Vigor Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 για σας , αγόρασα και εγω το nexus 5 σε κόκκινο παρτίδα 402K απο kaizerstore , ίσα που το πρόλαβα το κόκκινο είχε εξαντληθεί , το μόνο που με απασχολεί ειναι οτι τα ηχεία απο οτι είδα είναι τα μικρά σε σχεση με τι revised , αρα τι παίχτηκε :( Το σύγκρινες δίπλα δίπλα με άλλο N5 και είχε μικρότερες τρύπες ; Ρωτάω γιατί η διαφορά στις τρύπες είναι τόσο μικρή που δεν μπορείς κρίνοντας από φωτογραφίες στο ίντερνετ να καταλάβεις ποιές έχει το δικό σου. Άσε που το κόκκινο Ν5 βγήκε μετά το hardware revision οπότε πολύ χλωμό να έχει τις μικρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παρέλαβα σήμερα απο birdphone μαύρο με S/N 401.... :) EDIT: Η συσκευασία είχε ακουστικά ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παρέλαβα σήμερα απο birdphone μαύρο με S/N 401.... :) EDIT: Η συσκευασία είχε ακουστικά ! Το περιμένω και γω αύριο από birdphone!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 καλησπέρα θέλω να αγωράσω το N5 αλλά δεν ξέρω απο ποιό σκρουτζομάγαζο να το πάρω. προτείνεται κάποιο ή όποιο νάναι? το birdphone τι λέει? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 καλησπέρα θέλω να αγωράσω το N5 αλλά δεν ξέρω απο ποιό σκρουτζομάγαζο να το πάρω. προτείνεται κάποιο ή όποιο νάναι? το birdphone τι λέει? Από το birdphone έχω πάρει πολλά κινητά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όπως έγραψα και από πάνω το περιμένω αύριο από εκεί. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Από το birdphone έχω πάρει πολλά κινητά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όπως έγραψα και από πάνω το περιμένω αύριο από εκεί. Και εγώ το εμπιστεύομαι πιο πολύ από όλα.. Ειναι και τελευταία παρτίδα, έχει και ακουστικά :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 ωραία! το επόμενο δίλημμα :P μαύρο ή κόκκινο? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Μαύρο. Το κόκκινο πιστεύω πως χτυπάει πολύ έντονα στο μάτι. Δηλαδή αν το βγάλεις απ' την τσέπη, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του κατευθείαν. Καθόλου διακριτικό. Edited March 11, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Μαύρο και από εμένα. Το κόκκινο του Nexus 5 σε σχέση για παράδειγμα με αυτό του HTC One. http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA2LzI3L2MyL0hUQ09uZVJlZC4wMDY0Ni5qcGcKcAl0aHVtYgk5NTB4NTM0IwplCWpwZw/0b1ca16c/0d7/HTC-One-Red.jpg EDIT: H φωτό του Nexus 5 στο επόμενο post Edited March 11, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αυτό που δείχνει η πιο πάνω φωτο είναι το nexus με κόκκινη θήκη, όχι το κόκκινο nexus. Το κόκκινο nexus είναι λιγότερο έντονο. http://www.clonedvd.net/blog/wp-content/uploads/Nexus-5-Red.jpg Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Από birdphone γαλλικό 402 μαύρο με ακουστικά (το 2ο που μου έστειλαν). Σε όλους είχε μέσα το κουτί ακουστικά; Όχι, εγώ έχω το 401 από wind χωρίς ακουστικά Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και εμένα μου ήρθε χθες από Phonegallery. Παρτίδα 402 με ακουστικά. Θα τα έχω σαν εφεδρικά αφού τα jays one+ ήδη ταξιδεύουν :-) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το public έχει το λευκό 16αρι με συμβόλαια. Cosmote, Vodafone, Wind. Άρα επίσημα πλέον θεωρείται ότι ισχύει η εγγύηση ή δεν έχει σχέση αύτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το public έχει το λευκό 16αρι με συμβόλαια. Cosmote, Vodafone, Wind. Άρα επίσημα πλέον θεωρείται ότι ισχύει η εγγύηση ή δεν έχει σχέση αύτο? Νομίζω πάντα ίσχυε η εγγύηση εφόσον είναι το 16αρι και όχι το 32αρι Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ας μας πουν αυτοι που το εχουν εάν η ακουστικη του (ακουστικο και μικροφωνο συσκευης) είναι δυνατα και καθαρα τοσο κατά την κληση οσο και όταν πχ ακοθμε μουσικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γενικά στο θέμα ήχου δεν είναι ότι καλύτερο αλλά οκ.. Είναι αποδεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ας μας πουν αυτοι που το εχουν εάν η ακουστικη του (ακουστικο και μικροφωνο συσκευης) είναι δυνατα και καθαρα τοσο κατά την κληση οσο και όταν πχ ακοθμε μουσικη Σε σχέση με το s2 το ηχείο είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο. Το ακουστικό είναι ανώτερο. Έχω 312 παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγώ μια χαρά τα βρίσκω. Και ακουστικό και ηχείο. Είχα και το g2 και μπορώ να πω ότι του nexus μου αρέσει πιο πόλυ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να αναφερω για τους υποψηφιους αγοραστες οτι επισκεφθηκα σημερα το VNP ωστε να ελεγξω την συσκευη (σειριακους αριθμους, κτλ) πριν την αγορασω. Αυτο που διαπιστωσα ηταν οτι ολες οι συσκευες του ηταν: α) με σειριακο 312 και β) D820 (US) και οχι D821(μαλιστα ισχυριστηκαν οτι ηταν UK συσκευες)! Φυσικα αποχωρησα χωρις αγορα.... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να υποθέσω ότι το D821 (ή 820) το γράφει στη συσκευασία απ' έξω (προφανώς και το σειριακό αριθμό); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να υποθέσω ότι το D821 (ή 820) το γράφει στη συσκευασία απ' έξω (προφανώς και το σειριακό αριθμό); Πολύ σωστά! :) Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μπορειτε να μου πειτε καποιο καταστημα στο σκρουτζ που να προσφερει DOA?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 To birdphone σίγουρα, αλλά δεν είναι το μόνο. Αν πας στη σελίδα των καταστημάτων, στους όρους θα αναφέρουν σχετικά. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Όλα τα καταστήματα κανονικά έχουν DOA. Είναι υποχρεωτικό. Aν, ο μη γένοιτο, σου τύχει ελάττωμα και σου δημιουργήσουν πρόβλημα, φοβέρισε τους λίγο με γραμματεία καταναλωτή και θα δεις σε πόση ώρα θα στο αλλάξουν. Μου έχει τύχει παλιότερα παρόμοια ιστορία, γιαυτό στο λέω. Edited March 14, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 καλησπέρα ... μια ερώτηση παιδιά . το 5 αν το πάρω από σκουτζομάγαζο (Birdphone, kaizer κτπ ) θα έχει μέσα Ελληνικά ? μενού και γραφή. ρωτάω γιατί μόνο το public και η Wind έχω δει να διαφημίζουν και καλά Ελληνικό και μου έκανε εντύπωση :blink: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts