Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλάμε για κατασκευαστή. Εννοείται πως η Lenovo έχει ολα τα sources απ τη mediatek

Βασικα, οχι, δεν εννοειται και ουτε θα τους εχει καν λογικα.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο που ρωτησε και πιο πανω ο φιλος ισχυει ?

Δηλ αν δε σε ενδιαφερουν τα Ελληνικα στα μενου (παρα μονο στα sms) μπορεις να κανεις αναβαθμιση ?

Θα έλεγα όχι, εάν κάνεις αναβάθμιση τότε θα έχει σαν γλώσσες Αγγλικά/Κινεζικά νομίζω χωρίς play και επίσης θα είναι γεμάτο κινέζικες εφαρμογές.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις την ROW έκδοση που έχει στο Ρωσικό σιτε και θα έχεις Αγγλικά και μερικές ακόμη γλώσσες.

Υπάρχει η κανονική http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Flenovo-forums.ru%2Fforum%2F227-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-vibe-x-mini-s650%2F&sandbox=1

και υπάρχει και μια modded http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Flenovo-forums.ru%2Ftopic%2F3902-custom-rom-s650-row-s112-131128-mod-by-javum%2F&sandbox=1

εάν κάποιος θέλει τα αρχεία θα τα σηκώσω αργότερα.

ROW firmware http://www.easybytez.com/9van1m6gcim1/1976-S650_ROW_S113_131226.zip

Τροποποιημένο moded by javum http://www.easybytez.com/gzjpjwmuautb/1889-S650_ROW_S112_131128_mod_by_javum.7z

και το flashtool http://www.easybytez.com/16256coy4iwc/S650_ROW_UpgradeTool with preload.rar

Edited by panosvo

Παραξενο.Εμενα η μπαταρια ειναι απο τα λιγα που με εντυπωσιασε.Το φορτισα Σαββατο 20:30,δευτερη φορτιση.Μολις το εβγαλα απο το ρευμα εκανα ενα τηλεφωνο των 35 λεπτων και ειχε παει στο 92% αν θυμαμαι καλα.Μεχρι τωρα μετα απο αρκετα τηλεφωνα,περιπου 15 της ταξης των 5 λεπτων,κανενα μισαωρο ιντερνετ και κανενα 15λεπτο παιχνιδι ειναι στο 55%.Πιστευω θα με βγαλει ανετα μεχρι αυριο βραδυ.

Παιδια , εγω το κινητο το εχω τουλαχιστον 20 μερες. Τωρα που αρχισα να καθαριζω τις εφαρμογες που τρεχουν, μετα απο 3 μερες μου εφτασε στο 15%. με αρκετη ομιλια , ιντερνετ. Νομιζω εφαρμογες για να καθαριζει το κινητο, και βαρος προσθετουν και δουλεια δεν κανουν.

Παιδια , εγω το κινητο το εχω τουλαχιστον 20 μερες. Τωρα που αρχισα να καθαριζω τις εφαρμογες που τρεχουν, μετα απο 3 μερες μου εφτασε στο 15%. με αρκετη ομιλια , ιντερνετ. Νομιζω εφαρμογες για να καθαριζει το κινητο, και βαρος προσθετουν και δουλεια δεν κανουν.

τι εννοεις καθαρισες της εφαρμογες που τρεχουν?ποιες ακριβως?

και πως?

μηπως και εδω πρεπει να εισαι root? :ninja:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Φια φωτο και βιντο εχετε δοκιμασει αλλα προγραμματα ?

Θελω να κανω μερικα τεστ για το πιο προγραμμα βγαζει καλυτερες απο το κανονικο που εχει

Λεω να δοκιμασω το camera mx, camera pro κλπ

Σας παρακολουθώ όλους και με έχετε σκάσει..

100 Ευρώπουλα έχει..

Τελικά να το αγοράσω ή να μην το αγοράσω; :cry::blink::O

Σας παρακολουθώ όλους και με έχετε σκάσει..

100 Ευρώπουλα έχει..

Τελικά να το αγοράσω ή να μην το αγοράσω; :cry::blink::O

Και γω στο ιδιο δίλλημα ειμαι....:worry:

Μπορει καποιος να μου πει αν τελικα ρουταρεται -σχετικα- ευκολα για να προχωρήσω ή οχι στην αγορα του.....;Πλιιιζ

ρε παιδια γιατι τοσο πολυ ντορος να το ρουταρεται?

μια χαρα παει η συσκευη ετσι!

τι μπορεις να κερδισεις με το root?

πραγματικα ,τι κερδιζεις με το να το κανεις root?

θα παει ποιο σφαιρα? θα εχει θεαματικη αυξηση η μπαταρια?η ολα γινονται για μια, γενικη , θετικη διαφορα του 10% πχ?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Έκανα την παραγγελία και μετά είδα οτι δεν υποστηρίζει κάποιους σενσορες.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι περιορισμούς έχουμε;

Μπορει καποιος να μου πει αν τελικα ρουταρεται -σχετικα- ευκολα για να προχωρήσω ή οχι στην αγορα του.....;Πλιιιζ

Έχει απαντηθεί ότι ρουτάρετε εύκολα .....περνάς τους οδηγούς και με το Vroot σε ελάχιστο χρόνο το κάνεις.

• Administrators

θα παει ποιο σφαιρα? θα εχει θεαματικη αυξηση η μπαταρια?η ολα γινονται για μια, γενικη , θετικη διαφορα του 10% πχ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Modpic.gif

1ον, ξεφορτωνομαι εφαρμογες που δε χρειαζομαι και χωρις το ρουτ δε βγαινουν

2ον- και πιο σημαντικο- εχω καποια δεδομενα εφαρμογων στο κινητο που εχω τωρα, που ειναι αναγκαιο να τα μεταφερω σε νεο κινητο.

Για root δες σελ 22 ποστ 323 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377159&page=22

Καλησπερα,το κινητο το ειχα παραγγειλει 6/3 και το παρελαβα 24/3 σε ασπρο απο το minideal.Επειδη η εμπειρια μου με smartphone δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη ειχα μεχρι τωρα ενα Χ10 μινι,το τηλεφωνο μου αρεσε παρα πολυ ειναι γρηγορο η οθονη ειναι εχει πολυ καλη αναλυση ειναι γρηγορο,πολυ ελαφρυ και κομψο.Ολα μεχρι στιγμης δουλεουν καλα,το μενου εχει καποια αγγλικα μεσα αλλα δεν με πειραζει.Το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο.Ηθελα να ρωτησω,το contact manager να το κανω Update?Ευχαριστω.

Υ.Γ.Το τηλεφωνο κατα τη προσωπικη μου αποψη τα αξιζει τα λεφτα του.Ενας φιλος μου αγορασε πριν ενα μηνα ενα Samsung galaxy cοre απο σκρουτσομαγαζο για 135 ευρω μολις το ειδε του αρεσε παρα πολυ.

Ψάχνοντας το lenovo battery έπεσα πάνω σε αυτό. Ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι το P780 επικοινωνεί και ρουφιανεύει στη μαμά lenovo ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος από τους κατόχους (μέχρι να μου έρθει επιτέλους!) ;
LeEco Le Max 2 - AOSiP

Καλησπερα,το κινητο το ειχα παραγγειλει 6/3 και το παρελαβα 24/3 σε ασπρο απο το minideal.Επειδη η εμπειρια μου με smartphone δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη ειχα μεχρι τωρα ενα Χ10 μινι,το τηλεφωνο μου αρεσε παρα πολυ ειναι γρηγορο η οθονη ειναι εχει πολυ καλη αναλυση ειναι γρηγορο,πολυ ελαφρυ και κομψο.Ολα μεχρι στιγμης δουλεουν καλα,το μενου εχει καποια αγγλικα μεσα αλλα δεν με πειραζει.Το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο.Ηθελα να ρωτησω,το contact manager να το κανω Update?Ευχαριστω.

Υ.Γ.Το τηλεφωνο κατα τη προσωπικη μου αποψη τα αξιζει τα λεφτα του.Ενας φιλος μου αγορασε πριν ενα μηνα ενα Samsung galaxy cοre απο σκρουτσομαγαζο για 135 ευρω μολις το ειδε του αρεσε παρα πολυ.

Μεγεια! Και γω απο εκει σκεφτομαι να το παρω. Πες μου λιγο: ειναι μεγαλο, ελαφρυ, βαρυ;

Το σκάλιξες; Ειχε κανα θεμα; Gps ok? Wifi ok? Πιανουν σημα και οι 2 καρτες;

Μεγεια! Και γω απο εκει σκεφτομαι να το παρω. Πες μου λιγο: ειναι μεγαλο, ελαφρυ, βαρυ;

mary19.Αντι να περιμενεις απαντηση διαβασε κανενα ποστ καλο κανει δεν θα λεμε στον καθενα πως ειναι το κινητο.

Ευχαριστω.Να σου πω την αληθεια το στις φωογραφιες μου φαινοτανε μεγαλυτερο.Το τηλεφωνο ειναι ελαφρυ,και δουλεουν ολα gps,wi-fi 3G το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι την δευτερη sim.Μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα.

Πατωντας το μεσαιο κουμπι, σου βγαζει το σκουπακι. Καθαριζεις καποιες εφαρμογες που τρεχουν.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι εννοεις καθαρισες της εφαρμογες που τρεχουν?ποιες ακριβως?

και πως?

μηπως και εδω πρεπει να εισαι root? :ninja:

Πατωντας το μεσαιο κουμπι, σου βγαζει το σκουπακι. Καθαριζεις καποιες εφαρμογες που τρεχουν.

mary19.Αντι να περιμενεις απαντηση διαβασε κανενα ποστ καλο κανει δεν θα λεμε στον καθενα πως ειναι το κινητο.

Συγνωμη αγαπητε συμφορουμιτη που σε ενοχλησε το ποστ μου, ΑΛΛΆ:

- δεν απευθυνθηκα σε σενα προσωπικά,

- δε γενικα ρωτησα

- quoteαρα ενα συγκεκριμενο ατομο και ηθελα τη δικη του αποψη

Εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα ποστ για αυτο εξακολουθω να ρωταω για το rooting μιας και μερικοι λενε πως το vroot δεν ειναι οτι καλυτερο.

Ευχαριστω.Να σου πω την αληθεια το στις φωογραφιες μου φαινοτανε μεγαλυτερο.Το τηλεφωνο ειναι ελαφρυ,και δουλεουν ολα gps,wi-fi 3G το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι την δευτερη sim.Μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα.

Σε ευχαριστω πολύ!

Παρτο μην το σκεφτεσαι καθολου.Απο to2c τους ειπα να το ρουταρουν και να φυγουν ολες οι κινεζικες εφαρμογες.Το εχω απο τις 18 του μηνα και η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα οτι αγορασα κινεζικο.Δουλευει τελεια,ολα.Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι το GPS αλλα απο οτι λενε παιζει το ιδιο με ολα τα MTK chip.Φωτογραφικη αρκετα καλη και το φλας δυνατο οπως πρεπει.

Μετά από μια εβδομάδα χρήσης καταθετω κι εγώ την άποψη μου για όσους αμφιταλαντευονται. Για μενα γι αυτό που θέλω να κάνω το τηλέφωνο τα σπάει. Ίντερνετ: φορτώνει πολύ γρήγορα ακόμα κι αν η σελίδα είναι "βαριά" Φωτογραφίες για τηλέφωνο πάντα πολύ καλές και μέρα και νύχτα. Αίσθηση όπως είπε και ο Lucifer καμία σχέση με κινέζικο είτε από εμφάνιση είτε στη χρήση. Ρουτ για όποιον δε θέλει δε χρειάζεται αφού δεν έχει φορτωμένες πολλές κινεζικές εφαρμογές και εξάλλου οποίες κατεβάζετε μετακινούνται στην sd. Μπαταρία με πολύ χρήση, σερφαρισμα παιχνίδια κλπ από τις 7 το πρωί ως τις 12 το βράδυ. Ούτε ένα lag μέχρι στιγμής. Γενικά δίνει την αιθησηση ενός τέλειου τηλεφώνου για μέσο χρήστη. Όποιος γνωστός μου το πήρε στα χέρια του δεν πίστευε ότι αξίζει 130 που έδωσα εγώ αφού έχει χαρακτηριστικά ακριβοτερων και πιο "επωνύμων " μοντέλων.

καλησπερα παιδια ειμαι νεοσ στο φορουμ και θελω να πω οτι κανεται καλη δουλεια.προχθες πηρα και εγω το νεο μου lenovo s650 απο το to2c ηρθε σε 20 μερες στα 115 ευρω πρωτες εωτυπωσεις απο το κινητο πολυ καλες, ελαφρυ φωτηνη οθονη στο ιντερνετ παει γρηγορα και δεν εχει κοληματα εχω βρει ομως ενα προβλημα δεν μου εμφανιζει το εικονιδειο του ημερολογιου μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω