Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα δε θες να ξαναδοκιμάσεις code blue (σε εμένα με stock rom παίζει άψογα), τότε δοκίμασε elementalX.

Elemental X είναι περισσότερο για μπαταρία σε σχέση με code blue; ; Ή το αντίθετο;; Επίσης σε ταχύτητα τι έχουμε;;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Elemental X είναι περισσότερο για μπαταρία σε σχέση με code blue; ; Ή το αντίθετο;; Επίσης σε ταχύτητα τι έχουμε;;

Ο code blue έχει λίγο καλύτερη μπαταρία,στο θέμα ταχύτητας για εμένα εχεις δυο επιλογές,trinity η uber sabermod.....

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Ο code blue έχει λίγο καλύτερη μπαταρία,στο θέμα ταχύτητας για εμένα εχεις δυο επιλογές,trinity η uber sabermod.....

Ψήθηκα για uber sabermod.. Ποια έκδοση έχεις εσύ;; Γιατί χάθηκα λίγο εδω μέσα.. Link http://goo.im/devs/Cl3Kener/HAMMERHEAD/KERNELS/UBER

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το hover της Paranoid έχει ενσωματωθεί στην carbon.?Έχω περασμένη την carbon και στο status bar μου εμφανίζει το hover...
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Ψήθηκα για uber sabermod.. Ποια έκδοση έχεις εσύ;; Γιατί χάθηκα λίγο εδω μέσα.. Link http://goo.im/devs/Cl3Kener/HAMMERHEAD/KERNELS/UBER

Sabermod 4.10 Franco sound 13/06/2014

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το hover της Paranoid έχει ενσωματωθεί στην carbon.?Έχω περασμένη την carbon και στο status bar μου εμφανίζει το hover...

Ναι το έχει ενσωματώσει, και το hover και τό peek....

Nexus 5 red 16GB

Ναι το έχει ενσωματώσει, και το hover και τό peek....

Super..To καλό ακόμα καλυτερο...Το peek δεν το χω δουλέψει..Τι ακριβως κανει;Εχει drain;Το τσεκαρα μόλις...Αν δεν έχει drain θα ναι καλό feature..

Edited by navouxodonosoras

Super..To καλό ακόμα καλυτερο...Το peek δεν το χω δουλέψει..Τι ακριβως κανει;Εχει drain;Το τσεκαρα μόλις...Αν δεν έχει drain θα ναι καλό feature..

Δεν έχει drain,αν και δεν το χρησιμοποιώ αλλά απ'αυτα που έχω διαβάσει δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιου.

Nexus 5 red 16GB

Δεν έχει drain,αν και δεν το χρησιμοποιώ αλλά απ'αυτα που έχω διαβάσει δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιου.

Κοιτά πλάκα ...Δεν το βρίσκω...!!!

Κοιτά πλάκα ...Δεν το βρίσκω...!!!

Τι δεν βρίσκεις??? Aν λες το peek είναι μέσα στα lockscreen settings...

Nexus 5 red 16GB

Τι δεν βρίσκεις??? Aν λες το peek είναι μέσα στα lockscreen settings...

Το βρήκα.Σευχαριστω πολύ...

Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει απο την αρχή της 4.4.3 την carbon να μας πει ποσά update έχει δώσει γιατί εγώ έχω χασει την μπάλα;

Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει απο την αρχή της 4.4.3 την carbon να μας πει ποσά update έχει δώσει γιατί εγώ έχω χασει την μπάλα;

Η carbon βγάζει κάθε μέρα nightlies.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι διαφορά εχει απο FAUX?

Η διαφορά όπως φαίνεται και από το όνομα είναι στο mod του ήχου.

Βασικά όμως λόγω συμβατότητας εφαρμογών αν χρησιμοποιείς TricksterMod θα βάλεις Francosound version ενώ αν χρησιμοποιείς Kcontrol θα βάλεις Fauxsound version.

Η carbon βγάζει κάθε μέρα nightlies.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η διαφορά όπως φαίνεται και από το όνομα είναι στο mod του ήχου.

Βασικά όμως λόγω συμβατότητας εφαρμογών αν χρησιμοποιείς TricksterMod θα βάλεις Francosound version ενώ αν χρησιμοποιείς Kcontrol θα βάλεις Fauxsound version.

Εγω χρησιμοποιω τον kernel tweker!!Eπισης τοσο καλος κερνελ ο Uber ?

Εγω χρησιμοποιω τον kernel tweker!!Eπισης τοσο καλος κερνελ ο Uber ?

O Kernel Tweaker δεν έχει επιλογές για να πειράξεις το mpdecision και το thermal control. Όμως ο Kener είχε βγάλει μία "πειραγμένη" έκδοση που είχε αυτή την δυνατότητα. Αν την θες, πες μου να την βρω να την ανεβάσω στο dropbox.

Το πλεονέκτημα του UBER εκτός από το ότι ο developer είναι φοβερός, απίστευτα φιλικός και χρησιμοποιεί την "τελευταία λέξη της τεχνολογίας" στο development, είναι ότι έχει άπειρες επιλογές. Μπορείς να τον ρυθμίσεις για απίστευτο performance αλλά και για φοβερό battery life. Ότι θες του κάνεις.

Πρέπει όμως βέβαια να ασχοληθείς και να ξέρεις κάποια πράγματα για να κάνεις τις ανάλογες ρυθμίσεις, αλλά αν δεν ξέρεις εδώ είμαστε και εμείς για να σε βοηθήσουμε.:)

Για "out of the box" προσωπικά θα επέλεγα κάποιον άλλον.

Εσύ τι χαρακτηριστικά θες να έχει ο kernel που θες να βάλεις?

Επίσης σε ποια rom?

Γενικά για "out of the box" επιλογές προτείνω:

Code Blue για smooth και πολύ καλό battery life.

ElementalX για πιο performance και καλό battery life.

Trinity για φοβερό performance και ικανοποιητικό battery life.

Φαντάσου ότι τον UBER μπορείς να τον κάνεις να συμπεριφέρεται (περίπου) όπως οι παραπάνω με τις ανάλογες ρυθμίσεις.

O Kernel Tweaker δεν έχει επιλογές για να πειράξεις το mpdecision και το thermal control. Όμως ο Kener είχε βγάλει μία "πειραγμένη" έκδοση που είχε αυτή την δυνατότητα. Αν την θες, πες μου να την βρω να την ανεβάσω στο dropbox.

Το πλεονέκτημα του UBER εκτός από το ότι ο developer είναι φοβερός, απίστευτα φιλικός και χρησιμοποιεί την "τελευταία λέξη της τεχνολογίας" στο development, είναι ότι έχει άπειρες επιλογές. Μπορείς να τον ρυθμίσεις για απίστευτο performance αλλά και για φοβερό battery life. Ότι θες του κάνεις.

Πρέπει όμως βέβαια να ασχοληθείς και να ξέρεις κάποια πράγματα για να κάνεις τις ανάλογες ρυθμίσεις, αλλά αν δεν ξέρεις εδώ είμαστε και εμείς για να σε βοηθήσουμε.:)

Για "out of the box" προσωπικά θα επέλεγα κάποιον άλλον.

Εσύ τι χαρακτηριστικά θες να έχει ο kernel που θες να βάλεις?

Επίσης σε ποια rom?

Γενικά για "out of the box" επιλογές προτείνω:

Code Blue για smooth και πολύ καλό battery life.

ElementalX για πιο performance και καλό battery life.

Trinity για φοβερό performance και ικανοποιητικό battery life.

Φαντάσου ότι τον UBER μπορείς να τον κάνεις να συμπεριφέρεται (περίπου) όπως οι παραπάνω με τις ανάλογες ρυθμίσεις.

Σε ευυχαριστω που είσαι τόσο φιλικός και πρόθυμος!!Απο Ρομ θέλω και ενώ στοκ απο κερνερλ θέλω μπαταρία καλη (τώρα έχω code blue ) και σε σχέση !ε το στοκ κερνελ δεν είδα διάφορα και επειδή ακούω εδώ μέσα πολύ τον uber για αυτό Ρώτησα αν έχει καλη μπαταρία να τον δοκιμασω και αυτον :)

Σε ευυχαριστω που είσαι τόσο φιλικός και πρόθυμος!!Απο Ρομ θέλω και ενώ στοκ απο κερνερλ θέλω μπαταρία καλη (τώρα έχω code blue ) και σε σχέση !ε το στοκ κερνελ δεν είδα διάφορα και επειδή ακούω εδώ μέσα πολύ τον uber για αυτό Ρώτησα αν έχει καλη μπαταρία να τον δοκιμασω και αυτον :)

Βάλε UBER Linaro 4.10 με CPU governor τον smartmax eps και GPU governor simple με stock συχνότητα για αρχή και βλέπεις στη συνέχεια.:)

Βάλε UBER Linaro 4.10 με CPU governor τον smartmax eps και GPU governor simple με stock συχνότητα για αρχή και βλέπεις στη συνέχεια.:)

Συμφωνώ,με αυτές τις ρυθμίσεις έχει πολύ καλη μπαταρία, χωρίς φυσικά να χάνει σε επιδόσεις......

Υ.Γ το kernel tweaker έχει πλεον και απο μονο του MPdecision, εννοώ εκτός απο το realese του Kener,έχει πλεον και το original realese...

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Συμφωνώ,με αυτές τις ρυθμίσεις έχει πολύ καλη μπαταρία, χωρίς φυσικά να χάνει σε επιδόσεις......

Υ.Γ το kernel tweaker έχει πλεον και απο μονο του MPdecision, εννοώ εκτός απο το realese του Kener,έχει πλεον και το original realese...

Καλα , σε επιδόσεις θα χάνει όπως και να το κανεις. Ο Uberdemand ας πούμε είναι πολύ καλύτερος σε επιδόσεις. Παντα κάπου κερδιζεις και κάπου χάνεις.;)

Για το kernel tweaker δεν το ήξερα γιατί δεν το παρακολουθώ αφού προτιμώ το Trickatermod.

Τον δίδαξε και αυτόν ο Kener.:lol:

Καλημέρα.. Από αυτές τις ρυθμίσεις αλλάζω το cpu governor σε smartmax έτσι;; Επίσης της gpu που βρίσκεται, δεν το βρήκα.. Ευχαριστώ :)

Καλημέρα.. Από αυτές τις ρυθμίσεις αλλάζω το cpu governor σε smartmax έτσι;; Επίσης της gpu που βρίσκεται, δεν το βρήκα.. Ευχαριστώ :)

Το gpu governor είναι μέσα στην επιλογή specific,να εχεις υπόψιν σου οτι για να ισχύουν η ρυθμίσεις μετα απο reboot πρεπει να ειναι τσεκαρισμένο στο set on boot, το πλαίσιο kernel settings....

Nexus 5 red 16GB

Το gpu governor είναι μέσα στην επιλογή specific,να εχεις υπόψιν σου οτι για να ισχύουν η ρυθμίσεις μετα απο reboot πρεπει να ειναι τσεκαρισμένο στο set on boot, το πλαίσιο kernel settings....

Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ :) Αυτές είναι για μπαταρία έτσι;; Για ταχύτητα τι αλλάζει;

Για μένα ο uber είναι κορυφη..Θα θυσίαζα λίγο απο επιδοσεις για καλύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω..

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)