hgemwn Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (offtopic) ...τα chromebooks έχουν λαμπρό μέλλον...;) δεν έχω κοιτάξει στο computing, αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένα τόπικ τουλάχιστον γιαυτά.(/offtopic) Δεν βρίσκω πουθενά! Συγνώμη και για το off topic αλλά είναι το μέλλον και είναι λυπηρο να μην υπάρχει τίποτα... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως, μόνο σε μένα κρατάει τα recents στη μνήμη και μετά από reboot...?! ( Ν5Χ ως secondary στο Multirom για δοκιμές ) Ή είναι χαρακτηριστικό της L και δεν το είχα προσέξει...? :O Σε KK μετά από κάθε reboot τα recents έχουν φύγει. Είναι χαρακτηριστικό στη 5...ειναι σαν ιστορικό της συσκευής τις οποίες παγώνει... Και εμένα μου είχε ξενισει αλλά το είδα σε βίντεο προχτές... Εμένα αυτό που δε μου κολλάει είναι ότι όταν σβήσω όλες τις εφαρμογές που είχα ανοιχτές όταν ξαναπαταω το τετράγωνο μου ξαναβγαζει, για παράδειγμα Android installer το ξανασβηνω και ξαναπατωντας μου βγάζει greenify.... Πιστεύω να είδατε την γρήγορη εναλλαγή πληκτρολόγιο από τα softkeys; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά είχα προσπαθήσει να περάσω την L μέσω OTA (Nexus Update Checker), αλλά έβγαζε error σε stock KitKat 4.4.4 με root και unlocked bootloader. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Τελικά αναγκάστηκα και πέρασα το full image μέσω USB. Βέβαια και εκεί έβγαλε κάποια errors, αλλά στο κινητό δείχνει να περάστηκε κανονικά. Σας έκανε κι εσάς το ίδιο; Προβλήματα με εφαρμογές: 1) Το Greek WPA finder φαίνεται να κρασάρει με την L. Δεν ξεκινάει καν. Κρίμα, γιατί με έχει βολέψει πολύ σαν πρόγραμμα και σκόπευα να το αγοράσω. 2) Πέρασα το apk του F-Droid και στο search δεν βρίσκω καμία εφαρμογή. Έψαχνα π.χ. το AdAway και δεν το έβρισκα με τίποτα. Τελικά αναγκάστηκα να περάσω το apk του AdAway (άρα updates γιοκ να υποθέσω?). 3) Δεν βρίσκω πλέον το Nexus Update Checker στο Google Play store. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Επίσης, έκανα root με το CF Auto Root του Chainfire. Αν κατάλαβα καλά άλλαξε τον kernel; Άρα να υποθέσω ότι χάνω τα μελλοντικά OTA updates της L; Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον λύσει τις απορίες μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά είχα προσπαθήσει να περάσω την L μέσω OTA (Nexus Update Checker), αλλά έβγαζε error σε stock KitKat 4.4.4 με root και unlocked bootloader. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Τελικά αναγκάστηκα και πέρασα το full image μέσω USB. Βέβαια και εκεί έβγαλε κάποια errors, αλλά στο κινητό δείχνει να περάστηκε κανονικά. Σας έκανε κι εσάς το ίδιο; Προβλήματα με εφαρμογές: 1) Το Greek WPA finder φαίνεται να κρασάρει με την L. Δεν ξεκινάει καν. Κρίμα, γιατί με έχει βολέψει πολύ σαν πρόγραμμα και σκόπευα να το αγοράσω. 2) Πέρασα το apk του F-Droid και στο search δεν βρίσκω καμία εφαρμογή. Έψαχνα π.χ. το AdAway και δεν το έβρισκα με τίποτα. Τελικά αναγκάστηκα να περάσω το apk του AdAway (άρα updates γιοκ να υποθέσω?). 3) Δεν βρίσκω πλέον το Nexus Update Checker στο Google Play store. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Επίσης, έκανα root με το CF Auto Root του Chainfire. Αν κατάλαβα καλά άλλαξε τον kernel; Άρα να υποθέσω ότι χάνω τα μελλοντικά OTA updates της L; Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον λύσει τις απορίες μου. :) Το 1 το επιβεβαιώνω και εγώ. Έχω κάνει καμιά 15αρια reports και κανένα update. Πάνω που σκόπευα και εγώ να αγοράσω την εφαρμογή του. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ούτε το MX player δουλεύει με την L... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Έχω κάνει unroot με στοκ το nexus 5 (με χρήση nexustoolkit) για να πάρει την lollipop. Στο τελευταίο στάδιο OEM Lock (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) μένει στο Waiting for your device... Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 τον στοκ κερνελ της λολιποπ που τον βρισκουμε;εχω βαλει φρανκο και θα ηθελα να βαλω ξανα τον στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 τον στοκ κερνελ της λολιποπ που τον βρισκουμε;εχω βαλει φρανκο και θα ηθελα να βαλω ξανα τον στοκ... https://developers.google.com/android/nexus/images Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 https://developers.google.com/android/nexus/images Φίλε μόνο τον κερνελ όχι το factory image... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 ε, ξεζίπαρε το image και πάρε το boot.img ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 ε, ξεζίπαρε το image και πάρε το boot.img ! Εχεις δίκιο... Λάθος δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ούτε το MX player δουλεύει με την L... Ο BSPlayer δουλεύει με L. Εχεις δίκιο... Λάθος δικό μου... Μπορείς να περάσεις με dirty flash το ζιπ της Ρομ (της stock) αν θέλεις να επαναφέρεις τον stock και μετά μπορείς να πειραματιστείς και με άλλους κέρνελ. Απλά θα το κάνεις αυτό κάθε φορά που θα αλλάζεις κέρνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 καλησπέρα σε όλους. μια γρήγορη ερώτηση έκανα unlock,root,custom recovery αλλά δεν έχασα τίποτα. ο,τι προγράμματα είχα πρίν το ροοτ έχω και τώρα. λογικο?? Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος τόσο χαλί μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε lollipop ή θα στρώσει; το άφησα όλα στοκ κι απογοητεύτηκα! Ήδη το έκανα ρουτ μήπως με τα greenify, adaway κλπ αλλάξει κάτι κι από αύριο βλέπουμε για κάνα code blue! Καμία άλλη πρόταση για μπαταριατο κερνελ; Επίσης κάνα νέο για gravity,xposed κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Που ειναι ρε παιδια ο φακελος TWRP στην lollipop???? Κανω nandroid backup και δεν μπορω να το δω στο pc να το κρατησω...Ουτε απο file manager μεσα στο κινητο μπορω να το βρω..υπαρχει ομως γιατι πιανει 4gb!!!!!!!!!!! Edited November 17, 2014 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Που ειναι ρε παιδια ο φακελος TWRP στην lollipop???? Κανω nandroid backup και δεν μπορω να το δω στο pc να το κρατησω...Ουτε απο file manager μεσα στο κινητο μπορω να το βρω..υπαρχει ομως γιατι πιανει 4gb!!!!!!!!!!! Κατέβασε (αν δεν εχεις ηδη) ενα terminal emulator και τρέξε : su restorecon -FR /data/media/0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Που ειναι ρε παιδια ο φακελος TWRP στην lollipop???? Κανω nandroid backup και δεν μπορω να το δω στο pc να το κρατησω...Ουτε απο file manager μεσα στο κινητο μπορω να το βρω..υπαρχει ομως γιατι πιανει 4gb!!!!!!!!!!! Data media 0 twrp Με ES δεν μου τον εμφανίζει όμως . Μόνο με root browser (rom toolbox) Η παραπάνω εντολή τι ακριβώς κάνει btw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Επαναφορά (για την παράμετρο fr δεν είμαι σίγουρος νομιζω force) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Νέος κάτοχος nexus 5, 3ων εβδομάδων σχεδόν. Ήμουν με στοκ 4.4.4 +root +twrp +xposed. Για δοκιμή flashαρα μεσω twrp την στοκ 5 +elementalx 2.03. Λόγω lollipop? Λόγω art? Λόγω kernel? Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην 5η έκδοση του android. Έχω πάθει πλάκα με τα resents, τα notifications αλλά και τα animation. Τέλος αν και πρώτη φόρτιση με lollipop+elementalx μπαταρία είχα 4ω40λ οθόνης, full Wi-Fi - tapatalk - internet, τοποθεσία ενεργή και κατέβασμα όλων των εφαρμογών+δεδομένα. Άντε και λίγο υπομονή να μας έρθει το xposed και δέσαμε! Edited November 17, 2014 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος τόσο χαλί μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε lollipop ή θα στρώσει; το άφησα όλα στοκ κι απογοητεύτηκα! Ήδη το έκανα ρουτ μήπως με τα greenify, adaway κλπ αλλάξει κάτι κι από αύριο βλέπουμε για κάνα code blue! Καμία άλλη πρόταση για μπαταριατο κερνελ; Επίσης κάνα νέο για gravity,xposed κλπ??? 'Εχεις πρόβλημα με το σήμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καλημέρα έχει βάλει κανείς codeblue στην Lollipop? πως πηγαίνει? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κατέβασε (αν δεν εχεις ηδη) ενα terminal emulator και τρέξε : su restorecon -FR /data/media/0 restorecon: invalid option -- / usage: restorecon [-DFnrRv] pathname... γιατι? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μήπως για να το τρέξει αυτό πρέπει να είναι Root; Κι εφόσον είναι Root να σώσει su πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) ειμαι ροοτ και εδωσα δικαιωματα στο terminal Εκανε κανεις αλλος backup απο TWRP?? Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?? Edited November 18, 2014 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καλημέρα έχει βάλει κανείς codeblue στην Lollipop? πως πηγαίνει? μολις πριν μια ωρα τον εβαλα...μιλουσα με ανα παλικαρι και επιασε τρελες ωρες sot..δυδτυχως ειναι νωρις ακομα να πω...παντως ειναι αρκετα γρηγορος προς το παρον..τωρα θα δειξει στην μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 restorecon: invalid option -- / usage: restorecon [-DFnrRv] pathname... γιατι? Κάποιο λάθος στην σύνταξη της εντολης . Ίσως στα κενά που χρησιμοποιήσες . Δοκίμασε το και χωρις την παραμετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts