kyriakos96 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κυριακό έχεις δει μήπως καμιά αλλαγή στην εγγραφή βίντεο και πιο συγκεκριμένα αν σταμάτησε αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος (βουητό) που υπήρχε όταν δεν υπήρχε φασαρία στο περιβάλλον ;; edit: είδα σε άλλο θέμα ότι όντως διορθώθηκε αρκετά και μειώθηκε ο θόρυβος !!! Άντε να δούμε !!! Δεν καταλαβαίνω κάτι άρα μάλλον διορθώθηκε. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν καταλαβαίνω κάτι άρα μάλλον διορθώθηκε. Είχες και εσύ θέμα με το σφύριγμα και τώρα δεν εχεις δηλαδή ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδιά για το led που λέτε ένα περίεργο πράγμα, είναι 4.4.2 στοκ όπως ήρθε το τηλέφωνο,χωρίς να κάνω κάτι εγώ και το notification led κάποιες φορές ανάβει όταν έχω αναπάντητες(μόνο αναπάντηντες,τίποτα άλλο μαζί με αυτές) και κάποιες φορές δεν ανάβει. είναι τελείως κουλό. στα mail/sms/messengers κλπ ανάβει πάντα, στις αναπάντητες όποτε του καπνίσει. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπάρχει κανείς που να του ήρθε ειδοποίηση για O.T.A. update της 4.4.3 ??? μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση για το O.T.A. update της 4.4.3 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Είχες και εσύ θέμα με το σφύριγμα και τώρα δεν εχεις δηλαδή ?? Το πρόβλημα με το σφύριγμα εγώ δεν το είχα εντοπίσει διότι δεν τραβάω ποτέ βίντεο. Όμως μετά την αναβάθμιση και αφού με ρώτησαν προηγουμένως έκανα μια δοκιμή και δεν εντόπισα κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί και να υπάρχει απλώς εγώ δεν το διακρίνω. Καλυτερα να μας απαντήσει και κάποιος που αναβαθμίστηκε και είχε το πρόβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Και σε μένα μόλις ήρθε αναβάθμιση σε 4.4.3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση για το O.T.A. update της 4.4.3 :D Τι προέλευσης είναι το κινητό σου ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 και εμενα μου ηρθε η αναβαθμιση αυτοματα στο κινητο, πριν απο λιγη ωρα... (ειναι πολωνικο 404) το θεμα μου ειναι οτι ειμαι στοκ, με ρουτ και xposed+z2 paches, πως αναβαθμίζω? πατωντας το μήνυμα αναβάθμισης στο κινητό ή με τον τροπο που αναφερει ο οδηγος του gialakias? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ακολούθησε τον οδηγό του gialakias. Το ota σε rooted κινητό δεν παίζει. Κάνε πρώτα uninstall το exposed από το μενού του. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 και εμενα μου ηρθε η αναβαθμιση αυτοματα στο κινητο, πριν απο λιγη ωρα... (ειναι πολωνικο 404) το θεμα μου ειναι οτι ειμαι στοκ, με ρουτ και xposed+z2 paches, πως αναβαθμίζω? πατωντας το μήνυμα αναβάθμισης στο κινητό ή με τον τροπο που αναφερει ο οδηγος του gialakias? Με τα patches δεν θα περάσει λογικά. Ακολούθησε την περίπτωση 3 στον οδηγό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με τα patches δεν θα περάσει λογικά. Ακολούθησε την περίπτωση 3 στον οδηγό. το οτι εχω ανεβασει χειροκινητα τον ηχο του ηχειου κουδουνισματος απο το 83 στο 92 μεσα απο το root explorer θεωρειται οτι ειναι πειραγμα αρχειου συστηματος, και πρεπει να το επαναφερω στην αρχική τιμή? ( δεν θυμαμαι ονομα αρχειου που επεξεργαστηκα αλλα η διαδικασια αναφερεται στο xda):O Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 το οτι εχω ανεβασει χειροκινητα τον ηχο του ηχειου κουδουνισματος απο το 83 στο 92 μεσα απο το root explorer θεωρειται οτι ειναι πειραγμα αρχειου συστηματος, και πρεπει να το επαναφερω στην αρχική τιμή? ( δεν θυμαμαι ονομα αρχειου που επεξεργαστηκα αλλα η διαδικασια αναφερεται στο xda):O Λογικά θα σου χτυπήσει. Για να είσαι σίγουρος ακολούθησε περίπτωση 3. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Και σε μένα μόλις ήρθε αναβάθμιση σε 4.4.3 :) αλλος ενας κι εδω...:lol: εχουμε το πληρες changelog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Και εμένα μου ήρθε ΟΤΑ.σφύριγμα στην κάμερα τέλος. Δεν πρόλαβα να ψαξω κάτι αλλο.αν έχετε προσέξει κάτι πείτε μου να δω.γαλλικής προέλευσης το κινητό γιατί καποιος ρωτουσε Βασικά τώρα που ξαναδοκιμασα έχει ενα θόρυβο ακόμα αλλά καμια σχέση με πριν.και αυτό μονο σε απόλυτη ησυχια Edited June 4, 2014 by samakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Ήρθε και σε εμένα.. Ρουμάνικο 401. Το κάνουμε κανονικά ή με clean install? Edited June 5, 2014 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κ σε μενα 404 ηρθε κ παρεμεινε κ το SU (ειχα επιλεγμενη την επιλογη ''λειτουργια επιβιωσης'' μεσα απο τις ρυθμισεις του SU), οποτε όλα οκ.Με την καμερα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα εξαρχης ... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σε εμένα 403 ιταλικό δεν ήρθε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktrns Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλησπέρα και συγγνώμη για το offtopic! Παιδιά έχω πρόβλημα. Είχα το τηλέφωνο κλειδωμένο με μοτίβο και ένας φίλος προσπαθώντας να το ξεκλειδώσει, μετά από κάποιες λανθασμένες προσπάθειες, το κλείδωσε. Μου ζητάει το gmail μου και τον κωδικό, τα οποία και γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση ώστε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, καθώς πριν κλειδωθεί είχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής και το wifi. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω κάτι από τα δύο, αλλά δεν μπορώ να μπω στο μενού για να το κάνω (ακόμα και όταν δέχομαι κλήση στο τηλέφωνο μου, εμφανίζει τα πλήκτρα back και home, αλλά όταν τα πατάω μου ζητάει να συνδεθώ στο gmail μου). Απ' όσο έχω ψάξει η μόνη λύση είναι Hard reset; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος / πρόγραμμα για να μην χάσουμε τα δεδομένα μας (φωτογραφίες, sms κτλ); Δεν έχω κάποιο backup εδώ και καιρό και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να σώσω ότι γίνεται..(Έχω το Gnexus, αλλά δεν πήρα απάντηση στο αντίστοιχο θέμα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnis Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σε κανενα ελληνικο ηρθε ρε παιδια ? Εμενα παντως οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σε κανενα ελληνικο ηρθε ρε παιδια ? Εμενα παντως οχι.. Μέχρι πριν δέκα λεπτά σε ελληνικό nexus δεν ήρθε. Πέρασα μόνος μου άλλη Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 σε ιταλικό έχει έρθει σε κανέναν? εμένα τίποτα ακόμα Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 σε ιταλικό έχει έρθει σε κανέναν? εμένα τίποτα ακόμα απο οτι καταλαβα δεν παιζει ρολο η χωρα προελευσης..γιατι και εγω εχω 404 πολωνικο το οποιο εχουν αναφερει καποια παιδια πριν οτι τους ηρθε αναβαθμιση και σε μενα δεν εχει ερθει ακομα τιποτα....οποτε υπομονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 σε αγγλικό Ν5 ήρθε χθες βράδυ, δεν έχω κάποιο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σε κανενα ελληνικο ηρθε ρε παιδια ? Εμενα παντως οχι.. Φιλε σε εμενα ηρθε η αναβαθμιση ειναι Ελληνικο απο την wind ,αγορασμενο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του στην Ελλαδα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και συγγνώμη για το offtopic! Παιδιά έχω πρόβλημα. Είχα το τηλέφωνο κλειδωμένο με μοτίβο και ένας φίλος προσπαθώντας να το ξεκλειδώσει, μετά από κάποιες λανθασμένες προσπάθειες, το κλείδωσε. Μου ζητάει το gmail μου και τον κωδικό, τα οποία και γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση ώστε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, καθώς πριν κλειδωθεί είχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής και το wifi. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω κάτι από τα δύο, αλλά δεν μπορώ να μπω στο μενού για να το κάνω (ακόμα και όταν δέχομαι κλήση στο τηλέφωνο μου, εμφανίζει τα πλήκτρα back και home, αλλά όταν τα πατάω μου ζητάει να συνδεθώ στο gmail μου). Απ' όσο έχω ψάξει η μόνη λύση είναι Hard reset; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος / πρόγραμμα για να μην χάσουμε τα δεδομένα μας (φωτογραφίες, sms κτλ); Δεν έχω κάποιο backup εδώ και καιρό και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να σώσω ότι γίνεται..(Έχω το Gnexus, αλλά δεν πήρα απάντηση στο αντίστοιχο θέμα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλε εγω που την ειχα παθει με ενα αλλο κινητο και το εψαχνα για να αποφυγω το hard reset δεν τα καταφερα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα μαλλονντο hard reset ειναι μονοδρομος ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τα patches δεν θα περάσει λογικά. Ακολούθησε την περίπτωση 3 στον οδηγό. Φιλε γιαλακια που βρισκω τον οδηγο για αναβαθμιση σε 4-4-3 ειμαι ρουτ με χponsed ευχαριστω:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κατεβάζοντας την notification bar δεν γίνεται? Νομίζω πως έτσι μπορούν να γίνουν οι αλλαγές από το quick settings. Σίγουρα η ενεργοποίηση του WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts