Teolilio Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 εγω εχω κανει 4 αγορες απο το καιζερ και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά είμαι έτοιμος να παραγγειλω ενα g2 απο skoutzomagazo και θέλω να ρωτήσω επειδή είναι ηη πρώτη μου αγορά απο skroutz το kaizerstore είναι αξιόπιστο ή υπάρχει καποιο άλλο καλύτερο? Προχώρα! . Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) ...και εγω απο kaizerstore πηρα το G2 μου ..το εχω 6μηνες ,μια χαρα Edited May 28, 2015 by petros06 λαθος Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μόλις το γυρισα σπιτι, εχει κωδικο 502. Φρέσκο φρεσκο ελπιζω να μην παρουσιαστει καποιο προβλημα :D παντως δεν θα το κυκλοφορήσω ακομα περιμένω πρωτα θηκη και tempered glass μην εχουμε κανα απροοπτο μιας και απο τη φυση μου ειμαι γκαντεμης! Πάντως εντυπωση μου εκανε ο τροπος με τον οποίο ήταν σφραγισμένο... Μπορεί να ειναι και φυσιολογικο δεν ξέρω. Ήταν απλά μια άσπρη ταινία σε ένα σημείο. Την ταινία την έκοψα εγω δεν ηταν κομμενη. http://i.imgur.com/DGTbmff.jpg?1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μόλις το γυρισα σπιτι, εχει κωδικο 502. Φρέσκο φρεσκο ελπιζω να μην παρουσιαστει καποιο προβλημα :D παντως δεν θα το κυκλοφορήσω ακομα περιμένω πρωτα θηκη και tempered glass μην εχουμε κανα απροοπτο μιας και απο τη φυση μου ειμαι γκαντεμης! Πάντως εντυπωση μου εκανε ο τροπος με τον οποίο ήταν σφραγισμένο... Μπορεί να ειναι και φυσιολογικο δεν ξέρω. Ήταν απλά μια άσπρη ταινία σε ένα σημείο. Την ταινία την έκοψα εγω δεν ηταν κομμενη. http://i.imgur.com/DGTbmff.jpg?1 Καλορίζικο φίλε μου!! Για την ταινία ασφαλειας μην αγχώνεσαι, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές παλαιότερα οτι η LG δεν βάζει απ' το εργοστάσιο ταινίες ασφαλείας!! Όλες μπαίνουν στην πορεία, από εισαγωγείς ή εμπόρους. Αν το κινητό έχει ζελατίνες και φαίνεται εντάξει, όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλορίζικο φίλε μου!! Για την ταινία ασφαλειας μην αγχώνεσαι, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές παλαιότερα οτι η LG δεν βάζει απ' το εργοστάσιο ταινίες ασφαλείας!! Όλες μπαίνουν στην πορεία, από εισαγωγείς ή εμπόρους. Αν το κινητό έχει ζελατίνες και φαίνεται εντάξει, όλα καλά! εσωτερικα δεν φαίνεται "παραβιασμένο" και το κινητο ζελατινάτο μπρος πισω :p Άρα πιστευω ειναι μια χαρα. Να 'σαι καλα και πιθανοτατα συντομα θα επιστρεψω με καποια απορια να μου λυσετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εγώ το έχω πάρει απόφαση να το αγοράσω αλλά με καθυστερεί μια απάντηση που περιμένω για άλλο λόγο. Και όλο βλέπω να ανεβαίνουν οι τιμές...... Στα τριακόσια και με βλέπω να το παίρνω..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 ωραιος, καλοριζικος "συναδελφε", 501 εγω :D κι εμενα ζελατινατο ηταν, αλλα μονο την μπροστινη εβγαλα γιατι δεν εβλεπα την τυφλα μου (την εβγαλα μετα γιατι εβαλα κανονικη ζελατινα), οι πισω και οι πανω/κατω κλπ υπαρχουν ακομα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εγώ το έχω πάρει απόφαση να το αγοράσω αλλά με καθυστερεί μια απάντηση που περιμένω για άλλο λόγο. Και όλο βλέπω να ανεβαίνουν οι τιμές...... Στα τριακόσια και με βλέπω να το παίρνω..... Τέλειωσαν τα στοκ μάλλον Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Το παράγγειλα και εγώ!!!! Αν καταλαβαίνω καλά είναι γερμανικό του Μαρτίου. Edited June 3, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Το παράγγειλα και εγώ!!!! Αν καταλαβαίνω καλά είναι γερμανικό του Μαρτίου ? Oh yes!!! Με γεία! Θα το χαρείς είμαι σίγουρος... Edited June 4, 2015 by athanaso77 Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το παράγγειλα και εγώ!!!! Αν καταλαβαίνω καλά είναι γερμανικό του Μαρτίου ?https://imeidata.net/warranty/lg?imei=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Δεν υπάρχει λόγος να κοινοποιείς το ΙΜΕΙ σου, δεδομένου ότι είναι μόνιμο χαρακτηριστικό της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δεν υπάρχει λόγος να κοινοποιείς το ΙΜΕΙ σου, δεδομένου ότι είναι μόνιμο χαρακτηριστικό της συσκευής σου. Σε ευχαριστώ. Δεν το ήξερα το σβήνω....αν μπορεί κάποιος ας σβήσει και τις παράθέσεις. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) λεω σμρ να το αγορασω απο το smarties.gr ξερει κανεις γ το σαιτ αυτο?να το ποαρω κανονικα? http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=358&category_id=12 Edited June 14, 2015 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 λεω σμρ να το αγορασω απο το smarties.gr ξερει κανεις γ το σαιτ αυτο?να το ποαρω κανονικα? http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=358&category_id=12 Μπορείς να δείς εδώ κριτικές για το κατάστημα. https://www.skroutz.gr/m/1628/Smarties#js_shop_reviews Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natal Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 βρισκω την εκδοση d802 απο 190ε το 16gb στο ebay. Εχει αγορασει κανεις κινητο απο εκει; Εχω βρει κ πιο φτηνα σε εκδοση d800 η d801 αλλα δε εχω κοιταξει αν θα λειτουργουν εδω βασει δικτυου. για παραδειγμα απο εδω http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221750796502&alt=web . Τι λετε να το τολμησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 βρισκω την εκδοση d802 απο 190ε το 16gb στο ebay. Εχει αγορασει κανεις κινητο απο εκει; Εχω βρει κ πιο φτηνα σε εκδοση d800 η d801 αλλα δε εχω κοιταξει αν θα λειτουργουν εδω βασει δικτυου. για παραδειγμα απο εδω http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221750796502&alt=web . Τι λετε να το τολμησω; Το θέμα όμως ειναι η εγγύηση!! Τα μοντέλα D800 και D801 δεν έχουν σίγουρα εγγύηση στην Ελλάδα! Αλλά και το μοντέλο D802 θα πρέπει να προορίζεται για Ευρωπαϊκή χώρα για να το δεχτούν στην εγγύηση!! Αν παραγγείλεις π.χ. από eday, από Χονγκ Κονγκ ενδεχομένως δε θα έχεις εγγύηση. Αν θες τη δική μου γνώμη, δεν αξίζει για 50€ να μην έχεις εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Το θέμα όμως ειναι η εγγύηση!! Τα μοντέλα D800 και D801 δεν έχουν σίγουρα εγγύηση στην Ελλάδα! Αλλά και το μοντέλο D802 θα πρέπει να προορίζεται για Ευρωπαϊκή χώρα για να το δεχτούν στην εγγύηση!! Αν παραγγείλεις π.χ. από eday, από Χονγκ Κονγκ ενδεχομένως δε θα έχεις εγγύηση. Αν θες τη δική μου γνώμη, δεν αξίζει για 50€ να μην έχεις εγγύηση! Αυτο ακριβως. Αξιζουν τα εξτρα 50€ για εγγυηση ειδικα για το G2 μιας και υπαρχει πιθανοτητα να σου κιτρινισει η οθονη σε καποιο σημειο της λογω θερμοκρασιας. Μην τρομαζεις, περιπου 1 στους 20 με 30 το εχουν παθει απο ό,τι μπορω να διαπιστωσω. Ειναι ομως μια πολυ υπολογισιμη πιθανοτητα αν οντως την υπολογισα σωστα. Ή μπορει να προκυψει κατι αλλο. Γιατι να μην εχεις την ασφαλεια της εγγυησης; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natal Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλα τα λετε ναι. Θα κανω απλα μια ερωτηση για την εγγυηση αλλα μαλλον θ το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο να μαι ησυχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλα τα λετε ναι. Θα κανω απλα μια ερωτηση για την εγγυηση αλλα μαλλον θ το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο να μαι ησυχη Προσεχε, και ερωτηση να κανεις, και ναι να σου πουν μπορουν να κανουν ό,τι θελουν μετα. Δηλαδη να τους το στειλεις πισω για να το φτιαξουν και μετα να σου πουν δε φτιαχνεται και αλλα πολλα. Δεν μπορεις να βρεις το δικιο σου και δεν μπορεις να του κανεις τιποτα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Άσε που μετά από ένα μήνα μπορεί να μην υπάρχουν καν Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dma Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 παιδιά καλημέρα, απο Ελλάδα ποιο κατάστημα το έχει πιο φτηνά; Στο σκρουτζ μου φαίνεται πανάκριβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 παιδιά καλημέρα, απο Ελλάδα ποιο κατάστημα το έχει πιο φτηνά; Στο σκρουτζ μου φαίνεται πανάκριβο! Απο skroutz ειναι πιο φθηνα. Ετσι κι αλλιως οι διαφορες ειναι μικρες οπότε να κοιτας ποιο ειναι πιο αξιοπιστο μαγαζι κι ας ειναι πιο ακριβο. Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Το G2 δεν είναι πιο τόσο ευρέως διαθέσιμο και έχει ανέβει η τιμή του σε σχέση με το παρελθόν. Δυστυχώς θέλει περισσότερο ψάξιμο, και έχει φτάσει η ώρα να κοιτάμε και προς άλλες κατευθύνσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Πως γινεται το g2 και το g3 να εχουν μονο 20 ευρω διαφορα στη τιμη; Κανω λαθος η το g2 καποτε ειχε φτασει κοντα στα 200 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts