gtctsiamp Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 για τι ακριβως ειναι αυτες οι τιμες ?? Είναι για fast hotplug & slow unplug των πυρήνων της CPU. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 :DΕίναι για fast hotplug & slow unplug των πυρήνων της CPU. δλδ φιλέ μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μου ήρθε ειδοποίηση για OTA update στην 4.4.4 ενώ είμαι με root + xposed + elementalx + τροποποιημένα αρχεία συστήματος όπως bootanimation, γραμματοσειρές, dpi, ήχους κι άλλα. Γίνεται αυτό;;; Τι κάνω για να φύγει η ειδοποίηση; είναι μόνιμη. Δοκίμασε το. Είναι minor και μπορεί να περάσει Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoKo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μου ήρθε ειδοποίηση για OTA update στην 4.4.4 ενώ είμαι με root + xposed + elementalx + τροποποιημένα αρχεία συστήματος όπως bootanimation, γραμματοσειρές, dpi, ήχους κι άλλα. Γίνεται αυτό;;; Τι κάνω για να φύγει η ειδοποίηση; είναι μόνιμη. Κάπως έτσι ήμουν και εγώ... Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ, απλά έκανα sideload το OTA zip file από recovery mode και έπαιξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 :D δλδ φιλέ μου?? Βασικά αυτό που λέει και η ακριβής μετάφραση του στα ελληνικά. Ρυθμίζεις έτσι ώστε να ενεργοποιούνται γρήγορα οι πυρήνες της cpu αλλά να απενεργοποιούνται πιο αργά. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δοκίμασε το. Είναι minor και μπορεί να περάσει Κάπως έτσι ήμουν και εγώ... Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ, απλά έκανα sideload το OTA zip file από recovery mode και έπαιξε. Μα το θέμα είναι ότι ΔΕ θέλω να το κάνω και θέλω να φύγει η ειδοποίηση. :-P Θα περάσω Slim την επόμενη φορά που θα το στήσω. Βαρέθηκα stock + GravityBox. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Μα το θέμα είναι ότι ΔΕ θέλω να το κάνω και θέλω να φύγει η ειδοποίηση. :-P Θα περάσω Slim την επόμενη φορά που θα το στήσω. Βαρέθηκα stock + GravityBox. Δοκίμασε Settings -> Apps -> All -> Google Services Framework και uncheck "Show notifications". Edited June 25, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς cyanogen σε σχέση με slim ή με machdi να πει την άποψη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δοκίμασε Settings -> Apps -> All -> Google Services Framework και uncheck "Show notifications". Εγω πάντως που το έκανα,η ειδοποίηση δεν έφυγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχω αρχίσει να βαριεμαι τις γνωστές Ρομ.Καμια πρόταση για κάποια που δεν ακούγεται πολύ; Μολις την περασα,δεν ξερω ακομα τιποτα αλλα αξιζει η δοκιμη.Καλη επιτυχια! Dirty Unicorns 4.4.4 {Hammerhead} (06/21/14) http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-dirty-unicorns-4-4-2-hammerhead-05-t2588152 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς cyanogen σε σχέση με slim ή με machdi να πει την άποψη του; Μην μπεις καν στον κόπο εκτός και αν έχεις multirom. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις την περασα,δεν ξερω ακομα τιποτα αλλα αξιζει η δοκιμη.Καλη επιτυχια! Dirty Unicorns 4.4.4 {Hammerhead} (06/21/14) http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-dirty-unicorns-4-4-2-hammerhead-05-t2588152 Αυτή είναι από τις πιο γνωστές rom. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μην μπεις καν στον κόπο εκτός και αν έχεις multirom. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή είναι από τις πιο γνωστές rom. Να με συγχωρης φιλε μου.Προερχομαι απο huawei g615 και το Νεξους το εχω μολις λιγες εβδομαδες,τουτεστιν... Με το κινεζικο δεν ειχαμε επιλογες και ετσι ειναι πολλα ακομα που δεν ξερω, οσο αναφορα το γνωστες που μου αναφερεις,αλλα και αυτην την ρομ εψαξα και την βρηκα γιατι παρολο που διαβασα ολες τις σελιδες του εδω φορουμ δεν θυμαμαι να αναφερεται καπου γιάυτο και την προτεινα.Σε ευχαριστω για την απαντηση σου και εαν εχεις κατι να μου προτεινεις το ακουω ευχαριστως φυσικα,γιατι εσυ απο οτι φαινετε εισαι και πιο παλιος:).Καλη σου μερα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδια το Nandroid backup πως λειτουργει ακριβως?? Μπαινω στην TWRP κανω nandroid backup μεταφερω το αρχειο στο PC , μετα full wipe για να περασω μια custom rom? Επειτα αν θελω να γυρισω στην παλια οπως ημουν απλα παω στην recovery και το παιρναω?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μην μπεις καν στον κόπο εκτός και αν έχεις multirom. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή είναι από τις πιο γνωστές rom. Να φανταστώ δηλαδή ότι προτείνεις cyanogen? Επειδή γίνεται ντόρος και με τις άλλες δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Να με συγχωρης φιλε μου.Προερχομαι απο huawei g615 και το Νεξους το εχω μολις λιγες εβδομαδες,τουτεστιν... Με το κινεζικο δεν ειχαμε επιλογες και ετσι ειναι πολλα ακομα που δεν ξερω, οσο αναφορα το γνωστες που μου αναφερεις,αλλα και αυτην την ρομ εψαξα και την βρηκα γιατι παρολο που διαβασα ολες τις σελιδες του εδω φορουμ δεν θυμαμαι να αναφερεται καπου γιάυτο και την προτεινα.Σε ευχαριστω για την απαντηση σου και εαν εχεις κατι να μου προτεινεις το ακουω ευχαριστως φυσικα,γιατι εσυ απο οτι φαινετε εισαι και πιο παλιος:).Καλη σου μερα Καλά δεν χρειάζεται να σε συγχωρήσω για κάτι.:lol: Δεν είναι διάσημη σε αυτό το topic αλλά γενικώς στο xda είναι από τις πιο γνωστές. Αν θες να σου προτείνουμε καμία rom, πες μου πως την θες για να σου πώ. Vanilla, full custom κτλ. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να φανταστώ δηλαδή ότι προτείνεις cyanogen? Επειδή γίνεται ντόρος και με τις άλλες δύο... Ακριβώς το αντίθετο. Δεν αξίζει για εμένα, γι'αυτό σου είπα να της βάλεις μόνο αν έχεις multirom, για να την δεις και να την διαγράψεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια το Nandroid backup πως λειτουργει ακριβως?? Μπαινω στην TWRP κανω nandroid backup μεταφερω το αρχειο στο PC , μετα full wipe για να περασω μια custom rom? Επειτα αν θελω να γυρισω στην παλια οπως ημουν απλα παω στην recovery και το παιρναω?? Κάνεις backup (nandroid) και αυτό αποθηκεύεται στον φάκελο /sdcard/TWRP/..., μπορείς επίσης να κάνεις και σε usb flash drive. Αν θες το μεταφέρεις στο PC για να έχεις ένα αντίγραφο. Καλό είναι πάντα να έχεις ένα nandroid μέσα στο N5 για να μην σου κάτσει καμία στραβή. Για να περάσεις custom rom θα πας wipe->advanced wipe και θα επιλέξεις wipe dalvik cache, cache, data & system. Μετα πας Install και φλασάρεις.:D Όταν κάνεις restore το κινητό επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν όταν έκανες το backup. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Θα σου κανω τοτε την ερωτηση σου:Ποιες ρομ λοιπον εκτος cyanogen,omni,aosp,και γενικα γνωστες ρομ ακομα και για τους αρχαριους σαν και μενα εχεις να μου προτεινεις;Ειναι καποιες που δεν ακουγονται πολυ και ομως ειναι καλες/λειτουργικες; Τωρα που σε βρισκω:D:,υπαρχει κανενα προγραμμα το οποιο να χωριζει την εσωτερικη (rom) σε partitions;Οταν κανω λοιον full wipe(και να επιλεγω μονο την εσωτερικη μνημη) να εχω παντα 2 γιγα ας πουμε ως καρτα sd εξωτερικη δηλαδη,για τα backup κλπ; Σε ευχαριστω και παλι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Θα σου κανω τοτε την ερωτηση σου:Ποιες ρομ λοιπον εκτος cyanogen,omni,aosp,και γενικα γνωστες ρομ ακομα και για τους αρχαριους σαν και μενα εχεις να μου προτεινεις;Ειναι καποιες που δεν ακουγονται πολυ και ομως ειναι καλες/λειτουργικες; Τωρα που σε βρισκω:D:,υπαρχει κανενα προγραμμα το οποιο να χωριζει την εσωτερικη (rom) σε partitions;Οταν κανω λοιον full wipe(και να επιλεγω μονο την εσωτερικη μνημη) να εχω παντα 2 γιγα ας πουμε ως καρτα sd εξωτερικη δηλαδη,για τα backup κλπ; Σε ευχαριστω και παλι :) Γιατί θες μία "underground" rom? Έχεις δοκιμάσει τις γνωστές και τις βαρέθηκες? Ποτέ μα ποτέ να μην πας να πειράξεις τα partitions εκτός και αν είσαι developer. Αυτό που βλέπεις ως /sdcard/ είναι ξεχωριστό partition και δεν διαγράφεται με τα wipe dalvik, cache, data & system. Διαγράφεται μόνο αν επιλέξεις wipe internal sd. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μολις την περασα,δεν ξερω ακομα τιποτα αλλα αξιζει η δοκιμη.Καλη επιτυχια! Dirty Unicorns 4.4.4 {Hammerhead} (06/21/14) http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-dirty-unicorns-4-4-2-hammerhead-05-t2588152 Την συγκεκριμένη την εβαλα και την εβγαλα σχεδόν αμέσως..Διαπίστωσα οτι σε όλο το μενού θέλει διπλό πάτημα για να επιλέξεις και έχει αργή εκκίνηση στις εφαρμογές... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 [/color] Κάνεις backup (nandroid) και αυτό αποθηκεύεται στον φάκελο /sdcard/TWRP/..., μπορείς επίσης να κάνεις και σε usb flash drive. Αν θες το μεταφέρεις στο PC για να έχεις ένα αντίγραφο. Καλό είναι πάντα να έχεις ένα nandroid μέσα στο N5 για να μην σου κάτσει καμία στραβή. Για να περάσεις custom rom θα πας wipe->advanced wipe και θα επιλέξεις wipe dalvik cache, cache, data & system. Μετα πας Install και φλασάρεις.:D Όταν κάνεις restore το κινητό επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν όταν έκανες το backup. Το αρχειο nandroid με wipe σβηνεται? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Το peek ( αν το λέω καλά) υπάρχει για 4.4.4? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Το αρχειο nandroid με wipe σβηνεται? Αν εννοείς αν σβήνεται όταν επιλέγεις wipe dalvik cache, cache, data & system η απάντηση είναι όχι. Το nandroid βρίσκεται στην internal sd. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το peek ( αν το λέω καλά) υπάρχει για 4.4.4? Αν εννοείς το app σκέτο, υπάρχει στο playstore. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Την συγκεκριμένη την εβαλα και την εβγαλα σχεδόν αμέσως..Διαπίστωσα οτι σε όλο το μενού θέλει διπλό πάτημα για να επιλέξεις και έχει αργή εκκίνηση στις εφαρμογές... Αυτο με το μενου δεν το καταλαβα αλλα με τις εφαρμογες δεν εχω αυτο το προβλημα καθολου.Παει καλα σε ολα μεχρι στιγμης.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει και καλο σημα τηλεφωνου και ασυρματου ιντερνετ.Βεβαια εχει πολλες επιλογες ακομα που δεν εχω κοιταξει ακομα αλλα με τον καιρο... Στον εναν ετσι στον αλλο αλλιως.Κριμα που δεν σου πετυχε,ευχαριστω για το σχολιο σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αν πας στις ρυθμίσεις για να πας σε κάποιο υπομενού εμένα μου ανοίγει με δυο πατήματα.Δεν ξερω μπορει να μην εκατσε καλα αλλα την έβαλα 2 φορες και πάλι το ίδιο έκανε.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Γιατί θες μία "underground" rom? Έχεις δοκιμάσει τις γνωστές και τις βαρέθηκες? Ποτέ μα ποτέ να μην πας να πειράξεις τα partitions εκτός και αν είσαι developer. Αυτό που βλέπεις ως /sdcard/ είναι ξεχωριστό partition και δεν διαγράφεται με τα wipe dalvik, cache, data & system. Διαγράφεται μόνο αν επιλέξεις wipe internal sd. σε ευχαριστω πολυ φιλε,οχι δεν ειμαι τοσο 'μπασμενος' για να πειραξω κατι χωρις να γνωριζω,και γι'αυτο και ρωταω. Οσο αναφορα τις ρομ,ειχα σκασει με το κινεζικο και γι'αυτο βαζω αρκετες ρομ ,δοκιμαζω και αποκτω και λιγη εμπειρια με το τι υπαρχει στην διαθεση μου με αυτην την συσκευη.Βλεπω συμπεριφορες,δυνατοτητες κλπ,τα οποια δεν τα ηξερα και για να τα δω στην πραξη ασχολουμαι λιγο με το αθλημα:lol: Τωρα εαν δεν ξερεις που λενε (οπως εγω) εαν δεν ρωτησεις δεν θα μαθεις,παντα καλο να ρωτας για να μαθαινεις γιατι παντα η επικοινωνια και η ερωτηση μας εξελισει πιστευω.Απλα πειραματιζομαι και στο τελος αφου εχω δει τι μου αρεσει και τι οχι θα αποφασισω τελικα ποια θα επιλεξω αλλα και το γιατι την επιλεξω αλλα πρωτιστως πρεπει να εχω δει/δοκιμασει.Ειναι και γουστα εδω που τα λεμε αλλος προτιμαει μπαταρια,αλλος επιδοσεις,αλλος εμαφανιση,αλλος παραμετροποιηση η και ολα μαζι οσο το δυνατον με βαρυτητα....κλπ. Σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου και την βοηθεια σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 κατεβασα την τελευταια slimkat weekly 5133 αλλα δεν μπορω να βρω τα τελευταια gapps...ειναι αυτα εδω http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1150-addons4-4 τα AIO η τα minimal? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts