gtctsiamp Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δες εδώ. Thanks. Θυμόμουν ότι κάτι τέτοιο είναι αλλά δεν μπορούσα να το βρω ακριβώς. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Edit: Διαφημίσεις όντως σκάνε τελικά. Με ποια εφαρμογή τις "κόβετε"; Με το adblock αλλά θέλει root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Με το adblock αλλά θέλει root! Εγώ χρησιμοποιώ το Adfree Και αυτό θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Edit: Διαφημίσεις όντως σκάνε τελικά. Με ποια εφαρμογή τις "κόβετε"; AdAway with d4rken mod. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Με το adblock αλλά θέλει root! Εγώ χρησιμοποιώ το Adfree Και αυτό θέλει root. AdAway with d4rken mod. Root είμαι. Βλέπω 3 απαντήσεις, 3 διαφορετικές εφαρμογές. Αλλά τα link είναι κάπως περιέργα. Γιατί δεν τις βρίσκω στο PlayStore ; Edited April 9, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχω συγγενή στη Γαλλία και ψήνομαι για το nexus. Σε πόσες μέρες είναι παραδοτέο; Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Root είμαι. Βλέπω 3 απαντήσεις, 3 διαφορετικές εφαρμογές. Αλλά τα link είναι κάπως περιέργα. Γιατί δεν τις βρίσκω στο PlayStore ; Δεν τις βρίσκεις στο play store γιατί τις έχει αφαιρέσει η Google και δεν αφήνει να ξαναμπούν οι ίδιες ή παρόμοιες. Φλάσαρε αυτό και δε θα ξαναδείς ποτέ διαφημίσεις. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μια ερώτηση και απο μένα :rolleyes: Πόσες μέρες έχετε uptime; Με το "αρχαίο" galaxy nexus είχα πιάσει και μήνα... Με το N5 δε ρωτάς καν :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Root είμαι. Βλέπω 3 απαντήσεις, 3 διαφορετικές εφαρμογές. Αλλά τα link είναι κάπως περιέργα. Γιατί δεν τις βρίσκω στο PlayStore ; Εγώ το adblock το χρησιμοποιώ και στο pc είναι φοβερό.. Μπαινεις στο site και κατεβαζεις το apk και το βάζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Root είμαι. Βλέπω 3 απαντήσεις, 3 διαφορετικές εφαρμογές. Αλλά τα link είναι κάπως περιέργα. Γιατί δεν τις βρίσκω στο PlayStore ; "Καθαρες" ειναι ολες, μη σε αγχωνει που ειναι απο link εκτος play store. Η google ξηλωσε ολα τα adblocker εδω και κανα χρονο (?) περιπου. Δοκιμασε τες και κρατα οποια θες. Τις ειχα ολες, αλλα εκτος απο την τελευταια, ολο κατι περναγε. Μπορει τωρα βεβαια να παιζουν μια χαρα. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Δεν τις βρίσκεις στο play store γιατί τις έχει αφαιρέσει η Google και δεν αφήνει να ξαναμπούν οι ίδιες ή παρόμοιες. Φλάσαρε αυτό και δε θα ξαναδείς ποτέ διαφημίσεις. Εγώ το adblock το χρησιμοποιώ και στο pc είναι φοβερό.. Μπαινεις στο site και κατεβαζεις το apk και το βάζεις.. "Καθαρες" ειναι ολες, μη σε αγχωνει που ειναι απο link εκτος play store. Η google ξηλωσε ολα τα adblocker εδω και κανα χρονο (?) περιπου. Δοκιμασε τες και κρατα οποια θες. Τις ειχα ολες, αλλα εκτος απο την τελευταια, ολο κατι περναγε. Μπορει τωρα βεβαια να παιζουν μια χαρα. Οκ παιδες. Thanx. ;-) Εβαλα το adfree. Οπως ακριβως το ηθελα/φανταζομουν. Edited April 9, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ψάχνω μια όμορφη Lock screen εφαρμογή που να είναι παραμετροποιήσιμη, να μου εμφανίζει notifications στη lock screen και να μπορώ με ενα σύρσιμο να μπαίνω κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλω. Υπάρχει κάτι της προκοπής έστω και paid; Δεν είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ψάχνω μια όμορφη Lock screen εφαρμογή που να είναι παραμετροποιήσιμη, να μου εμφανίζει notifications στη lock screen και να μπορώ με ενα σύρσιμο να μπαίνω κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλω. Υπάρχει κάτι της προκοπής έστω και paid; Δεν είμαι root. widgetlocker Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δες το cover μπορεί να σε βολεψει Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ψάχνω μια όμορφη Lock screen εφαρμογή που να είναι παραμετροποιήσιμη, να μου εμφανίζει notifications στη lock screen και να μπορώ με ενα σύρσιμο να μπαίνω κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλω. Υπάρχει κάτι της προκοπής έστω και paid; Δεν είμαι root. Καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θεμα ώστε να μην βγαίνουμε off topic . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 widgetlocker Tnx θα το κοιτάξω. Δες το cover μπορεί να σε βολεψει Το Cover χρησιμοποιώ τώρα αλλά είναι λίγο φτωχό. Καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θεμα ώστε να μην βγαίνουμε off topic . ΟΚ thank you :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Tnx θα το κοιτάξω. Το Cover χρησιμοποιώ τώρα αλλά είναι λίγο φτωχό. ΟΚ thank you :) Φίλε μου χρησιμοποιω εδω και καιρο το slidelock pro και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα...ουτε καν ειδα να τρωει μπαταρια..δοκιμασε το... Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trezos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καταφερα κ κολησα ενα game κ το τηλεφωνο εχει παγωσει η οθονη του κ δεν δουλευουν τα κουμπια τη κανουμε τωρα περιμενουνε να τελειωσει η μπαταρια του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καταφερα κ κολησα ενα game κ το τηλεφωνο εχει παγωσει η οθονη του κ δεν δουλευουν τα κουμπια τη κανουμε τωρα περιμενουνε να τελειωσει η μπαταρια του?? Αν θυμάμαι καλά για reset πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο power για 10 δευτερόλεπτα. :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trezos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αν θυμάμαι καλά για reset πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο power για 10 δευτερόλεπτα. :) ΟΚ αυτο ειναι να σε καλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έχω αγοράσει μια θήκη για τη ζώνη και κάθε φορά που βάζω μέσα τη συσκευή ανάβει η οθόνη προφανώς λόγω του αισθητήρα που έχει. Ξέρουμε αν απενεργοποιείται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Λόγο ποιού αισθητήρα? Μήπως απλα πιέζεται το πλήκτρο απο τη θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Όχι το εχω παρατηρήσει. Δεν ακουμπάει κανένα πλήκτρο. Ο αισθητήρας που αναφέρω είναι ο μαγνητικός για τις θήκες τύπου cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγώ δεν ήξερα καν οτι έχουμε τέτοιο αισθητήρα :p Μάλλον θέλει αρκετό ψάξιμο αυτό που θες σε ξενόγλωσσα φόρουμ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Όχι το εχω παρατηρήσει. Δεν ακουμπάει κανένα πλήκτρο. Ο αισθητήρας που αναφέρω είναι ο μαγνητικός για τις θήκες τύπου cover Αυτός που βρίσκεται ? Δεξια πάνω μαζί με τους αλλους? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts