Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως ο ποιο παραμετροποιησιμος kernel που έχω δει!!!!Το καλό είναι οτι μπορείς να τον σεταρεις όπως των elementalX και των trinity οποτε τα εχεις όλα!!!

Αναμένω νέα stable έκδοση για να φλασάρω καθώς έχει βάλει και -Ofast optimizations.:up:

Αναμένω επίσης και την νέα Purity αλλά δεν... Μάλλον ο Darios περιμένει με την σειρά του την 4.4.3 :lol:

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως παραμετροποιεις τον uber.Μιλάμε για τον sabermod;Πάντως σήμερα ξαναπέρασα στοκ με exposed ,gravity με elemental και επιασα 35200!!!!
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Πως παραμετροποιεις τον uber.Μιλάμε για τον sabermod;Πάντως σήμερα ξαναπέρασα στοκ με exposed ,gravity με elemental και επιασα 35200!!!!

Καλά μην νομίζεις ότι η απόδοση στο Antutu είναι ανάλογη των επιδόσεων.

Σίγουρα όχι..Χθες που είχα slim με uber έβγαλε 32500 αλλά το κινητό πήγαινε σα δαιμονισμενο....Τον uber όμως δεν ξέρω πως τον ρυθμιζεις...Υπάρχει ξεχωριστό app;Και αν ναι ελπίζω χωρίς χρήματα ε;
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Σίγουρα όχι..Χθες που είχα slim με uber έβγαλε 32500 αλλά το κινητό πήγαινε σα δαιμονισμενο....Τον uber όμως δεν ξέρω πως τον ρυθμιζεις...Υπάρχει ξεχωριστό app;Και αν ναι ελπίζω χωρίς χρήματα ε;

Το καλυτερο app για των uber είναι το trickster mod,και αυτό γιατί έχει όλες τις επιλογές καθώς και το MPdicision με το οποίο κανεις τις σοβαρές παραμετροποιήσεις!!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Επίσης υπάρχει και το Kcontrol το οποίο το έχει φτιάξει αν θυμαμαι καλά ο τύπος που έχει φτιάξει τον custom mpdecision που χρησιμοποιεί ο UBER.

Να ξέρεις με trickster βάζεις francosound version ενω με kcontrol βάζεις fauxsound version.

Παιδιά είμαι εντελώς stock και δεν έχω σκοπό να πειραξω κάτι ακόμα στο κινητό.. Ωστοσο η αλλαγη απο dalvik σε art αξίζει σε πρώτη φαση;;έχετε δει διάφορες όσοι την έχουν αλλάξει;;

Παιδιά είμαι εντελώς stock και δεν έχω σκοπό να πειραξω κάτι ακόμα στο κινητό.. Ωστοσο η αλλαγη απο dalvik σε art αξίζει σε πρώτη φαση;;έχετε δει διάφορες όσοι την έχουν αλλάξει;;

Εχει ελαχιστη διαφορα στην ταχυτητα,και αυτο φενεται περισσοτερο στα games,φορτονουν λιγο ποιο γρηγορα,αλλα προσεχε διοτι δεν ειναι ολες η εφαρμογες συμβατες με ART,ετσι και αλλιως ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο :)

Nexus 5 red 16GB

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ενα root και αλλαγή recovery, να βάλεις dalvik & bionic patches, να βγάλεις (πάγωμα με titanium αν φοβάσαι) και όσες εφαρμογές συστήματος δε χρησιμοποιείς, και θα είναι μια χαρά το κινητό δίχως να χάσει καθόλου απο σταθερότητα και αξιοπιστία.

1 ) Για τους τζαμπατζήδες δεν θα απαντήσω γιατί θα μου ανέβει πάλι το αίμα στο κεφάλι...:mad:

Αρκετά έχω τραβήξει δύο μέρες σε νοσοκομεία και γιατρούς...

+1 απλά σε όσα λέει ο MaXAiRO.

2) Επειδή βλέπω ότι πολλοί ασχολείστε με το benching ( προσωπικά μου είναι αδιάφορο ), ένας τύπος στο xda χτύπησε

με Purity+Code Blue 144 stable 35000+ σκορ. Aπλά κρύωσε πρώτα καλά το κινητό κάτω από aircondition...:p

Και για να μη βγω και εντελώς Off topic, ο flar2 γιατί δεν ανανεώνει ακόμα τον τίτλο και το πρώτο post με τον 0.40; είναι ακόμα δοκιμαστικοί φαντάζομαι; να πω την αλήθεια, και με τον 0.38 έχω πάθει 3 sod με default ρυθμίσεις του CPU όποτε το έβγαζα από φόρτιση αφού ήταν 100% και το χρησιμοποιούσα ταυτόχρονα αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Ο flar2 ανανεώνει το OP όταν είναι πλήρως σταθερή η νέα έκδοση.

Πιστεύω άλλη μία το πολύ δύο θα βγάλει και θα ανανεώσει το OP.

Να ηρεμήσουμε παιδιά, δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα.

Επιστροφή στο θέμα μας που είναι το άπειρο modding του Nexus 5 :)

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Να ηρεμήσουμε παιδιά, δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα.

Επιστροφή στο θέμα μας που είναι το άπειρο modding του Nexus 5 :)

:up: ετσι ετσι!!!!

Nexus 5 red 16GB

Οσοι ενδιαφερονται για καλες επιδοσεις στα benchmarks μπορουν να βαλουν και τους τελευταιους drivers τις gpu,η υπαρχον ειναι v.53 και με την αναβαθμιση εχουμε v.66.δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες,αλλα κακο δεν κανουν....

https://www.dropbox.com/s/kbxb13helakrkg4/UPDATE-adreno-drivers-hammerhead.zip

ειναι σε flashable zip φλασαρουμε,wipe dalvik,wipe cashe.

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Επίσης να βάλουν το κινητό για 2 λεπτά στο ψυγείο ή μπροστά από το air condition να πάει η cpu κάτω από τους 30 βαθμούς.:lol:

Επίσης και μια συμβουλή από μένα : πριν τρέξετε το benchmark, βάλτε το κινητό στην κατάψυξη για 3-4 λεπτά ή στο ψυγείο για δέκα, βάλτε το min CPU και max CPU στη μεγαλύτερη συχνότητα του kernel σας με performance scheduler και κλείστε όλες τις εφαρμογές, gps και συγχρονισμούς. Αλλά όταν πατήσετε το κουμπί για να αρχίσει το benchmark ξαναβάλτε το μέσα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Το air condition δεν κάνει καλή δουλειά σε σύγκριση με τις παραπάνω συσκευές.

Χαχαχα πραγματικά απορώ γιατί ασχολείται τόσο με τα benchmark ο κόσμος...

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Επειδή βλέπω ότι πολλοί ασχολείστε με το benching ( προσωπικά μου είναι αδιάφορο ), ένας τύπος στο xda χτύπησε

με Purity+Code Blue 144 stable 35000+ σκορ. Aπλά κρύωσε πρώτα καλά το κινητό κάτω από aircondition...:p

Σιγά τα ωά, τόσο πιάνω εγώ με stock rom/kernel και απλά λίγο tweaking.:p

Όλα φουλ ανοιχτά στο κινητό, και θερμοκρασία στους 34 βαθμούς αυτή τη στιγμή.

Nexus είσαι.

[ATTACH]45520[/ATTACH]

Σιγά τα ωά, τόσο πιάνω εγώ με stock rom/kernel και απλά λίγο tweaking.:p

Όλα φουλ ανοιχτά στο κινητό, και θερμοκρασία στους 34 βαθμούς αυτή τη στιγμή.

Nexus είσαι.

[ATTACH]45520[/ATTACH]

Βγάλε τα z2 patches και μετά δείξε μας τι σκορ θα έχεις με την stock rom.:p

Βγάλε τα z2 patches και μετά δείξε μας τι σκορ θα έχεις με την stock rom.:p

Ντάξει, δεν είπα ότι δεν έχω patches επάνω :p

Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι γίνεται και χωρίς "παίδεμα" με kernels κλπ.

Στο ίδιο setup με elemental και franco έβγαζα παραδόξως λιγότερο, 28-32K. Και με νορμάλ ρυθμίσεις των kernels, όχι ρυθμισμένους φουλ για αυτονομία.

:!: Τα off topic μηνύματα αφαιρέθηκαν. Παιδιά το τι κάνει ο καθένας με την τσέπη του είναι δικό του θέμα και σίγουρα το συγκεκριμένο topic δεν προορίζεται για τέτοιου είδους συζητήσεις. Παρακαλείστε πριν δημοσιεύσετε κάτι να συμβουλεύεστε τον τίτλο του topic που βρίσκεστε και να παραμένετε εντός θέματος :!:
Κώστας

Ρε παιδιά δεν μπορω flasharω την factory image απο recovery ??Γιατί δεν μου το βλέπει καν τοναρχειο

δεν το βλεπει διοτι δεν ειναι flashable zip,το αρχειο που εχεις ειναι boot img....

Nexus 5 red 16GB

δεν το βλεπει διοτι δεν ειναι flashable zip,το αρχειο που εχεις ειναι boot img....

Και μπορώ να την φλασαρω την original 4.4.2 χωρις να χασω και το ροοτ ?

Και μπορώ να την φλασαρω την original 4.4.2 χωρις να χασω και το ροοτ ?

Άμα.φλασαρεις την εργοστασιακή, θα χάσεις root καθώς θα αλλάξει και ο kernel.Αλλά πολύ εύκολα μετά το ξανακάνεις.

Πχ περνάς μια recovery και γίνεται σχεδόν από μόνο του.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)