Jump to content

Διαθεσιμότητα συσκευών LG

DonJuan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκαναν λαθη στις αποφασεις τους, υπαρχει προβλημα στο συστημα τους κ.λ.π. που δεν επιτρεπονται για τη vodafone αλλα μην παραπληροφορουμε πανω στο θυμο μας επειδη δεν ηταν ενταξει οπως θα επρεπε. Τι αλλο να διαβασω; Στο εγραψα με bold παραπανω.

Aν δεν θέλεις να καταλάβεις δεν πειράζει ;) Σου είπα να διαβάσεις όλη τη συζήτηση μου για το θέμα. Αν επιμένεις ότι όλοι πήραν από ένα μάλλον εσύ παραπληροφορείς.

https://docs.google.com/forms/d/1zEIZ8sCw1eEdZEqa7vwTMGQKcUyW8t2mkB7Lqbgo2-U/viewanalytics

Edited by achillesgk

• Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν δεν θέλεις να καταλάβεις δεν πειράζει ;) Σου είπα να διαβάσεις όλη τη συζήτηση μου για το θέμα. Αν επιμένεις ότι όλοι πήραν από ένα μάλλον εσύ παραπληροφορείς.

https://docs.google.com/forms/d/1zEIZ8sCw1eEdZEqa7vwTMGQKcUyW8t2mkB7Lqbgo2-U/viewanalytics

Αααα καλα επιστημονικοτατη απαντηση. Θα μπω μεσα να ψηφισω καμια 10 φορες οτι πηρα πανω απο 1 και εγω για να ειναι πιο εγκυρο. Ετσι αντλεις τις πληροφοριες σου;

Εγω σου ειπα οι περισσοτεροι πηραν 10-20αδες. Ο καθενας ας συμπληρωνει ο,τι νουμερο θελει.

Edited by runner70

Αααα καλα επιστημονικοτατη απαντηση. Θα μπω μεσα να ψηφισω καμια 10 φορες οτι πηρα πανω απο 1 και εγω για να ειναι πιο εγκυρο. Ετσι αντλεις τις πληροφοριες σου;

Εγω σου ειπα οι περισσοτεροι πηραν 10-20αδες. Ο καθενας ας συμπληρωνει ο,τι νουμερο θελει.

Όχι τις αντλώ από φίλο μου από κεντρικά. Αλλά πάλι δεν θέλεις να καταλάβεις.

Οπως καταλαβαινω εγώ,φταίμε οι ίδιοι γιατί είμαστε πλεονέκτες και τα θέλουμε ολά δικά μας.Εμφανίστηκε τώρα δήθεν αγορά απο κοσμοτε(πο@@σες μπλε δηλ) και πουλάει όσο όσο.Σκεφτείτε τι έγινε απο στόμα σε στόμα.το κακό μας το μυαλό κ η νοοτροπία μας φταίει.Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα τις δύσκολες μέρες που περνάμε.Τα φαγαμε ολοι μάζι που είπε κ ο χοντρός.Μακάρι να μην αγοράσει κανεις να τους μείνουν στα χέρια.

Δημήτρης

Οπως καταλαβαινω εγώ,φταίμε οι ίδιοι γιατί είμαστε πλεονέκτες και τα θέλουμε ολά δικά μας.Εμφανίστηκε τώρα δήθεν αγορά απο κοσμοτε(πο@@σες μπλε δηλ) και πουλάει όσο όσο.

Και χωρίς απόδειξη, άρα χωρίς εγγύηση!

Iphone 7 plus 32GB

Και χωρίς απόδειξη, άρα χωρίς εγγύηση!

και προφανώς είναι υπαλληλίσκος της vodafone τα καβάτζωσε και τώρα βγάζει μαύρο μεροκάματο. οκ δικαίωμα του είναι, όπως βλέπω επίσης τα δίνει και σε τιμή ''χώμα'' όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Τέλος πάντων μπορεί να είναι και άλλη περίπτωση άσχετη άλλα εκεί που έφτασε το θέμα με την αλαζονική συμπεριφορά της βοντα ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι νομίζει, αφού δεν βγαίνει η ίδια η εταιρία να κάνει σχετικές ανακοινώσεις επί του ζητήματος.

frastgr

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Θυμαμαι που ειχε πει καποιος οτι ειχε ενα γνωστο στην βονταφον και του ειπε οτι ενω ειχε την ευκαιρια να αγορασει το optimus g, δεν το εκανε γιατι ερχονται καλυτερες προσφορες απο τη βοντα. Επισης, νομιζω οτι και κοσμοτε, wind θα απαντησουν συντομα. Ο γερμανος εχει βαλει ηδη κατι εκπτωσεις, οι οποιες βεβαια ειναι εντελως χαζες, αλλα ειναι μια αρχη! Παντως αυριο θα εχω ανοιχτο το site της βοντα οσο βρισκομαι στο pc :p Κατι μου λεει οτι τελικα κατι θα κανουν για τους "αδικημενους".

Νομιζω ομως αυτος θα μπορει να δωσει αποδειξη φωτοτυπια ετσι δεν ειναι?:p

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν δίνει απόδειξη, τα συμπεράσματα δικά σας.

frastgr

Μπορεί και η αγγελία να είναι μούφα. Μπορεί κι όντως να ισχύει. Αφού μπόρεσε και πήρε τόσα ας τα καμαρώνει. Εμένα το θέμα μου είναι το ότι η vodafone συνεχίζει να μας κοροϊδεύει. Και μάλιστα από υπάλληλο ακούσαμε ότι και χάρη μας έκανε με το lumιa 820 γιατί αυτό έχει 325 (δεν γνωρίζει την πραγματική τιμή) ενώ το lg έκανε 300.

Μπορεί και η αγγελία να είναι μούφα. Μπορεί κι όντως να ισχύει. Αφού μπόρεσε και πήρε τόσα ας τα καμαρώνει. Εμένα το θέμα μου είναι το ότι η vodafone συνεχίζει να μας κοροϊδεύει. Και μάλιστα από υπάλληλο ακούσαμε ότι και χάρη μας έκανε με το lumιa 820 γιατί αυτό έχει 325 (δεν γνωρίζει την πραγματική τιμή) ενώ το lg έκανε 300.

Να του δώσουμε τα ρέστα του παιδιού μην τον κλέψουμε κιόλας, χα χα χα χα:lol::lol::lol::lol: Πριν 10 ημέρες το G το είχαν 599 τους είχε μείνει όμως στα ράφια και άρχισαν την κατηφορική τιμή, αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό είναι της ίδιας κατηγορίας με το 820. Εεεε τότε να μας προτείνουν αντιπροσφορά το 520 που έχει σχεδόν την ίδια τιμή χα χα χα χα. Καταλαβαίνετε πλέον ποιοι είναι οι υπάλληλοι αυτών των καταστημάτων και πόσο σχετικοί είναι με το αντικείμενο. Η βόντα δεν υποσχέθηκε στην αντιπροσφορά (με την κίνηση αυτή αναγνωρίζει και το λάθος της χωρίς να θέλει να το παραδεχτεί η ίδια όπως φαίνεται άλλωστε) ίδιας τιμής κινητό (που όπως γουστάρει διαμορφώνει τις τιμές του καταλόγου της) αλλά ΙΔΙΩΝ χαρακτηριστικών.

Edited by frastgr
frastgr

Βασικά αυτό που πρότεινε είναι: Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

Ναι να μην κοιμηθούμε. Στις 02.30 θα βγει η μεγαλύτερη προσφορά, από την μεγαλύτερη εταιρία. Ρε μην μασάτε. Μας δουλεύουν... Παίζουν με τον πόνο μας.

Ναι να μην κοιμηθούμε. Στις 02.30 θα βγει η μεγαλύτερη προσφορά, από την μεγαλύτερη εταιρία. Ρε μην μασάτε. Μας δουλεύουν... Παίζουν με τον πόνο μας.

Μεγαλύτερη εταιρία? Δηλαδή cosmote? :p

Τελικα ειναι απαραδεκτοι ,εμενα δεν μπηκαν καν στον κοπο να με ενημερωσουν για την παραγγελια που ειχα κανει

μηπως σε επερναν τηλεφωνο απο ενα κινητο?και δεν το προλαβες?αν και εγω 3 φορες δεν το προλαβα και με επερναν καθε μια ωρα μεχρι που το σηκωσα.,σε 2244 τελειωνει,και αν το παρεις λεει η "γραμμη εσωτερικου δεν απανταει,αφηστε μηνυμα"

οχι δεν με ειχαν παρει ,τους καλεσα την τεταρτη κ μου ειπαν μαλλον:!: πεμπτη με παρασκευη θα τους εφερναν τις συσκευες ...

Φίλε haki το lumia 920 αποκλείεται να εξαντλήθηκε στη Vodafone στα 299 της "προσφοράς" τη στιγμή που στο skroutz κάνει 240. Απλά το βάλανε γι αυτό που είπες....για να μη το ζητάμε.

Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ξαναμπεί στο site της voda...

Άν "τολμήσουν" να το ξαναβάλουν προσφορά καλό θα είναι να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα αυτή τη φορά.....;)

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Δεν ξαναμπενει. Το κινητό έκανε φτερά από μέσα. Οι αγγελίες έχουν γεμίσει.

Μιλούσαμε για το 920 ;)

• The title was changed to Διαθεσιμότητα συσκευών LG