Jump to content

updates office 2010

mixalis1202
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το συγκεκριμενο προγραμμα και οταν εκανε εγκατασταση με ρωτησε αν θελω να ερχονται αυτοματα ενημερωσεις και απαντησα θετικα.τωρα ερχονται κανονικα αλλα δεν τις εγκαθιστα.το προγραμμα ειναι κατεβασμενο;)εχει να κανει με αυτο η' συμβαινει κατι αλλο?

εχω το συγκεκριμενο προγραμμα και οταν εκανε εγκατασταση με ρωτησε αν θελω να ερχονται αυτοματα ενημερωσεις και απαντησα θετικα.τωρα ερχονται κανονικα αλλα δεν τις εγκαθιστα.το προγραμμα ειναι κατεβασμενο;)εχει να κανει με αυτο η' συμβαινει κατι αλλο?

Οι ρυθμίσεις ορίζονται από το Windows Update.Δες στις ρυθμίσεις του αν είναι στο αυτόματο.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Οι ρυθμίσεις ορίζονται από το Windows Update.Δες στις ρυθμίσεις του αν είναι στο αυτόματο.

στο αυτοματο ειναι ,παντα...κατεβαινουν κανονικα αλλα ενω κανω κλικ για εγκατασταση προσπαθει και μετα βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να τις εγκαταστησει.εχω καμμια 10 ενημερωσεις που καθονται και περιμενουν για εγκατασταση.παιζει ρολο οτι ειναι δανεικο;) η' ειναι κατι αλλο?

στο αυτοματο ειναι ,παντα...κατεβαινουν κανονικα αλλα ενω κανω κλικ για εγκατασταση προσπαθει και μετα βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να τις εγκαταστησει.εχω καμμια 10 ενημερωσεις που καθονται και περιμενουν για εγκατασταση.παιζει ρολο οτι ειναι δανεικο;) η' ειναι κατι αλλο?

Αν τις κατεβάσεις χειροκίνητα από την ms στις παίρνει?

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Το Office 2010 είναι γνήσιο? Σε τί windows? Είναι γνήσια? Λεπτομέρειες εαν δεν είναι δεν μπορώ να σου πω, αλλά ο γουγλης ;) σίγουρα κάτι θα έχει. Σε αντίθετη περίπτωση δες ποια ενημέρωση δεν σου περνά και μην την επιλέγεις απλά.. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

δεν ειναι γνησιο ειναι σπασμενο,τοποθετηθηκα λιγο διακριτικα γιαυτο.το κατεβασα απο τορεντ.δουλευει τελεια.δεν εγκαθιστα καμμια ενημερωση.xp εχω,γνησια.ο γουγλης λεει πολλα αλλα δεν βγαζω ακρη τι φταιει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...