dimjim Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Έχω τα ίδια θέματα. Κολάει συνεχώς. Παλιά, με την 2.6, κολλούσε παντού. Στο browsing, στο φόρτισμα, στις κλήσεις, όπου μπορείτε να φανταστείτε. Εδώ και κανα 1- ,1,5 μήνα, έχω την 3.6. Στο browsing έχει κολλήσει 1 φορά, αλλά στο φόρτισμα κολλάει πάλι συνεχώς, Κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο και χρειάζομαι και εγώ βοήθεια. Εσύ φίλε, έχεις κάνει το repartition? Τι εννοεις repartition; Το μονο που εχω κανει ειναι η αλλαγη στη rom και root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
softwareas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Κι εγώ δεν έχω κολλήματα. Με καμία ρομ δεν είχα. Είχα κάνει hard reset πριν την αναβάθμιση για να είναι καθαρό, μη τυχόν επηρεάσει την νέα ρομ (0.3.6). Επίσης, δεν το αφήνω να φορτίζει για πολύ μετά το 100%. Συνήθως το αποσυνδέω όταν αλλάξει χρώμα το λαμπάκι (μετά το 90%). Τροποποίηση: Να προσθέσω ότι δεν το φορτίζω ποτέ με τον φορτιστή του, αλλά με όποιον άλλο βρε8εί μπροστά μου (HTC, Nokia, Asus κ.α.). Και εγώ με hard reset πριν την αναβάθμιση. Έχω μάθει πια και το βγάζω μόλις πιάσει το 90-95% και είμαι ΟΚ. Δεν μου κολάει έτσι. Κατά την λειτουργία του, browsing, κ.λπ δεν μου έχει κολήσει ποτέ. Παράθεση Software Dev Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB Tablet: Ramos i9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sivadws2 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπέρα, παρέλαβα πριν λίγο ένα καινούριο (8G) G2F. Είναι πανομοιότυπο εξωτερικά με το προηγούμενο με τη μόνη διαφορά στα κουμπιά κάτω από την οθόνη. Επίσης η οθόνη του μου φαίνεται λίγο πιο "ζωντανή" από το προηγούμενο, και στη φωτογράφηση είναι λίγο πιο σβέλτο (εστιάζει πιο γρήγορα από το παλιό). Του πέρασα την ευρωπαική (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5948591#post5948591) ROM αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω root με το Framaroot (1.9.3). Με προβληματίζουν δυο εφαργογές (FactoryMode.apk με package com.madiatek.factorymode και GyCamera.apk με package com.gangyun.makeup -τι όνομα και αυτό). Η δεύτερη είναι σχεδόν σίγουρα adware. Καμιά ιδέα να προχωρήσει το root και να μπορέσω να ξεφορτωθώ τις εφαρμογές αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Aυτή η ρομ που πέρασες απόσο θυμαμαι έχει root permision απο τις ρυθμίσεις>ασφάλεια Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sivadws2 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Aυτή η ρομ που πέρασες απόσο θυμαμαι έχει root permision απο τις ρυθμίσεις>ασφάλεια Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή :( Ίσως να μη θυμάμαι καλά δεν το έχω τώρα μπροστά μου να το δω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakos007 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδια μπορει καποιος να μου πει ποια ρομ ειχε αρχικα το κινητο....????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τι εννοεις repartition; Το μονο που εχω κανει ειναι η αλλαγη στη rom και root. E, εντάξει. Λογικά δεν έχεις κάνει repartition. Εννοώ να ενοποιήσεις τον χώρο της εσωτερικής μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakos007 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 καλησπερα....πηγα να βαλω ρομ...χωρις να κρατησω back up της εργοστασιακης ρομ..κ το κινητο crashare γτ δεν εκανε η ρομ..που μπορω να βρω την εργοστασιακη ρομ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 καλησπερα....πηγα να βαλω ρομ...χωρις να κρατησω back up της εργοστασιακης ρομ..κ το κινητο crashare γτ δεν εκανε η ρομ..που μπορω να βρω την εργοστασιακη ρομ???? http://www.needrom.com/download/g2fw-kk-20150106-151218/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakos007 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 φιλε σταυρο ειναι η εργοστασιακη??το φτιαχνει ενας φιλος μου....κ απο το needrom τις δοκιμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Αυτή από πάνω είναι η εργοστασιακή για το 8gb μοντέλο. Αυτό έχεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakos007 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 οχι εχω το 4G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sivadws2 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τελικά κατάφερα να κάνω το root με το Root_Genius. Αφαίρεσα με το MobileUncle το GyCamera.apk. Στη συνέχεια εγκατέστησα το SuperSU από το PlayStore και αφαίρεσα το KingUser που είχε βάλει το Root_Genius. Όλα φαίνεται να λειτουργούν σωστά τώρα. Όλα τα παραπάνω για το μοντέλο με τα 8G και ROM 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Με προβληματίζουν δυο εφαργογές (FactoryMode.apk με package com.madiatek.factorymode και GyCamera.apk με package com.gangyun.makeup -τι όνομα και αυτό). Η δεύτερη είναι σχεδόν σίγουρα adware. To gangyun.makeup είναι αυτό μάλλον: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gangyun.makeup.thailand Αν βρεις κάποια ακόμη ενδιαφέρουσα αλλαγή, πες μας :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 καλημέρα παιδιά.Έχω και εγω το κινητάκι για κανά τρίμηνο και είχα θέμα με 0.2.5 όπως και με 0.2.6 θυμάμαι.Τώρα με 0.3.6 μόνο στο φόρτισμα περιστασιακά.Όπως και να έχει το πρόβλημα μ είναι ότι χθες ξαφνικά άρχισε να αποσυνδέεται η sim 1 και τα συνδέεται σπασμωδικά.Έκανα hard reset και ξαναφλάσαρα την 0.3.6 αλλά τίποτα.πάλι τα ίδια.μόνο όταν έπαιξα με τις ρυθμίσεις του network και το έβαλα από wcdma ή auto στο GSM ONLY,είναι ενεργή κανονικά τώρα.....αλλά στα δεδομένα όταν πάω να συνδεθώ,οπώς και ήταν αναμενόμενο,βγάζει μονο ενα ''Ε'',αντί για ''Η+'' που έβγαζε πριν και που ήταν και το 3g.Καμιά ιδέα ίσως?? Όπως και αν ξέρει κανείς αν υπάρχει κανας τρόπος να κάνω την SIM2 3g......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 http://www.needrom.com/download/g2fw-kk-20150106-151218/ Σταύρο, έχεις τσεκάρει αν είναι για το "παλιό" G2F με την 4gb ram, και αν δουλεύει σωστά, χωρίς σοβαρά bugs ? Ξεκαθάρισε το τοπίο, από τα χείλη σου κρεμόμαστε. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Για το πρόβλημα που κολλάει κατά το φόρτισμα, έχει βρεθεί λύση? Ή μιλάμε για αστοχία υλικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimjim Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 E, εντάξει. Λογικά δεν έχεις κάνει repartition. Εννοώ να ενοποιήσεις τον χώρο της εσωτερικής μνήμης. Πως το κανω; μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αναλυτικα; ευχαριστω Υ.Γ. Αυτο θα λυσει το θεμα με τα κοληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Όχι φίλε, δε θα τα λύσει. Απλά επειδή και εγώ έχω τα κλήματα, σκέφτηκα μπας και έφταιγε που είχα κάνει repartition. Αν είχες κάνει και εσύ, θα ενίσχυε την υπόθεσή μου. Αν παρόλα αυτά θέλεις να κάνεις, ψάξε λίγες σελίδες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimjim Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Όχι φίλε, δε θα τα λύσει. Απλά επειδή και εγώ έχω τα κλήματα, σκέφτηκα μπας και έφταιγε που είχα κάνει repartition. Αν είχες κάνει και εσύ, θα ενίσχυε την υπόθεσή μου. Αν παρόλα αυτά θέλεις να κάνεις, ψάξε λίγες σελίδες πίσω. OK.παντως ρε φιλε καμια λυση δεν υπαρχει; και αυτη η jiayu κοιμαται ορθια.τι να πω; δεν υπαρχει λυση για τα κολληματα;κανεις αλλος να βοηθησει μπορει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γιατί έχετε μείνει στις εκδόσεις 0.3.6 και 0.2.6 και δεν δοκιμάζεται παλαιότερες ( 0.8.5 , 0.7.5) να δείτε αν διορθώνονται τα προβλήματα και κυρίως αυτό της φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
softwareas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γιατί έχετε μείνει στις εκδόσεις 0.3.6 και 0.2.6 και δεν δοκιμάζεται παλαιότερες ( 0.8.5 , 0.7.5) να δείτε αν διορθώνονται τα προβλήματα και κυρίως αυτό της φόρτισης. Εγώ έμεινα στην 0.2.6. Το πρόβλημα με το κόλημα στην φόρτιση δεν διορθώνεται. Τώρα πια φροντίζω και το βγάζω από την φόρτιση μόλις φτάσεις το 100% και δεν μου κολάει. Συνήθως κολάει αν το αφήσω μετά το 100% και συνήθως όλη την νύχτα. Αλλού δεν μου έχει κολήσει. Παράθεση Software Dev Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB Tablet: Ramos i9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 καλησπερα για δωρο στον μικρο 12 ετων τι λετε? μπορω να το ρουταρω ευκολα και να του το δωσω με playstore , viber & whatsapp? θα μπορει να βαλει 3-4 παιχνιδια?? subway surfers και αλλα ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 καλησπερα για δωρο στον μικρο 12 ετων τι λετε? μπορω να το ρουταρω ευκολα και να του το δωσω με playstore , viber & whatsapp? θα μπορει να βαλει 3-4 παιχνιδια?? subway surfers και αλλα ευχαριστω εκ των προτερων Η νέα έκδοση (από vickmall που το πήρα πριν κανα μήνα) έρχεται με root που το ενεργοποιεις από το μενού >ασφάλεια και Android 4.4.2. Απλώς εμένα είχαν κάνει λάθος και μου έστειλαν έκδοση χωρίς Google play. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts