achillesgk Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Εκαναν λαθη στις αποφασεις τους, υπαρχει προβλημα στο συστημα τους κ.λ.π. που δεν επιτρεπονται για τη vodafone αλλα μην παραπληροφορουμε πανω στο θυμο μας επειδη δεν ηταν ενταξει οπως θα επρεπε. Τι αλλο να διαβασω; Στο εγραψα με bold παραπανω. Aν δεν θέλεις να καταλάβεις δεν πειράζει ;) Σου είπα να διαβάσεις όλη τη συζήτηση μου για το θέμα. Αν επιμένεις ότι όλοι πήραν από ένα μάλλον εσύ παραπληροφορείς. https://docs.google.com/forms/d/1zEIZ8sCw1eEdZEqa7vwTMGQKcUyW8t2mkB7Lqbgo2-U/viewanalytics Edited November 7, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Aν δεν θέλεις να καταλάβεις δεν πειράζει ;) Σου είπα να διαβάσεις όλη τη συζήτηση μου για το θέμα. Αν επιμένεις ότι όλοι πήραν από ένα μάλλον εσύ παραπληροφορείς. https://docs.google.com/forms/d/1zEIZ8sCw1eEdZEqa7vwTMGQKcUyW8t2mkB7Lqbgo2-U/viewanalytics Αααα καλα επιστημονικοτατη απαντηση. Θα μπω μεσα να ψηφισω καμια 10 φορες οτι πηρα πανω απο 1 και εγω για να ειναι πιο εγκυρο. Ετσι αντλεις τις πληροφοριες σου; Εγω σου ειπα οι περισσοτεροι πηραν 10-20αδες. Ο καθενας ας συμπληρωνει ο,τι νουμερο θελει. Edited November 7, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Αααα καλα επιστημονικοτατη απαντηση. Θα μπω μεσα να ψηφισω καμια 10 φορες οτι πηρα πανω απο 1 και εγω για να ειναι πιο εγκυρο. Ετσι αντλεις τις πληροφοριες σου; Εγω σου ειπα οι περισσοτεροι πηραν 10-20αδες. Ο καθενας ας συμπληρωνει ο,τι νουμερο θελει. Όχι τις αντλώ από φίλο μου από κεντρικά. Αλλά πάλι δεν θέλεις να καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εφυγε η καταγγελία...;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 να που πηγαν οι συσκευες!! http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/210493-lg-optimus-g-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 να που πηγαν οι συσκευες!! http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/210493-lg-optimus-g-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1/ Οπως καταλαβαινω εγώ,φταίμε οι ίδιοι γιατί είμαστε πλεονέκτες και τα θέλουμε ολά δικά μας.Εμφανίστηκε τώρα δήθεν αγορά απο κοσμοτε(πο@@σες μπλε δηλ) και πουλάει όσο όσο.Σκεφτείτε τι έγινε απο στόμα σε στόμα.το κακό μας το μυαλό κ η νοοτροπία μας φταίει.Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα τις δύσκολες μέρες που περνάμε.Τα φαγαμε ολοι μάζι που είπε κ ο χοντρός.Μακάρι να μην αγοράσει κανεις να τους μείνουν στα χέρια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Οπως καταλαβαινω εγώ,φταίμε οι ίδιοι γιατί είμαστε πλεονέκτες και τα θέλουμε ολά δικά μας.Εμφανίστηκε τώρα δήθεν αγορά απο κοσμοτε(πο@@σες μπλε δηλ) και πουλάει όσο όσο. Και χωρίς απόδειξη, άρα χωρίς εγγύηση! Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Και χωρίς απόδειξη, άρα χωρίς εγγύηση! και προφανώς είναι υπαλληλίσκος της vodafone τα καβάτζωσε και τώρα βγάζει μαύρο μεροκάματο. οκ δικαίωμα του είναι, όπως βλέπω επίσης τα δίνει και σε τιμή ''χώμα'' όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Τέλος πάντων μπορεί να είναι και άλλη περίπτωση άσχετη άλλα εκεί που έφτασε το θέμα με την αλαζονική συμπεριφορά της βοντα ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι νομίζει, αφού δεν βγαίνει η ίδια η εταιρία να κάνει σχετικές ανακοινώσεις επί του ζητήματος. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Αυτή η αγγελία τυχαία? http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/210493-lg-optimus-g-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1/ Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Θυμαμαι που ειχε πει καποιος οτι ειχε ενα γνωστο στην βονταφον και του ειπε οτι ενω ειχε την ευκαιρια να αγορασει το optimus g, δεν το εκανε γιατι ερχονται καλυτερες προσφορες απο τη βοντα. Επισης, νομιζω οτι και κοσμοτε, wind θα απαντησουν συντομα. Ο γερμανος εχει βαλει ηδη κατι εκπτωσεις, οι οποιες βεβαια ειναι εντελως χαζες, αλλα ειναι μια αρχη! Παντως αυριο θα εχω ανοιχτο το site της βοντα οσο βρισκομαι στο pc :p Κατι μου λεει οτι τελικα κατι θα κανουν για τους "αδικημενους". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Νομιζω ομως αυτος θα μπορει να δωσει αποδειξη φωτοτυπια ετσι δεν ειναι?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Νομιζω ομως αυτος θα μπορει να δωσει αποδειξη φωτοτυπια ετσι δεν ειναι?:p Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν δίνει απόδειξη, τα συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μπορεί και η αγγελία να είναι μούφα. Μπορεί κι όντως να ισχύει. Αφού μπόρεσε και πήρε τόσα ας τα καμαρώνει. Εμένα το θέμα μου είναι το ότι η vodafone συνεχίζει να μας κοροϊδεύει. Και μάλιστα από υπάλληλο ακούσαμε ότι και χάρη μας έκανε με το lumιa 820 γιατί αυτό έχει 325 (δεν γνωρίζει την πραγματική τιμή) ενώ το lg έκανε 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Μπορεί και η αγγελία να είναι μούφα. Μπορεί κι όντως να ισχύει. Αφού μπόρεσε και πήρε τόσα ας τα καμαρώνει. Εμένα το θέμα μου είναι το ότι η vodafone συνεχίζει να μας κοροϊδεύει. Και μάλιστα από υπάλληλο ακούσαμε ότι και χάρη μας έκανε με το lumιa 820 γιατί αυτό έχει 325 (δεν γνωρίζει την πραγματική τιμή) ενώ το lg έκανε 300. Να του δώσουμε τα ρέστα του παιδιού μην τον κλέψουμε κιόλας, χα χα χα χα:lol::lol::lol::lol: Πριν 10 ημέρες το G το είχαν 599 τους είχε μείνει όμως στα ράφια και άρχισαν την κατηφορική τιμή, αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό είναι της ίδιας κατηγορίας με το 820. Εεεε τότε να μας προτείνουν αντιπροσφορά το 520 που έχει σχεδόν την ίδια τιμή χα χα χα χα. Καταλαβαίνετε πλέον ποιοι είναι οι υπάλληλοι αυτών των καταστημάτων και πόσο σχετικοί είναι με το αντικείμενο. Η βόντα δεν υποσχέθηκε στην αντιπροσφορά (με την κίνηση αυτή αναγνωρίζει και το λάθος της χωρίς να θέλει να το παραδεχτεί η ίδια όπως φαίνεται άλλωστε) ίδιας τιμής κινητό (που όπως γουστάρει διαμορφώνει τις τιμές του καταλόγου της) αλλά ΙΔΙΩΝ χαρακτηριστικών. Edited November 8, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Βασικά αυτό που πρότεινε είναι: Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ναι να μην κοιμηθούμε. Στις 02.30 θα βγει η μεγαλύτερη προσφορά, από την μεγαλύτερη εταιρία. Ρε μην μασάτε. Μας δουλεύουν... Παίζουν με τον πόνο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ναι να μην κοιμηθούμε. Στις 02.30 θα βγει η μεγαλύτερη προσφορά, από την μεγαλύτερη εταιρία. Ρε μην μασάτε. Μας δουλεύουν... Παίζουν με τον πόνο μας. Μεγαλύτερη εταιρία? Δηλαδή cosmote? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Τελικα ειναι απαραδεκτοι ,εμενα δεν μπηκαν καν στον κοπο να με ενημερωσουν για την παραγγελια που ειχα κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 μηπως σε επερναν τηλεφωνο απο ενα κινητο?και δεν το προλαβες?αν και εγω 3 φορες δεν το προλαβα και με επερναν καθε μια ωρα μεχρι που το σηκωσα.,σε 2244 τελειωνει,και αν το παρεις λεει η "γραμμη εσωτερικου δεν απανταει,αφηστε μηνυμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 οχι δεν με ειχαν παρει ,τους καλεσα την τεταρτη κ μου ειπαν μαλλον:!: πεμπτη με παρασκευη θα τους εφερναν τις συσκευες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Φίλε haki το lumia 920 αποκλείεται να εξαντλήθηκε στη Vodafone στα 299 της "προσφοράς" τη στιγμή που στο skroutz κάνει 240. Απλά το βάλανε γι αυτό που είπες....για να μη το ζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ξαναμπεί στο site της voda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ξαναμπεί στο site της voda... Άν "τολμήσουν" να το ξαναβάλουν προσφορά καλό θα είναι να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα αυτή τη φορά.....;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Δεν ξαναμπενει. Το κινητό έκανε φτερά από μέσα. Οι αγγελίες έχουν γεμίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Δεν ξαναμπενει. Το κινητό έκανε φτερά από μέσα. Οι αγγελίες έχουν γεμίσει. Μιλούσαμε για το 920 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts