Jump to content

ZTE Nubia Z5S

lakis29
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με έναυσμα αυτό το μήνυμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6081432#post6081432 θα ήθελα να ρωτήσω: Είναι δεδομένο ότι θα πάρουμε επίσημο update σε Lollipop; Και αν ναι ξέρετε πότε μπορούμε να το αναμένουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

• Απαντήσεις 673
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άαααχ ρε παιδιά! Είχα ένα iNew V3 για λίγους μήνες πριν περάσω στο Ζ5s...

Κάθε μέρα posts...με το Nubia άλλη φάση...αξιοπιστία! Γι αυτό και δεν περιμένω να απαντήσει κάποιος άμεσα γιατί ξεχνάμε να μπούμε πλέον :p

Τέσπα, ποιά είναι η τελευταία ενημέρωση που έχουμε για official rom?

"Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...."

Δοκίμασα εγώ την CM12.1 (5.1) από εδώ: http://nubiaforums.com/showthread.php?tid=164.

Πολύ όμορφη rom, γρήγορη και το τηλέφωνο ως τηλέφωνο λειτουργικό.

Αλλά ακόμα αρκετά ασταθής και λείπουν οι εφαρμογές της ZTE (ραδιόφωνο, υπέρυθρες κτλ).

Το playstore εννίοτε κράσαρε, όπως και η κάμερα, αλλά κυρίως κάποιες φορές δεν έβρισκε την εσωτερική sdcard και ήθελε restart για να την ξαναδεί.

Άμα προστεθεί το ραδιόφωνο (που το χρησιμοποιώ πολύ) θα την ξαναδοκιμάσω.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Απ'ότι καταλαβαίνω είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για σταθερή lollipop.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η κατανάλωση της μπαταρίας και της μνήμης ram.

Αυτή τη στιγμή έχω miui 4.12.5 και είμαι ικανοποιημένος αλλά πολύ κατανάλωση ρε παιδιά.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάθε μέρα posts...με το Nubia άλλη φάση...αξιοπιστία! Γι αυτό και δεν περιμένω να απαντήσει κάποιος άμεσα γιατί ξεχνάμε να μπούμε πλέον :p

Καλώς ήλθες φίλε.

Η πιο επίσημη είναι αυτή: NUBIA 2.12

Αν καταφέρεις να την κατεβάσεις σε παρακαλώ να την μοιραστείς αυτούσια.

και αυτές

Δες εδώ: NUBIA 2.13

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα αξιοπιστίας, πιστεύω είναι ότι το κινητό δεν έχει μεγάλη υποστήριξη από Roms, σε αντίθεση με την Κίνα που γίνεται χαμός.

Γενικά έχουν πολύ κινέζικο bloatware οι Roms...

• 2 weeks later...
καλησπερα! αραγε αξιζει η αγορα του κινητου αυτου πλεον? στα 125 ευρω που εχει αξιζει υπαρχει κατι πιο καλο? διαθεσιμο κεφαλαιο 130 ευρω :P

καλησπερα! αραγε αξιζει η αγορα του κινητου αυτου πλεον? στα 125 ευρω που εχει αξιζει υπαρχει κατι πιο καλο? διαθεσιμο κεφαλαιο 130 ευρω :P

Μάλλον το mini θα εννοείς, άρα μάλλον σε διαφορετικό νήμα έπρεπε να απευθυνθείς...

Δοκίμασε κανείς την MIUI v6 (5.5.10);

http://en.miui.com/download-222.html

Γενικά αν έχει δοκιμάσει κανείς MIUI μπορεί να πει πως τα πάει από σταθερότητα, bugs και αν υπέρυθρες και ράδιο δουλεύουν;

παιδια μια ερωτηση..εχει τυχει σε κανεναν να μην δουλευει το power button??τα εχει παιξει το δικο μου..καμια λυση??

Και εμένα δυστυχώς τα έπαιξε πολύ γρήγορα το power button. Δεν σταμάτησε τελείως να δουλεύει αλλά δεν είναι καθόλου αξιόπιστο στο πάτημα. Πρέπει να το πατήσω αρκετές φορές για να πιάσει το ξεκλείδωμα και πολλές φορές ανοίγει για μία στιγμή και ξανακλείνει κατευθείαν. Για κλείδωμα χρησιμοποιώ την εφαρμογή screen off and look από το play store και σε συνδυασμό με gesture double tap κλειδώνω την συσκευή.

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να το ξεκλειδώνεις από το κουμπί της κάμερας αλλά θα ανοίγεις αναγκαστικά την κάμερα κάθε φορά και θα πρέπει να βγαίνεις μετά στο home.

Αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε reroute κάποιο άλλο κουμπί θα ήθελα και εγώ να μάθω πως γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ευχαριστώ φίλε για την γρήγορη απάντηση.. Και εμένα δυστυχώς άρχισε να μην ανοίγει με την πρώτη και άλλες φορές να κλείνει αμέσως μετά μόνο του όπως το δικό σου και τώρα μάλλον τα έπαιξε τελείως. Το ανοίγω από την κάμερα αλλά είναι κάπως ενοχλητικό.. Θα χρησιμοποιήσω την εφαρμογή που πρότεινες και βλέπουμε

Ευχαριστώ φίλε για την γρήγορη απάντηση.. Και εμένα δυστυχώς άρχισε να μην ανοίγει με την πρώτη και άλλες φορές να κλείνει αμέσως μετά μόνο του όπως το δικό σου και τώρα μάλλον τα έπαιξε τελείως. Το ανοίγω από την κάμερα αλλά είναι κάπως ενοχλητικό.. Θα χρησιμοποιήσω την εφαρμογή που πρότεινες και βλέπουμε

Screen off and lock λέγεται η εφαρμογή (όχι look που έγραψα παραπάνω :p) και το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με τον Nova Launcher (που έχει τη δυνατότητα για double tap). Αν είσαι στοκ τότε απλά μπορείς να βάλεις τη συντόμευση της εφαρμογής στην αρχική οθόνη και να το κλειδώνεις από εκεί

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Την έχω βάλει την εφαρμογή και την συντόμευση του nova launcher αλλά όταν το έχεις ήδη κλειδωμένο πως το ξεκλειδωνεις? Δεν την βρισκω αυτή την επιλογή

Την έχω βάλει την εφαρμογή και την συντόμευση του nova launcher αλλά όταν το έχεις ήδη κλειδωμένο πως το ξεκλειδωνεις? Δεν την βρισκω αυτή την επιλογή

Είναι δυστυχώς μόνο για το κλείδωμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Αυτό το προγραμματάκι έχει προταθεί στο θέμα του Jiayu G2F ως λύση, από κάποιους που είχαν ατύχημα με το δικό τους κουμπί.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teliapp.powervolume&hl=en

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δοκίμασε κανείς την MIUI v6 (5.5.10);

http://en.miui.com/download-222.html

Γενικά αν έχει δοκιμάσει κανείς MIUI μπορεί να πει πως τα πάει από σταθερότητα, bugs και αν υπέρυθρες και ράδιο δουλεύουν;

Εμένα δεν μου την φλασάρει. Βγάζει error. δοκιμασα σε twrp 2.8.6.1-2.7.0.0- 2.7.1.3 και σε cwm 6.0.4.7 και 6.0.4.8.

δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Αν τα καταφέρω θα σου πω!!

Γενικά οι miui είναι πολύ σταθερές αρκετά γρήγορες φιλικές και οι πρόσφατες ενημερώσεις έχουν και καλή διαχείρηση μπαταρίας.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχουν Ελληνικά οι τελευταίες εκδόσης.

Edited by conectoras

Αυτό το προγραμματάκι έχει προταθεί στο θέμα του Jiayu G2F ως λύση, από κάποιους που είχαν ατύχημα με το δικό τους κουμπί.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teliapp.powervolume&hl=en

Από κατανάλωση μπαταρίας πως πάει; Τα σχόλια είναι ανάμεικτα στο Play Store

Εμένα δεν μου την φλασάρει. Βγάζει error. δοκιμασα σε twrp 2.8.6.1-2.7.0.0- 2.7.1.3 και σε cwm 6.0.4.7 και 6.0.4.8.

Γενικά οι miui είναι πολύ σταθερές αρκετά γρήγορες φιλικές και οι πρόσφατες ενημερώσεις έχουν και καλή διαχείρηση μπαταρίας.

Lollipop είναι αυτή η rom;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Την Miui την ξέρω γιατί είχα xiaomi, την v5 την έχω βαρεθεί πάντως, προτιμώ v6, αλλά θέλω οπωσδήποτε ράδιο,η cm12 δεν έχει για παράδειγμα. Τα ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν. Αυτή είναι 4.4 για αυτόν που ρώτησε.

παιδια εχω βρει ανταλακτικα στο aliexpress για το power button..το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα οδηγο για το πως αλλαζει..ξερει κανεις??

Καλησπέρα!!! Έχω θέμα με τον proximity αισθητήρα.:(

Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και σε τεστ μου λέει οτι δεν υποστηριζεται.

Καμιά ιδέα κανείς;

Καλησπέρα!!! Έχω θέμα με τον proximity αισθητήρα.:(

Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και σε τεστ μου λέει οτι δεν υποστηριζεται.

Καμιά ιδέα κανείς;

Φιλε απ'οτι εχω καταλαβει τα κινητα μας μετα απο τον εναν χρονο χρησης αρχιζουν και τα παιζουν.Ολοι εχουν καποιο προβλημα,μικρο η μεγαλο.Τωρα για το δικο σου προβλημα μαλλον ειναι θεμα hardware και λογικα δεν σωζεται παρα μονο με επισκευη χωρις βεβαια να ειμαι και σιγουρος απλα λεω την γνωμη μου..

Φιλε απ'οτι εχω καταλαβει τα κινητα μας μετα απο τον εναν χρονο χρησης αρχιζουν και τα παιζουν.Ολοι εχουν καποιο προβλημα,μικρο η μεγαλο.Τωρα για το δικο σου προβλημα μαλλον ειναι θεμα hardware και λογικα δεν σωζεται παρα μονο με επισκευη χωρις βεβαια να ειμαι και σιγουρος απλα λεω την γνωμη μου..

Παράγγειλε μια καλωδιοταινία απο το aliexpress και άλλαξε την.~10 ευρό έχει.

Τα iphone παθαίνουν τέτοια κολλήματα, τα δικά μας δεν θα πάθουν?

Το θέμα φίλε είναι οτι δεν παιζει ο αισθητήρας και εκει δεν υπάρχει ανταλλακτικο.

Καλημερα,ξερει καποιος εναν τροπο για να αλλαξω ρομ χωρις το power button?Το κουμπι εχει χαλασει και δεν λειτουργει καθολου.Αν το εχει κανει καποιος ηδη θα με βοηθουσε περισσοτερο γιατι δεν θελω να κλεισει το κινητο και να μην ανοιξει ξανα!! :lol::rotfl: