souliar Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Γιατί λοιπόν κάποια καλά παιδιά nexusαδες να μην κάτσετε να γράψετε ένα συνοπτικό οδηγό με όλες τις συνηθισμένες ερωτήσειες/απορίες και να τον βάλουμε στην πρώτη σελίδα, έτσι ώστε να γίνει η ζωή όλων μας πιο εύκολη; Συμφωνώ με τον gnt,πιστεύω οτι αυτό που λέει είναι το καλυτερο έτσι οι νέοι χρήστες του nexus θα έχουν μια ενότητα με όλες τις απορίες τους!!!Αυτό είναι και ποιο ευκολο να βρει καποιος την απορία του,αλλά και για αυτον που ξέρει και έχει απάντηση σε κάποια απορια ,να μην την γράφει ξανά και ξανά! Υ.Γ δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφω συνέχεια κάτι για το οποίο ξέρω.απλα είναι ποιο ευκολο και γρήγορο για κάποιον που δεν ξέρει κάτι, να βρει την απορία του, γρήγορα χωρίς αναμονή για απάντηση!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 ....δεν είναι δυνατόν να κάτσουν να διαβάσουν 150 και 300 σελίδες σε κάθε νήμα για να βρουν ποιο ποστ έχει τα 2-3 συγκεκριμένα link που ψάχνουν. Λογικό είναι να ρωτήσουν εφόσον δεν γνωρίζουν. Φιλικά κι εγώ... Με συγχωρείς αλλά τουλάχιστον άποψή μου , μια χαρά δυνατόν και λογικό είναι. Όταν αγοράζεις μια συσκευή που θα έχεις για τουλάχιστον κάποιους μήνες - και θες να τη "σκαλίζεις" κιόλας- φροντίζεις να είσαι σωστά ενημερωμένος. Δεν θα το κάνεις σε μια ώρα, αλλά σε 3-4 μέρες πχ γίνεται. Προσωπικά κάθε φορά που αλλάζω κινητό πρώτα φροντίζω να διαβάσω σιγά σιγά κάθε τι σχετικό ( τουλάχιστον στο myphone εννοώ ) και μετά αρχίζω τις ερωτήσεις. Να μη σου πω ότι 7 στις 10 απορίες έχουν ήδη λυθεί με αυτόν τρόπο. Μπορώ να δεχθώ ότι λόγω αγγλικών κάποιοι έχουν πρόβλημα με το Xda, κατανοητό, στη περίπτωση του δικού μας myphone, δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Οι 150 μέχρι τώρα σελίδες του παρόντος θέματος θα ήταν κατά πολύ λιγότερες αν απλώς κάποιοι έκαναν τον κόπο να διαβάσουν λίγο τις προηγούμενες... Γιατί λοιπόν κάποια καλά παιδιά nexusαδες να μην κάτσετε να γράψετε ένα συνοπτικό οδηγό με όλες τις συνηθισμένες ερωτήσειες/απορίες και να τον βάλουμε στην πρώτη σελίδα, έτσι ώστε να γίνει η ζωή όλων μας πιο εύκολη; Προσωπικά το έχω σκεφτεί ουκ ολίγες φορές ειδικά τις τελευταίες μέρες, απλά, λόγω δουλειάς, δε μπορώ να βρω μερικές συνεχόμενες ελεύθερες ώρες για να το κάνω. Πιθανόν να το ξεκινήσω σιγά σιγά. Όπου νάναι θα ξεκινήσουν και οι ερωτήσεις " πώς περνάω τη 4.4.3 "... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Γιατί λοιπόν κάποια καλά παιδιά nexusαδες να μην κάτσετε να γράψετε ένα συνοπτικό οδηγό με όλες τις συνηθισμένες ερωτήσειες/απορίες και να τον βάλουμε στην πρώτη σελίδα, έτσι ώστε να γίνει η ζωή όλων μας πιο εύκολη; Πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να το δουλέψουν 2-3 άτομα μαζί τουλάχιστον όχι μόνο για να είναι πλήρες, αλλά και καλά οργανωμένο. Είναι δύσκολο γενικότερα μιας και είναι πάρα πολλές οι ερωτήσεις. Ίσως αν βρίσκαμε ένα ανάλογο pattern να ήταν πιο εύκολο καθώς θα είχαμε μία βάση. Σε κάθε περίπτωση προτίθεμαι να βοηθήσω όσο μπορώ.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Υπάρχει και το search όμως που είναι πολύ βολικό και ειδικά αν ζητάς κάτι συγκεκριμένο σου βγάζει και λίγα αλλά εύστοχα αποτελέσματα.;) Ε νομίζω πως το ανέφερα: "εκτός από μια αναζήτηση". Αν δε βρει κάποιος αυτό που ψάχνει στην αναζήτηση, μετά θα ρωτήσει, δε μπορεί να διαβάσει 400 σελίδες. Με συγχωρείς αλλά τουλάχιστον άποψή μου , μια χαρά δυνατόν και λογικό είναι. Όταν αγοράζεις μια συσκευή που θα έχεις για τουλάχιστον κάποιους μήνες - και θες να τη "σκαλίζεις" κιόλας- φροντίζεις να είσαι σωστά ενημερωμένος. Δεν θα το κάνεις σε μια ώρα, αλλά σε 3-4 μέρες πχ γίνεται. Προσωπικά κάθε φορά που αλλάζω κινητό πρώτα φροντίζω να διαβάσω σιγά σιγά κάθε τι σχετικό ( τουλάχιστον στο myphone εννοώ ) και μετά αρχίζω τις ερωτήσεις. Να μη σου πω ότι 7 στις 10 απορίες έχουν ήδη λυθεί με αυτόν τρόπο. Μπορώ να δεχθώ ότι λόγω αγγλικών κάποιοι έχουν πρόβλημα με το Xda, κατανοητό, στη περίπτωση του δικού μας myphone, δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Οι 150 μέχρι τώρα σελίδες του παρόντος θέματος θα ήταν κατά πολύ λιγότερες αν απλώς κάποιοι έκαναν τον κόπο να διαβάσουν λίγο τις προηγούμενες... Καλά εγώ προσωπικά αρχίζω και διαβάζω myphone και xda πριν κάνω παραγγελία τη συσκευή στην οποία καταλήγω κάθε φορά. Δε μιλάω καν για μένα προσωπικά. Κι αν δε βρίσκεις κάτι εκεί, το γράφεις στο Google στην τελική. Απλά μπορώ να καταλάβω (κάπως) κάποιον που δεν έχει το χρόνο και την υπομονή όπως επίσης δε μπορώ να καταλάβω κάποιον που μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει λέγοντας "τι ρωτάς, ψάξε, κλπ" ενώ στον ίδιο χρόνο θα μπρούσε να δώσει την απάντηση. Δε μιλάω συγκεκριμένα για κάποιον εδώ. Γενικότερα σαν φαινόμενο/συμπεριφορά. Τέλος για μένα το offtopic. Edited May 26, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Υπάρχουν αντίστοιχοι οδηγοί για αρχάριους και για πιο προχωρημένους στις διάφορες συσκευές. Σε πρώτη φάση ας δημιουργηθεί εδώ ένας οδηγός σχετικά με το θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Google Nexus 5. Για παράδειγμα, συνοπτικός οδηγός για bootloader unlocking και root (νομίζω έχει κάνει έναν ο gialakias[/member], επαναφορά σε stock, Custom ROM/kernels, πως γίνεται το installation, διαφορές dirty/clean, χρήσιμα εργαλεία/apps για τo πείραγμα του nexus κα Μπορεί να υπάρχει γενική γνώση και πιο εξειδικευμένη αλλά καλό είναι να απαντώνται γρήγορα και με ευνόητο τρόπο οι βασικές τουλάχιστον απορίες. Αν μαζευτεί αρκετό υλικό, μπορούμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό pinned thread το οποίο θα τα συγκεντρώνει όλα. Ας αρχίσουμε όμως με αυτά που έγραψα παραπάνω σχετικά με τις τροποποιήσεις. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Βλέπω πολλά παιδιά ρωτάνε για τα βασικά του οδηγού που έχω κάνει εδώ χωρίς να τον έχουν δει, ίσως γιατί είναι σε άλλο τομέα του φόρουμ και δεν έπεσε στην αντίληψή τους. Εγώ δεσμεύομαι με την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης να κάνω τον οδηγό ΟΤΑ όπως και στο nexus 4 τους οποίους θα κρατάω ενημερωμένους όπως έχω κάνει μέχρι στιγμής στο 4. Αν είναι ας φτιαχτεί ένα sticky στο φόρουμ που να περιέχει αυτά και προσθήκες άλλων φίλων εδώ για custom roms, βελτιώσεις ήχου κλπ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εγώ είχα σκεφτεί να φτιάξω το πρώτο post και τον τίτλο στο θέμα που έχω φτιάξει με τα προβλήματα και να βάλω ένα τεράστιο faq σχετικά με τις παρτίδες και άλλα πολλά είτε σχετικά με root είτε με το ota το οποίο θα ανανέωνα με κάθε νέα έκδοση μέχρι να σταματήσω να ασχολούμαι με το Nexus 5 αλλά αποθαρρύνθηκα γιατί δεν μπορώ να το κάνω επεξεργασία και το ξέχασα τελείως τώρα. Όσον αφορά τον οδηγό του γυαλάκια καλό θα ήταν να μπει κάπου εδώ σε sticky γιατί εκεί που είναι τώρα αμφιβάλλω αν θα το δει ποτέ κανένας. Ούτε καν εγώ δεν τον έχω δει. Πάντως, ό,τι και να γίνει πάντα θα υπάρχουν αυτοί που όταν θέλουν να ρωτήσουν κάτι θα το κάνουν ακόμη κι αν η απάντηση είναι στο ακριβώς από πάνω post. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το βράδυ κιόλας θα "ραψω" τον οδηγό της ΟΤΑ του 5 αντίστοιχα με του 4. Και βλέπουμε. Έτσι από unlock root return to stock και ΟΤΑ "καθαρίζουμε" Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το βράδυ κιόλας θα "ραψω" τον οδηγό της ΟΤΑ του 5 αντίστοιχα με του 4. Και βλέπουμε. Έτσι από unlock root return to stock και ΟΤΑ "καθαρίζουμε" Ωραια,σε οτι μπορω να βοηθήσω θα το κάνω ευχαρίστως!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ξεκίνησα ήδη ένα basic flash guide ( όχι root κλπ, μόνο rom + kernel basics ), να δω πότε θα τον τελειώσω, θα σας κρατάω ενήμερους και για ότι χρειαστώ θα σφυρίξω. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ωραια,σε οτι μπορω να βοηθήσω θα το κάνω ευχαρίστως!!! Εννοείται. Pm και είσαι μέσα. Υγ. Χρωστάω και στον karx μια προσθήκη, το ξέχασα τελείως. Έρχεται... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μπράβο και καλό κουράγιο σε όσους συμβάλλουν. Λοιπόν, για την ερώτηση μου παραπάνω αναφορικά με τον elementalX, διαβασα στο νήμα του, ο ίδιος δηλαδή, είπε οτι προτείνω φλασάρισμα της υπάρχουσας rom ώστε να αντικατασταθεί ο kernel με αυτόν που ήρθε κουτί με την rom, και μπορεί να γίνει και με επαναφορά του boot.img που είχε η rom για όσους το είχαν κρατήσει. Άρα αφορά μόνο τον kernel, όχι το system. Εγώ ήδη είχα φλασάρει όλη τη ρομ, αλλά επειδή είχα κάνει πολλές ρυθμίσεις φόρτωσα ξανά το system.img απο nandroid και τρέχω κανονικά. Με τι ρυθμίσεις πιάνετε 35k+ στο antutu; Μήπως είναι τα z2 patches; Επίσης έτρεξα τον aroma installer, όλα default εκτός απο το ότι έβγαλα και το swipe to sleep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μπράβο και καλό κουράγιο σε όσους συμβάλλουν. Λοιπόν, για την ερώτηση μου παραπάνω αναφορικά με τον elementalX, διαβασα στο νήμα του, ο ίδιος δηλαδή, είπε οτι προτείνω φλασάρισμα της υπάρχουσας rom ώστε να αντικατασταθεί ο kernel με αυτόν που ήρθε κουτί με την rom, και μπορεί να γίνει και με επαναφορά του boot.img που είχε η rom για όσους το είχαν κρατήσει. Άρα αφορά μόνο τον kernel, όχι το system. Εγώ ήδη είχα φλασάρει όλη τη ρομ, αλλά επειδή είχα κάνει πολλές ρυθμίσεις φόρτωσα ξανά το system.img απο nandroid και τρέχω κανονικά. Με τι ρυθμίσεις πιάνετε 35k+ στο antutu; Μήπως είναι τα z2 patches; Επίσης έτρεξα τον aroma installer, όλα default εκτός απο το ότι έβγαλα και το swipe to sleep. Για το score στο antutu σημαντικο ρολο παιζουν τα Z2 patches,για να δεις 35κ+ πρεπει να ειναι το κινητο σε καλη θερμοκρασια....δηλ η cpu να μην ειναι στους 45 βαθμους κελσιου ας πουμε!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παιδιά πέρασα την κομψοτατη slim πριν απο λίγο και τρέχοντας το antutu μου βγάλε 33900.Με τον δικο της κερνελ.Γίνεται; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παιδιά πέρασα την κομψοτατη slim πριν απο λίγο και τρέχοντας το antutu μου βγάλε 33900.Με τον δικο της κερνελ.Γίνεται; Ναι γινεται.......η slim εχει optimized bionic & dalvik binaries και ο δικος της kernel ειναι ικανοποιητικα γρηγορος! :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παιδιά πέρασα την κομψοτατη slim πριν απο λίγο και τρέχοντας το antutu μου βγάλε 33900.Με τον δικο της κερνελ.Γίνεται; Και που δεις ποσο βγάζει με UBER.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πάντως έτσι όπως διάβασα την περιγραφή των patches, δεν παίζει να κάνει κακό, αμα κάνει κάτι καλό θα είναι έτσι; Δηλαδή να τα περάσω κι εγώ στην stock μου λέω. Με τραβάνε περισσότερο αυτά του moto X όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πάντως έτσι όπως διάβασα την περιγραφή των patches, δεν παίζει να κάνει κακό, αμα κάνει κάτι καλό θα είναι έτσι; Δηλαδή να τα περάσω κι εγώ στην stock μου λέω. Με τραβάνε περισσότερο αυτά του moto X όμως. Μονο καλο κανουν...κακο δεν κανουν σιγουρα.....:)Του MotoX ειναι εξισου καλα,αλλα του Z2 ειναι ποιο βελτιωμενα ειδικα στα bench...:shoot: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παιδιά κάτι για slow motion υπάρχει ? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ο οδηγός του Gialakia μπήκε σε λίνκ στο πρώτο ποστ για να τον βρίσκουμε πιο εύκολα. Να πω για τον φίλο Maxairo ότι όποιος μπει στον κόπο να γράψει οδηγό για μια συσκευή και ο οδηγός αυτός απαιτεί κατα καιρούς ανανέωση, συνήθως του δίνεται ο τίτλος του mobile guide editor για να μπορεί να επεξεργάζεται τον οδηγό του όσο συχνά χρειαστεί. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μονο καλο κανουν...κακο δεν κανουν σιγουρα.....:)Του MotoX ειναι εξισου καλα,αλλα του Z2 ειναι ποιο βελτιωμενα ειδικα στα bench...:shoot: Οκ. Ελα το ξέρεις οτι θα τα δοκίμαζα και τα 2, δεν γίνεται είναι εθισμός. Αλλά γενικά έχω καταλήξει οτι θα παίζω με stock rom, εννοείται xposed, τα patches αυτά που δεν τα υπολόγιζα στην αρχή, σήμερα διαβασα στο xda ενα thread πώς ξεκίνησε η ιστορία, και μετά θα παίζω με kernels. Τώρα είμαι με elementalX, να πω την αλήθεια διαφορά σε επιδόσεις δεν είδα αισθητά. Μπαταρία ούτε λόγος να βγάλω άκρη, νομίζω και μετά απο φόρτιση πρεπει να υπάρχει battery drain για να είναι σίγουρος κάποιος για διαφορά. Αα, με elemental 0.40, ενεργοποίησα το sweep to sleep που το έχει και recommended, και δεν δουλεύει...Εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ενδιαφέρον. Το location history μόνο ή και το location reporting? To location history μόνο! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Και που δεις ποσο βγάζει με UBER.:D Δεν προλαβα να δω ποσο βγαζει αλλά απο όταν τον πέρασα το κινητό παει σφαίρα..Ταχύτατο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Δεν προλαβα να δω ποσο βγαζει αλλά απο όταν τον πέρασα το κινητό παει σφαίρα..Ταχύτατο... Το όλο θέμα με τον UBER είναι πως θα τον ρυθμίσεις.;) Εκεί είναι η μαγεία του καθώς έχει άπειρες επιλογές.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Το όλο θέμα με τον UBER είναι πως θα τον ρυθμίσεις.;) Εκεί είναι η μαγεία του καθώς έχει άπειρες επιλογές.:D Οντως ο ποιο παραμετροποιησιμος kernel που έχω δει!!!!Το καλό είναι οτι μπορείς να τον σεταρεις όπως των elementalX και των trinity οποτε τα εχεις όλα!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts