PaSxaLiS_OmniaII Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Τη Δευτέρα βγάζει προσφορά τα 16αρια...λευκα....πιο φτηνα.... Πιο φθηνά από 380? Η kamthing ή το flashaki? Edited January 16, 2014 by PaSxaLiS_OmniaII Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ναι Tupac. Εμενα το ευρωπαϊκο unbranded 32αρι απο expansys δεν γραφει πισω στο καπακι ουτε IMEI ουτε χωρητηκοτητα εσωτερικης μνημης. Το μονο που γραφει ειναι: LG-D802 FCC ID:NFZD802 MADE IN KOREA Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Θα μπει λενε σε λιγο στην vodafone με 499 γιουρια (insomnia->topic προσφορων vodafone)Μην αρχισετε τα περι ακριβων/φθηνων/skroutz :p Εγω ειπα να το πω μηπως και ενδιαφερεται κανενας :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παρελαβα τη συσκευη σημερα το πρωι απο mobile14 (μου ειχανε πει τεταρτη θα το εχω αλλα αργησε μια μερα τελικα) ανοιγω το κουτι, βλεπω πως ειναι αγγλικο unbranded (6GB) το ενεργοποιω αλλα για κακη μου τυχη ειχε χαλασμενη οθονη,δηλαδη καθετες και οριζοντιες γραμμες συν οτι ασπριζε η οθονη σαν να φευγουν τα χρωματα. Τους πηρα αμεσως τηλεφωνο και τους ανεφερα το προβλημα ,εστειλα στο καπακι πισω τη συσκευη και θα μου στειλουν καινουριο το σαββατο αν ολα πανε καλα αλλιως δευτερα... Γ _ _ Ω την τυχη μου!:mad: Ωχ μην μου λες τέτοια αδερφέ.Κι εγώ παρήγγειλα το 16αρι απο Mobile 14.Έφυγε Τετάρτη(χθες) και περιμένω παραλαβή απο κούριερ. Ελπίζω μην πέσαμε σε σκάρτη παρτίδα..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ωχ μην μου λες τέτοια αδερφέ.Κι εγώ παρήγγειλα το 16αρι απο Mobile 14.Έφυγε Τετάρτη(χθες) και περιμένω παραλαβή απο κούριερ. Ελπίζω μην πέσαμε σε σκάρτη παρτίδα..:wacko: μακαρι να ηταν μονο το δικο μου προβληματικο,οταν παραλαβεις πες μας πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ωχ μην μου λες τέτοια αδερφέ.Κι εγώ παρήγγειλα το 16αρι απο Mobile 14.Έφυγε Τετάρτη(χθες) και περιμένω παραλαβή απο κούριερ. Ελπίζω μην πέσαμε σε σκάρτη παρτίδα..:wacko: Προτρέχεις. Ενα DOA κινητό δεν συνεπάγεται προβληματική παρτίδα, συμβαίνουν αυτά. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εμενα το ευρωπαϊκο unbranded 32αρι απο expansys δεν γραφει πισω στο καπακι ουτε IMEI ουτε χωρητηκοτητα εσωτερικης μνημης. Το μονο που γραφει ειναι: LG-D802 FCC ID:NFZD802 MADE IN KOREA Μηπως αναφερονται σε καποιο αυτοκολλητο που μπορει να εχει στο πισω μερος;Το n5 ειχε σιγουρα ,το g2 δεν θυμαμαι.Το συγκεκριμενο αυτολολλητο δεν "φαινεται" για αυτοκολλητο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Προτρέχεις. Ενα DOA κινητό δεν συνεπάγεται προβληματική παρτίδα, συμβαίνουν αυτά. Τσαμπα την καταστροφή έφερα.Μόλις παρέλαβα.Αγγλικό unbranded 16 gb μαύρο. Κατενθουσιασμένος με το καινούργιο μου τηλέφωνο!! Τελικά η μετάβαση απo Galaxy SIII LTE άξιζε και με το παραπάνω..:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μπορεί κάποιος να τσεκάρει το παρακάτω imei 357246057186783. Ενώ σε άλλα imei στο sndeepinfo μου λέει για ποια αγορά είναι και πότε έχει κατασκευαστεί, γι'αυτό δεν λέει τίποτα τέτοιο πέρα του ότι είναι lg g2 d802 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 και σε αλλους συμβαινει αυτο..δοκιμασε με το serial number που ειναι γραμμενο πανω στο κουτι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Και το πλαισιο το δινει 599 και μαζι δωρο μια δωροεπιταγη 100 ευρω στην ουσια δηλαδη ειναι σαν να το δινει 499 ...Φυσικα παιζει το θεμα να θες να αγορασεις κατι αλλο απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλοιως δεν εχει καποιο νοημα να αγορασεις απο εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλημέρα σας. αυτόν http://www.mydigitaland.com/mobile/lg/lg-g2-d802-32gb-sim-free-unlocked-white.html τον έχει "πάρει" κανένας, ξέρουμε κάτι.... παιδιά αυτός έχει δοκιμαστεί ή θα είμαι ο πρώτος και ίσως ο μοναδικός;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 με το digivire ξερει κανεις τι παιχτηκε και δεν εμφανιζει κινητα τηλεφωνα εκτος απο 3 nokia? παει για κλεισιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Και ναι επιτέλους παρέλαβα την κινηταρα απ'το seven. Έχω πάθει πλάκα από την οθοναρα του. Είναι unbranded και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ευρωπαϊκή εισαγωγή με εγγύηση 2 χρόνια από την LG. Βασικά πρέπει κάπου να τσεκάρω το imei του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Και ναι επιτέλους παρέλαβα την κινηταρα απ'το seven. Έχω πάθει πλάκα από την οθοναρα του. Είναι unbranded και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ευρωπαϊκή εισαγωγή με εγγύηση 2 χρόνια από την LG. Βασικά πρέπει κάπου να τσεκάρω το imei του. Δες τι γραφει ο τριψηφιος κωδικος στο κουτι του πανω απο εκει που γραφει το χρωμα και βρες τον εδω: http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/ IMEI τσεκαρεις εδω: http://sndeep.info/en Edited January 16, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αν κατάλαβα καλά ο τριψήφιος κωδικός είναι αυτός που είναι γραμμένος πάνω από το black black και είναι ο εξής: 6GR το ιμέι που είδα μου έβγαλε τα εξής: Made in: Korea Made for: 6GR Date of manufacture: 11/06/2013 Age: 2 months Serial Number: 311KPKN922701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αν κατάλαβα καλά ο τριψήφιος κωδικός είναι αυτός που είναι γραμμένος πάνω από το black black και είναι ο εξής: 6GR το ιμέι που είδα μου έβγαλε τα εξής: Made in: Korea Made for: 6GR Date of manufacture: 11/06/2013 Age: 2 months Serial Number: 311KPKN922701 ελληνικο ειναι. ποσο το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 450€ είχε και μία ενημέρωση αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς άλλαξε... εντωμεταξύ έχω χαθεί από τις πολλές μα πάρα πολλές εφαρμογές που έχει βάλει η lg. αυτές βγαίνουν ή θέλει root? ξέρω off topic. θα μετακινηθώ στο άλλο νήμα. χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 450€ είχε και μία ενημέρωση αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς άλλαξε... εντωμεταξύ έχω χαθεί από τις πολλές μα πάρα πολλές εφαρμογές που έχει βάλει η lg. αυτές βγαίνουν ή θέλει root? ξέρω off topic. θα μετακινηθώ στο άλλο νήμα. χαχαχα Πηγαινε στις ρυθμισεις, εφαρμογες και διαλεξε αυτη που θες και καν'την disable. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Eμενα λεει made for: MOBILCOM... εχει καμια σχεση με vodafone αυτη? γιατι οταν πηγα σε 10c μου βγαζει boot animation vodafone Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Απο σήμερα 500 ευρώ στην Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Απο σήμερα 500 ευρώ στην Vodafone και στο public(σε περίπτωση που δεν το έχει πει καποιος) :) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δώστε και κανένα link ρε παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Πηγαινε στις ρυθμισεις, εφαρμογες και διαλεξε αυτη που θες και καν'την disable. αν την κάνω απεγκατάσταση τι αλλάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παιδιά αυτός έχει δοκιμαστεί ή θα είμαι ο πρώτος και ίσως ο μοναδικός;:lol: Έχω αγοράσει απο εκεί φακό για τις νικον μου δεν έχεις τελωνείο - είναι εταιρία στο χονγκ κονγκ με αποθήκες στην Αγγλία χωρίς μεταφορικά και με δική τους εγγύηση (παραεισαγωγή) Σε μένα έκανε 19 μέρες να έρθει - υπολόγισε ότι φεύγει απο την αποθήκη στην Αγγλία κούριερ μόνο κάθε Πέμπτη οπότε αν φτάσουν τα πράγματα απο χονγκ κονγκ Παρασκευή, τα στέλνουν την επόμενη Πέμπτη Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts