christou Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 kseri kanis imerominia kikloforias ke timi tou p910? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Νομίζω οτι ειναι ακομη νωρις για να κυκλοφορησει...θα το καταλαβουμε οταν θα αρχισει να πεφτει η τιμη του Ρ900...Αλλά καλό θα ηταν να ειμαστε επιφυλακτικοι γιατι ακουγετε και μια εκ νεου αναβαθμιση μεσα στο 2005 με 1,3mpixel Wi-Fi unscratched screen και φλας...Και αφου ολα τα Pχχχ κυμαίνονται πάντα γυρω στα 750 με 800 ευρώ προσωπικά θα περιμενω....Εξ'αλλου το qwerty πληκτ/γιο και τα 256000 χρωματα μου φαινονται λιγα μπροστα στην τιμη που θα χει το Ρ900 οταν θα χει κυκλοφορησει το Ρ910(περιπου 500ευρώ...αν συγκρινουμε με το Ρ800)πραγμα που σου επιτρεπει επιπροσθετως να αγορασεις την ιδια και παραπανω μνημη με το Ρ910...Τι να το κανεις το MSD pro οταν θα σου εχουν φυγει 800ευρω για να το αγορασεις...τουλαχιστο να ειχε τα χαρακτηριστικα που προανεφερα για τη μελλοντικη του αναβαθμιση να ελεγα...."να τα δωσω τοσα λεφτα"..Αυτα πιστευω εγω και θα ηθελα να ακουσω και τη δική σας γνωμη πανω στην τοποθετηση μου.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Δεν νομίζω να πέσει τόσο η τιμή του p900, εγώ το βλέπω γύρω στα 700 ευρώ το πολύ 650, βλεπεις η διαφορά μεταξύ p900-p910 δεν είναι τόσο μεγάλη όσο p800-p900. O λόγος που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα τo p910 ακόμη είναι πιστεύω το θέμα ελληνική γλώσσα που όπως μας συνηθίσανε αργεί να βγεί. Πάντως στην Αγγλία το κινητό υπάρχει σχεδόν παντού και άρχισε να κυκλοφορεί κανονικά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpx (24 Σεπ. 2004 , 18:32) Δεν νομίζω να πέσει τόσο η τιμή του p900, εγώ το βλέπω γύρω στα 700 ευρώ το πολύ 650, βλεπεις η διαφορά μεταξύ p900-p910 δεν είναι τόσο μεγάλη όσο p800-p900. O λόγος που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα τo p910 ακόμη είναι πιστεύω το θέμα ελληνική γλώσσα που όπως μας συνηθίσανε αργεί να βγεί. Πάντως στην Αγγλία το κινητό υπάρχει σχεδόν παντού και άρχισε να κυκλοφορεί κανονικά. :rolleyes: αυτη την στιγμη υπαρχουν μαγαζια που το δινουν 650 για καινουργιο μιλαμε,οποτε 500 και πολλα θα ειναι,εδω το 800 το πηρα 295 καινουργιο τον μαρτιο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christou (24 Σεπ. 2004 , 12:42) kseri kanis imerominia kikloforias ke timi tou p910? exi idi kiolas kikloforisi alla se periorismena komatia se oli tin europi Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 signomi alla otan lete oti tha pesi i timi tou p900 ti enoite?to p900 edo ke bdomades den iparhi stin agora..ektos apo to expansys....gia kenourio milao... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christou (25 Σεπ. 2004 , 09:03) signomi alla otan lete oti tha pesi i timi tou p900 ti enoite?to p900 edo ke bdomades den iparhi stin agora..ektos apo to expansys....gia kenourio milao... το πλαισιο εχει ενα σωρο αυτη την στιγμη,οπως και πολλα σε διαφορα τιμ,οχι σε ολα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 σε ενα καταστημα παντως εδω στο ηρακλειο κρητης το ειδα 600 ευρο το p-900 αν και πιστευω οτι θα πεσει κι αλλο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (25 Σεπ. 2004 , 15:19) σε ενα καταστημα παντως εδω στο ηρακλειο κρητης το ειδα 600 ευρο το p-900 αν και πιστευω οτι θα πεσει κι αλλο αντε μπραβο να το παρουμε και εμεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 ναι παιδιά ίσως υπάρχουν ακόμα κάποια κομμάτια αλλα για ποσο νομίζετε θα υπάρχουν; ειδικά όταν ανακαλύψουν ότι γίνετε αυτή η μαγκιά με την Duo προ.οποιος θέλει να το πάρει ας μην περιμένει πολύ γιατί πολύ φοβάμαι μια και σταμάτησε η παραγωγή ότι σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκει καινούριο,600 είναι καλή τιμή γιατί αν περιμένετε να πάει 500 ίσως να μην βρίσκετε μετά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Δεν νομίζω...(..ειδικα με την πικρη εμπειρια μου με το π800 που και τοτε ελεγαν οτι τα κομματια θα ηταν περιορισμενα και οτι η τιμη δεν θα επεφτε..) :cry: Εχω ενα πολύ απλο προβληματισμο...ειχα το π800 και αναγκαστηκα να το πουλησω αφου σε αρκετα μαγαζια που τους ειχε μεινει stock το εδειναν ακομα και 350ευρω οταν βγηκε το π900.....(και μην ξεχναμε οτι πτωση τιμης γινεται πρωτα απ'ολα με εγριση της ιδιας της εταιρειας(se)..).Εχω το Κ700 τωρα και ομολογώ πως θα ηθελα να επιστεψω σε καποιο Pxxx. :worry: Λες οτι το π900 ειχε πολλα πρισσοτερα απο το π800 για αυτο και επεσε τοσο η τιμη του τελευταιου...δεν το νομιζω...ειχε καλυτερη οθονη μεγαλυτερη μνημη και κανουργιο πληκτρολογιο και ισως καποιες μικρο διαφορες...τα ιδια λοιπον πανω κατω αναβαθμιζει και το π910...αρα ειναι προδιαγεγραμενο οτι η τιμη του π900 δυστυχως θα πεσει κατω απο 500...και δεν ειναι δυνατο να βγει μοντελο νεοτερο και το παλιοτερο να κανει 600 και 700 ευρω..κανεις δεν θα το προτιμουσε... Ετσι λοιπον σκεφτομαι πως αν ο μεσος χρονος παραμονης ενος Ρχχχ ειναι 8μηνες τον Απριλιο περιπου θα εχουμε την παρουσιαση της αναβαθμισης του π910 και μπορει και πιο νωρις για να χτυπησει τον ανταγωνισμο του 9500..Δεδομενου οτι δε θα ηθελα να βλεπω τα 800ευρω μου να "χανονται"μεσα πριν καλα καλα τα δωσω ρωτω το εξης.. -Να περιμενω να πεσει το Ρ900 και να εκμεταλλευτω τη σχεση αποδοση-τιμη? -Να παρω το π910 με την αβεβαιοτητα της αμεσης αντικαταστασης του(χωρις μαλιστα να εχει και τρανταχτες αλλαγες απο τον προκατοχο του...τουλαχιστο να ειχε 1,3μπιξελ καμερα και το απαρραιτητο wi-fi..)? -Να περιμενω για τον διαδοχο? :worry: *Και μια επισημασνη...οταν εδωσα 800 ευρω και οσοι ειχαν τοτε δωσει για το Ρ800 πιστευω οτι τα αξιζε γιατι τοτε ειχε οντως τεραστιες καινοντομιες για την εποχη του...απο τα πρωτα με καμερα ,οθονη αφης memory stick duo,pda functions..τωρα μετα λυπης μου βλεπω με "το σταγονομετρο"να εισαγουν καινοτόμα στοιχεια στα επομενα Ρχχχ... :cry: Τι λετε?(και συγνώμη για τη μακρυγορία μου..ειμαι απλα ιδιαιτερα προβληματισμενος και ειδικα οταν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 To p800 eixe ontos polles kainotomies gia thn epoxi tou. Alla episis ta Pxxx exoun akoma terasties kainotomies se sxesi me ta mi-smartphone pou kykloforoun kai me ta smartphone tou antagonisnou (ti sxesi exei to UIQ me to series 60 kai ta windows mobile?). Ego o kaimenos eimai me ena T610 kai laxtarao ena smartphone. To pira apofasi loipon. Perimeno to P910 kai tha to paro molis vgei stin elliniki agora. To 1,3 MP tou diadoxou den me apasxolei (exo mia psifiaki 4MP kai den asxoloumai me thn camera tou kinitou) kai den thelo na perimeno allo ena oxtamino mexri na vgei. Gia esas pou idi exete P900 pisteyo oti sigoura aksizei na perimenete ton diadoxo. Gia aytous pou exoun P800 einai stin krisi tou kathenos (kai stin tsepi tou) na apofasisei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 μην περιμενεις ποτε τρομερες διαφορες απο μοντελο σε μοντελο,καμμια εταιρια δεν το εκανε ποτε για τον λογο οτι καθε 8 μηνες τωρα αλλαζουν μοντελο,πχ Ρ800 σε 900 σε 910 την διαφορα την νιωθεις απο το 800 στο 910,οποτε οποιος εχει 900 νομιζω οτι αξιζει να περιμενει,αλλα οποιος εχει 800 μπορει να το παρει και να δει κατι αλλο,ασχετα αν εμενα προσωπικα μου αρεσει το 800 και το 900 πιο πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος viper_gts_gr (26 Σεπ. 2004 , 19:25) To p800 eixe ontos polles kainotomies gia thn epoxi tou. Alla episis ta Pxxx exoun akoma terasties kainotomies se sxesi me ta mi-smartphone pou kykloforoun kai me ta smartphone tou antagonisnou (ti sxesi exei to UIQ me to series 60 kai ta windows mobile?). Ego o kaimenos eimai me ena T610 kai laxtarao ena smartphone. To pira apofasi loipon. Perimeno to P910 kai tha to paro molis vgei stin elliniki agora. To 1,3 MP tou diadoxou den me apasxolei (exo mia psifiaki 4MP kai den asxoloumai me thn camera tou kinitou) kai den thelo na perimeno allo ena oxtamino mexri na vgei. Gia esas pou idi exete P900 pisteyo oti sigoura aksizei na perimenete ton diadoxo. Gia aytous pou exoun P800 einai stin krisi tou kathenos (kai stin tsepi tou) na apofasisei. τα ιδια λεμε!!!! :p με προλαβες στο ποστ λογω ταχυτητας!!!!γραφω πιο αργα εγω :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Πράγματι έτσι είναι τα πράγματα... Είμαι κι εγώ από εκείνους που έσκασαν τότε τα 800 ευρώ για το Ρ800 και δεν μπορώ να πω ότι τα έκλαψα, αλλά και πάλι ήταν μια πολύ υψηλή τιμή (οι γνωστοί μου με κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα όταν τους έλεγα πόσο το αγόρασα...). Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μην ξαναδώσω τόσα χρήματα για κινητό και να περιμένω λίγο να πέφτουν οι τιμές των κινητών που μ'ενδιαφέρουν και τότε να τα αγοράζω. Γι'αυτό και περίμενα πως και πως την ανακοίνωση της έλευσης του Ρ910i για να πάρω (όπως κι έκανα) το Ρ900 στη μισή τιμή που είχε όταν κυκλοφόρησε το Νοέμβριο. Άλλωστε το Ρ910i δεν διαθέτει κάποιες ιδιαίτερες τεχνολογικές καινοτομίες σε σχέση με τον προκάτοχό του, και ειδικότερα, όταν θα είμαστε σε θέση να τοποθετούμε memory stick duo pro στο Ρ900 δεν θα έχουμε και πολλά να ζηλέψουμε από το Ρ910i. Προσωπικά το QWERTY πληκτρολόγιο δε με απασχολεί ιδιαιτέρως (άσε που το φοβάμαι κιόλας εκεί που είναι τοποθετημένο), και όσον αφορά στην εσωτερική μνήμη, είχε ποτέ κανείς σας πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη του Ρ900? (κάτι που φαίνεται στο multitasking πιο πολύ) Εγώ πάντως όχι, η εξωτερική μνήμη ήταν αυτή που με "έκαιγε". Για να συνοψίσω λοιπόν, "κάθομαι στα αβγά μου", απολαμβάνω το Ρ900 μου και περιμένω την επόμενη αγοραστική ευκαιρία. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Δηλαδη αν ειναι να παρω καποιο Ρχχχ,λετε καλυτερα να παρω το Ρ900 που σε λιγο θα χει πολυ χαμηλοτερη τιμη και στο κατω κατω δεν θα υστερει και σημαντικα απο το Ρ910...καλη σκεψη παντως...Οσο για τη μνημη ουτε εμενα με καιει...ευχαριστημενος ειμαι και με τα 44MB του Κ700..απλα αφου ειναι να δωσεις τα λεφτα που ειναι να δωσεις οτι παραπανω καλο θα ηταν... ;) Παντως οσο για τις καινοτομιες εχω να πω τα εξης:Οταν ειχε βγει το Ρ800 ενσωματωνε ολες τις τεχνολογικες καινοτομιες της εποχης...τωρα ομως δεν μπορει να βλεπω κινητο οπως πχ το Κ700 με 400ευρω να χει φλας και αυτο να μην υπαρχει σε κανενα Ρ9ΧΧ...που η τιμη τους ξεπερνα τα 750ευρω...δεν μπορει να βλεπεις κινητα οπως το gx30,s700 κτλ να ενσωματωνουν 1,3μπιξελ και αυτο να μη γινεται στο Ρ910... Αρα δεν νομιζω οτι τα Ρ9χχχ ειναι τοσο καινοτομα οσο ηταν το Ρ800...αυτο με κανει επιφυλακτικο οταν ειναι να δωσω 750+ ευρω... :worry: Δεν ξερω παντως για εσας εγω εχω μπερδευτει αρκετα..ειναι και αυτη η τιμολογιακη τακτικη να πεφτουν υπερβολικα τα Ρχχχ οταν βγαινει ενας διαδοχος.... :wacko: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 TELIKA POTE ERXETE: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 εμενα παλι γιατι μου φαινεται πως θα το παρουμε σχεδον ολοι απο δω που συζηταμε?εμενα παντως μου χει κινησει τη περιεργεια και γενικα φαινεται κι ομορφο κινητο αλλα σιγουρα θα περιμενω να το δω πρωτα και να το πιασω δε δινω 800+ευρο στο ετσι,πιθανοτατα μεσα οκτωβριου να χουμε νεωτερο αν κι εμενα σε καποιο καταστημα εδω στη κρητη μου ειπαν οτι ερχεται αλλα δε το πιστευω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 φιλε μου οποιος έχει p900 και το πουλήσει για να πάρει p910 δεν θα πω τι είναι το ξέρει και μονος του :p ειδικά τώρα που το p900 έστω και με(κόλπο) θα πάρει pro. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbit Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΤΗΣ SE?http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10183 ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ MS Duo ΚΑΙ ΟΧΙ DuoPro Φιλικά :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 φιλε μου μην σε προβληματίζει ότι παίρνει Dυο προ είναι δεδομένο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedster Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonP800/R102 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Manges! Pate sto www.sonyericsson.com/fun kai katebaste to Visual Communicator!!! Exei chat kai Push-to-talk!!! Prostheste me sti lista sas san Speedster. Have fun! Παράθεση YO! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 pira to p800 1mina me MSD 128 300 eyro to eyxaristithika alla meta to antalaksa epidi to ixa kanei filo k ftero efeygan kapakia ktl tora perimrno na girisei o thios moy apo to dubai ton allo mina na moy ferei to p910 alithia mias k tha exei mono aglika pos boro na toy balo ellinika stin erricson? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 sas exo timi epiteloys gia p910=670eyro 20 perisotero apo to p900 Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος basilis69 (28 Σεπ. 2004 , 15:29) sas exo timi epiteloys gia p910=670eyro 20 perisotero apo to p900 Και εμένα τόσο μου είπαν, που ρώτησα χθές. Αλλα δυστηχώς, δεν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts