Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! δοκίμασα και εγώ να κάνω root με το Vroot. Αφού έγινε η εγκατάσταση, έτρεξα και το root basic checker και όλα καλά.

Κατέβασα και το SuperSU, όμως βγαίνει μήνυμα πως το Su binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί. Πατάω συνέχεια, μπαίνει στο lenovo

recovery, πατάω την κάτω επιλογή english και reboot. Δοκιμάζω να ξαναμπώ στο SuperSU και πάλι τα ίδια. Πώς θα αντικαταστήσω την

κινέζικη εφαρμογή με to supersu;

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να κλείσω τις ενημερώσεις για αναβάθμιση του λειτουργικού, μην γίνει κανένα λάθος και τρέχουμε..

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! δοκίμασα και εγώ να κάνω root με το Vroot. Αφού έγινε η εγκατάσταση, έτρεξα και το root basic checker και όλα καλά.

Κατέβασα και το SuperSU, όμως βγαίνει μήνυμα πως το Su binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί. Πατάω συνέχεια, μπαίνει στο lenovo

recovery, πατάω την κάτω επιλογή english και reboot. Δοκιμάζω να ξαναμπώ στο SuperSU και πάλι τα ίδια. Πώς θα αντικαταστήσω την

κινέζικη εφαρμογή με to supersu;

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να κλείσω τις ενημερώσεις για αναβάθμιση του λειτουργικού, μην γίνει κανένα λάθος και τρέχουμε..

Αδερφε κι εγω προσπαθουσα να βαλω το supersu αλλα τα ιδια μου εκανε κι εμενα,το αφησα με το κινεζικο root εφαρμογη κατεβασα το link2sd ανοιξα την εφαρμογη ,βρηκα το system update και πατησα το κουμπι που λεει "ενεργειες" και καπου γραφει "παγωμα" το πατας και ησυχαζεις απο την αναβαθμιση,

Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το έκανα και εγώ. Τώρα για το supersu, ίσως φταίει ότι δεν έχω το titanium το pro και δεν μπορώ να κάνω freeze την κινέζικη εφαρμογή. Δηλαδή το 8ο βήμα από τον οδηγό. --->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453 Κάποιος που τα κατάφερε καλό θα ήταν να πει την άποψη του.

Το κινητάκι πάντως για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο. Προσωπικά ενουσιάστηκα από την κάμερα, η οποία αποδείχθηκε ανώτερη των προσδοκιών μου. Το μόνο που λείπει είναι η μετάφραση των ελληνικών στο μενού, αλλά δεν είναι πρόβλημα ουσιαστικό για κάποιον που έχει στοιχειώδεις γνώσεις αγγλικών.

Παιδια μια φιλη που εχει το τηλ μου ειπε για ενα προβλημα που εχει με το μικροφωνο της συσκευης. Συγκεκριμενα ειπε οτι ενω μιλαει στο τηκεφωνο κανονικα, μετα απο καποιο χρονο σταματαει να την ακουει ο αλλος ή την ακουει στο βαθος. Το εχει βγαλει και σε καποιον αλλο; Καμια ιδεα να το φτιαξουμε εδω για να μη μπλεξει με αποστολες πισω κλπ;;
~ Samsung Galaxy S10 ~

Λοιπόν αυτό που έκανα και δείχνει να δουλεύει είναι το εξής:

ρυθμίσεις / system / εφαρμογές / όλα / ContactManager / Εμφαν. ειδοποιήσεων

ξετικάρεις το παραπάνω και "μάλλον" τέλος το pop up κάθε λίγο!! :D

νομιζω πως το εχω αναφερει παλαιοθεν,πως με αυτην την ρυθμιση μετα δεν εχεις ηχητικη ειδοποιηση sms,παρα μονο το led που αναβοσβηνει σε εισερχομενο μηνυμα.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Εμένα μια παντως χαρα δουλεύουν οι ηχητικες ειδοποιησεις των sms από τότε που το απενεργοποιησα.

Ερώτηση: όποιος έχει ήδη περασμένο μέσα το SuperSu είναι προφανώς και root, σωστά ;;;
TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet "

Εμένα μια παντως χαρα δουλεύουν οι ηχητικες ειδοποιησεις των sms από τότε που το απενεργοποιησα.

εμενα ακριβως το αντιθετο,μονο το led λειτουργει με την συγκεκριμενη ρυθμιση.

περιεργο παντως..

Παιδιά το Sygic που αναφέρατε δεν μου βρίσκει ποτέ δορυφόρους και είναι για 7 μέρες μόνο η free έκδοση. Είχα δοκιμάσει το Navigon που είχα σπασμένο από το προηγούμενο κινητό αλλά μετά που το εγκατέστησε δεν μπορούσε να συνδεθεί στους servers της Navigon για να κατεβάσει χάρτες. Ξέρει κανείς κανένα καλό free gps να δοκιμάσω?

Επίσης αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να συγχρονίσω τα αποθηκευμένα wifi δίκτυά που είχα στην προηγούμενη συσκευή μου με τους κωδικούς τους θα βοηθήσει πολύ. Στην προηγούμενη συσκευή όταν έβαλα το gmail μου, έγινε αυτόματα ο συγχρονισμός και μου τα εμφάνιζε όλα.

. Είχα δοκιμάσει το Navigon που είχα σπασμένο από το προηγούμενο κινητό αλλά μετά που το εγκατέστησε δεν μπορούσε να συνδεθεί στους servers της Navigon για να κατεβάσει χάρτες..

μακαρι να βρεθει λυση με το navigon.

Παιδια μια φιλη που εχει το τηλ μου ειπε για ενα προβλημα που εχει με το μικροφωνο της συσκευης. Συγκεκριμενα ειπε οτι ενω μιλαει στο τηκεφωνο κανονικα, μετα απο καποιο χρονο σταματαει να την ακουει ο αλλος ή την ακουει στο βαθος. Το εχει βγαλει και σε καποιον αλλο; Καμια ιδεα να το φτιαξουμε εδω για να μη μπλεξει με αποστολες πισω κλπ;;

Ειχα κ εγω σχεδον το ιδιο προβλημα,απλως εμενα απο την αρχη του τηλεφωνηματος δε με ακουγαν σχεδον καθολου...Εγω απλως πηρα μια βελονα κ λιγο προσεκτικα το καθαρισα μηπως κ το ειχε φραξει κατι κ διορθωθηκε... τωρα ομως για αυτη τη περιπτωση που αρχικα την ακουνε κ μετα οχι δε γνωριζω αν ειναι κατι παρομοιο,αλλα ας δοκιμασει!

@Christian27 είχε αναφερθεί και παλιότερα εδώ (σελίδες πίσω) το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το παιδί που το είχε αν θυμάμαι καλά το διόρθωσε κλείνοντας τις εφαρμογές που δουλεύαν στο παρασκήνιο (με το "πινέλο").

Για όσους έχουν πρόβλημα με το GPS, ένας στο ρώσικο φόρουμ (javum) είχε δώσει την εξής λύση:

- με κλειστές όλες τις υποβοηθήσεις (A-GPS κλπ) που χρειάζονται wifi/data ανοίγουμε το GPS και την εφαρμογή πλοήγησης που χρησιμοποιούμε.

- αφήνουμε το κινητό όση ώρα χρειάζεται σε μέρος που βλέπει ουρανό να βρει δορυφόρους. Μπορεί να χρειαστεί ακόμα και 30-40 λεπτά!!!

- κλείνουμε πρόγραμμα και GPS.

- τώρα όταν το ξαναδοκιμάσουμε θα πιάσει όλους τους δορυφόρους άμεσα :)

Μια καλή δωρεάν εφαρμογή για να κάνουμε τα παραπάνω βήματα είναι το GPS test

Επειδή είχα κι εγώ απογοητευτεί δοκίμασα τον παραπάνω τρόπο χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα. Επέλεξα και από τις ρυθμίσεις του πριν ξεκινήσω το "clear agps data". Δούλεψαν όλα καλά και τώρα όποτε χρειάζομαι το gps κλειδώνει πολύ γρήγορα χωρίς να χρειάζεται wifi/data.

LeEco Le Max 2 - AOSiP

@Christian27 είχε αναφερθεί και παλιότερα εδώ (σελίδες πίσω) το συγκεκριμένο πρόβλημα.................................................................................................................................................................................................. Επειδή είχα κι εγώ απογοητευτεί δοκίμασα τον παραπάνω τρόπο χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα. Επέλεξα και από τις ρυθμίσεις του πριν ξεκινήσω το "clear agps data". Δούλεψαν όλα καλά και τώρα όποτε χρειάζομαι το gps κλειδώνει πολύ γρήγορα χωρίς να χρειάζεται wifi/data.

Εάν θέλεις μας λες πιο πρόγραμμα GPS χρησιμοποιείς και εάν εκτός του ότι κλειδώνει γρήγορα το τρέχει γρήγορα-χωρίς κολλήματα;

Thanks!

TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet "

Το δικό μου κλείνει κανα 2-3 φορές τη μέρα μόνο του. Φταίει που το έχω στην τσέπη μου; Το έχω σε θήκη MOFI !!! Έχει κανείς καμια ιδέα?

Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κάποιος πως εμφανίζεται κάτω από την ώρα και την ημερομηνία ο καιρός στις κύριες οθόνες; Ευχαριστώ.

Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη στο κενό βγαίνει το μενού με τα widget. Εκεί διαλέγεις όποιο θέλεις!

Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη στο κενό βγαίνει το μενού με τα widget. Εκεί διαλέγεις όποιο θέλεις!

Αυτό δεν το βρίσκω

http://s6.postimg.org/o7ucwmqbl/lenovo_s650_image10397.png

Το δικό μου κλείνει κανα 2-3 φορές τη μέρα μόνο του. Φταίει που το έχω στην τσέπη μου; Το έχω σε θήκη MOFI !!! Έχει κανείς καμια ιδέα?

φιλε μου και σε μενα ετσι εκανε μεχρι χθες αλα κοιτα να δεις αν η υποδοχη στην καρτα ΣΙΜ εχει καλη επαφη αν θες πατισε την λιγο για να εινε πιο σφιχτη.εγω αφτο νομιζω πως ειναι γιατι απο χθες δεν ξαναεκλεισε

Εάν θέλεις μας λες πιο πρόγραμμα GPS χρησιμοποιείς και εάν εκτός του ότι κλειδώνει γρήγορα το τρέχει γρήγορα-χωρίς κολλήματα;

Thanks!

Δοκίμασα το Sygic που έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post. Δεν το έχω δοκιμάσει σε μεγάλη διαδρομή για να έχω άποψη για κολλήματα. Τρέχει όμως πολύ γρήγορα (μενού, επιλογή διαδρομής, ρυθμίσεις κλπ) και μετά τη διαδικασία που περιέγραψα κλειδώνει πολύ γρήγορα.

Κανένα πρόβλημα σ' εμένα μετά από 10+ μέρες καθημερινής χρήσης.

Δυστυχώς έτσι εμφανίζεται μόνο στο θέμα DaVinci. Αν αλλάξεις θέμα αλλάζει και μορφή το widget :(

Γενικά τα μενού της Lenovo μου δείχνουν μάλλον προχειρότητα/βιασύνη:

- η κάθε εφαρμογή που υπάρχει ή που εγκαθιστούμε αφήνει και ένα εικονίδιο σε κάποια από τις οθόνες του launcher

- αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να βλέπουμε τις εφαρμογές. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο κουμπί/folder/drawer που να μπαίνουν όλα αυτά για να μη φαίνονται συνέχεια

- στη rom που έχω εγώ (s112_ROW) δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους για να τακτοποιήσεις λίγο τα πράγματα. Υπάρχουν μόνο 2 φάκελοι (Google, Tools) μέσα στους οποίους μπορείς να βάλεις εφαρμογές, αλλά δε μπορείς να φτιάξεις νέους. Δεν ξέρω τι γίνεται με την κινέζικη ρομ.

- τα μενού και υπομενού των ρυθμίσεων έχουν πολλές ελλείψεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να ψάχνουμε πως ρυθμίζεται τι. Από τους ήχους ειδοποιήσεων, μηνυμάτων κλπ, δόνηση, μέχρι ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος. Πχ δεν έχω καταφέρει να κάνω pair το handsfree μου. To bluetooth ζητά ο κωδικός να είναι "0000" και το τηλέφωνο αποφασίζει να "γεννά" τυχαίους κωδικούς (που φυσικά δε μπορώ να περάσω στο handsfree!). Πουθενά δεν έχω βρει τη δυνατότητα να πω ΕΓΩ στο τηλέφωνο ποιον κωδικό θέλω!!! :angry:

Τα προβλήματα της εμφάνισης και ανοργανωσιάς του launcher τα έλυσα εγκαθιστώντας τον Nova. Πολύ καλή οργάνωση, γρήγορη και ομαλή λειτουργία σαν να ήταν "μαμά"! Για τις ρυθμίσεις όμως, κάθε λίγο και λιγάκι όλο κάτι ψάχνω και λέω "μα που είναι, κάπου το είχα βρει τις προάλλες"!

Για να μην παρεξηγηθώ, πέρα από τα παραπάνω που ενοχλούν λίγο στην αρχή, μετά τις πρώτες μέρες και όταν πια το τηλέφωνο έχει ρυθμιστεί στα γούστα του καθενός, Φ Υ Σ Α Ε Ι ! ! !:superman:

Edited by DrNick
LeEco Le Max 2 - AOSiP

@DrNick

λες οτι δεν μπορει καποιος να φτιαξει φακελους. εγω εφτιαξα.

αντιχειρας σταθερος σε καποιο εικονιδιο και ο δεικτης σερνει 1 αλλο εικονιδιο

πανω σε αυτο που κρατω ακινητο με τον αντιχειρα.

δηλαδη αν ριξεις ενα εικονιδιο σε αλλο που εχεις επιλεγμενο, αυτοματα δημιουργειται φακελος.

μαλιστα εφτιαξα 4 φακελους και τακτοποιησα μεσα εκει ολα τα εικονιδια.

επισης εσβησα-απενεργοποιησα τις αλλες οθονες. γουστα ειναι αυτα.

εχω rom 123 με ελληνικα και playstore την οποια εγκατεστησα με φλασαρισμα.

δινω τα αρχεια και οδηγιες στο μηνυμα #630 (νομιζω εγινε #629. καποιο μνμ θα διεγραψαν οι admin).

αν και δε νομιζω να ειναι θεμα rom. δοκιμασε ξανα και θα το πετυχεις!

:shifty:

Edited by telefoneri

@telefoneri ο τρόπος που περιγράφεις φαίνεται λογικός. Δεν πήγε το μυαλό μου γιατί σε άλλους launcher ισχύει παρατεταμένο πάτημα>δημιουργία φακέλου (αντί να βάλεις widget που σου επιτρέπει μόνο ο LenovoLauncher). Έτσι μπορείς να τα συμμαζέψεις λίγο και να περιορίσεις τις σελίδες. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ανοργάνωτο και από τη στιγμή που ο Νοβα είναι απροβλημάτιστος και μου αρέσει και καλύτερα, θα παραμείνω εκεί. Μου αρέσαν όμως τα θέματα του Lenovo.

Anyway thanks!

LeEco Le Max 2 - AOSiP

Έχοντας βάλει εδώ και καιρό το power manager της Lenovo οπότε τσεκαρω βλέπω οτι την περισσότερη μπαταρία μου την τρώει από hardware το ραδιο, μόνο που δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.... καμία ιδέα; Edited by Project_P