Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη Δευτέρα βγάζει προσφορά τα 16αρια...λευκα....πιο φτηνα....

Πιο φθηνά από 380?

Η kamthing ή το flashaki?

Edited by PaSxaLiS_OmniaII
http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι Tupac.

Εμενα το ευρωπαϊκο unbranded 32αρι απο expansys δεν γραφει πισω στο καπακι ουτε IMEI ουτε χωρητηκοτητα εσωτερικης μνημης.

Το μονο που γραφει ειναι:

LG-D802 FCC ID:NFZD802

MADE IN KOREA

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα μπει λενε σε λιγο στην vodafone με 499 γιουρια (insomnia->topic προσφορων vodafone)Μην αρχισετε τα περι ακριβων/φθηνων/skroutz :p Εγω ειπα να το πω μηπως και ενδιαφερεται κανενας :-) :-)

Παρελαβα τη συσκευη σημερα το πρωι απο mobile14 (μου ειχανε πει τεταρτη θα το εχω αλλα αργησε μια μερα τελικα) ανοιγω το κουτι,

βλεπω πως ειναι αγγλικο unbranded (6GB) το ενεργοποιω αλλα για κακη μου τυχη ειχε χαλασμενη οθονη,δηλαδη καθετες και οριζοντιες γραμμες συν οτι ασπριζε η οθονη σαν να φευγουν τα χρωματα.

Τους πηρα αμεσως τηλεφωνο και τους ανεφερα το προβλημα ,εστειλα στο καπακι πισω τη συσκευη και θα μου στειλουν καινουριο το σαββατο αν ολα πανε καλα αλλιως δευτερα... Γ _ _ Ω την τυχη μου!:mad:

Ωχ μην μου λες τέτοια αδερφέ.Κι εγώ παρήγγειλα το 16αρι απο Mobile 14.Έφυγε Τετάρτη(χθες) και περιμένω παραλαβή απο κούριερ. Ελπίζω μην πέσαμε σε σκάρτη παρτίδα..:wacko:

Ωχ μην μου λες τέτοια αδερφέ.Κι εγώ παρήγγειλα το 16αρι απο Mobile 14.Έφυγε Τετάρτη(χθες) και περιμένω παραλαβή απο κούριερ. Ελπίζω μην πέσαμε σε σκάρτη παρτίδα..:wacko:

μακαρι να ηταν μονο το δικο μου προβληματικο,οταν παραλαβεις πες μας πληροφοριες

Προτρέχεις. Ενα DOA κινητό δεν συνεπάγεται προβληματική παρτίδα, συμβαίνουν αυτά.

.

Εμενα το ευρωπαϊκο unbranded 32αρι απο expansys δεν γραφει πισω στο καπακι ουτε IMEI ουτε χωρητηκοτητα εσωτερικης μνημης.

Το μονο που γραφει ειναι:

LG-D802 FCC ID:NFZD802

MADE IN KOREA

Μηπως αναφερονται σε καποιο αυτοκολλητο που μπορει να εχει στο πισω μερος;Το n5 ειχε σιγουρα ,το g2 δεν θυμαμαι.Το συγκεκριμενο αυτολολλητο δεν "φαινεται" για αυτοκολλητο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Προτρέχεις. Ενα DOA κινητό δεν συνεπάγεται προβληματική παρτίδα, συμβαίνουν αυτά.

Τσαμπα την καταστροφή έφερα.Μόλις παρέλαβα.Αγγλικό unbranded 16 gb μαύρο. Κατενθουσιασμένος με το καινούργιο μου τηλέφωνο!!

Τελικά η μετάβαση απo Galaxy SIII LTE άξιζε και με το παραπάνω..:lol::D

Μπορεί κάποιος να τσεκάρει το παρακάτω imei 357246057186783. Ενώ σε άλλα imei στο sndeepinfo μου λέει για ποια αγορά είναι και πότε έχει κατασκευαστεί, γι'αυτό δεν λέει τίποτα τέτοιο πέρα του ότι είναι lg g2 d802

και σε αλλους συμβαινει αυτο..δοκιμασε με το serial number που ειναι γραμμενο πανω στο κουτι

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Και το πλαισιο το δινει 599 και μαζι δωρο μια δωροεπιταγη 100 ευρω στην ουσια δηλαδη ειναι σαν να το δινει 499 ...Φυσικα παιζει το θεμα να θες να αγορασεις κατι αλλο απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλοιως δεν εχει καποιο νοημα να αγορασεις απο εκει...

καλημέρα σας. αυτόν http://www.mydigitaland.com/mobile/lg/lg-g2-d802-32gb-sim-free-unlocked-white.html τον έχει "πάρει" κανένας, ξέρουμε κάτι....

παιδιά αυτός έχει δοκιμαστεί ή θα είμαι ο πρώτος και ίσως ο μοναδικός;:lol:

Και ναι επιτέλους παρέλαβα την κινηταρα απ'το seven. Έχω πάθει πλάκα από την οθοναρα του. Είναι unbranded και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ευρωπαϊκή εισαγωγή με εγγύηση 2 χρόνια από την LG. Βασικά πρέπει κάπου να τσεκάρω το imei του.

Και ναι επιτέλους παρέλαβα την κινηταρα απ'το seven. Έχω πάθει πλάκα από την οθοναρα του. Είναι unbranded και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ευρωπαϊκή εισαγωγή με εγγύηση 2 χρόνια από την LG. Βασικά πρέπει κάπου να τσεκάρω το imei του.

Δες τι γραφει ο τριψηφιος κωδικος στο κουτι του πανω απο εκει που γραφει το χρωμα και βρες τον εδω: http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/

IMEI τσεκαρεις εδω: http://sndeep.info/en

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν κατάλαβα καλά ο τριψήφιος κωδικός είναι αυτός που είναι γραμμένος πάνω από το black black και είναι ο εξής: 6GR

το ιμέι που είδα μου έβγαλε τα εξής: Made in: Korea

Made for: 6GR

Date of manufacture: 11/06/2013

Serial Number: 311KPKN922701

αν κατάλαβα καλά ο τριψήφιος κωδικός είναι αυτός που είναι γραμμένος πάνω από το black black και είναι ο εξής: 6GR

το ιμέι που είδα μου έβγαλε τα εξής: Made in: Korea

Made for: 6GR

Date of manufacture: 11/06/2013

Serial Number: 311KPKN922701

ελληνικο ειναι. ποσο το πηρες?

450€

είχε και μία ενημέρωση αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς άλλαξε...

εντωμεταξύ έχω χαθεί από τις πολλές μα πάρα πολλές εφαρμογές που έχει βάλει η lg. αυτές βγαίνουν ή θέλει root? ξέρω off topic. θα μετακινηθώ στο άλλο νήμα. χαχαχα

450€

είχε και μία ενημέρωση αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς άλλαξε...

εντωμεταξύ έχω χαθεί από τις πολλές μα πάρα πολλές εφαρμογές που έχει βάλει η lg. αυτές βγαίνουν ή θέλει root? ξέρω off topic. θα μετακινηθώ στο άλλο νήμα. χαχαχα

Πηγαινε στις ρυθμισεις, εφαρμογες και διαλεξε αυτη που θες και καν'την disable.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eμενα λεει made for: MOBILCOM... εχει καμια σχεση με vodafone αυτη? γιατι οταν πηγα σε 10c μου βγαζει boot animation vodafone
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Απο σήμερα 500 ευρώ στην Vodafone

και στο public(σε περίπτωση που δεν το έχει πει καποιος) :)

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

παιδιά αυτός έχει δοκιμαστεί ή θα είμαι ο πρώτος και ίσως ο μοναδικός;:lol:

Έχω αγοράσει απο εκεί φακό για τις νικον μου

δεν έχεις τελωνείο - είναι εταιρία στο χονγκ κονγκ με αποθήκες στην Αγγλία

χωρίς μεταφορικά και με δική τους εγγύηση (παραεισαγωγή)

Σε μένα έκανε 19 μέρες να έρθει - υπολόγισε ότι φεύγει απο την αποθήκη στην Αγγλία κούριερ μόνο κάθε Πέμπτη οπότε αν φτάσουν τα πράγματα απο χονγκ κονγκ Παρασκευή, τα στέλνουν την επόμενη Πέμπτη

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002