύριακο πετάξαμε ενα ενος συγκενικού προσώπου αφου δε διαλύθηκε απο τις πτώσεις πάλι καλά Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 καλημερα σε ολους τους συμφορουιτες!!!!!!!! συγνωμη αν υπαρχει παρομοιο θεμα. εχετε καποιο χομπι? συλλογη γραμματοσημα ειδη μοντελισμου ζωγραφικη γκολφ?:wacko: γενικα τι σας ευχαριστει να κανετε τις ελευθερες ωρες? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 ταξιδια , παντου .... οπουδηποτε ! Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts