Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρωτη φορτιση 3,5 ωρες οθονη

δεν ειναι ασχημα αλλα ακομα πρεπει να το φτιαξω...

εβαλα και το franco.

σημερα εκανα και το τεστ αν εχει dead pixel και αν εχουμε light bleeding.Κανενα προβλημα.

μεχρι τωρα ευχαριστημενος.Σημερα θα το τεσταρω στις φωτογραφιες.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ολα καλα

εκτος

ηχου,πολυ χαμηλος,καμια σχεση με του 4

κουμπια,παιζουν αρκετα

εισοδος φορτισης,με δυσκολια μπαινει και παιζει κιολας μετα,ελεος

περιφερειακα,ακριβως οτι περισσεψε απο το Ν4

κατα τα αλλα πολυ καλη κατασκευη,δεν εχει το κατι τι που ειχε το γυαλινο Ν4,ειναι πανεμορφο παντως.

εχει βαλει κανεις κατι για τον ηχο?

Vamos Aris

Εγώ έχω βάλει Franco kernel και έχω αυξήσει λίγο τον ήχο. Γίνεται να βάλω από - 20 μέχρι +20. Το default είναι 0. Αν βάλω πάνω από 5 υπάρχει μια μικρή αλλοίωση της ποιότητας. Όλα αυτά όμως στις τροποποιήσεις/βελτιώσεις.

EDIT: Ξέχασα να βάλω το screenshot.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

ολα καλα

εκτος

ηχου,πολυ χαμηλος,καμια σχεση με του 4

κουμπια,παιζουν αρκετα

εισοδος φορτισης,με δυσκολια μπαινει και παιζει κιολας μετα,ελεος

περιφερειακα,ακριβως οτι περισσεψε απο το Ν4

κατα τα αλλα πολυ καλη κατασκευη,δεν εχει το κατι τι που ειχε το γυαλινο Ν4,ειναι πανεμορφο παντως.

Επειδή τυχαίνει να έχει φίλος N4 και έχω κάνει κάποιες συγκρίσεις, το δικό μου N5 έχει (τουλάχιστον) το ίδιο δυνατό ηχείο με το N4 του φίλου μου. Επισης στο δικό μου τα κουμπιά δεν παίζουν καθόλου. Μήπως σου έτυχε κομμάτι από την προηγούμενη παρτίδα;

Κώστας

Τα υπέρ του 4 σε σχέση με το 5 σταματούν σε ένα ηχείο και αυτό είναι σχετικό βέβαια, γιατί όταν έχω το 4 με την πλάτη κάτω... καληνύχτα.

Σε όλα τα άλλα, το 5 είναι μπροστά.

Οσοι εχουν την 16GB εκδοση, ειναι ευκολο να στειλετε screenshot με το πως κατανεμεται ο χωρος σας?

Πχ, μουσικη - 4GB, apps - 2GB, games - 3GB, etc

Ευχαριστω :)

Επειδή τυχαίνει να έχει φίλος N4 και έχω κάνει κάποιες συγκρίσεις, το δικό μου N5 έχει (τουλάχιστον) το ίδιο δυνατό ηχείο με το N4 του φίλου μου. Επισης στο δικό μου τα κουμπιά δεν παίζουν καθόλου. Μήπως σου έτυχε κομμάτι από την προηγούμενη παρτίδα;

σιγουρα ειναι πρωτης.αλλα δε το περιμενα τοσο χαμηλο

μαχαιρο,ενδιαφερον,αλλα δεν εχω την εφαρμογη του φρανκο..θα κοιταξω να δω αλλη λυση..ξερω σιγουρα οτι γινεται με hardware τροπο,αλλα δε θελω να το σφαξω απο τωρα

Vamos Aris

σιγουρα ειναι πρωτης.αλλα δε το περιμενα τοσο χαμηλο

μαχαιρο,ενδιαφερον,αλλα δεν εχω την εφαρμογη του φρανκο..θα κοιταξω να δω αλλη λυση..ξερω σιγουρα οτι γινεται με hardware τροπο,αλλα δε θελω να το σφαξω απο τωρα

Βρε φίλε μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση android? Γιατί και γω από τις πρώτες παρτίδες έχω αλλά μετά τις αναβαθμίσεις είναι μία χαρά.. Και προέρχομαι από Ν4. Μη σου πω ότι είναι πιο δυνατό, χάνει λίγο στη καθαρότητα όταν είναι στο τέρμα..

Κώστας

standar δεν ειναι προβλημα ηχειου;; παιδια δεν ακουω τιποτα παρα πολυ σιγανο ειναι..

τόσο χάλια είναι το ηχείο;

---

:hunter:

τόσο χάλια είναι το ηχείο;

Τι λέτε τώρα το ηχείο είναι μια χαρά. Σίγουρα κάποιο άλλο πρόβλημα αντιμετώπιζει ο φίλος. Το ηχείο μου με 4.4.2 είναι πιο δυνατό και από του ταμπλετ που έχω. Επίσης αξίζει να πω ότι ποτέ δεν το έχω στο τέρμα γιατί το θεωρώ δυνατό.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Και εμένα μου φαίνεται αρκετά δυνατό και πότε δεν το να πάνω από το μισό. Η ποιότητα του ήχου είναι όμως μέτρια

Και εμένα μου φαίνεται αρκετά δυνατό και πότε δεν το να πάνω από το μισό. Η ποιότητα του ήχου είναι όμως μέτρια

Η ποιότητα ναι.. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο φίλος μιλάει για την ένταση. Και για την ένταση οπότε βλέπω κάτι και εγώ το βάζω στη μέση και κάτω. Δεν το είχα ποτέ με 4.4.0 να δω πως ήταν αλλά τραγικό δεν το λέω με τίποτα.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Μόλις διάβασα και διαπίστωσα το πρόβλημα που προκύπτει με τον GEL, μετά την νέα αναβάθμιση του chrome beta.

Ερασιτέχνες;

Το καλό είναι πως σταμάτησε το wakelock audioln lol

Edited by cb600f

σημερα παρατηρησα κατι...

Πηγα στα συνιθισμενα μερη που παω παντα...

βλεπω οτι μου αλλαζει πολυ το δικτυο απο 2g/3g/H και μαλιστα το κανει 4 φορες σε 10 δευτερολεπτα!

και αυτο ενω ειναι ακουμπισμενο στο τραπεζι.

επισης εχει φοβερο θεμα οταν μπηκα σε ενα γραφειο που εκει δεν πιανει κανενα...ενω το παλιο μου Ν5 επιανε αυτο εδω δεν θελει με την καμμια...

μου φαινεται θα παρω πρωτα τον παροχο τηλ και μετα θα του περασω την cataclysm ,μπας και εχει διαφορετικο radio

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μου φαινεται θα παρω πρωτα τον παροχο τηλ και μετα θα του περασω την cataclysm ,μπας και εχει διαφορετικο radio

Αν έχεις 4.4.2, το ίδιο radio έχει και η Cataclysm. Κι εγώ περιμένω radio update από την Google γιατί το σήμα μέσα στο σπίτι μου δεν είναι καλό. Αυξομειώνεται συνεχώς και το έχω 2G only. Και ο πάροχος το μόνο που μπορεί να σου πει είναι να πάρεις ενισχυτή σήματος για το συγκεκριμένο γραφείο. Άσε που αν τους πεις ότι έχεις το Nexus 5 μπορεί να μην το ξέρουν.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παιδιά μια χαρά ειναι ο ήχος στο τηλέφωνο και μπορώ να σας πω ότι ποτέ δεν μπαίνει στο τέρμα η ένταση!

Ακόμα και στο γήπεδο το ακούω!!!

Αν έχεις 4.4.2, το ίδιο radio έχει και η Cataclysm. Κι εγώ περιμένω radio update από την Google γιατί το σήμα μέσα στο σπίτι μου δεν είναι καλό. Αυξομειώνεται συνεχώς και το έχω 2G only. Και ο πάροχος το μόνο που μπορεί να σου πει είναι να πάρεις ενισχυτή σήματος για το συγκεκριμένο γραφείο. Άσε που αν τους πεις ότι έχεις το Nexus 5 μπορεί να μην το ξέρουν.

θα περιμενω τελικα...

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ρε παιδιά κάντε μου μια χάρη, κατεβαστε κάτι μέσω mobile data και όχι Wi-Fi και την ίδια στιγμή δοκιμάστε να σερφαρετε ή να χρησιμοποιήσετε το ίντερνετ οπουδήποτε.

Εγώ δε μπορώ, νεκρώνει το ίντερνετ μόλις κατεβαζω κάτι.

Ρε παιδιά κάντε μου μια χάρη, κατεβαστε κάτι μέσω mobile data και όχι Wi-Fi και την ίδια στιγμή δοκιμάστε να σερφαρετε ή να χρησιμοποιήσετε το ίντερνετ οπουδήποτε.

Εγώ δε μπορώ, νεκρώνει το ίντερνετ μόλις κατεβαζω κάτι.

Έβαλα να κατεβάσω ένα παιχνίδι από το play και μπήκα με chrome σε 2 site.Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

:D

Έβαλα να κατεβάσω ένα παιχνίδι από το play και μπήκα με chrome σε 2 site.Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ ρε Βαγγέλη :)

Να φταίει ο kernel; ποιος ξέρει..

Παιδιά στης Ρομ που έχετε βάλει ο ήχος όταν Τράβας βίντεο υπάρχει ακόμα;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Καλο σ/κ παιδια! Εβαλα ενα tampered glass protector της Nillkin χτες αλλα δεν τα κταφερα και πολυ καλα και εχω μερικους κόκκους σκόνης μεταξυ αυτόυ και της οθόνης. Δεν με ενοχλεί αισθητικά ιδιαίτερα αλλα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανενα πρόβλημα ? (γραντουνιά η κάτι τέτοιο)

Μπα δεν νομιζω. Παντως να ξερεις οτι μπορεις να την βγαλεις να την πληνεις με ζεστο νερο και σαπουνι και να την ξαναβαλεις

Τι λέτε τώρα το ηχείο είναι μια χαρά. Σίγουρα κάποιο άλλο πρόβλημα αντιμετώπιζει ο φίλος. Το ηχείο μου με 4.4.2 είναι πιο δυνατό και από του ταμπλετ που έχω. Επίσης αξίζει να πω ότι ποτέ δεν το έχω στο τέρμα γιατί το θεωρώ δυνατό.

ok ευχαριστώ!!!

απλά σκέφτομαι να το πάρω όταν έρθει Ελλάδα και το ψάχνω λίγο να δώ τι παίζει!!!

Edited by sp_stavros

---

:hunter:

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)