jimmy_jump24 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπέρα.Πρωτοχρονιά κατεβαίνει ο θείος μου από την Γερμανία.Γνωρίζει κανείς κανένα Γερμανικό μαγαζί που μπορώ να βρω το g2 (16 giga) με χαμηλότερη τιμή από 410 που μπορώ να το παραγγείλω από skroutzoμάγαζα?ευχαριστώ. Αν γνωρίζει απο ebay το γερμανικό ο θείος σου...ας κοιταξει εκει ή να του στειλεις εσυ τον σύνδεσμο Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπέρα! Ξέρετε το birdphone που έχει το 16αρι κοντά 520€ απο που είναι? Είναι unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδιά, μόλις έκανα παραγγελία το 16Gb από skroutzομάγαζο και μου έδωσαν και το imei λέγοντας ότι είναι γερμανικό. πού μπορώ να δω την χώρα προέλευσης μέσω του imei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παρε στην lg και καλή τυχη :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GS4 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά από expansys το έχει πάρει κάποιος? Και απο την στιγμή της παραγγελίας σε πόσες μέρες έγινε η παράδοση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 για αλλο τηλεφωνο που πηρα απο κει αν ειναι σε διαθεσιμοτητα και παραγγείλεις πριν τις 4 το απογευμα και μενεις αθηνα θα το εχεις την αλλη μερα. αλλιως την μεθεπομενη Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 το παρηγγειλε ο αδερφος μου απο open365 και γραφει στο site οτι ειναι t-mobile......εχει κανεις εμπειρια απο το εν λογω μαγαζι? το οτι ειναι Branded δεν τον πειραζει..απλα να ειναι σιγουρα ευρωπαικο για την εγγυηση! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GS4 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 για αλλο τηλεφωνο που πηρα απο κει αν ειναι σε διαθεσιμοτητα και παραγγείλεις πριν τις 4 το απογευμα και μενεις αθηνα θα το εχεις την αλλη μερα. αλλιως την μεθεπομενη Και είχε την Ευρωπαϊκή εγγύηση? Η συσκευασία είχε ακουστικά και τα λοιπά...ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 το παρηγγειλε ο αδερφος μου απο open365 και γραφει στο site οτι ειναι t-mobile......εχει κανεις εμπειρια απο το εν λογω μαγαζι? το οτι ειναι Branded δεν τον πειραζει..απλα να ειναι σιγουρα ευρωπαικο για την εγγυηση! Τα T-Mobile είναι ευρωπαϊκά και καλύπτονται από εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα κ απο μενα.Ειμαι και εγω σχεδον ετοιμος να παραγγείλω το G2.Εχω μερικες τελευταιες αποριες και ελπιζω να μη σας πολυκουρασω,αλλα οντως χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Να μη σας τα πολυλογω,μετα απο εκτονταδες σελιδες που διαβασα εδω στο σαιτ και λογω του οτι το μπατζετ μου ειναι περιορισμενο,αλλα και οτι θεωρω οτι χρειαζομαι την καλυψη απο την LG Hellas αποφασισα να παρω το 16αρι,ευρωπαικης προελευσης.(πολυ θα θελα το 32αρι,αλλα παλι ευρωπαικο,οποτε νομιζω το πραγμα ξεφευγει εκει στην τιμη,ασε που δεν ξερω τι θα γινει με την εγγυηση).Οποτε περιοριζομαστε στο 16αρι και για οτι παραπανω OTG,δεν πειραζει.Κατι βασικο που επισης πρεπει να σας πω ειναι οτι το κινητο θα το παρω με τιμολογιο στο ονομα εταιρειας συγγενη μου και θα γλυτωσω το ΦΠΑ.Αλλιως το μπατζετ δε θα φτανε.Εχω λοιπον τις εξης αποριες: 1)Υπαρχουν μαγαζια απο εξωτερικο με καλυτερες τιμες απο τα σκρουτζομαγαζα που να μπορουν να κοψουν τιμολογιο και οχι αποδειξη;Το digivire για παραδειγμα δεν κοβει,οποτε τρωει ακυρο. 2)Τα T-mobile των σκρουτζομαγαζων τα καλυπτει ΣΙΓΟΥΡΑ η LG Hellas;;ΠΡΟΣΟΧΗ,ρωταω οχι αν πρεπει να τα καλυψει βαση νομοθεσιας,αλλα αν εστω με λιγη πιεση τα καλυπτει στην πραξη η LG Ηellas οπως τα ελληνικα(π.χ. απο Γερμανο ή Πλαισιο; ) 3)Τα Τ-mobile που φερνουν τα σκρουτζομαγαζα ειναι 100% ευρωπαικα ή παιζει να μου ρθει ασιατικο με ROM της T-Mobile;;;:wacko: 4)Σε περιπτωση που οντως ισχυει η εγγυηση της LG Hellas για τα Τ-Mobile και αγορασω Τ-Μοbile και περασω την European Open Rom πανω και παθει κατι το κινητο και χρειαστει να το στειλω αντιπροσωπεια θα εχω προβλημα επειδη εχω περασμενη διαφορετικη Rom απο την αρχικη; 5)Αν περασω την ευρωπαικη ρομ ξεχναω τα OTA update; Παιδια συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,αλλα πραγματικα χρειαζομαι τις αποψεις οσων οντως γνωριζουν,για να σιγουρευτω και να το παρω!! Edited December 10, 2013 by Docman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Παιδιά βοήθεια! Να το πάρω από εδώ λέτε? http://www.ebay.com/itm/LG-G2-32GB-Black-Sprint-BRAND-NEW-FAST-SHIPPING-A-/141130710093?pt=Cell_Phones&hash=item20dc0bbc4d Το οτι δεν γράφει Unlocked αλλά Sprint,σημαίνει οτι θα είναι κλειδωμένο σε πάροχο? Τα unlocked μοντέλα από ότι είδα μαζι με τα έξοδα αποστολής,στοιχίζουν περιπου οσο κι απο skroutzομάγαζο...οπότε για να γλιτώσω 5-10 ευρώ(και χρόνο)...μήπως να το πάρω απο σκρουτζ? Ευχαριστω!! Υ.Γ: Καλο μου φάνηκε και αυτό http://www.ebay.com/itm/310814643497 Edited December 11, 2013 by moboy Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Και είχε την Ευρωπαϊκή εγγύηση? Η συσκευασία είχε ακουστικά και τα λοιπά...ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Σε όλα ναι. Είναι επαγγελματίες απο το συγκεκριμένο παίρνεις άφοβα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν branded η να κανουν κάποια μαλαγανια. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) @ Docman Γιατι δεν το παιρνεις απο expansys που χωρις ΦΠΑ που θες ειναι 358€; Ευρωπαϊκα unbranded κινητα. Με οποιαδηποτε official ROM παιρνεις ενημερωσεις OTA απ'ο,τι ξερω. Για το 2 και το 3 δεν ξερω. Για το 4 φανταζομαι οτι δεν θα υπαρχει προβλημα. Αμα θες ομως παιρνεις ενα backup την αρχικη ROM και οποτε θες κανεις μια επαναφορα σε αυτην και γυρνας στην αρχικη κατασταση. Εγω ριψοκινδυνεψα και πηρα το 32άρι ελπιζοντας οτι η LG Hellas θα μου το καλυψει εστω και μετα απο πιεση και στα μουλωχτα χωρις να το λεει ανοιχτα. Ετσι κι αλλιως κατι τετοιο ειχε υπονοησει πριν κανα μηνα. Edited December 11, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmil Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εγώ που έχω ολοκληρώσει όλα τα βήματα (7 στα 7) που λέει το dropbox για να ανεβάσεις το storage, το μόνο που κατάφερα με την εγκατάσταση στο κινητό είναι να μου δώσουν 250ΜΒ. Ανεβάζεις σίγουρα αν κάνεις invitation καινούρια άτομα στους φακέλους σου. Πάτα το "get started" και δες τι σου απομένει να κάνεις για να αυξήσεις τα bytes σου. Αλλά αυτό για τα 50Gb..πρώτη φορά το ακούω. Το έψαξα λίγο και έχεις δίκιο. Λέει ότι αν κάνεις 5 από τα 7 σου ανεβαινει στα 50! ... Πάντως ψάχνοντας..μόλις είδα ότι υπάρχει και άλλο ένα site παρομοιο του dropbox και δίνει 15GB. "copy.com" ρίξε μια ματιά αν σε ενδιαφέρει. Και όποιος γραφτεί από referral link τότε αποκτά αυτόματα επιπλέον 5GB (και κάθε φορά που καλείς κάποιον και μπαίνει από referral link αποκτάς και εσύ ο ίδιος άλλα 5GB). Eν τέλει η προσφορά αυτή της LG των 50GB δεν ισχύει για το dropbox αλλά για το Box app! Τελείως διαφορετικό πρόγραμμα. Η βλακεία είναι ότι το android λόγω google στο cloud συνδέεται με το dropbox που ανήκει επίσης στη google. H LG δηλαδή σου κάνει δώρο 50GB αλλά το τηλ λόγω λειτουργικού συνδέεται με το dropbox. Aν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα.Πρωτοχρονιά κατεβαίνει ο θείος μου από την Γερμανία.Γνωρίζει κανείς κανένα Γερμανικό μαγαζί που μπορώ να βρω το g2 (16 giga) με χαμηλότερη τιμή από 410 που μπορώ να το παραγγείλω από skroutzoμάγαζα?ευχαριστώ. Τα media markt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδιά, μόλις έκανα παραγγελία το 16Gb από skroutzομάγαζο και μου έδωσαν και το imei λέγοντας ότι είναι γερμανικό. πού μπορώ να δω την χώρα προέλευσης μέσω του imei; Εγώ τα έψαξα από τα δύο λινκς που σου δίνω. Στο πρώτο είδα όλα τα χαρακτηριστικά και στο δεύτερο τη χώρα. (με αυτή τη σειρά τα έψαξα δλδ) 1) http://www.imei.info/ 2) http://sndeep.info/en Αλλά επίσης μπορείς να το δεις το 7ο και το 8ο ψηφίο σου σε ποια χώρα αντιστοιχεί σύμφωνα με τα εξής: http://mobiledigg.wordpress.com/2008/10/07/manufacturer-check-of-orgianl-mobile-imei-country-of-origin/ http://www.learnwithnet.com/2013/04/how-to-check-mobile-phones-quality.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) @ Docman Γιατι δεν το παιρνεις απο expansys που χωρις ΦΠΑ που θες ειναι 358€; Ευρωπαϊκα unbranded κινητα. Με οποιαδηποτε official ROM παιρνεις ενημερωσεις OTA απ'ο,τι ξερω. Για το 2 και το 3 δεν ξερω. Για το 4 φανταζομαι οτι δεν θα υπαρχει προβλημα. Αμα θες ομως παιρνεις ενα backup την αρχικη ROM και οποτε θες κανεις μια επαναφορα σε αυτην και γυρνας στην αρχικη κατασταση. Εγω ριψοκινδυνεψα και πηρα το 32άρι ελπιζοντας οτι η LG Hellas θα μου το καλυψει εστω και μετα απο πιεση και στα μουλωχτα χωρις να το λεει ανοιχτα. Ετσι κι αλλιως κατι τετοιο ειχε υπονοησει πριν κανα μηνα. Χαιρετω ξανα!Απο σκρουτζομαγαζο το βρισκω 310 χωρις ΦΠΑ το 16αρι Τ-Mob.Και εφοσον ειναι γερμανικο,δλδ ευρωπαικο,δεν ισχυει και γι αυτο οτι και για τα unbranded του expansys οσον αφορα την LG Hellas και την εγγυηση?Με λιγα λογια τι κερδιζω απο expansys; Τωρα για back up και restore,δεν πρεπει να ειμαι root να τα κανω,οποτε ξεχναω την εγγυηση; Edited December 11, 2013 by Docman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το μονο που κερδιζεις απο expansys ειναι ότι ειναι unbranded. για την εγγυηση τα ιδια ισχυουν.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Τα media markt Σε τι τιμή το έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να απαντησει οποιος ειναι 100% σιγουρος! Τα T-Mobile G2 απο skroutz τα καλυπτει σιγουρα η LG στην εγγυηση? Ειναι καποιος που εχει παρει branded T-Mobile και επικοινωνησε με την LG και του διαβεβαιωσαν πως τον καλυπτουν? Μονο αυτο θελω να μαθω για να κανω την παραγγελεια και πρεπει να ειμαι 100% σιγουρος για να μη φαω καμια πατατα! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδια καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να απαντησει οποιος ειναι 100% σιγουρος! Τα T-Mobile G2 απο skroutz τα καλυπτει σιγουρα η LG στην εγγυηση? Ειναι καποιος που εχει παρει branded T-Mobile και επικοινωνησε με την LG και του διαβεβαιωσαν πως τον καλυπτουν? Μονο αυτο θελω να μαθω για να κανω την παραγγελεια και πρεπει να ειμαι 100% σιγουρος για να μη φαω καμια πατατα! ευχαριστω! Αυτη ακριβως ειναι και η δικη μου απορια!οποιος εχει αγορασει και ξερει ας μας ενημερωσει να κανουμε και εμεις το μεγαλο βημα αν ειναι!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το μονο που κερδιζεις απο expansys ειναι ότι ειναι unbranded. για την εγγυηση τα ιδια ισχυουν.. Και ποια ειναι αυτα τα ιδια που ισχυουν τελικα παιδια;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 οτι αν καποια συσκευή ειναι ευρωπαική εχει εγγυηση παντου στην ευρωπη. για το g2 δεν ξερω να σου απαντησω για το 32αρι. για το 16αρι ευρωπαικό ειτε t-mobile ειτε οτιδηποτε θα εχεις εγγυηση! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 αιντε πηρε μπρος η αποστολη..αεροδρομιο ειναι εεεεεερχεται..!!.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Επισης να ενημερωσω οτι περασα απο σκρουτζομαγαζο που το χει γυρω στα 400 και μιλησα μαζι τους.Πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι,με διαβεβαιωσαν οτι το κντ ειναι ευρωπαικης προελευσης και οτι ισχυει η 2ετης εγγυηση αντιπροσωπειας.Τους ειπα οτι οταν το παραγγειλω θα ζητησω το ΙΜΕΙ της συσκευης που προκειται να μου στειλουν,να το τσεκαρω για προελευση πριν μου το στειλουν και αν ειναι εκτος Ευρωπης δε θα το παραλαβω καν!Οι ανθρωποι δεν εχουν κανενα προβλημα και μ αυτο.Το μονο που μενει λοιπον ειναι να μαθουμε απο την LG αν καλυπτει τα ευρωπαικα,γιατι καλα να το λεει ο πωλητης,αλλα αν δε το πει η LG ξεκαθαρα μπορει να μπλεξουμε αν την χρειαστουμε-μακρια απο μας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts