cb600f Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Υπάρχει ρομ που να έχει διπλή λειτουργία των tiles στο quick settings όπως η PA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Υπήρχε ένα mod που στην εκκίνηση έδειχνε σαν να ξεκινούσε υπολογιστής. Βρήκα αυτό: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/themes-apps/bootanimation-n5-bios-boot-updated-4-4-t2555485 Το έχει βάλει κανείς να μου πει αν μπορώ να το βάλω άφοβα; KitKat 4.4.4. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Elemental x παιδιά... Σε στοκ 4.4.4 το παλικάρι έκανε φοβερή δουλειά. Είχα μείνει στην 0.38 αλλά την είχα βγάλει. Έβαλα την 1.0 και είναι πολύ γρήγορη... Από μπαταρία τώρα αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Elemental x παιδιά... Σε στοκ 4.4.4 το παλικάρι έκανε φοβερή δουλειά. Είχα μείνει στην 0.38 αλλά την είχα βγάλει. Έβαλα την 1.0 και είναι πολύ γρήγορη... Από μπαταρία τώρα αναμένω... Λες ε;; πω εκει που βρήκα κάτι να μ αρέσει αντε πάλι!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τι έχεις ;uber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τι έχεις ;uber? Τώρα slimkat με τον δικό της στοκ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τώρα slimkat με τον δικό της στοκ! Και γιαυτό έχω ακούσει καλά λόγια... Από επιδόσεις ξέρω ότι πάει καλά. Από μπαταρία ;sot πόσες ώρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Και γιαυτό έχω ακούσει καλά λόγια... Από επιδόσεις ξέρω ότι πάει καλά. Από μπαταρία ;sot πόσες ώρες ; Σήμερα με λιώσιμο και παιχνίδια έβγαλα 4ωρο άνετα! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Σήμερα με λιώσιμο και παιχνίδια έβγαλα 4ωρο άνετα! Μάλλον εγώ πάω για αλλαγή... Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χαχαχα, στην ταχύτητα βασίζεται ο elemental ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδιά για το USB OTG υπάρχει λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδιά για το USB OTG υπάρχει λύση; Ευχαριστώ. Αν εχεις ροοτ κατέβασε το stickmount , αλλίως το nexus media importer :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χαχαχα, στην ταχύτητα βασίζεται ο elemental ;; Από ότι έχω διαβάσει συνδυασμό ταχύτητα και μπαταρία... Ο code blue που ήταν περισσότερο σε μπαταρία σε εμένα δεν έκατσε καλά. Ο uber ήταν καλός και εκεί θα γυρίσω αν δεν κάτσει of elemental σε μπαταρία.... Θα δείξει σε καναδυο μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αν εννοείς GPU drivers, εγώ το κοιτάω από το AnTuTu. Εγω εχω 53. Πως το αναβαθμιζω?! Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Αν εχεις ροοτ κατέβασε το stickmount , αλλίως το nexus media importer :) Και θα μπορώ να κάνω backup από το TWRP κατευθείαν στην κάρτα; Κάποιο δοκιμασμένο καλώδιο για OTG; (έχω ένα από το Ν8 αλλά μου φαίνεται δεν μπαίνει σε άλλη συσκευή) Ακόμη μια ερώτηση: Τι πρέπει να κάνω backup από τις επιλογές: boot, data, system και κάτι άλλο ή φτάνουν αυτά; Edited June 22, 2014 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εγω εχω 53. Πως το αναβαθμιζω?! Πάνε σ αυτό το ποστ και κατέβασε τους.. Έπειτα, απλο φλασαρισμα μέσω twpr :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδιά για το USB OTG υπάρχει λύση; Ευχαριστώ. Κατέβασε το es file manager.. Έχει ενσωματωμένη λειτουργία USB otg.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 σε cwm,ξερετε πως κανουμε Mount το otg?δε βρηκα επιλογη.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 σε cwm,ξερετε πως κανουμε Mount το otg?δε βρηκα επιλογη.. Δεν έχει από όσο γνωρίζω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κατέβασε το es file manager.. Έχει ενσωματωμένη λειτουργία USB otg.. Το ίδιο και ο solid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εχω ενα προβλημα..Περασα ενα Dark theme για τον dialer που βρηκα στο XDA, το φλασαρα μεσω recovery και τωρα δεν ανοιγει ο dialer.."Δυστυχως η εφαρμογη Google Dialer εχει σταματησει"...Πως θα το βγαλω τωρα αφου το Theme δεν το βλεπω καπου Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εχω ενα προβλημα..Περασα ενα Dark theme για τον dialer που βρηκα στο XDA, το φλασαρα μεσω recovery και τωρα δεν ανοιγει ο dialer.."Δυστυχως η εφαρμογη Google Dialer εχει σταματησει"...Πως θα το βγαλω τωρα αφου το Theme δεν το βλεπω καπου Ψάξε για revert zip του mod που κατέβασες, αλλιώς για το .apk του (stock) dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδιά trickster η fcontrol η κάποιο άλλο για settings για κερνελ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδιά trickster η fcontrol η κάποιο άλλο για settings για κερνελ?? Εγω trickster χρησιμοποιω στον Uber Sabermod 4.10 .. Ποιον εχεις εσυ;;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Uber και εγώ !!Που Μπορού!ε μα δουμε ποιοι κερνελς είναι συμαβατικοι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts