m7ixalis Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κάποια βοήθεια? Root πέρασες με cf auto ? Κατέβασε το custom recovery που θελεις και πέρνα το με adb . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Root πέρασες με cf auto ? Κατέβασε το custom recovery που θελεις και πέρνα το με adb . Εγώ το ρουτ το έκανα με το cf auto αλλά custom recovery πέρασα με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 αυτοι της παρανοιντ,θα μας τρελανουν τελειως?εβγαλαν επισημο τοπικ,αλλα η τελευταια ρομ ειναι σχεδον μηνα πριν?και ειναι σχεδον aosp? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Root πέρασες με cf auto ? Κατέβασε το custom recovery που θελεις και πέρνα το με adb . Με nexus toolkit auto. Ο φίλος πιο κάτω που παραθέτει ένα recovery από play?κάνει δουλεία? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Με nexus toolkit auto. Ο φίλος πιο κάτω που παραθέτει ένα recovery από play?κάνει δουλεία? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1766475 Αυτό χρησιμοποιησες φίλε; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1766475 Αυτό χρησιμοποιησες φίλε; Ναι αυτό φίλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αυτοι της παρανοιντ,θα μας τρελανουν τελειως?εβγαλαν επισημο τοπικ,αλλα η τελευταια ρομ ειναι σχεδον μηνα πριν?και ειναι σχεδον aosp? Η τελευταια beta2 ειναι απο 13/01/14 και οπως εχει πει η ομαδα το pie και το halo δεν παιζει ακομα.Προτιμω να βγαλουν κατι καλο και ας αργησουν λιγο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Επειδή είμαι έτοιμος μέσω toolkit να ξεκλειδώσω και να rootaro το κινητό θέλω να κάνω μια ερώτηση. Με το ξεκλείδωμα του bootloader ξέρω ότι θα χαθούν εφαρμογες κτλ αλλά θα χαθούν και φωτογραφίες κτλ που έχω μέσα; Επίσης επειδή αρχικά δεν θα περάσω άλλη ρομ πάρα μόνο gravity box κτλ αν βγει μια ota update όταν την κάνω μετα θέλει πάλι από την αρχή ρουταρισμα; Σας ευχαριστώ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Πριν ξεκλειδώσεις κράτησε ένα backup τις φωτογραφίες σου και ότι άλλο νομίζεις πως χρειάζεται και δεν θέλεις να χαθεί. Ξεκλείδωσε και κάνε root. Πέρνα recovery και φλάσαρε και το zip για να σβήσεις το flag και κλείδωσε πάλι τον bootloader. Στήσε πάλι το τηλέφωνο όπως θέλεις και πάρε ένα nandroid backup. Πέρνα xposed installer και gravity box ή και ότι άλλο θέλεις. Όταν θα έρθει η ώρα της ΟΤΑ, περνάς το nandroid και προχωράς στην αναβάθμιση. Το gravity box αλλάζει αρχεία συστήματος και δεν είναι δυνατόν να πάρεις OTA. Μετά το ΟΤΑ θα θέλει πάλι root, εκτός και αν έχεις την αγορασμένη έκδοση του superSU που δίνει την δυνατότητα να κρατήσεις το root μετά από αναβάθμιση. Τουλάχιστον έτσι λέει, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Edited January 16, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Επειδή είμαι έτοιμος μέσω toolkit να ξεκλειδώσω και να rootaro το κινητό θέλω να κάνω μια ερώτηση. Με το ξεκλείδωμα του bootloader ξέρω ότι θα χαθούν εφαρμογες κτλ αλλά θα χαθούν και φωτογραφίες κτλ που έχω μέσα; Επίσης επειδή αρχικά δεν θα περάσω άλλη ρομ πάρα μόνο gravity box κτλ αν βγει μια ota update όταν την κάνω μετα θέλει πάλι από την αρχή ρουταρισμα; Σας ευχαριστώ Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε το toolkit του Nexus 5, η χειροκίνητη διαδικασία είναι: ξεκλειδώνεις bootloader μέσω fastboot, σβήνονται τα πάντα, ακόμα και εικόνες κλπ. Οπότε κάνε backup. Πέρασμα custom recovery μέσω fastboot και μετά φλασάρισμα του SuperSU για root μέσω recovery. Σε περίπτωση που το recovery που θα περάσεις είναι το TWRP (και όχι το CWM) , τότε μόλις το ανοίξεις σε ρωτάει αν θες να κάνεις root και το κανει αυτόματα. Αν βγει update και το κάνεις, το root χάνεται και θα πρέπει να φλασάρεις καινούριο zip SuperSU όταν το βγάλει ο Chainfire. Αν έχεις αγοράσει την εφαρμογή SuperSU PRO τότε έχει επιλογή να παραμείνει το root μετά το update. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Πριν ξεκλειδώσεις κράτησε ένα backup τις φωτογραφίες σου και ότι άλλο νομίζεις πως χρειάζεται και δεν θέλεις να χαθεί. Ξεκλείδωσε και κάνε root. Πέρνα recovery και φλάσαρε και το zip για να σβήσεις το flag και κλείδωσε πάλι τον bootloader. Στήσε πάλι το τηλέφωνο όπως θέλεις και πάρε ένα nandroid backup. Πέρνα xposed installer και gravity box ή και ότι άλλο θέλεις. Όταν θα έρθει η ώρα της ΟΤΑ, περνάς το nandroid και προχωράς στην αναβάθμιση. Το gravity box αλλάζει αρχεία συστήματος και δεν είναι δυνατόν να πάρεις OTA. Μετά το ΟΤΑ θα θέλει πάλι root, εκτός και αν έχεις την αγορασμένη έκδοση του superSU που δίνει την δυνατότητα να κρατήσεις το root μετά από αναβάθμιση. Τουλάχιστον έτσι λέει, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Επειδή με μπέρδεψες λίγο με το toolkit ξεκλειδώνει και μετά κάνεις root. Ποιο zip λες να φλασαρω και τι εννοείς να σβήσει το flag? Μετά για ποιο λόγο να κλειδώσω ξανά bootloader αν και μέσα στο πρόγραμμα δεν βλέπω επιλογή για κλείδωμα πάρα μόνο unlock. Sorry αν δεν πιάνω κάτι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλως ηρθα και επισημα..παμε για φλασαρισμα σλιμκατ,μιας και για την ωρα ειναι οτι καλυτερο μαλλον Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Επειδή με μπέρδεψες λίγο με το toolkit ξεκλειδώνει και μετά κάνεις root. Ποιο zip λες να φλασαρω και τι εννοείς να σβήσει το flag? Μετά για ποιο λόγο να κλειδώσω ξανά bootloader αν και μέσα στο πρόγραμμα δεν βλέπω επιλογή για κλείδωμα πάρα μόνο unlock. Sorry αν δεν πιάνω κάτι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2513701 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239421 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2566999 Γενικά ψάξε στα ποστ του osmOsis. Προτίμησε fastboot και adb εντολές για να ξέρεις και τι γίνεται με το τηλέφωνό σου. Τον bootloader αν θες τον κλειδώνεις ξανά, πιο πολύ για προστασία. Το flag είναι μια ηλιθιότητα της Google ή της lg δεν με ενδιαφέρει που βγάζει τηλέφωνα που απευθύνονται και καλά σε ένα κοινό που δοκιμάζει, φλασάρει, αλλάζει και κάνει χίλια δύο πράγματα. Μετά μιμήθηκε την Samsung και έβαλαν κάτι που να δείχνει στο service ότι τηλέφωνο έχει μπει στον bootloader. Edited January 16, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παρεμπιπτοντως,το αγορασθεν toolkit του mskip,μου δουλεψε μονο για το Ν4..για το N5 θελει παλι χρηματα...:down: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Nadroid backup πώς περνουμε; με την εφαρμογή πχ από Google online Nadroid backup? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Nadroid backup πώς περνουμε; με την εφαρμογή πχ από Google online Nadroid backup? Δεν έχεις custom recovery ώστε να κάνεις το backup ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δεν έχεις custom recovery ώστε να κάνεις το backup ? Έχω.. Να το κάνω δηλαδή από εκεί μέσα; επειδή είδα ότι πιάνει σχεδόν 1.7 γιγα και είναι πολύς χωρίς για να έχεις χαμένος από τη συσκευή σου. Εκτός αν καταλαβαίνω κάτι λάθος. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Έχω.. Να το κάνω δηλαδή από εκεί μέσα; επειδή είδα ότι πιάνει σχεδόν 1.7 γιγα και είναι πολύς χωρίς για να έχεις χαμένος από τη συσκευή σου. Εκτός αν καταλαβαίνω κάτι λάθος. Μα και το online nadroid backup δεν σώζει το backup σε κάποιο cloud . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μα και το online nadroid backup δεν σώζει το backup σε κάποιο cloud . Α νόμιζα ότι έτσι δουλεύει για να είμαι ειλικρινής. Να ρωτήσω.. Αν κάνω μέσω το backup μετά μπορώ να πάρω το φάκελο που είναι κρατημένο και να το περάσω στο pc ώστε να μη το έχω μέσα στη συσκευή και πιάνει τόσο χώρο; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Α νόμιζα ότι έτσι δουλεύει για να είμαι ειλικρινής. Να ρωτήσω.. Αν κάνω μέσω το backup μετά μπορώ να πάρω το φάκελο που είναι κρατημένο και να το περάσω στο pc ώστε να μη το έχω μέσα στη συσκευή και πιάνει τόσο χώρο; Εννοείτε ότι μπορείς . Δοκίμασε και το online μήπως έχει επιλογή για cloud ,πάντως δεν ονομάστηκε γιαυτό το λόγο έτσι. Edited January 16, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μέσα στο σ/κ θα κάνω root, θα βαλω custom rom και θα αλλάξω κερνελ. Ποια rom να προτιμήσω cyanogenmod ή κάποια άλλη; με την αλλαγή κερνελ με ενδιαφέρει κυρίως να αυξήσω την αυτονομία. Ποιον να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Η τελευταια beta2 ειναι απο 13/01/14 και οπως εχει πει η ομαδα το pie και το halo δεν παιζει ακομα.Προτιμω να βγαλουν κατι καλο και ας αργησουν λιγο αληθεια?ετσι οπως πατησα να μου βγαλει τα λινκ τους,τελευταια ενημερωση ελεγε του περασμενου μηνα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Α νόμιζα ότι έτσι δουλεύει για να είμαι ειλικρινής. Να ρωτήσω.. Αν κάνω μέσω το backup μετά μπορώ να πάρω το φάκελο που είναι κρατημένο και να το περάσω στο pc ώστε να μη το έχω μέσα στη συσκευή και πιάνει τόσο χώρο; Εμένα το κάθε backup μου πιάνει περίπου 3.5 GB, οπότε όπως καταλαβαίνεις το περνάω κατευθείαν στον υπολογιστή. Μέσα στο σ/κ θα κάνω root, θα βαλω custom rom και θα αλλάξω κερνελ. Ποια rom να προτιμήσω cyanogenmod ή κάποια άλλη; με την αλλαγή κερνελ με ενδιαφέρει κυρίως να αυξήσω την αυτονομία. Ποιον να περάσω; Οι πιο δημοφιλείς ROM στο xda σύμφωνα με τα views/posts είναι η Cataclysm και η Slim. Οι πιο δημοφιλείς kernel είναι ο franco και ο Elemental X. Εγώ θα σου πρότεινα Slim και franco. Αλλά μπορείς να μείνεις και με stock και απλά να περάσεις κάποιο module όπως το GravityBox. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 περασα μια και τον ελεμενταλ,ετσι για αλλαγη απο φρανκο και βλεπουμε δε ξερω μηπως ο hells εχει βγαλει τιποτα για μας Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τελικά πέρασα και τον φρανκο να δω πως θα πάει. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι έπεσε πάρα πολύ η απόδοση στα benchmarks χωρίς να τους δίνω ιδιαίτερη σημασία. Βγάζω 22-23000 ενώ πριν ήμουν 28-29000. Τεσπα ένα άλλο ερώτημα. Επειδή το Franco update θέλει πληρωμή μήπως υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά; πάντως τον έβαλα κυρίως να δω πως θα πάει με το θέμα αυτονομίας. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts