Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια παιζει σε εσας το movie hd στο λαμδα??? γτ εμενα παλια επαιζε μια χαρα ενω τωρα εδω και αρκετο καιρο δεν φορτωνει τις ταινιες..σπανια αν παιξει καμια...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πως μπορω να βρω ενα υποτιτλο μιας ταινιας (με googlαρισμα) και να τον εισαγω σε μια ταινια που θελω να δω μεσω xmbc ?
Minix Neo X8-H

Το ίδιο αντιμετώπισα χθες το βράδυ όπου από το open subtitles έπαιζαν κανονικά αλλά επειδή είχε μόνο αγγλικούς βρήκα σε άλλα site ελληνικούς άλλα δεν εμφανιζόταν ποτέ. Εξωτερικό υπότιτλοι πως βάζουμε? Τον κατέβασα τον έβαλα στον φάκελο subs που έχει δημιουργήσει αλλά από που τον επιλέγω?

Πως μπορω να βρω ενα υποτιτλο μιας ταινιας (με googlαρισμα) και να τον εισαγω σε μια ταινια που θελω να δω μεσω xmbc ?

Ξεκινάς την ταινία που θέλεις στο XBMC και από το μενού «Audio Settings» κάτω-κάτω «Browse for subtitle…» και φορτώνεις όποιον υπότιτλο έχεις κατεβάσει στον υπολογιστή σου/στο κινητό σου.

Παιδιά, ξέρει κανείς αν γίνεται να κάνεις αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες στο xbmc? Εννοώ σε addon, πχ hellenicmovies. Πως να κάνω αναζήτηση με ελληνικό πληκτρολόγιο σε xbmc εγκατεστημένο σε android tv box, αυτή είναι η ερώτηση (όσο χαζή και αν ακούγεται).

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο εδω πάλι πως το κανουν? θα τρελαθω

http://www.youtube.com/watch?v=CbOQ-agPf2E

Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο, ενεργοποιείς ένα pvr client - αν θυμάμαι καλά iptvsimple ονομάζεται ένα εύκολο στην ρύθμιση - και αφού ενεργοποιήσεις το live tv τότε χρειάζεσαι μια πηγή καναλιών. Αυτά μπορείς να τα βρεις σε αρχεία τύπου m3u, σου βάζω μια πηγή απλά σαν αναφορά http://01.gen.tr/index.php?dir=HasBahCa_IPTV/.

Αν εγκαταστήσεις στο addon που σου έγραψα, δημιουργήσεις ένα αρχείο m3u με τα links των live stream και ρυθμίσεις το addon να διαβάζει σαν πηγή αυτό το αρχείο (μπορείς να το βάλεις στο μηχάνημα σου τότε θα βλέπεις τα κανάλια όσο αυτά είναι ζωντανά.

Πηγές υπάρχουν πολλές στο ίντερνετ, το θέμα είναι ότι δεν μένουν ζωντανά για πολύ. Σημαντική σημείωση είναι να μην δημιουργήσεις ένα τεράστιο αρχείο με urls γιατί απλά θα έχεις μέσα τόσα πολλά νεκρά που θα χάνεις τον μπούσουλα. Πάντως το addon αν εγκατασταθεί είναι πολύ απλό στην ρύθμιση, το έκανα σε διάφορα μηχανήματα, δούλεψε μια χαρά, το παράτησα όμως γιατί δεν ξέρεις αν την επόμενη μέρα τα κανάλια σου θα είναι ζωντανά.

Δοκιμάζω το addon Gotv του Lambda και μέχρι στιγμής παίζει αρκετά καλά.

Είδα Waking dead σε HD σήμερα άνετα και χωρίς κολλήματα στους υπότιτλους κλπ.

Και μια άλλη σειρά μετά χωρίς θέμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά, ξέρει κανείς αν γίνεται να κάνεις αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες στο xbmc? Εννοώ σε addon, πχ hellenicmovies. Πως να κάνω αναζήτηση με ελληνικό πληκτρολόγιο σε xbmc εγκατεστημένο σε android tv box, αυτή είναι η ερώτηση (όσο χαζή και αν ακούγεται).

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο, ενεργοποιείς ένα pvr client - αν θυμάμαι καλά iptvsimple ονομάζεται ένα εύκολο στην ρύθμιση - και αφού ενεργοποιήσεις το live tv τότε χρειάζεσαι μια πηγή καναλιών. Αυτά μπορείς να τα βρεις σε αρχεία τύπου m3u, σου βάζω μια πηγή απλά σαν αναφορά http://01.gen.tr/index.php?dir=HasBahCa_IPTV/.

Αν εγκαταστήσεις στο addon που σου έγραψα, δημιουργήσεις ένα αρχείο m3u με τα links των live stream και ρυθμίσεις το addon να διαβάζει σαν πηγή αυτό το αρχείο (μπορείς να το βάλεις στο μηχάνημα σου τότε θα βλέπεις τα κανάλια όσο αυτά είναι ζωντανά.

Πηγές υπάρχουν πολλές στο ίντερνετ, το θέμα είναι ότι δεν μένουν ζωντανά για πολύ. Σημαντική σημείωση είναι να μην δημιουργήσεις ένα τεράστιο αρχείο με urls γιατί απλά θα έχεις μέσα τόσα πολλά νεκρά που θα χάνεις τον μπούσουλα. Πάντως το addon αν εγκατασταθεί είναι πολύ απλό στην ρύθμιση, το έκανα σε διάφορα μηχανήματα, δούλεψε μια χαρά, το παράτησα όμως γιατί δεν ξέρεις αν την επόμενη μέρα τα κανάλια σου θα είναι ζωντανά.

Φιλε 1000 ευχαριστω θα το δοκιμασω αυριο που αλλου μπορω να βρω τετοιες πηγες; Εβαλα στο google μα δεν εβγαλε κατι. Καθε φορα ενα m3u φορτωνω; Η μπορω να εχω 2 σε ενα folder?

Φιλε 1000 ευχαριστω θα το δοκιμασω αυριο που αλλου μπορω να βρω τετοιες πηγες; Εβαλα στο google μα δεν εβγαλε κατι. Καθε φορα ενα m3u φορτωνω; Η μπορω να εχω 2 σε ενα folder?

Ένα m3u μόνο αλλά αν δεις τι περιέχει μέσα θα δεις ότι μπορεί να έχει πολλαπλά ulrs οπότε κάνεις την δουλειά σου μια χαρά. Αν κάνεις αναζήτηση στο google με λέξεις κλειδιά τα free iptv θα βρεις και άλλες πηγές, το θέμα είναι να ψάχνεις για πρόσφατες αναρτήσεις ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες σου να είναι ζωντανές οι πηγές.

Προσπαθω να ενεργοποιησω το Fusion αλλα μου οταν το ανοιγω δεν εχει τιποτα μεσα το zip. Μπορω απο καπου να κατεβασω το zip αρχειο και να το εγκαταστησω χειροκινητα ?
Minix Neo X8-H

Προσπαθω να ενεργοποιησω το Fusion αλλα μου οταν το ανοιγω δεν εχει τιποτα μεσα το zip. Μπορω απο καπου να κατεβασω το zip αρχειο και να το εγκαταστησω χειροκινητα ?

γενικά το repo fusion εννοείς ; δεν θέλει να κατεβάσεις κάτι

μπορείς να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες

http://www.xbmchub.com/blog/fusion-easy-addon-installation-for-xbmc/

γενικά το repo fusion εννοείς ; δεν θέλει να κατεβάσεις κάτι

μπορείς να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες

http://www.xbmchub.com/blog/fusion-easy-addon-installation-for-xbmc/

Αυτη τη διαδικασια ακολουδω αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση απο το zip (βημα 14 του βιντεο )το ζιπ αρχειο ειναι κενο

Minix Neo X8-H

Αυτη τη διαδικασια ακολουδω αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση απο το zip (βημα 14 του βιντεο )το ζιπ αρχειο ειναι κενο

λες για το 14ο βήμα που είναι γενικό , δεν σου εμφανίζει τίποτα η σελίδα στα δεξιά (δηλαδή κανένα ζιπ) ή απλά πας να κάνεις εγκατάσταση το συγκεκριμένο (που νομίζω απλά αφορά τον οδηγό) ; , άλλα ζιπ δοκίμασες ;

Πού βλέπεις ότι το αρχείο είναι κενό;

Αφού λέει να το επιλέξεις για εγκατάσταση. Όχι να το ανοίξεις.

Amazon Fire stick 4k max

λες για το 14ο βήμα που είναι γενικό , δεν σου εμφανίζει τίποτα η σελίδα στα δεξιά (δηλαδή κανένα ζιπ) ή απλά πας να κάνεις εγκατάσταση το συγκεκριμένο (που νομίζω απλά αφορά τον οδηγό) ; , άλλα ζιπ δοκίμασες ;

Δεν ειναι γενικο μιλαμε για το fusion με το που το παταω για να δω τα διαφορα repos που πρεπει να εχει μεσα μου εμφανιζει την σελιδα κενη

Εχω περασει και αλλα zip οπως xfinity kai superrepo χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα

Edited by skyros
Minix Neo X8-H

Δεν ειναι γενικο μιλαμε για το fusion με το που το παταω για να δω τα διαφορα repos που πρεπει να εχει μεσα μου εμφανιζει την σελιδα κενη

Εχω περασει και αλλα zip οπως xfinity kai superrepo χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα

έχω μπερδευτεί , άρα δε μιλάς για κανένα ζιπ , μιλάς για την σελίδα fusion που έχεις περάσεις στα sources Και πατάς μέσα της (σελίδα όχι ζιπ) και σου εμφανίζεται άδεια ;

αν ναι , μήπως έκανες λάθος στην διεύθυνση ; (κανά καταλάθος κενό ανάμεσα σε γράμματα)

έχω μπερδευτεί , άρα δε μιλάς για κανένα ζιπ , μιλάς για την σελίδα fusion που έχεις περάσεις στα sources Και πατάς μέσα της (σελίδα όχι ζιπ) και σου εμφανίζεται άδεια ;

αν ναι , μήπως έκανες λάθος στην διεύθυνση ; (κανά καταλάθος κενό ανάμεσα σε γράμματα)

Mιλαω για το FUSION installer που εχει μεσα τα διαφορα zip repos

To εχω διαγραψει αρκετες φορες αλλα τιποτα

Εχω κανει απεγκατασταση του xbmc και τα περασα παλι απο την αρχη (στη πρωτη εγκατασταση του xbmc δουλεψε καλα το fusion)

Minix Neo X8-H

Καλησπέρα παιδιά. Μιας κ είμαι άσχετος με αυτό το πρόγραμμα θα ηθελα να με βοηθησετε να το εγκαταστησω σε ενα δέκτη με enigma 2. Όσο και αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα. Γνωρίζει κάποιος να μου δώσει οδηγίες;

οχι δεν δουλευει εχω βαλει αλλο βίντεο στην πρώτη σελιδα τεαπα γράψε http://xfinity.xunitytalk.com

και εισαι κομπλε

δεν βγαζει το mashup edv ....τι εγινε χαλασε? Επεισης δώσατε να βαλουμε αυτο http://superrepo.org/get-started/add-the-super-repo-directory-as-source/ ωραία κατεβαινει στον σκληρό μετα πως το περναμε? ψάχνω να βρω streamin για F1 μάλλον στο sky sport την εχει και φετος υπάρχει καποιο addon on γιατί το sportsdevil δεν το εχει.

Εχω ένα θέμα στην έκδοση του pc που τρέχει κανονικά τις ταινίες αλλα δεν εμφανίζεται η εικόνα αλλά μόνο ο ήχος όταν όμως βγαίνω εξω στο μενού προς τα πισω παιζει κανονικά και φαίνεται απο πισω απο τις επιλογές η εικόνα. Τι συμβαίνει???? Φτάνω ακομα και στο αρχικό μενού απο το κουμπακι home και ενώ φαίνεται η μπάρα weather videos........settings.απο πισω παίζει κανονικα εβαλα απο το gomovies θέλω να το φτιάξω αυτό ωστε μετα να ασχοληθώ με τους υποτιτλους....πρωτη φορα και εγω ασχολουμε με xbmc

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Εχω ένα θέμα στην έκδοση του pc που τρέχει κανονικά τις ταινίες αλλα δεν εμφανίζεται η εικόνα αλλά μόνο ο ήχος όταν όμως βγαίνω εξω στο μενού προς τα πισω παιζει κανονικά και φαίνεται απο πισω απο τις επιλογές η εικόνα. Τι συμβαίνει???? Φτάνω ακομα και στο αρχικό μενού απο το κουμπακι home και ενώ φαίνεται η μπάρα weather videos........settings.απο πισω παίζει κανονικα εβαλα απο το gomovies θέλω να το φτιάξω αυτό ωστε μετα να ασχοληθώ με τους υποτιτλους....πρωτη φορα και εγω ασχολουμε με xbmc

Δοκίμασε και με άλλα addon να δεις αν το κάνει.

Μάλλον είναι θέμα του συγκεκριμένου.

Amazon Fire stick 4k max

Μου κάνει τα ίδια στο ταμλετ όταν έχει λίγη ελεύθερη μνήμη ( όχι ram ) . Το PC σου έχει αρκετό ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο ;

Αυτο εδω πάλι πως το κανουν? θα τρελαθω

http://www.youtube.com/watch?v=CbOQ-agPf2E

Λοιπόν επειδή εγώ είμαι τελείως άσχετος, υπάρχει τρόπος όλο αυτό να το βρω από κάπου έτοιμο και απλα να το εγκαταστήσω

Λοιπόν επειδή εγώ είμαι τελείως άσχετος, υπάρχει τρόπος όλο αυτό να το βρω από κάπου έτοιμο και απλα να το εγκαταστήσω

Ναι 140 ευρώ