nikolas1313 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Απο χθες κατοχος του κινητου και πολυ εντυπωσιασμενος. Σημερα σε μια καφετερια με με κατι φιλους ηρθε και καποιος γνωστος ενος φιλου με note 3.Βλεπει το κινητο, ρωταει πιο ειναι, μπαινει στο ιντερνετ για να δει τα specs και μου λεει ο παιχταρας. Καλο ειναι αλλα ρε φιλε δεν ειναι σπουδαιος ο επεξεργαστης, Μετα απο λιγα δευτερολεπτα για να συνελθω του λεω ναι σιγουρα δεν ειναι σαν του note και τελειωσε η συζητηση:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παιδια το μεγεθος του κινητου συνηθιζεται ευκολα; σε τσεπι χωραει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παιδια το μεγεθος του κινητου συνηθιζεται ευκολα; σε τσεπι χωραει; Αυτο με προβληματιζει και εμενα, το ειδα και το επιασα στο Πλαισιο... μου φανηκε (διπλα στο 920) τεραστιο... δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το συνηθισω. ημουν ενα κλικ απο το να το παρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παιδια το μεγεθος του κινητου συνηθιζεται ευκολα; σε τσεπι χωραει; Αν το εβλεπες απο κοντα δε θα ρωταγες για τσεπη καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Αν το εβλεπες απο κοντα δε θα ρωταγες για τσεπη καν! αρα δεν χωραει ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 αρα δεν χωραει ετσι; Μόνο στις στρατιωτικές τσέπες που είναι στα πλάγια... Σε μια τσέπη τζιν αν μπει...λεμε αν... Στην πρώτη λάθος κίνηση το έσπασες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Eιναι ομως πανεμορφο το ατιμο , ειδικα τωρα με τα 8.1 και την οθοναρα του!! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Eιναι ομως πανεμορφο το ατιμο , ειδικα τωρα με τα 8.1 και την οθοναρα του!! Εννοείται δεν αντιλέγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μόνο στις στρατιωτικές τσέπες που είναι στα πλάγια... Σε μια τσέπη τζιν αν μπει...λεμε αν... Στην πρώτη λάθος κίνηση το έσπασες... αρα ειτε παω για 1020 ή περιμενω για 930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 αρα ειτε παω για 1020 ή περιμενω για 930. Αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κάτοχος και εγώ από την Κυριακή του 1520 από 1020,ενθουσιασμένος,και δεν ξέρω αν έχω μεγάλα χέρια αλλά μια χαρά είναι από θέμα μεγέθους,τσιμπισα και το κουπονάκι των 25 ευρώ.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Γιατι ρε γ&@€ω το να μην μπορω να ακουσω streamming καποιους ραδιοφωνικους σταθμους!!!!!!!!!!!!!!να μπορουσα με καποιο τροπο να το κανω θα ημουν υπερευχαριστημενος!!!!!κριμα να εχει τοσο παλαιομενο IE!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Γιατι ρε γ&@€ω το να μην μπορω να ακουσω streamming καποιους ραδιοφωνικους σταθμους!!!!!!!!!!!!!!να μπορουσα με καποιο τροπο να το κανω θα ημουν υπερευχαριστημενος!!!!!κριμα να εχει τοσο παλαιομενο IE!!!! Κατέβασε το Tunein βρε αδερφέ... Ποιος ακούει από τον Browser;;; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κατέβασε το Tunein βρε αδερφέ... Ποιος ακούει από τον Browser;;; Καποιες ηχογραφημενες εκπομπες δεν με αφηνει ο browser να τις ακουσω.πχ skai. Μακαρι να διορθωθει λιγακι με καποιο τροπο.κατα τα αλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ.... πρωτη φορα μου το εκανε το κινητο αυτο,το εχω 2 μηνες,το φορτιζω και το κλεινω γιατι αλλαξα συσκευη για μια δουλεια,το αφηνω κλειστο 2 μερες,παω να το ανοιξω και μου λεει δεν εχει μπαταρια και κλεινει,,,μετα το βαζω στη φορτιση και κλασικα μετα απο λιγο ανοιγει εχοντας τη μπαταρια στο 1% τι παιχτηκε κανεις ξερει? Υ.Γ δεν το αλλαζω με τιποτα το κινητο,2 μηνες ειναι απλα τελειο....ειδικα χωρις θηκη απιο πισω το αισθημα δεν υπαρχει...σε τσεπη δε το βαζω το εχω συνεχως στο χερι και μαζι με ενα bluettoth με φωνητικες εντολες ειναι τελειος συνδιασμος.. :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Καμια απάντηση? ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Καμια απάντηση? ? Σου το ξαναέκανε αυτό ή το έκανε μόνο μια φορά και από τότε δεν έχει ξανασυμβεί; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ.... πρωτη φορα μου το εκανε το κινητο αυτο,το εχω 2 μηνες,το φορτιζω και το κλεινω γιατι αλλαξα συσκευη για μια δουλεια,το αφηνω κλειστο 2 μερες,παω να το ανοιξω και μου λεει δεν εχει μπαταρια και κλεινει,,,μετα το βαζω στη φορτιση και κλασικα μετα απο λιγο ανοιγει εχοντας τη μπαταρια στο 1% τι παιχτηκε κανεις ξερει? Υ.Γ δεν το αλλαζω με τιποτα το κινητο,2 μηνες ειναι απλα τελειο....ειδικα χωρις θηκη απιο πισω το αισθημα δεν υπαρχει...σε τσεπη δε το βαζω το εχω συνεχως στο χερι και μαζι με ενα bluettoth με φωνητικες εντολες ειναι τελειος συνδιασμος.. :lol::lol: Μήπως το έκλεισες όσο το είχες ακόμα στον φορτιστή... Να ξέρεις ότι όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή ακόμα και να το κλείσεις αυτό θα ξανανοίξει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Σου το ξαναέκανε αυτό ή το έκανε μόνο μια φορά και από τότε δεν έχει ξανασυμβεί; 1 φορα μου το εκανε σε 2 μηνες που το εχω,δε ξερω πως εγινε να το φορτιζω,να το β γαζω απο τη πριζα και μετα παο 2 μερες να μην ανοιγει γιατι δεν εχει μπαταρια λεει... Alex οχι δεν εκανα αυτο που λες,και το ξερω οτι τα windows φορτιζουν ανοιχτα μονο εγω μιλαω για το θεμα μπαταρια...παντως παρατηρησα οτι ζεσταινεται ποιο γρηγορα το κινητο μετα το update το καινουργιο στα ηδη περασμενα 8.1 (σε μενα τουλαχιστον) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 1 φορα μου το εκανε σε 2 μηνες που το εχω,δε ξερω πως εγινε να το φορτιζω,να το β γαζω απο τη πριζα και μετα παο 2 μερες να μην ανοιγει γιατι δεν εχει μπαταρια λεει... Alex οχι δεν εκανα αυτο που λες,και το ξερω οτι τα windows φορτιζουν ανοιχτα μονο εγω μιλαω για το θεμα μπαταρια...παντως παρατηρησα οτι ζεσταινεται ποιο γρηγορα το κινητο μετα το update το καινουργιο στα ηδη περασμενα 8.1 (σε μενα τουλαχιστον) Ούτε 1 μήνας δεν έμεινε μέχρι να πάρουμε την αναβάθμιση με τους αναβαθμισμένους drivers και τα σχετικά! Τότε λογικά θα στρώσουν και αυτά τα μικροπροβλήματα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σήμερα πήγα να εκτυπώσω από την συσκεύη σε ασύρματο εκτυπωτή, και δεν βρήκα τον τρόπο..:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Εδώ και 2 ημέρες κάτοχος και εγώ ενός κατακίτρινου 1520 :lol::p. Σίγουρα, δίπλα στο moto x μου δείχνει γίγαντας και ταυτόχρονα δίπλα στο LG gpad δείχνει.. περίεργο! Εξέχει από τσέπες και τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης.. Είναι και "τουμπανιασμένο" χωρίς να χρειάζεται καθότι το WP είναι "ήρεμο" OS.. Εν ολίγοις, me likes (και ομολογώ πως δεν το περίμενα καθότι τα χέρια μου δεν είναι και πολύ μεγάλα..):lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Να ξανά ρωτήσω τώρα που έχει περάσει καιρός έχει κανείς πρόβλημα με την ευαισθησία της οθόνης καμια φορα πατε να scrollαρετε και το πιάνει για πάτημα? Και έτσι ανοίγει κάτι που δεν θέλατε; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Να ξανά ρωτήσω τώρα που έχει περάσει καιρός έχει κανείς πρόβλημα με την ευαισθησία της οθόνης καμια φορα πατε να scrollαρετε και το πιάνει για πάτημα? Και έτσι ανοίγει κάτι που δεν θέλατε; Δεν είναι πρόβλημα λογικά... Άλλα μάλλον έχεις ξεχάσει να αλλάξεις την "Ευαισθησία Αφής"... Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Αφή -> Ευαισθησία Αφής -> Άλλαξε σε κανονικό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Να ξανά ρωτήσω τώρα που έχει περάσει καιρός έχει κανείς πρόβλημα με την ευαισθησία της οθόνης καμια φορα πατε να scrollαρετε και το πιάνει για πάτημα? Και έτσι ανοίγει κάτι που δεν θέλατε; Έχω διαβάσει στο wpcentral ότι το έχουν και άλλοι κάτοχοι το 1520 αυτό το θέμα. Θα λυθεί λογικά με το update της nokia. Σήμερα πήγα να εκτυπώσω από την συσκεύη σε ασύρματο εκτυπωτή, και δεν βρήκα τον τρόπο..:angry: Σήμερα έβγαλε η HP επίσημη εφαρμογή για να εκτυπώνεις ασύρματα στους εκτυπωτές της! Σιγά σιγά θα βγάλουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές εφαρμογή γιατί είναι όντως πρόβλημα αν θέλεις να εκτυπώσεις κάτι ασύρματα! Edited June 3, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts