ulvergr Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Αυτό δεν είναι εντελώς σωστό όσο αφορά το number fixer, εξαρτάται και από την εταιρεία. Σε cosmote υπάρχει θέμα, σε Vodafone όχι (έχει το πρόθεμα 30 από μόνο του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Είπα ότι με το number fixer πανεύκολα μετατρέπονται όλες οι επαφές σε μορφή +30... και μετά αναγνωρίζονται όλα. Καλο θα είναι να μη λέμε πράγματα χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουροι. Είπαμε ότι το θέμα με το +30 είναι θέμα παρόχου, η cosmote στις κλήσεις δεν εμφανίζει το πρόθεμα μπροστά αλλά το εμφανίζει στα μνμτα. Οπότε φτιάχνοντας όλες τις επαφές με +30 μπροστά εμφανίζεται το όνομα της επαφής στα μνμτα αλλά δεν εμφανίζεται στις κλήσεις. Η Vodafone αντίθετα εμφανίζει το πρόθεμα και στις κλήσεις και στα μνμτα, οπότε λύνεται το θέμα με το number fixer και τη προσθήκη του +30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλο θα είναι να μη λέμε πράγματα χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουροι. Είπαμε ότι το θέμα με το +30 είναι θέμα παρόχου, η cosmote στις κλήσεις δεν εμφανίζει το πρόθεμα μπροστά αλλά το εμφανίζει στα μνμτα. Οπότε φτιάχνοντας όλες τις επαφές με +30 μπροστά εμφανίζεται το όνομα της επαφής στα μνμτα αλλά δεν εμφανίζεται στις κλήσεις. Η Vodafone αντίθετα εμφανίζει το πρόθεμα και στις κλήσεις και στα μνμτα, οπότε λύνεται το θέμα με το number fixer και τη προσθήκη του +30. Δεν ξέρω για την cosmote, γιατί θεωρώντας την εταιρεία για πολλές κλωτσιές, έχω κολλήσει πολλά χρόνια με την wind και αυτή τα στέλνει μια χαρά τα νούμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχω δοκιμάσει όλους τους εναλλακτικούς dialers, όμως με κανέναν δεν κατάφερα να έχω πρόσβαση στις επαφές του τηλεφώνου. Αυτό συμβαίνει είτε έχω παγωμένο είτε όχι τον contact manager του τηλεφώνου. Έχει κανείς καμμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Νομίζω οτι << κατάφερα >> το θέμα με το update του contact manager !! Εγκατέστησα το DroidWall και ως root δεν επιτρέπω το contact manager να μπαίνει στο internet οπότε no problem... Το ίδιο έκανα και με το system update Υπαρχει και αυτο για no root https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall&hl=el Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Κατεβαζω απο vibeui.com την τελευταια stable kitkat. Αυτην πως θα την περασω και να βαλω και gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παίδες έχω ένα προβληματάκι. Είμαι root με vroot, έχω παγώσει το μαμίσιο contact manager με το Titanium Backup και δουλεύω με το rocketdialer και το gosms pro. Όταν λαμβάνω κλήση ή μήνυμα, παρ'όλο που μπαίνω και τα βλέπω, το notification led συνεχίζει να αναβοσβήνει. Ξέρει κανείς τι φταίει? Χρειάζεται να παγώσω και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παίδες έχω ένα προβληματάκι. Είμαι root με vroot, έχω παγώσει το μαμίσιο contact manager με το Titanium Backup και δουλεύω με το rocketdialer και το gosms pro. Όταν λαμβάνω κλήση ή μήνυμα, παρ'όλο που μπαίνω και τα βλέπω, το notification led συνεχίζει να αναβοσβήνει. Ξέρει κανείς τι φταίει? Χρειάζεται να παγώσω και κάτι άλλο? νομιζω οτι απλα πρεπει να μπεις στο μαμισιο call log και να βγεις...για να σβησει το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 νομιζω οτι απλα πρεπει να μπεις στο μαμισιο call log και να βγεις...για να σβησει το led. Ναι, αυτό κάνω. Απλά απ'τη στιγμή που βλέπω την κλήση ή το μήνυμα από την αντίστοιχη εφαρμογή που έχω βάλει, είναι κρίμα να πρέπει να μπαίνω ΚΑΙ στην μαμίσια εφαρμογή για να σταματήσει το led. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χρειάζεται να κάνω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosKourk Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τις κλήσεις. Όταν παίρνω κάποιον η με παίρνει ακούγονται διακοπές στον ήχο πολλές φορες τόσο έντονες που δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχω εξακριβώσει οτι δεν είναι θέμα της κάρτας η της εταιριας, το πρόβλημα είναι δηλαδή στη συσκευή. Έχει συναντήσει κανεις το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Το rocket πρέπει να έχει κάποιο πρόσθετο να κατεβάσεις από το playstore, το οποίο αναλαμβάνει να σβήνει τις κλήσεις. Η δική μου απορία είναι, σου διαβάζει τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο, ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 @NikosKourk έχει αναφερθεί παλιότερα για S650 ή άλλο Lenovo δε θυμάμαι. Λύθηκε με εκκαθάριση μνήμης (σκουπάκι). Μήπως τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο; @Talos82 και ο Rocket που είχα παλιότερα και ο DW που έχω τώρα τις διαβάζει και γενικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Γενικά όμως οι διπλές ειδοποιήσεις (έστω και το led που παραμένει ανοιχτό) είναι ενοχλητικά. Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ναι, αυτό κάνω. Απλά απ'τη στιγμή που βλέπω την κλήση ή το μήνυμα από την αντίστοιχη εφαρμογή που έχω βάλει, είναι κρίμα να πρέπει να μπαίνω ΚΑΙ στην μαμίσια εφαρμογή για να σταματήσει το led. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χρειάζεται να κάνω αυτό? αναφερθηκε και παραπανω, ο ροκετ εχει ενα πλαγκιν, μονο για ρουτ ομως, για χειρισμο των αναπαντητων κλησεων...δοκιμασε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 @Talos82 και ο Rocket που είχα παλιότερα και ο DW που έχω τώρα τις διαβάζει και γενικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. . Τα είχε μπλοκάρει το secureIT, για όποιον εχει αντιστοιχο πρόβλημα. Τώρα όλα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Νέα αναβάθμιση στον Contact Manager σήμερα βρήκα.... εγκατέστησε την 2.5.339 αλλά δεν βρίσκω καμία αλλαγή.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 χρειαστηκε κανεις σας να αγορασει νεα μπαταρια για το κινητο? αν ναι, πειτε κανενα μαγαζι που ειναι διαθεσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 χρειαστηκε κανεις σας να αγορασει νεα μπαταρια για το κινητο? αν ναι, πειτε κανενα μαγαζι που ειναι διαθεσιμες. Έχω παραγγείλει από το παρακάτω 2 τεμχ. http://www.buyincoins.com/item/35216.html#.U3toV0_RrL9 Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Νέα αναβάθμιση στον Contact Manager σήμερα βρήκα.... εγκατέστησε την 2.5.339 αλλά δεν βρίσκω καμία αλλαγή.... Τα γνωστά χάλια, δεν έφτιαξε τίποτα και γύρισα στην εργοστασιακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokri_m Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Υπάρχει επιλογή για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για e-mail ? Αρχικά συνδεδεμένο μέσω Q λάμβανα τα e-mail επί τόπου, τώρα τίποτα... Πρέπει να ανοίγω το app και να κάνω refresh manual! (yahoo mail) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Υπάρχει επιλογή για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για e-mail ? Αρχικά συνδεδεμένο μέσω Q λάμβανα τα e-mail επί τόπου, τώρα τίποτα... Πρέπει να ανοίγω το app και να κάνω refresh manual! (yahoo mail) Ίσως φταίει που η Q δουλεύει σε Roaming, κοίταξε το. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Στο Handcent SMS δε μου βγαζει επιλογη απο ποια sim θελω να στειλω Εβαλα το GO SMS PRO και ειναι οκ με τα Ελληνικα και με τις SIM Για τις ενοχλητικες ειδοποιησεις απο Contacts και System Update η μονη λυση που βρηκα ειναι το Mobiwol: NoRoot Firewall https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=el Αποκλειεις αυτα τα 2 και δεν ξαναβγαζει ειδοποιηση Μονο που σε reboot του κινητου δε βλεπω να ανοιγει μονο του Edited May 21, 2014 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Xθες μου ηρθε μνμ στο κινητο για αναβαθμιση ΟΤΑ της rom. Ειχα την S113 ROW και μετα την αναβαθμιση εχω την S116 ROW. Δεν προσεξα να εχει καμια διαφορα και φυσικα δεν υπαρχουν Ελληνικα. Edited May 21, 2014 by GeorgeKa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει ενοιεως ο χώρος σε internal και sd0 του κινητού; Είναι μερικές εφαρμογές (copilot, zedge κ.α) που δεν αναγνωρίζει την αφαιρούμενη sd1 και τα βάζει στην sd0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ένας φίλος το αγόρασε από Κίνα και μου είπε πως δεν έχει play store η μάλλον έχει αλλά είναι το κινέζικο store. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον και μου έχει κάνει εντύπωση που του έστειλαν συσκευη με μη συμβατό play. Υπάρχει τρόπος να περαστεί play store που να δουλεύει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ένας φίλος το αγόρασε από Κίνα και μου είπε πως δεν έχει play store η μάλλον έχει αλλά είναι το κινέζικο store. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον και μου έχει κάνει εντύπωση που του έστειλαν συσκευη με μη συμβατό play. Υπάρχει τρόπος να περαστεί play store που να δουλεύει; Ο φίλος σου ή έκανε update στην τελευταία ρομ ή του το έστειλαν έτσι. Μια λύση είναι να περάσει αλλη ρομ απο needrom. Προσωπικά οσες και να δοκίμασα γύρισα στην S650_S119_131014 γιατί στις αλλες είχα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts