fioravanti90 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Χαχα ρε συ που κολλας τώρα; Μου αρέσει που το σοβαρευεις στο τέλος. Οχι λαθος καταλαβες. Μια χαλαρη διαπιστωση εκανα οτι τα ποσταρισματα σε φορουμ ειναι διαφορετικα απο την κουβεντα σε μια παρεα οπου τους εχεις τους αλλους απεναντι σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 To the last ship (2014) τι σας λέει; Απόψεις κανείς; http://www.imdb.com/title/tt2402207/ Οκ το ξεκίνησα και εγώ. Έχει ενδιαφέρον από πλευρά Αμερικανικού Ναυτικού και σεναρίου, αλλά είναι φουλ Αμερικανιά όπως ειπώθηκε. Άκου χαιρετουρα στον καπετάνιο μέσα στο καράβι μόλις μάθανε τα άσχημα νέα για να το παίξουν πατριώτες. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Οκ το ξεκίνησα και εγώ. Έχει ενδιαφέρον από πλευρά Αμερικανικού Ναυτικού και σεναρίου, αλλά είναι φουλ Αμερικανιά όπως ειπώθηκε. Άκου χαιρετουρα στον καπετάνιο μέσα στο καράβι μόλις μάθανε τα άσχημα νέα για να το παίξουν πατριώτες. Εγώ έχω φτάσει αισίως στο 7ο επεισόδιο. Πράγματι έχει κιτς αμερικάνικου πατριωτισμού τέζα, αλλά δεν με απασχολεί σ' αυτές τις φάσεις απλά πατάω fast forward. Σαν υπόθεση δεν είναι κακό και τα περισσότερα που δείχνει είναι αρκετά πιστευτά και με ενδιαφέρουσες ανατροπές. Από ερμηνείες δεν έχω απογοητευτεί, ειδικά ο καπετάνιος είναι αρκετά πειστικός. Εκεί που έχω απογοητευτεί είναι στο καθαρά τεχνοκρατικό κομμάτι, όπου υπάρχουν πολλές ανακρίβειες, τελείως αδικαιολόγητες για το κοινό που απευθύνεται η σειρά, π.χ. σε μια δόση αναφέρεται ότι το ρωσικό καταδρομικό έριξε έναν βαλλιστικό πύραυλο στη Γαλλία, ποτέ ομώς δεν υπήρξαν βαλλιστικοί πύραυλοι πάνω σε ρωσικά ή πριν σε σοβιετικά πλοία. Αργότερα στο πλήρωμα του Μπερκ συζητάνε να βυθίσουν το ρώσικο ρίχνοντάς του Tomahawk, που όμως δεν είναι antiship πύραυλοι. Το αποκορύφωμα ήταν όταν κατάφεραν να κινήσουν το πλοίο με τρία αλεξίπτωτα για πανιά. Εντάξει είπαμε αλλά όχι κι έτσι. Σε μια δόση πάνε στην ζούγκλα να ψάξουν για μαϊμούδες και στην αποστολή πάνε ταυτόχρονα και ο πλοίαρχος ΚΑΙ ο αντιπλοίαρχος. Εντάξει ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές και έπρεπε να φαίνονταν, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαιναν εκτός του πλοίου και τα δυο αυτά άτομα μαζί. Βαθμολογία του βάζω πάνω από το μέσο όρο παρόλαυτά, αν το έβρισκα τελείως χάλια θα το σταμάταγα. Το παρόμοιο The Last Resort για παράδειγμα το εγκατέλειψα, δεν άντεξα τόσα απανωτά ξενερώματα κι υπερβολές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Εγώ έχω φτάσει αισίως στο 7ο επεισόδιο. Πράγματι έχει κιτς αμερικάνικου πατριωτισμού τέζα, αλλά δεν με απασχολεί σ' αυτές τις φάσεις απλά πατάω fast forward. Σαν υπόθεση δεν είναι κακό και τα περισσότερα που δείχνει είναι αρκετά πιστευτά και με ενδιαφέρουσες ανατροπές. Από ερμηνείες δεν έχω απογοητευτεί, ειδικά ο καπετάνιος είναι αρκετά πειστικός. Εκεί που έχω απογοητευτεί είναι στο καθαρά τεχνοκρατικό κομμάτι, όπου υπάρχουν πολλές ανακρίβειες, τελείως αδικαιολόγητες για το κοινό που απευθύνεται η σειρά, π.χ. σε μια δόση αναφέρεται ότι το ρωσικό καταδρομικό έριξε έναν βαλλιστικό πύραυλο στη Γαλλία, ποτέ ομώς δεν υπήρξαν βαλλιστικοί πύραυλοι πάνω σε ρωσικά ή πριν σε σοβιετικά πλοία. Αργότερα στο πλήρωμα του Μπερκ συζητάνε να βυθίσουν το ρώσικο ρίχνοντάς του Tomahawk, που όμως δεν είναι antiship πύραυλοι. Το αποκορύφωμα ήταν όταν κατάφεραν να κινήσουν το πλοίο με τρία αλεξίπτωτα για πανιά. Εντάξει είπαμε αλλά όχι κι έτσι. Σε μια δόση πάνε στην ζούγκλα να ψάξουν για μαϊμούδες και στην αποστολή πάνε ταυτόχρονα και ο πλοίαρχος ΚΑΙ ο αντιπλοίαρχος. Εντάξει ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές και έπρεπε να φαίνονταν, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαιναν εκτός του πλοίου και τα δυο αυτά άτομα μαζί. Βαθμολογία του βάζω πάνω από το μέσο όρο παρόλαυτά, αν το έβρισκα τελείως χάλια θα το σταμάταγα. Το παρόμοιο The Last Resort για παράδειγμα το εγκατέλειψα, δεν άντεξα τόσα απανωτά ξενερώματα κι υπερβολές. Καλά τα λες. Αμ εκεί με το αλουμινόχαρτο για τα ραντάρ; ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Καλά τα λες. Αμ εκεί με το αλουμινόχαρτο για τα ραντάρ; Αυτό με το αλουμινόχαρτο ισχύει και μπορεί να γίνει, πρώτοι το έκαναν οι Άγγλοι στα βομβαρδιστικά τους τον Β' ΠΠ για να μπερδεύουν τα γερμανικά ραντάρ. Αλλά σαφώς σε καμία περίπτωση στον βαθμό που παρουσιάζεται και σίγουρα όχι απέναντι σε ένα σύγχρονο μεγάλο ραντάρ, δηλαδή ήμαρτον αυτό έλειπε να ξεγελιούνται ραντάρ όγκου με τέτοια προσκοπικά τρικ. Είχε ξαναϋπάρξει μια τέτοια απεικόνιση στο τρίτο Iron Eagle, ήταν μια εξαιρετική κωμωδία για όσους δεν το θυμούνται :lol: Edited August 27, 2014 by alx1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μου θυμίσατε αυτό εδώ... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Και αυτή η Ρονα Μιτρα, απαράδεκτη. Ανεκφραστη και έχει ασχυμηνει πολύ. Σαν τραβελι είναι. Και σε κάτι άλλες ταινίες που την θυμάμαι, την βάζανε γιατί είχε τρομερό σώμα. Τώρα το γύρισε στην ηθοποιία;; ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μιας και γίνεται ένας μικρός χαμούλης από σειρές και ψάχνω ψάχνω τι να δω και στο τέλος χάνω τον μπούσουλα :lol: για πείτε καμιά σειρά η οποία να είναι θριλεροειδές,φαντασίας ή whatever αλλά σε τέτοια φάση...πχ έως τώρα έχω δει Penny Dreadful,The Strain,Grimm,Secret Circle (κρίμα δεν συνεχίστηκε),Witches Of East End χμμμμ Vampire Diaries (στα υπόψιν) τι άλλο,τι άλλο,έχετε καμιά άλλη σειρά να προτείνετε τέτοιου στυλ? Game Of Thrones και Da Vinci's Demons εννοείται :) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μιας και γίνεται ένας μικρός χαμούλης από σειρές και ψάχνω ψάχνω τι να δω και στο τέλος χάνω τον μπούσουλα :lol: για πείτε καμιά σειρά η οποία να είναι θριλεροειδές,φαντασίας ή whatever αλλά σε τέτοια φάση...πχ έως τώρα έχω δει Penny Dreadful,The Strain,Grimm,Secret Circle (κρίμα δεν συνεχίστηκε),Witches Of East End χμμμμ Vampire Diaries (στα υπόψιν) τι άλλο,τι άλλο,έχετε καμιά άλλη σειρά να προτείνετε τέτοιου στυλ? Game Of Thrones και Da Vinci's Demons εννοείται :) Supernatural, True Blood, Walking dead, Fringe, American Horror Story ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Supernatural, True Blood, Walking dead, Fringe, American Horror Story Αμαν και τα ξέχασα αυτά Supernatural κυρίως και True Blood το οποίο μόλις τελείωσε!! Αρα μας μένουν οι υπόλοιπες 3 που αναφέρεις,οκ θα ρίξω μια ματιά αν και το Walking Dead δεν το έχω δει ακόμη γιατί δεν είμαι ιδιαίτερη φαν των zombies αλλά θα δώσω μια ευκαιρία :) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ειδα το χειμωνα τους 2 πρωτους κυκλους του breaking bad. Πολυ καλος ο πρωτος ,λιγο πιο μετριος ο 2ος καί ψιλοξενερωμα το φιναλε του 2ου. Τωρα εχω κατεβασμενο τον 3ο και ολο αναβαλω να τον ξεκινησω. Τι λετε; Ειναι must ή δε χανω και τιποτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τη θεωρω την καλυτερη σειρα ολων των εποχων μαζι με το soprano Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 oxi απλα μαστ... επρεπε να την ειχες δει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν είναι τυχαίο ότι μάζεψε πόσα Emmy πρόσφατα το BB. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Νέα σεζόν, εδώ. :) :lock: This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts