makap Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Απλο ειναι. Στο google mail σου, πας πανω αριστερα, εκει που λεει Gmail και διαλεγεις επαφες. Καθεσαι και τις γραφεις ολες μια-μια και απο το κινητο σου μετα κοιτας να συγχρονιζει και επαφες. Αυτο. Ουτε στο κινητο να τα εχετε, ουτε στη σιμ. Ενας λογαριασμος για ολα! Αυτή είναι η πιο σωστή λύση τόσο για τις Επαφές όσο και για το Ημερολόγιο. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη που κάνω σε αυτά τα δύο στο pc, φαίνεται στο κινητό (δεν έχω ακόμη το 650) αμέσως μόλις συγχρονίσει με το wifi. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Δηλαδή το εγκατέστησες και είναι στα κινέζικα;:w00t: Όχι...... είδα μόνο τις εικόνες από το play store ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Δεν θέλω να γίνουν όλα τα βήματα και να πάω σε σε αναβάθμιση 4.4.2. Να εγκαταστήσω το TWRP με το flash tool και μετά να βάλω το supersu αντί τοu KInguser που είναι τώρα με το root που έχω κάνει. Προσπάθησα να το αλλάξω αλλά εκεί στην ενημέρωση Su Binary υπάρχει το πρόβλημα και δεν εγκαθίστατε ο superSU Υπάρχει και αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526667 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Όχι...... είδα μόνο τις εικόνες από το play store ......... :rocket: :shoot: Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Απλο ειναι. Στο google mail σου, πας πανω αριστερα, εκει που λεει Gmail και διαλεγεις επαφες. Καθεσαι και τις γραφεις ολες μια-μια και απο το κινητο σου μετα κοιτας να συγχρονιζει και επαφες. Αυτο. Ουτε στο κινητο να τα εχετε, ουτε στη σιμ. Ενας λογαριασμος για ολα! Επειδη την εχω πατησει παλιοτερα, κραταω backup των επαφων και στην SD και στο PC μου. Αν πατε στις ρυθμισεις των επαφων σας και κανετε Εξαγωγη (απο το Phone -> SD Card) θα σας τις κανεις εξαγωγη σε ενα αρχειο vCard File (.vcf) . Αυτο μπορειτε να το εχετε στο pc σας (εγω το εστειλα σαν attachment με το κινητο μου απο το email μου στο email μου, οποτε το εχω ΚΑΙ εκει). Με αυτο το αρχειο επισης (αν δεν εχετε φτιαξει τις επαφες στο gmail) μπορείτε να πατε, οπως λεει η mary19 πιο πανω, και αντι να τις γραφεται μια μια να το κανετε εισαγωγη και να τις περασει ολες οπως τις εχετε στο κινητο σας. :D Edited April 18, 2014 by Project_P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) :rocket: :shoot: Και πάλι ευχαριστώ. Το κατάφερα. Αφού έκανες το καλό μια ερώτηση ακόμη. Να επεγκαταστήσω τώρα το Kιnguser και αυτό το κινέζικο που εγκαταστήθηκαν με το VROOT ή θα χαθεί το root και πρέπει να ξαναρχίσω απ' την αρχή; Επίσης το Mobile uncle tools αφού έκανε την δουλειά του μπορώ τώρα να το απεγκαταστήσω. http://s6.postimg.org/yjlex9k1p/Screenshot_2014_04_18_23_01_30.jpg Edited April 18, 2014 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 @pdt μπορούν να φύγουν όλα. Ακόμα και αν χαθεί το ρουτ κλείνεις το κινητό, μπαίνεις στο recovery (power+volume up+volume down) και το TWRP σε ρωτα από μόνο του αν δεν εντοπίσει root αν θες να το κάνει αυτό για εσένα! :cool: Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Και πάλι ευχαριστώ. Το κατάφερα. Αφού έκανες το καλό μια ερώτηση ακόμη. Να επεγκαταστήσω τώρα το Kιnguser και αυτό το κινέζικο που εγκαταστήθηκαν με το VROOT ή θα χαθεί το root και πρέπει να ξαναρχίσω απ' την αρχή; Επίσης το Mobile uncle tools αφού έκανε την δουλειά του μπορώ τώρα να το απεγκαταστήσω. http://s6.postimg.org/yjlex9k1p/Screenshot_2014_04_18_23_01_30.jpg να ρωτησω.. ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του να εχεις το supersu και οχι το kinguser? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 @pdt μπορούν να φύγουν όλα. Ακόμα και αν χαθεί το ρουτ κλείνεις το κινητό, μπαίνεις στο recovery (power+volume up+volume down) και το TWRP σε ρωτα από μόνο του αν δεν εντοπίσει root αν θες να το κάνει αυτό για εσένα! :cool: :up::up::up::up: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτησω.. ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του να εχεις το supersu και οχι το kinguser? Κάπου διάβασα ότι είναι καλύτερο αλλά γιατί δεν ξέρω. Επίσης είναι στα ελληνικά. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλημέρα, θα ήθελα να θέσω και εγώ μια ερώτηση! Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε το Recovery απο Κινέζικα σε Αγγλικά; Ευχαριστώ. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλημέρα, θα ήθελα να θέσω και εγώ μια ερώτηση! Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε το Recovery απο Κινέζικα σε Αγγλικά; Ευχαριστώ. Καλημέρα! Δε νομίζω να γίνεται... Μόνο να αλλάξεις ΟΛΟ το Recovery όπως περιγράφεται παραπάνω.. Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να ρωτήσω γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα στις ρυθμίσεις έτσι όπως είναι, που μπορώ να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω το 3g; Όχι τα δεδομένα γενικά, απλά αν θα συνδέεται με gprs ή 3g(για εξοικονόμηση μπαταρίας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να ρωτήσω γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα στις ρυθμίσεις έτσι όπως είναι, που μπορώ να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω το 3g; Όχι τα δεδομένα γενικά, απλά αν θα συνδέεται με gprs ή 3g(για εξοικονόμηση μπαταρίας). Η διαδρομή είναι ρυθμίσεις-σύστημα-περισσότερα-δικτυα κινητης τηλεφωνίας-λειτουργία δικτύου-΄΄το δίκτυο σου΄΄-επιλογή μόνο gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ρε παιδια, η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα. Και βασικα 3 μερες τωρα μονο το wifi εχω ανοιχτο, σχεδον καθολου data. Πχ χθες βραδυ κατα τις 10 φορτισε στο 100%, 2 ωρες μετα χωρις κλησεις, μνμ, ιντερνετ, επεσε -5% και σημερα το πρωι εχει 1 ωρα ανοιχτο, παλι χωρις πολλά πολλά και ειναι στο 90%..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASST Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλημέρα παιδιά!Είμαι νέος στο forum και κάτοχος ενός lenovo s650.Προσπάθησα χθες να εγκαταστήσω το chainfire 3d pro και από εκείνη την στιγμή το τηλέφωνο είτε κολλάει στο άνοιγμα και το σήμα της lenovo είτε ανοιγοκλείνει.Μέσω recovery mode έκανα wipe data/cache αλλά δεν υπήρξε αλλαγή.Πλέον δεν μπορώ να το βάλω ούτε σε recovery και το τηλεφωνο ούτε που ανοίγει .θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο για να λυθεί το πρόβλημα και επίσης ποιος είναι ο σωστός συνδυασμός ώστε να πάω σε recovery για να μην κανω πειραματισμούς.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ρε παιδια, η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα. Και βασικα 3 μερες τωρα μονο το wifi εχω ανοιχτο, σχεδον καθολου data. Πχ χθες βραδυ κατα τις 10 φορτισε στο 100%, 2 ωρες μετα χωρις κλησεις, μνμ, ιντερνετ, επεσε -5% και σημερα το πρωι εχει 1 ωρα ανοιχτο, παλι χωρις πολλά πολλά και ειναι στο 90%..... το wifi ρουφαειειειειειει :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ρε παιδια, η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα. Και βασικα 3 μερες τωρα μονο το wifi εχω ανοιχτο, σχεδον καθολου data. Πχ χθες βραδυ κατα τις 10 φορτισε στο 100%, 2 ωρες μετα χωρις κλησεις, μνμ, ιντερνετ, επεσε -5% και σημερα το πρωι εχει 1 ωρα ανοιχτο, παλι χωρις πολλά πολλά και ειναι στο 90%..... Δες αν τρέχει τίποτα από πίσω. Δεν δικαιολογείται τόσο πολύ. 1 μέρα full βγάζει σε όλους με σκησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Η μαμισια μόνο με ρουτ βγαίνει Το κινητό είναι από to2c και υποτίθεται ότι είναι ρουταρισμενο, δεν έχει καμία κινέζικη εφαρμογή και έχει το Superuser εγκατεστημένο.... Τι κάνω για την εφαρμογή των μηνυμάτων ; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Το κινητό είναι από to2c και υποτίθεται ότι είναι ρουταρισμενο, δεν έχει καμία κινέζικη εφαρμογή και έχει το Superuser εγκατεστημένο.... Τι κάνω για την εφαρμογή των μηνυμάτων ; Και μενα ετσι ηρθε απο το minideal (και σε ολους αποσο καταλαβα), παροτι εχει το εικονιδιο ΔΕΝ ειναι. Μονη λυση το ρουταρισμα και αφαιρεση με το τιτανιουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Απλο ειναι. Στο google mail σου, πας πανω αριστερα, εκει που λεει Gmail και διαλεγεις επαφες. Καθεσαι και τις γραφεις ολες μια-μια και απο το κινητο σου μετα κοιτας να συγχρονιζει και επαφες. Αυτο. Ουτε στο κινητο να τα εχετε, ουτε στη σιμ. Ενας λογαριασμος για ολα! ενα φακελωμα για ολα και ολους...:cool: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Και μενα ετσι ηρθε απο το minideal (και σε ολους αποσο καταλαβα), παροτι εχει το εικονιδιο ΔΕΝ ειναι. Μονη λυση το ρουταρισμα και αφαιρεση με το τιτανιουμ. Και τι τους αφήνεται και δεν τους σκίζεται που κοροϊδεύουν Μπαίνουν και διαβάζουν οι linda η katherine η σάρα και η μάρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 αραγε κατι μπαταριες που υπαρχουν στα 2850mah κανουν δουλεια? εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 αραγε κατι μπαταριες που υπαρχουν στα 2850mah κανουν δουλεια? εχει δοκιμασει κανεις? Απ'οτι εχω καταλαβει, οι πιο πολλοι κινεζοι τις μπαταριες τις βαφτιζουν οσο θελουν αυτοι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Απ'οτι εχω καταλαβει, οι πιο πολλοι κινεζοι τις μπαταριες τις βαφτιζουν οσο θελουν αυτοι. τους αρεσουν τα βαφτισια προφανως :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 ενα φακελωμα για ολα και ολους...:cool: Το φακελωμα ειναι δεδομενο. Απλα ετσι εισαι απολυτα σιγουρος οτι συμβαινει κιολας. Αν δεν το θελεις, σταματας να εχεις κινητο. Τοσο απλα. Δεν ξεφευγει κανεις απο τον μεγαλο αδελφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts